roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Αρχίζουν τα ματς που μετράνε περισσότερο...»

underarmor
redwell

Τη σημασία των αγώνων που ακολουθούν στην Ευρωλίγκα υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Μιχάλης Λούντζης παραμονή της αναμέτρησης με τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ για την 31η ημέρα της διοργάνωσης, με τον διεθνή γκαρντ να τονίζει...

Για τη Βιλερμπάν: «Είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο μια ενδεχόμενη νίκη θα μας εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας. Το θέλουμε πάρα πολύ. Για αυτό δουλεύουμε όλη τη χρονιά. Οπότε πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, δεν πρέπει να έχουμε αυταπάτες, γιατί παίζουμε τη Βιλερμπάν.

Θυμόμαστε τι έγινε στον πρώτο γύρο, που ήμασταν μπροστά με μεγάλη διαφορά και στο τέλος χάσαμε. Η Βιλερμπάν είναι μια πολύ καλή ομάδα, παίζει πολύ σκληρά, έχει κάνει κάποιες μεγάλες νίκες. Θα έρθουν εδώ για τη νίκη. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε δυνατά και να μην τους αφήσουμε να παίξουν το παιχνίδι τους».

Για τον αν υπάρχει χαλάρωση: «Όχι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Το πλεονέκτημα έδρας δεν είναι ακόμα σίγουρο, οπότε συνεχίζουμε και παλεύουμε για να το εξασφαλίσουμε και να τελειώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην κατάταξη. Μετά να συνεχίσουμε με τους αγώνες των play-offs. Είμαστε συγκεντρωμένοι. Τώρα κι αν έχουμε κίνητρο. Πραγματικά τώρα αρχίζουν τα σημαντικά παιχνίδια, αυτά που μετράνε. Κρατάμε κεφάλι κάτω, μένουμε συγκεντρωμένοι και παίζουμε το παιχνίδι μας».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός: «Ξεκινάμε από την άμυνα και θέτοντας το δικό μας ρυθμό στον αγώνα. Στην άμυνα να τους πιέσουμε πάρα πολύ και να μην τους αφήσουμε να παίξουν με άνεση είναι πάρα πολύ σημαντικό και νομίζω πως όπως έχει αποδειχτεί σε όλα τα παιχνίδια που το κάνουμε αυτό, αν όχι όλες τις φορές, τις περισσότερες, καταφέρνουμε και κερδίζουμε».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

25 σχόλια

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 16:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Και κάτι ακόμα λογιστικό. Οι παικτες πληρώνονται όχι με επετηρίδα, ούτε με κλιμακια;, πολύ περισσότερο ούτε με μέσο. Η ελεύθερη αγορά καθορίζει πόσο αξίζουν και όχι τα στατιστικά τους. Δλδ ο παίκτης των €2εκ δεν βγάζει διπλάσιο PIR από τον παίκτη του €1εκ.

    Όπως λέει και ο DeCoupePe ο Σλουκας πήρε τριετές όταν ήρθε με μείωση μισθού τόσο σε σχέση με το τι έπαιρνε Τουρκία και πόσο έπαιρνε στην αγορά. Το ίδιο θα γίνει και τώρα. Όταν τα δημιουργικα γκαρντ τα βρίσκεις με σταγονόμετρο ο Σλουκας θα πάρει το καλοκαίρι μεγάλο συμβόλαιο. Λογικά κατιτίς μικρότερο από ότι θα έβρισκε έξω (θα άφησει λεφτά στο τραπέζι όπως και ο Παπ, ο Πριντ και ο Σπαν παλαιότερα).

    Αλλά το να λέμε τα 2εκ είναι πολλά μόνο με 1.5εκ είναι αυθαίρετο και δεν έχει κάποια βάση λογικής. Αξίζει όσα η αγορα επιβαλλει. Το αν χωράει στο μπάτζετ σου η όχι είναι απόφαση διοίκησης και προπονητή.

    Οι ίδιες λογιστικοεξυπναδες που λέγαν για τον Παπ του εκατομμυρίου.

    Κι εγώ λέω ότι ο Λαρκιν τους γδυνει με τα 3.3εκ που παίρνει. Το πολύ 1.8εκ (στα παλιά τους τα παπούτσια όμως τι λέω εγώ αφού η αγορά μιλησε)

  • gogos
    gogos Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 15:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή είσαι ωραίος και μετράς κάνω την καρδιά μου πέτρα και κρατάω Σλούκα!!!
    Για να το ελαφρύνω και άλλο και να τελειώσω το κείμενο ως gogos θα συγχωρήσω τον φετινό Σλουκα με 2 καλά παιχνίδια στο final 4...όχι τίποτα άλλο, αν παίξει καλά θα το σηκώσουμε κιόλας.....
    Θετικη σκέψη και καλή επιτυχία στην ομάδα τώρα που αρχίζουν τα δύσκολα!!

  •  Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 14:39 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe αν με κάποιον μαγικό τρόπο ήμουν εγώ κόουτς μπορεί να πήγαινα στη λογική σου. Επειδή δεν είμαι και ο Μπι είναι δεδομένα πετυχημένος (μέχρι να μην ειμαι) εμπιστεύομαι τη δική του λογική. Στην οποία ο Μπράουν μπορεί να χωρούσε μόνο ως αμυντικο πενταρι. Επιθετικά ανύπαρκτος. Δεν ξέρω αν τον έπαιζε κάποιος τύπου Σπανουλης σε pnr μπορεί να γινόταν μάγκας. Τα πεντάρια που σου αρέσουν τύπου τομπι ή λαντειλ θα χωρούσαν μόνο μαζί με έναν καλό δυναμικό hassle centre και πάλι δεν ξέρω αν το footwork τους ικανοποιεί τον Μπι. Για τον Μιλου εγώ θα τον προτιμουσα του αντιχρονου στη θέση Φαλ.

    @Gogos είσαι πάνω από 16 χρονων; Σου έβαλε κάποιος στην κουβέντα τον Γουοκαπ ή τέθηκε θέμα να μείνει ο Σλουκας αντί του Γουόκαπ. Πάντως μια που το θέτεις αν κάποιος καθυστερημενος που έβαζε αυτό το διχαστικο δίλημμα και έπρεπε να επιλέξω θα επέλεγα Σλουκα λόγω διαβατηρίου κσι leadership. Ωστόσο χαίρομαι που είσαι ο μόνος που σκέφτεται να διώξει έναν από τους δύο, τους έχουμε και τους δύο, το μαλλον πιο άρτια αλληλοσυμπληρουμενο δίδυμο άσων στη φετινή Ευρωλιγκα (BTW asist/turnover ratio Γουοκαπ 3.2 με λιγοτερς ασιστ απο Σλουκα, Σλουκας 2.83, Loyd 2.2 (με ένα τρίτο ασίστ ως κόμπο γκαρντ), o απειρος Τόμσον 2.4, Μπαλντουιν 1.95 (για τον Μπαλντουιν στα ειπανε).

    Κοινώς Γουοκαπ και Σλουκας μίλια μπροστά. Δίδυμο που δεν αγγιζεται.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 13:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατ' αρχάς να ευχαριστήσω τον φίλο @gogos που συνεχίζει την συζήτηση, γιατί πλέον είμαι σίγουρος ότι δεν τρολαρει, και απλά εκφράζει ελαφρώς μία διαφορετική προσέγγιση του ρόστερ και στυλ παιχνιδιού.

    Δεν είναι άκυρα όλα όσα λέει, απλά υποβαθμίζει - αρκετά - τον ρόλο και την αξία του Κώστα Σλούκα, που εν τέλει μιλάει χρηματικά, απλά όπως εξήγησα σε άλλο ποστ, ακόμη υπεραξία δεν έχουμε πληρώσει, καθώς ο άνθρωπος αμοίβεται με ελαφρώς λιγότερα από όσα θα έπαιρνε στην ελεύθερη αγορά, ενώ ήρθε χωρίς ουσιαστικά δεσμεύσεις από την ομάδα αφού η 1η του χρονιά ήταν με χάλια ρόστερ, ενώ άνετα θα έπαιζε Μπαρτσελόνα (αποδεδειγμένα πρώτος στόχος τους) ή εμένα Φενέρ με μπάτζετ 3πλασιο του Ολυμπιακού.. εγώ έχω προτείνει ένα συμβόλαιο 3ετες με 1.8 - 1.6 - 1.5 και ένα καλό τελευταίο 2 ετες που θα κριθεί από την κατάσταση του παίχτη τότε, και σίγουρα λίγο πάνω από την αξία του τιμής ένεκεν και λόγω των "εκπτώσεων" που έχουμε πάρει. Αθλητικά και αυτός και ο Παπ είναι εξαιρετικοί και δεν βλέπω να τους έχει πάρει καμία κατηφόρα, απλά τα 3 είναι αρκετά μακριά και σίγουρα θα δούμε κάποια πτώση στο τέλος..

    Για τον Πετρούσεφ φυσικά εγώ εννοώ στη θέση του Bolomboy, αφού μόνο εκεί βλέπω αλλαγές, μαζί με Black που λογικά θα ζητήσει τα διπλά, και αν έχουμε περιθώριο για Μιλουτινοφ δεν το συζητώ.. δίνω και μισό νεφρό!

    Για Black το έχω ξαναπεί, απλά κάνει τα βασικά ενός κανονικού σέντερ και είχαμε ξεχάσει πως παίζεται η θέση με Μάρτιν 2 χρόνια, και όλα τα 4αρια που εμείς βαφτιζαμε επιτόπου σε σέντερ για κάποιο λόγο που δεν κατάλαβα ποτέ! Είχε γίνει σαν παράδοση αυτό!

    Αν ζητήσει 800.000 του χρόνου, ειλικρινά βρίσκεις καλύτερο, ή και διαφορετικό..με 300.000 που πήρε φέτος είναι κλεψιά, αλλά του χρόνου είμαι σίγουρος θα ζητήσει τα διπλά και βάλε, και επίσης ακόμη δεν είναι ο ίδιος Black με 3 χρόνια πριν.. έτσι για να μιλάμε και την γλώσσα της αλήθειας.

    Πάμε τώρα την ανάλυση του ρόστερ.

    1)Loyd είναι καθαρό 2 και κοστίζει περίπου 1.2-1.5μυρια (το 2ο νούμερο έπαιρνε Ζενίτ, ίσως έχει πέσει λίγο τώρα). Για αντί - Canaan είναι καλή πρόταση αλλά και από το πάνω ράφι χρηματικά για γκαρντ. Πάντως 1 δεν είναι. Ο της Μπασκονια λέγεται ότι έκλεισε με Ρεάλ αλλά ακούγεται ότι θα προσπαθήσουν οι Βάσκοι να μείνει. Είναι καλή επιλογή σίγουρα, αλλά Ευρωλίγκα δεν έχει δει καν πως είναι η κούπα, και η ομάδα που οδηγεί πάει κατευθείαν για την 9-10η θέση ή να πέσει πάνω μας..

    Baldwin ήταν εδώ και τον διώξαμε. Θέλει μισή μπάλα μόνος (την άλλη την θέλει ο Borwn)!του και δεν θέλει ούτε να ακούει για Ολυμπιακό. Mε Baldwin εδώ ο Vezenkof δεν θα ήταν ποτέ υποψήφιος για MVP, αλλά αν πήγαιναν όλα τέλεια, μπορεί να ήταν ο ίδιος, όπως είναι μάλλον τώρα με την Μακάμπι.

    Walkup νομίζω όλοι συμφωνούμε, και για Μωραιτη νομίζω τα είπαν.. φτιάχνεις 2 χρονια τον Λούντζη για να μπαίνει πλέον και να προσφέρει, και θα τα πετάξεις όλα στα σκουπίδια για να φέρεις άλλον που θα θέλει αλλά 2 χρόνια;! Επίσης για δημιουργικό combo guard βλέπω να προορίζουν τον Papas που τον πιστεύω και εγώ, και μάλλον και η ομάδα, και σίγουρα ο κοουτς..

    2) Λάρυ, McKissic, Canaan, νομίζω έτσι θα μείνει. Τα έχουμε πει πολλές φορές και για τους 3. Αν καταφέρει και πάρει Euroleague με αυτή την 3αδα στο 2 τότε ούτε καν μιλάμε, μόκο, λέμε και ευχαριστώ, και ανάβω και κάποια κεριά στο ύψος του Canaan (μην δώσω και πολλά!) Στην Παναγία της προτίμησής σας!

    3) Παπ με Ρογκαβοπουλο, θα δώσει πολύτιμα λεπτά σε θέση που ΔΕΝ υπάρχει σάλιο πίσω από τον Παπ (Euroleague legend που κάνει σεζόν καριέρας και αυτός..) και το παιδί το έκανε το αγροτικό του Τουρκία. Φαίνεται να μην δελεάζεται από τα φράγκα που του σπρώχνει ήδη ο Τρακης και τα παιχνίδια των μανατζαραιων, νομίζω είναι παίχτης δικός μας (σε νοοτροπία και αξία, όχι ότι έχει κλείσει). Νομίζω όλοι τον θέλουμε.

    4) τον Brown τον ήθελα και εγώ για συμπληρωματικό του Βεζενκοφ γιατί μου αρέσει στην ίδια θέση να έχω διαφορετικούς παίχτες. Φέτος δεν κάνει τρελή σεζόν πάντως, είναι 7ος στην Μονακό στατιστικά, ενώ έφεραν και τον Μονεκε επειδή δεν απέδιδε επιθετικά παρά ελάχιστα.. έπεσε απίστευτα και στα κλεψίματα και τάπες δεν είχε και καμιά τρομερή έφεση ποτέ.. άλλωστε ουσιαστικά όταν πήραμε Bolomboy θεώρησα ότι πήραμε κάποιον παρόμοιο χειρότερο στην άμυνα αλλά με καλύτερο σουτ..

    Ο Deck είναι 3-4, και όχι καθαρό 4αρι. Παιχταρας, αλλά θέλει παραπάνω από Παπ, και δεν υπάρχει περίπτωση ο Ολυμπιακός να πάρει ακριβότερο 3 από τον Παπ έως και τα 40 του! Άλλωστε ο παίχτης είναι ταγμένος στην Ρεάλ και πήγε εκεί παρότι είχαν Yabusele/Cornelie/Mario/Musa και άλλους που παίζουν στο 3-4!! Φαντάσου πόσο ταγμένος είναι..

    Βεζενκοφ εννοείται είμαστε όλοι μέσα, Peters μένει γιατί ο Μπ. έχει αποφασίσει ότι θέλει ΠΑΝΤΑ ένα σούπερ σουτέρ στη θέση (υπάρχει και αυτή η φιλοσοφία, έχει αποφασίσει ο κοουτς ότι θέλει συνέχεια παρόμοια συστήματα και παίρνει 2 παρόμοιους παίχτες για την ίδια θέση).

    5) Μιλού/Fall και κάποιον ακόμη, αλλά λόγω τεράστιου μπάτζετ για τους 2 θες κάτι φθηνότερο και κάτι διαφορετικό. Εννοείται δεν χωράει πλέον Black, Petrusev δεν ξέρω πόσο έχει ανέβει πλέον η τιμή του, και αν ερχόταν και ο Έλληνας Άντε θα είμασταν σούπερ...

    Δηλαδή ουσιαστικά η μόνη διαφωνία και ουσιαστική αλλαγή είναι ο Σλούκας;! Ο κορυφαίος Έλληνας περιφερειακός; Ε.. κάνε πέτρα την καρδιά σου και βάλε κάτι παραπάνω να τον κρατήσουμε!

    1σος : Σλούκας, Walkup, Λούντζης

    2αρια: Canaan, McKissic, Λαρεντζάκης,
    Papas

    3αρια: Παπανικολαου, Ρογκαβοπουλος

    4αρια: Βεζενκοφ, Peters, Τσαλμπουρης (αν δεν φθάνουν τα Ελληνικά διαβατήρια για 12αδα Ελλάδα, και επειδή ήδη έχουμε πολλά γκαρντ και λίγους Έλληνες ψηλούς)

    5αρια: Miloutinov, Fall, Tobey ή
    Αντετοκούμπο.

    15αδα πλήρης, και για Ελλάδα, και φοβερή ποιότητα για Ευρώπη, και ακόμη πιο πλήρης από φέτος. Π.χ θα έχουν μεγαλύτερη εμπειρία όλοι οι μικροί, ο Papas πιστεύω τώρα που κατάλαβε τι παίζει θα ανέβει πολύ το καλοκαίρι, τουλάχιστον για Ελλάδα.

    Μιλουτινοφ μόλις μπει Euroleague, και αν δεν έχει τραυματισμούς, αυτόματα θα μπει στο τοπ 5 των ψηλών και άνετα θα περάσει πάνω από Fall. Tobey δεν το συζητάμε ότι έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από Black/Bolomboy, έχει και καλύτερο τρίποντο από όλους τους ψηλούς μας, μπορεί να παίξει 4 σε ψηλές 5αδες (όπως παίζουν πλέον όλοι οι μεγάλοι, χθες η Ρεάλ ξεκίνησε με Hanga, Musa, Deck, Yabusele, Tavares, και από τις πρώτες αλλαγές ήταν Cornelie, Poirier, Hezonja! Αν δεν θυμάστε ύψη πηγαίνετε τσεκαρετε! Επίσης απίστευτα ψηλή 5αδα Φενέρ, και Μπάρτσα με Satoransky playmaker και Vesely 4αρι κατεβάζει αδιανόητα ψηλά σχήματα, ίδια η Παρτίζαν και η Μακάμπι..).

    Papas, Ρογκαβοπουλος, Λουτζης work in progress αλλά και άμεσα θα βοηθάνε κυρίως Ελλάδα και όπου χρειαστούν Ευρώπη. Αν δεν έρθει Αντετοκούνμπο (που έχει το διαβατήριο) θεωρώ ότι θα χρειαστεί και Τσαλμπουρης, σαν ένας έξτρα ψηλός για Ελλάδα. Έκανε και αυτός το αγροτικό του Ισπανία, καλός είναι για πολύ βάθος πάγκου..

    Αυτό που έλεγα πέρυσι πάντως ήταν, ιδανικά θα έπαιρνα Tobey αντί Bolomboy, Colson/Diallo αντί Peters (3-4αρια) και Girgonis/Musa αντί Canaan (2-3αρια).

    Αυτό θεωρούσα πέρυσι ιδανικό σχήμα, και φέτος επίσης το θεωρώ ιδανικό για του χρόνου! Βέβαια όλοι αυτοί ήταν τσάμπα πέρυσι/προ-περυσι, τώρα μόνο ο Tobey είναι περίπου στα ίδια (850-900.000 περίπου..)

  • gogos
    gogos Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 01:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake ποδόσφαιρο δεν βλέπω γιατί οι περισσότεροι οπαδοί είναι σαν και εσένα!
    Σύμφωνα με σένα δηλαδή ο Σλουκας είναι καλύτερος από τον Γουοκαπ που κάνει παραπάνω ασσιστ σε σχέση με τα λάθη του και πολύ παραπάνω κλεψίματα...
    Νομίζω ναι σου ταιριάζει το ποδόσφαιρο!

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 00:18 Σύνδεσμος σχολίου

    @gogos επειδή μας τρολάρεις, σου λείπει ένας Έλληνας για να παίζεις με 12άδα Ελλάδα, αλλά μάλλον δεν σε απασχολεί αυτό. Λεπτομέρειες.

    Επίσης ο Μωραιτης είναι 1 χρόνο πιο μικρός από το Λούντζη, έχει παρόμοια στατιστικά με το Λούντζη προ 3ετίας που έπαιζε στον Προμηθέα, είναι όσο άσουτος μπορεί να είναι κάποιος και προτείνεις να φύγει ένα γκαρντ σχεδόν δίμετρο, που φέτος σουτάρει 40%, που έχει ήδη δυο σεζόν στον Ολυμπιακό για να πάρεις ένα υποδεέστερο προϊόν;

    Επίσης ποτέ δεν κατάλαβες το λόγο που ο Μπάρτζι έκανε sign τον Πίτερς του 45% στο τρίποντο, και φαίνεται από το ότι προτείνεις Jon Brown που σε 56 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα σε δυο σεζόν έχει 5 - ΠΕΝΤΕ - FIVE - FUENF 5/26 τρίποντα συνολικά. Δηλαδή 1 τρίποντο κάθε 11 παιχνίδια.

    Ή ότι προτείνεις τριάδα ψηλών αξιόλογη ναι, αλλά χωρίς ούτε έναν δυναμικό τύπο. Αν αυτό υπολογίζεις να το ισοσταθμίσεις με τον Τζον Μπράουν όπως είπα δεν έχεις καν καταλάβει το μπάσκετ που παίζει ο Μπαρτζώκας.

    Επίσης προτείνεις να διώξεις το φυσικό ηγέτη της ομάδας, τον Έλληνα υπαρχηγό, έναν Euroleage legend, και να τον αντικαταστήσεις από τον παικταρά αλλά γκρινιάρη, και εκφρασμένο δημόσια εναντίον της ομάδας Μπάλντουιν με επίσης όσα έχουν βγει προς τα έξω σχετικά με την τοξικότητα στα αποδυτήρια να είναι γνωστά.

    Παιδιά μην κουράζεστε τόσο πολύ το μπάσκετ είναι σχετικά απλό άθλημα, αλλά οι ομάδες δεν στήνονται όπως στο Fantasy. Δεν διαλέγεις θέσεις με μπάτζετ από μια λίστα για να φτιάξεις ένα σύνολο.

    Αν η χρονιά κλείσει επιτυχημένα, δεν γκρεμιστούν οι μισοί Βενέτηδες, πάρουμε πρωτάθλημα και μείνει ο Μπαρτζώκας, όλη η ουσία στο στήσιμο θα είναι η παρουσία του Βεζέ του χρόνου. Αν μείνει, ο στόχος θα είναι λογικά ο Ρογκαβόπουλος, ένα tweek στους ψηλούς το οποίο ξέροντας την απέχθεια του Μπάρτζι να πειράζει καλοκουρδισμένα πράγματα μπορεί να φοβηθεί να κάνει (δεν περιμένω επουδενί το Μιλουτίνοφ, και όπως έχω ξαναγράψει δεν τον βλέπω σαν δίδυμο με το Φαλ ως κάτι που υπηρετεί το μπάσκετ του προπονητή μας), και μια φαντάζομαι συζήτηση με το Κέιναν αν όλοι είναι ευχαριστημένοι και παραμείνει ή αντικατασταθεί (το ξέρουμε το κλειστό διετές). Και του χρόνου λογικά θα υπάρξει σημαντικό step up χρόνου και στην Ευρωλίγκα για Λούντζη, ο οποίος γκρουμάρεται δυο χρόνια για αυτό το step up. και που λογικά θα φανεί αν το έχει ή όχι.

  • gogos
    gogos Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 23:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Πριν παραθέσω το ρόστερ θα ήθελα να θέσω 2 συνθήκες...
    1ή) Συμφωνώ με παραμονή Σλούκα μόνο με 1,5 μύριο και κάτω γιατί εάν τον κρατήσουμε θες άλλο ένα μέτριο-άγουρο playmaker στυλ Edward's της Φενερ(καλός επιθετικά, αμυντικά θα στρώσει με κοουτς Μπαρτζωκα), όλο αυτό γιατί πολύ απλά δεν εμπιστεύομαι Σλούκα...(και σε τραυματισμους αλλά και παιχτικά)Δηλαδη έχουμε εκτός Λούτζης και έχεις στον άσσο Edward's, Γουοκαπ και Σλούκα.

    2ή)Δεν γνωρίζω ποιοι παίχτες έχουν συμβόλαια με τις ομάδες τους και για του χρόνου και κατά πόσο είναι καλοί χαρακτήρες και ταιριάζουνε με τα θέλω του Ολυμπιακού.
    Βγάζωντας λοιπόν εκτός τον Σλούκα έχουμε την εξής 12αδα:

    Άσσος :(Λόιντ ή Μπαλντγουιν ή Τόμσον) (Γουοκαπ), Μωραίτης
    2αρια:(Λαρυ, μακισικ, Κειναν)
    3αρια:Παπ με Ρογκαβοπουλο
    4αρια:Βεζε, (Ντεκ ή John Brown)
    5αρια:Μιλου, Φαλ, (Πέτρουσεφ ή Μπλακ)

    Εαν τώρα φύγει ο Βεζενκοφ θέλει σκέψη, αλλά πιστεύω δεν επηρεάζει τοσο πολύ το θέμα Σλουκα που συζητάμε τώρα..
    Επίσης το budget που παρέθεσα είναι παρόμοιο με το φετινό....

  • Snake7
    Snake7 Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 22:52 Σύνδεσμος σχολίου

    @Gogos βρε παιδάκι μου σε παρακαλώ βλέπε και σχολίαζε ποδόσφαιρο. Ο Σλούκας ΦΕΤΟΣ (τη χάλια του χρονιά όπως λες) έχει 6 ασιστ για 2 λάθη. Αν καταλάβαινες λίγο μπασκετάκι, θα ήξερες ότι όποιος έχει τη μπαγκέτα στα χέρια με το ρόλο του δημιουργού και όχι του εκτελεστή ως κύριο, θα κάνει πολλές ασίστ, και θα κάνει ΚΑΙ λάθη καθότι δεν μπορεί να περνούν 4/5 plays από τα χέρια σου είτε για την τελική πάσα, ή για το στήσιμο του pick n roll ή pop ή να την κρατήσεις με οδηγία (γιατί βαζεις βολές) για έξτρα 5-10 δευτερόλεπτα και να μην κάνεις λάθη. Σου είπα, και ο νεόκοπος στην Ευρωλίγκα υποσχόμενος Τόμπσον που ανέφερες έχει 6 ασίστ και αυτός για 3 λάθη αντί 2 που έχει ο Σλούκας.

    Τέσπα, έχω ακόμα μεγάλες υποψίες ότι τρολάρεις. Οπότε το κόβω εδώ.

    @DecoupePe που συμφώνησες αρχικά στα υπόλοιπα μαζί του, πήρες χαμπάρι ότι πρότεινε να διώξουμε Πίτερς αντί Πετρούσεφ και όχι Μπόλο αντί Πετρούσεφ (το τελευταίο θα το συζητούσα σοβαρά μόνο αν άλλαζε και ο Μπλακ με έναν πολύ πιο hassle πεντάρι - όποιον θες, θες Κωστακούμπο) αλλά όχι ρε φίλε το Πίτερς για το Πετρούσεφ. Επόμενη πρόταση θα ήταν να δώσουμε Κέιναν για να πάρουμε Ντόντα Χολ. Τόσο σχετικό στη λειτουργία της ομάδας ήταν σαν πρόταση.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 21:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευχαριστώ για την ανάλυση, αλλά για να καταλάβω το μπάσκετ που σε εκφράζει, @gogos δώσε μου μία 12άδα που θεωρείς θα είναι καλύτερη από την φετινή για του χρόνου, γιατί μόλις ξεκινάω να την φτιάξω πάντα γράφω "1. Σλούκας...."

    Αν δεν βαριέσαι θα ήθελα να δω, γιατί ωραία αυτά που λες, αλλά δεν ξέρω πώς επιτυγχάνονται..να θυμίσω ότι ο Brown ανανέωσε στην Μακάμπι και ο Jones στην Βαλένθια (3 χρόνια, NO Euroleauge out, γιατί του χρόνου αν δεν περάσει 8άδα δεν παίζει Euroleauge η Βαλένθια).

  • gogos
    gogos Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 20:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταλαβαίνω όλα αυτά που πες απλα όντως διαφωνούμε στη προσέγγιση του αθλήματος που λέγεται μπασκετ. ... Σαφώς και δεν κοιτάω τους παίχτες ειδικά τους Ελληνες, ειδικότερα της εθνικής μας ως αναλώσιμα σκουπίδια.
    Το μόνο που δεν μπορώ να δεχθω σε ένα ομαδικό άθλημα σε σχέση με εσένα που το δέχεσαι με σχετική άνεση είναι η αμυντική προσήλωση του εκάστοτε παίχτη στην συλλογική άμυνα! Πιο απλά, δεν θέλω παίχτες βλ Σλουκα που είναι ανύπαρκτοι αμυντικά και μέτριοι επιθετικά να ονομάζονται ηγέτες και να τσεπώνουν πακτωλό χρημάτων μόνο και μόνο γιατί πήρανε 2 λίγκες με kill Bill και μία με την Φενερ του μελιτζάνα!
    Αν είσαι μάγκας και θέλεις να παίρνεις 2 μύρια με τέτοια άμυνα γίνε και clutch παίχτης... Γίνε ο παίχτης που όταν καίει η σπυριάρα θεά ξέρεις να την τιθασεύσεις και όχι να την κρατάς στα χέρια περιμένωντας ποτέ θα λήξει ο χρόνος...
    Δεν γίνεται το βασικό playmaker-δημιουργός - καλύτερος σου παίχτης να κάνει αυτά τα λάθη που κάνει!
    Ειδικα αυτό που σκάει σκάει σκάει την μπάλα μέχρι να βγάλει πετρέλαιο είναι τόσο παλαιομοδίτικο αλλά ταυτόχρονα τόσο αγχωτικό που εμένα προσωπικά δεν με εκφράζει.. Το μπασκετ εκτός από στατιστική είναι και άλλα όπως για πχ οι ασσιστ που πολύ σωστά ανέφερες... Παρατήρησε ποιες είναι οι ασσιστ του Σλουκα (πρόσεξε ποιες είναι και όχι πόσες ειναι) και ποιες του Γουοκαπ για να καταλάβεις την διαφορά... Επίσης παρατήρησε χρονικά ποτέ πασάρει ο ενας και πότε ο άλλος... Είναι λεπτομέρειες που οδηγούν στην σωστή λειτουργία της ομάδας... Τέλος ας μην αναφερθώ στα λαθη εγκλήματα που κάνει κατα την διαρκεια του παιχνιδιού.. Συνοψίζοντας λοιπόν και για να μην νομίζεις ότι μιλάς με κάποιον κάφρο, σου ξαναλέω ότι για τις δυνατότητες του παίχτη σύμφωνα πάντα με την φετινή χρονιά τα 2 μύρια που ζητάει γιατί αυτά θα ζητήσει το καλοκαίρι είναι πολλά για αυτά που κάνει εντός παρκέ!
    Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν καλά playmakers στην Ευρώπη πόσο μάλλον ελεύθερα δεν κατατάσσει τον Σλουκα σαν εξαιρετική επιλογή αλλά σαν ημίμετρο!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...