roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Θέλουμε να πάρουμε την Ευρωλίγκα»

underarmor
redwell

Ο Τζορτζ Πάπας μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στον Πειραιά από τις ΗΠΑ και σε συνέντευξή του δηλώνει 100% Έλληνας, μιλάει για την παρουσία του στον Ολυμπιακό και τους στόχους την τρέχουσα σεζόν, αλλά και στο γεγονός ότι φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Πιο αναλυτικά:

"Στην Ελλάδα είμαι ο Παπαθανασίου και στην Αμερική Πάπας. Είμαι 100% Έλληνας, ο πατέρας μου είναι από την Θήβα και η μαμά μου από το Καρπενήσι. Ερχόμουν συχνά αλλά όταν πήγα στο high school και στο κολλέγιο δεν ήταν εύκολο να έρθω, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό.

Μπόρεσα να πάρω εύκολα την υπηκοότητα μιας και ο πατέρας μου είχε γεννηθεί εδώ, ξέραμε λοιπόν ότι υπήρχε πιθανότητα να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Όλα τα παιδιά μεγαλώνοντας θέλουν να βρεθούν στο ΝΒΑ, ξεκινάω την καριέρα μου στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης".

Για το πώς αισθάνεται στον Ολυμπιακό και τη συνύπαρξη με Γουόκαπ και Σλούκα: "Έχουμε τους καλύτερους προπονητές, του καλύτερους συμπαίκτες που με καθοδηγούν. Αν πήγαινα αλλού μπορεί να έπαιζα περισσότερο αλλά σε αυτό το σύστημα μπορώ να μάθω πολλά.

Με τον Τόμας γνωριζόμασταν από πριν, χάρις στο κάρφωμά μου κόντρα στο Κάνσας. Μου είχε στείλει μήνυμα λέγοντας μου ότι είμαι ένας θρύλος και μόλις με ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός με καλωσόρισε και είναι ένας πολύ καλός μου φίλος.

Ο Κώστας είναι θρύλος, τον έβλεπα με την εθνική ομάδα, με έχει βοηθήσει και αυτός πολύ. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή. Ξέρουμε ότι μόλις βγούμε στο παρκέ φυλάει ο ένας την πλάτη του άλλου. Δεν έχουμε κάποιο μεγάλο μυστικό, εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και παίζουμε δυνατά κάθε βράδυ".

Για τους στόχους των Πειραιωτών από δω και πέρα: "Κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα μετράει, ελπίζουμε να φέρουμε την Ευρωλίγκα στην Αθήνα. Ο στόχος μας είναι η κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Έχουμε αρκετά παιδιά από την περασμένη σεζόν, οπότε είναι αρκετά ”πεινασμένοι”, όπως και οι οπαδοί μας.

Καλό είναι το Κύπελλο και το Super Cup, θέλουμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα αλλά ο κύριος στόχος είναι η Ευρωλίγκα. Είμαι περήφανος που βρέθηκα στην Εθνική ομάδα, ειδικά ο πατέρας μου ονειρευόταν να είμαι μέλος της.

Μόλις τώρα ξεκίνησα την καριέρα μου και ανυπομονώ για το τι επιφυλάσσει το μέλλον. Έπαιζα μικρός και μετρούσα αντίστροφα 3, 2, 1. Ο Πάπας χαρίζει την νίκη στην Ελλάδα, ελπίζω να συμβεί αυτό".

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

5 σχόλια

  • giorgos.
    giorgos. Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 19:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσύ ρε Γίγαντα ταιριάζεις Ταμάμ στον Ολυμπιακό.

    Έχεις ένα τσαμπουκα κ ένα τσογλανισμο που σε Γουστάρω τρελά.
    Είσαι τσαμπουκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Κάτι μεταξύ Τόμιτς κ Καστίγιο ένα πράγμα.

    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • GEO
    GEO Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 22:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Φυσιογνωμικά φέρνει κάπως σε Ρούντι Φερναντεζ μακάρι να εξελιχθεί σε βάθος χρόνου και σε ανάλογης αξίας αθλητή .Το σουτ πάντως το έχει για τα υπόλοιπα χρειάζεται και σκληρή δουλειά από μέρος του

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 15:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Το καλοκαίρι 'λιώσε' γιατί τότε θα έχεις ησυχία να εξελιχτείς.
    Έχει χαρακτηριστικά που δε τα βρίσκεις σε ελληνοθρεμένους παίκτες. Δείχνει περιφερειακός με χέρι αλφάδι.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 15:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχω καλό feeling γι' αυτό το παιδί..ζει το όνειρό του, όταν πιτσιρικάς φωτογραφίζονταν με τη φανέλα του Θρύλου, ποιός να το περίμενε..και μου αρέσει ότι επιβεβαίωσε αυτό που λέω, άλλοι ωφελούνται από playing time, αυτός από τη συμμετοχή και τη διαδικασία μία κορυφαίας ομάδας.. άλλωστε τώρα μαθαίνει τα μυστικά του επαγγελματισμού και ταυτόχρονα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

    Του χρόνου λογικά θα είναι έτοιμος για καλά λεπτά στην Α1..

  • Νικη
    Νικη Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 13:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν το ξερα οτι ειναι 100% εγχωριο προϊον..συμπαθεστατος!
    ..ψιλοασχετο:απ τα χειροτερα στο μπασκετ ειναι οι παιχτες που δεν παιζουν ,αλλα ειναι συνεχεια στην "επικαιροτητα" για ακυρους λογους..εννοω τυπου αγραβανη..τζερτζελος για τη μεταγραφη του ..λογια ..δηλωσεις ..αλλα δεν παιζει!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...