roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Κονιορτοποίηση... Βιλερμπάν και Παναθηναϊκού

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με χαρακτηριστική άνεση του ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ 100-70 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Basket League και παρέμεινε αήττητος στην διοργάνωση.

Πλέον, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στρέφει όλη της προσοχή στην διπλή εβδομάδα κόντρα σε Βιλερμπάν (29/03) και Παναθηναϊκό (31/03) με στόχο το δύο στα δύο.

Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν σε καλή κατάσταση κόντρα στους Θεσσαλονικείς, φάνηκε πως ξεπέρασαν τη μέτρια εμφάνιση στο Βελιγράδι με την Παρτιζάν και θέλουν με τη βοήθεια του κόσμου στο ΣΕΦ να κονιορτοποιήσουν τη Βιλερμπάν και τον Παναθηναϊκό.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

8 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 12:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ και με τους 2 σας, άλλωστε @Thrilos, play off είναι, όποιες ομάδες είναι στις 8 σημαίνει ότι έχουν φτύσει αίμα όλη τη σεζόν για να είναι σε αυτήν την προνομιακή - σε πολλά επίπεδα - 8αδα των καλύτερων θεωρώ ομάδων εκτός ΝΒΑ.

    Απλά και εμείς το πλεονέκτημα έδρας το κερδίζουμε με το σπαθί μας και τρομερό κόπο και θέλουμε να οφεληθουμε από αυτό το γεγονός..

    Πάντως χθες έχασε η Παρτίζαν, η Μπαρτσελόνα έδειξε χαρακτήρα που δεν περίμενα, Μακάμπι πάει σφαίρα, και Εφές σαν να πατήθηκε κουμπί σε σχέση με μία εβδομάδα πριν..για να δούμε..

    Πάντως όταν έχεις περάσει μια τόσο δύσκολη και πνευματικά (μαζί με σωματικά) απαιτητική σειρά όπως εμείς πέρυσι με την Μονακό, είναι πολύ δύσκολο να μείνεις 1.000% για ακόμη περισσότερο.

    Αν δούμε τα περσινά, η Μπάρτσα κατάφερε με την μέτρια Bayern να κάνει το 3-2, η Ρεάλ με την επίσης μέτρια Μακάμπι έκανε μία ωραία σκουπίτσα, η Εφές με την αποδεκατισμένη Αρμάνι ένα ωραιότατο και χαλαρό 3-1, και εμείς φτάσαμε αίμα και πήγαμε στις τελευταίες κατοχές στο 5ο παιχνίδι..αν είχαμε κερδίσει το 4ο στην Γαλλία ίσως η ιστορία να ήταν αλλιώς τώρα..

    Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, πάντως Ρεάλ - Εφές πέρασαν τις ομάδες (Μπαρτσελόνα/Ολυμπιακό) που πήγαν στο 3-2.

    Ένας παίχτης λίγο πιο ξεκούραστος σε μία άμυνα, ή με λίγο καθαρότερο μυαλό σε μία επίθεση μπορεί να είναι η διαφορά από την γη στον - μπασκετικό - παράδεισο!

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 18:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Thrilos For Ever συμφωνουμε κ ειδικα στο οτι δεν μας τρομαζει καποια ομαδα. Απλως η Εφες ειναι ειδικη περιπτωση οπως συμφωνεις κ εμεις θελουμε το καλυτερο δυνατο ζευγαρωμα ωστε να παμε στο F4. Το τι θα γινει εκει ειναι αλλη ιστορια. Λχ αν βρισκαμε την Εφες στο Καουνας δεν θα με ενοιαζε καν, πιθανον κ αυτοι μετα απο την υπερπροσπαθεια να φτασουν ως εκει μετα το φετινο χαλι να ειχαν ξεφουσκωσει σα σαμπρελα ποδηλατου. Αν ομως τους κατσουν οι τελευταιες αγωνιστικες κ μπουν στα po ειναι πολυ επικινδυνοι

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 16:29 Σύνδεσμος σχολίου

    H oμάδα το κέρδισε με το σπαθί της αυτό και τώρα δικαιούται να ονειρεύεται DecoupePe.

    Στην τριάδα θα κάνω μια μικρή τροποποίηση όπως:
    Βαλένθια/Μπασκόνια/Ζαλγκίρις.

    Ο λόγος ένας και βασικός που τοποθετώ τελευταία Ζαλγκίρις(αν και υστερεί σε όλα σχεδόν σε σχέση με τις άλλες ομάδες).

    Άμυνα-είναι η μόνη που μπορεί να μας παίξει σκληρά και να μας βγάλει εκτός ρυθμού συνεπώς ο μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας.

    Οι υπόλοιπες όσο και καλές να είναι στην επίθεση,πίσω ποτέ δεν θα μπορέσουν να φτάσουν τα στάνταρντς της Ζαλγκίρις.

    Οπότε αυτό το αντιμετωπίζουμε εύκολα.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 15:06 Σύνδεσμος σχολίου

    @Thrilos for ever, η ομάδα με την απόδοσή της έχει την πολυτέλεια να βγει πρώτη και, φαινομενικά, να παίξει με την πιο αδύναμη της 8αδας (αν δεν είναι Εφές/Αρμάνι 8η).

    Έχω αναλύσει σε πολλαπλά και εκτεταμένα ποστ γιατί η 3αδα για τη θέση 8 που μας βολεύει, με σειρά προτίμησης, είναι: Ζαλγκίρις/Βαλένθια/Μπασκόνια..

    ..δεν μας χαλάει να πάμε με ένα 3-1 ή χαλαρό 3-2 σε ημιτελικό με τον νικητή Μονακό - Φενέρ..

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 13:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλέποντας τα σχόλια αναφορικά με τους πιθανούς αντιπάλους,που αποπνέουν μόνο φόβο,είναι να απορείς πραγματικά.

    Μιλάμε για τον πρώτο της βαθμολογίας,με απίστευτη συνέπεια στο μπάσκετ που έχει παίξει και σε μεγάλη χρονική έκταση καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.
    Για όσους κατέχουν τα βασικά,αυτό για να επιτευχθεί,είναι εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο και δείχνει και τη σωστή και επαγγελματική δουλειά που γίνεται όλο το χρόνο.

    Τι σημαίνει είναι δύσκολη η Παρτιζάν,έχει δύσκολη έδρα η Μακάμπι,πρωταθλήτρια η Ρεάλ και άρες μάρες κουκουμάρες.
    Εμείς τι είμαστε δηλαδή τίποτα τυχάρπαστοι?

    Για να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν.
    Αν εξαιρέσεις την Εφές που έχω αναλύσει τους λόγους και τις ιδιαιτερότητες αυτής της ομάδας,με όποιον και να πετύχουμε αν είμαστε σοβαροί όπως πρέπει και δε βλέπω κανένα λόγο γιατί να μην είμαστε,θα περάσουμε.
    Αυτό είναι δεδομένο.
    Κανένα ματς δεν θα είναι εύκολο ούτε θα τελειώσει με 30 πόντους διαφορά,μιλάμε για τα πλεί οφ.
    Αλλά στο τέλος εμείς θα είμαστε οι νικητές.

    Όσον αφορά τη στελέχωση μιας ομάδας είναι όπως η στελέχωση μιας εταιρίας.

    Όταν έχεις κατάλληλους συνεργάτες,το πράγμα ρολάρει από μόνο του,σιγά μην κάνω εγώ τον θηριοδαμαστή στην εταιρία μου ή ο Μπαρτζώκας κυνηγάει τους επαγγελματίες από πίσω να τους φτιάχνει χαρακτήρες.

    Δεν είναι δάσκαλος αλλά επαγγελματίας προπονητής, που θέλει για το καλό της ομάδας όλοι να συνεργάζονται και να παίζουν για αυτήν.Αυτή είναι η ουσία.
    Αυτός που διοικεί,επιθυμεί να μπαίνει στον αυτόματο η εταιρεία-ομάδα και αυτή είναι η συνεισφορά του και πιστώνεται το τελικό αποτέλεσμα.Έτσι λειτουργούν οι σωστές ομάδες-εταιρίες.

    Ο Μπαρτζώκας πλέον το έχει καταφέρει αυτό,και πλέον μόνο κατευθύνσεις δίνει.
    Ευχόμαστε και ελπίζουμε να έχει και το ανάλογο τελικό αποτέλεσμα γιατί το αξίζει.
    Το ταίριασμα,η χημεία και στην τελική όλο αυτό που βγαίνει στο γήπεδο είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς από πίσω και μεγάλης μελέτης-ανάλυσης.

    Το παράδειγμα της Εφές,είναι ένα κλασικό παράδειγμα που το έχουμε δει άπειρες φορές παντού και σε όλα τα σπόρ.

    Συνεπώς δεν βάζουμε στην εξίσωση ότι θέλουμε εμείς με τα δικά μας κριτήρια και με βάση αυτά που θεωρούμε ότι ξέρουμε,αλλά με βάση αυτά που πραγματικά πρέπει να ταιριάξουμε με βάση τα πραγματικά δεδομένα.

    Και είναι και δύσκολο και θέλει πολλά με πάρα πολλές παραμέτρους να μπαίνουν μέσα.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 21:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντιγραφω:

    "Την απάντηση έδωσε ο Κλάιμπερν, ο οποίος σε συνέχεια όσων είχαν δηλώσει το προηγούμενο διάστημα οι Μίτσιτς και τον Λάρκιν, κατέστησε σαφές ότι για τις τραγικές εμφανίσεις της Εφές σε Ευρωλίγκα και Τουρκία οφείλεται το κακό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια.

    Οι τσακωμοί. Τα νεύρα. Η ένταση. «Κανένας δεν κερδίζει όταν η οικογένεια τσακώνεται», ανέφερε."

    Αφιερωμενο

    1. Στους Ζαμπονικους. Που μεχρι κ πριν λιγο καιρο μας ζαλιζαν οτι "ο χαρακτηρας δεν παιζει ρολο" κ οτι "αν εμπαινε στην οικογενεια του Θρυλου θα γινοταν καλο παιδι". Κ οτι "δεν τον θεμε για γαμπρο".
    2. Στους "θελουμε μεγαλυτερα ονοματα απο αυτους που εχουμε". Το πως ενας παικτης μπορει να διαταραξει τις ισορροπιες μιας ομαδας το απεδειξε ο φοβερος κ τρομερος Κλαιμπερν, ο οποιος μπηκε σε μια ετοιμη ομαδα κ χαλασε ολη την ομοιογενεια αφου θελει κι αυτος μια μπαλα μονος του κ τις αποφασεις, τη στιγμη που Λαρκιν κ Μισιτς "τα ειχαν βρει".
    3. Σε αυτους που πιστευουν οτι ο Χ Μπαρτζωκας πρεπει να κανει κ το θηριοδαμαστη. "Δουλεια του ειναι" εγραψαν καποιοι. Αμ δεν ειναι δουλεια του. Γιατι αν ασχολειται με τον καθε παλαβιαρη δεν θα κανει τη δουλεια του. Γιατι αν δεν ασχολειται με τον καθε παλαβιαρη θα χασει τους υπολοιπους. Απλα μαθηματικα.
    4. Σε αυτους που δεν εχουν ιδεα απο ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ. Εχω ξαναγραψει οτι ο Μπαρτζωκας ειναι εξαιρετικος recruiter κτλ, το ποσο σημαντικη ειναι η στελεχωση ειδικα στο μπασκετ κ γενικα στον εργασιακο χωρο μπορει να το ψαξει οποιος θελει. Και το ποσο δυσκολο ειναι να εισαι top σε κατι τετοιο: εξαιρετικος recruiter ειναι κ ο Αταμαν. Χρονικα ειναι προπομπος του Μπαρτζωκα, πραττοντας τα ιδια: στελεχωση με βαση ταλεντο + χαρακτηρα, δημιουργια κορμου, δημιουργια υπεραξιων, διατηρηση κορμου. Αλλα φετος καπου τα εκανε μανταρα. Το αν θα καταφερει ο Αταμαν φετος (πολυ δυσκολο μεν αλλα δεν αποκλειεται) ή του χρονου να αναστρεψει την κατασταση ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.

    ΥΓ. Η Εφες εχει καποιες αμυδρες ελπιδες για τα po. Εξακολουθω να μην την θελω εννοειται, αφου αν τελικα τα καταφερει θα μπει με σουπερ ψυχολογια κ σπρωξιμο
    ΥΓ2. Λενε οτι : "ο εξυπνος μαθαινει απο τα λαθη του (αρα ο Αταμαν του χρονου θα δειξει αν ειναι) αλλα ο σοφος μαθαινει απο τα λαθη των αλλων (αρα ο Μπαρτζωκας του χρονου θα δειξει αν ειναι)

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 20:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, με βιλεμπαν παει για sold out?

    REDGOAL: Δεν φαίνεται Sold Out στον ορίζοντα...

  • George 7
    George 7 Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Την Παρασκευή ισωπεδωση....μεχρι τελευταίο δευτερόλεπτο...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...