roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Κακός Θρύλος ήττα 90-75 από... σπρωχτή Παρτιζάν

underarmor
redwell

Δεν ήταν καλός ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν, έπαιξαν έδρα και οι διαιτητές αφήνοντας τους γηπεδούχους να ρίχνουν αβέρτα ατιμώρητο ξύλο και η ήττα ήταν αναπόφευκτη για τους Πειραιώτες που είχαν όλα τους τα "όπλα" σε κακή βραδιά και πήραν "διαζύγιο" με το τρίποντο στο συγκεκριμένο ματς.

Παρά την ήττα οι ερυθρόλευκοι με ρεκόρ 21-9 παραμένουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θέλουν απλά μια νίκη στα δυο επόμενα ματς στο ΣΕΦ με Παναθηναϊκό και Βιλερμπάν για να κλειδώσουν το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Ολυμπιακός ήταν... τρομακτικά άστοχος έξω από τη γραμμή του τριπόντου και τέλειωσε το ματς με 3/20 έξω από τα 6.75. Αν και μείωσε στους 4 πόντους στην αρχή της 3ης περιόδου (50-46) με επιμέρους σκορ 2-12, στο άλλο μισό του γηπέδου δεχόταν εύκολα καλάθια από τους εύστοχους παίκτες του Ομπράντοβιτς που είχαν 12/29 έξω από τα 6.75. 

Μοναδικός που ξεχώρισε από τον Θρύλο που δεν είχε τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην άκρη του πάγκου, ήταν ο ΜακΚίσικ με 21 πόντους και καλός ήταν επίσης και ο Φαλ με 13. Πολύ μέτρια εμφάνιση από τον Βεζένκοφ με μόλις 6 πόντους και τραγική από τον Σλούκα, ο οποίος είχε 8 πόντους με 3 ασίστ αλλά και 7 λάθη τα οποία κόστισαν πολύ στη ροή του αγώνα. Κορυφαίος της Παρτίζαν ήταν ο Νάναλι με 19 πόντους, ενώ άλλους 17 είχε ο Πάντερ.

Ο Χρήστος Παππάς ξεκίνησε τους Ουόκαπ, Κέιναν, Παπανικολάου, Βεζένκοφ και Φαλ στην αρχική πεντάδα, ενώ η Παρτιζάν μπήκε στο παρκέ με τους Μάνταρ, Πάντερ, Νάναλι, Σμάιλαγκιτς και ΛεΝτέι.

Η ευστοχία των παικτών του Ομπράντοβιτς στα τρίποντα θα δημιουργούσε πρόβλημα στον Ολυμπιακό, όπως φάνηκε αρκετά νωρίς. Οι Σμάιλαγκιτς, ΛεΝτέι και Νάναλι έδωσαν προβάδισμα 15-12 στην Παρτιζάν, χάρη στην ευστοχία τους έξω από τα 6.75. Ο Ολυμπιακός όμως πέτυχε διπλάσια δίποντα (5/9 η Παρτιζάν - 10/13 οι «ερυθρόλευκοι» στο 1ο δεκάλεπτο, για ν΄ ανακτήσει το προβάδισμα (17-18), μετά το 9-10. Ο Νάναλι δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα των Πειραιωτών, σημειώνοντας 10 πόντους, αλλά το θετικό για τον Ολυμπιακό ήταν πως επιθετικά είχε «ζεστούς» τους Φαλ (8π.) και Γουόκαπ (6π.). Ο Αμερικανός γκαρντ μοίρασε και 4 ασίστ, ενώ 3 ασίστ είχε ο αρχηγός Κώστας Παπανικοάου, όταν ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος με τους Σέρβους να βρίσκονται στο +5 (27-22). 

Η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο -5 ήταν όταν ο ΜακΚίσικ μείωσε σε 29-24. Το σερί 5-0 της Παρτιζάν από Έξουμ και Νάναλι (νέο τρίποντο) έφερε τους Σέρβους σε διψήφια διαφορά, 34-24. Ο Παπαπέτρου πέρασε στη θέση του ΛεΝτέι, ενώ ο Κέβιν Πάντερ με τρία εύστοχα τρίποντα αναδείχτηκε σε παίκτη «κλειδί» των γηπεδούχων στη 2η περίοδο. Μαζί με τον Γάλλο σέντερ Ματία Λεσόρ που στο ημίχρονο μετρούσε 8 πόντους και 8 ριμπάουντ. Ο Ολυμπιακός μπλόκαρε και επιθετικά στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπως φαίνεται και από το 13-4 της Παρτιζάν (40-26), με τους ΜακΚίσικ, Ουόκαπ και Πίτερς να παίρνουν μακρινά σουτ, αλλά να είναι άστοχοι... εν αντιθέσει με τους αντιπάλους τους. Αρνητικός και ο Κώστας Σλούκας, που μέσα σε 8 λεπτά υπέπεσε σε πέντε λάθη. Ο Ολυμπιακός πήγε στ’ αποδυτήρια στο -14 (48-34) έχοντας 0/12 τρίποντα έναντι 8/15 της Παρτιζάν, πρώτο σκόρερ τον Φαλ με 10 πόντους και τον Σάσα Βεζένκοφ σε «χαμηλή πτήση». Οι Σέρβοι είχαν κάνει επιμέρους σκορ 21-12 στη 2η περίοδο!

Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στην 3η περίοδο, αφού απάντησε με επιμέρους σκορ 2-12 μειώνοντας στους 4, 50-46. Οι Βεζένκοφ, Ουόκαπ και Κέιναν ήταν αυτοί που «υπέγραψαν» την αντεπίθεση της ομάδας του Πειραιά. Ακολούθησε ένα γρήγορο 4-0 της Παρτιζάν από τον Ντάντε Έξουμ (54-46), ενώ ο Σλούκας ισοφάρισε το ρεκόρ λαθών στην καριέρα του στη Euroleague (6) στην αμέσως επόμενη φάση. Ο Σλούκας, όμως πέτυχε όλους τους πόντους του Ολυμπιακού μέχρι το 56-50. Οι Αβράμοβιτς και Παπαπέτρου θα έφερναν ξανά την ομάδα τους στο +10 (60-50), για να μειώσει ο Σλούκας φτάνοντας τους 8 πόντους, σε 60-52 (σκορ 3ης περιόδου). Ο Ολυμπιακός είχε 0/15 τρίποντα στο 30ο λεπτό! 

Με το φάουλ του Μπολομπόι σε προσπάθεια για τρεις του Πάντερ ξεκίνησε η 4η περίοδος, με τον Αμερικανό της Παρτιζάν να ευστοχεί και στις 3 βολές για το 63-52. Ο ΜακΚίσικ... επαιζε μόνος του για τον Ολυμπιακό στα επόμενα λεπτά, αφού πέτυχε τους επόμενους έξι πόντους των Πειραιωτών. Με 3/4 βολές, τον Μπολομπόι να παίρνει το επιθετικό ριμπάουντ στην άστοχη 4η και να πασάρει ξανά στον ΜακΚίσικ που ευστόχησε στο πρώτο τρίποντο του Ολυμπιακού στο παιχνίδι (!), 65-58. Όμως, στην άμυνα ο Ολυμπιακός δεν κατάφερνε να σταματά τους Σέρβους. Λεσόρ, Παπαπέτρου, Έξουμ και Πάντερ έκαναν το 73-60. Όλα είχαν ουσιαστικά κριθεί και στο τέλος, απλώς ο Παπανικολάου μείωσε με τρίποντο σε 83-71 και ο ΜακΚίσικ σε 83-73. Οι Έξουμ, Παπαπέτρου και Νάναλι ήταν εύστοχοι εν συνεχεία για το τελικό 90-75.

Διαιτητές: Λότερμοζερ (Γερμανία), Μόγκουλκοτς (Τουρκία), Βίλιους (Λιθουανία)

ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): ΛεΝτέι 6 (1), Αβράμοβιτς 2, Πάντερ 17 (4), Σμάιλαγκιτς 5 (1), Παπαπέτρου 10 (2), Έξουμ 15 (1), Νάναλι 19 (3), Λεσόρ 12, Τριφούνοβιτς, Μαντάρ 4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρήστος Παππάς): Ουόκαπ 8, Κέιναν 4, Λούντζης, Λαρεντζάκης 2, Φαλ 13, Σλούκας 8, Βεζένκοφ 6, Παπανικολάου 9 (1), Μπόλομποϊ, Πίτερς 2, Μπλακ 2, ΜακΚίσικ 21 (2)

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-22, 48-34, 60-52, 90-75

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

39 σχόλια

  • James 7
    James 7 Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 15:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Το άσχημο για την ομάδα θα είναι να πέσει πάνω στην παρτιζαν που είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα, με την καλύτερη έδρα και με τον πιο έμπειρο προπονητή! Όλες τις άλλες ομάδες τις έχουμε! Αν περάσουμε f4 τώρα, μακριά από Μονακό!

  • Panos7
    Panos7 Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 21:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακριά από δαυτους στα σταυρωματα. Πολύ δύσκολη ομάδα με φοβερή έδρα και πολύ πεινασμένη. Μάλλον Μπασκόνια.

  • kostas7
    kostas7 Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 18:05 Σύνδεσμος σχολίου

    1ον Η ομάδα δίνει συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν μπορεί να τα νικήσει όλα. Σε κάποια θα παίξει απλά για την υποχρέωση.
    2ον Στο μιλάνο έπαιξε με Μπαρτζώκα νομίζω. Δεν είναι πάντα θέμα προπονητή αλλά και αντοχής παικτών.
    3ον Τα μάτς που πρέπει να κερδιθούν είναι για αρχή τα play offs. Εκεί θα φανεί η πραγματική εικόνα μας και σε τι φόρμα θα είμαστε και αν αξίζουμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω.
    4ον Δεν θυμάμαι αν το είχε πει ο Μπαρτζώκας ή κάποιος άλλος αλλά ούτε με μια μεγάλη νίκη πρέπει να πετάμε στα σύννεφα ούτε με μια μεγάλη ήττα να φέρνουμε τη καταστροφή. Είναι μαραθώνιος και όχι κατοστάρι. Όπως επίσης και ότι όλοι μπορούν να νικήσουν ή να χάσουν από όλους στην Ευρωλίγκα.
    5ον Η διαιτησία ήταν λίγο για τα μπάζα. Σαφώς και η ομάδα μας δεν έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ. θα υπάρξουν και κακές βραδιές που δεν θα μας πάει τίποτα καλά, αρκεί στα πραγματικά κρίσιμα μάτς να εμφανιστούμε όπως πρέπει.
    6ον Κάποιοι παίκτες ίσως να μην ταιριάξανε και τόσο με την ομάδα τελικά. Δεν νομίζω να μπορεί να διορθωθεί τώρα αλλά είδαμε και τον Μπέικον στον βαζελο. Τριποντάκιας αλλά το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Αν δεν τραβάει η ομάδα δεν μπορεί ένας να τα κάνει όλα και να νικάς. Μακάρι ο Κάναν και ο Μπολομπόι να φορμαριστούν έστω και την τελευταία ώρα.
    7ον Ας μην βγούμε απαραίτητα πρώτοι στην κανονική περίοδο. Αυτοί που τερματίζουν πρώτοι συνήθως τους κυνηγάει η κατάρα των φαβορί. Έχουν περισσότερο πίεση και άγχος ότι αφού τερμάτισαν πρώτοι είναι οι καλύτεροι και πρέπει να πάρουν το τρόπαιο και τελικά τα κάνουν μαντάρα.

  • Basketball coach
    Basketball coach Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 17:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτή η ήττα δεν είναι καταστροφή ίσα ίσα...η ομάδα παρόλο που έχασε δείχνει πάντα πολύ δουλεμενη και ακόμα και χτες με ένα απλά φυσιολογικό ποσοστό στα τρίποντα δε θα έχανε...η Παρτιζάν με το λεσορτ έβαλε 25 πόντους παραπάνω από μας τα 32 λεπτά που επαιξε κ χωρίς αυτόν 10 λιγότερους από μας τα 8 λεπτά που δεν έπαιξε... Ο τύπος είναι το τρίτο καλύτερο σέντερ στην ευρωλιγγα μετά τον ταβαρες και το φαλ..ταιριάζει γάντι στο τρόπο παιχνιδιού μας αφού είναι τοπ στο μαρκάρισμα περιφερειακών μετά τις αλλαγές στα σκρην..θα ταν τρελή αναβάθμιση αντί μπολομποι κ θα μας ανέβαζε αλλά δύο επίπεδα...πάμε να το σηκώσουμε φέτος με λίγη τύχη...με ένα ποσοστό στα τρίποντα 33-40 τις εκατο δε το χάνουμε γιατί παίζουμε playstation basket!

  • Γιάννης.Κ
    Γιάννης.Κ Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 14:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Και η ηττα στο πρόγραμμα ειναι, οκ χάσαμε,ενοχλεί κάπως η εμφάνιση, πάμε παρακάτω..βαδίζουμε στο τέλος της σαιζόν κι ακόμη αναζητούμε σκόρερ στο 2 γιατί από δω και πέρα στα κρίσιμα θα χρειαστούμε οπωσδήποτε σκορ..δε ξέρω ,ο κάνααν μπορεί να πάει σε άλλη ομάδα και να βγάζει μάτια ,εδώ πάντως φαίνεται πως δε μπορεί να αποδώσει αυτά που θέλουμε κι εντάξει τον έχουμε στηρίξει τον παίχτη,στο τέλος μπορεί να χρειαστουμε αυτό το ένα σουτ που πέρυσι μας έλειψε...επίσης αρνητική σαιζόν κι ο μπολομποι,καμία σχέση με τον παίχτη της ΤΣΣΚΑ ..σοφτ, άνευρος κι εκτός παιχνιδιού πολλές φορές κι έχει πάρει τις ευκαιρίες του κι αυτός...όσο για το Σλούκα που δέχεται αρνητική κριτική, προέρχεται από τραυματισμό,θέλει παιχνίδια να ρολαρει,κι εγώ πιστεύω στα ματς που καίνε θα είναι ο γνωστός καλός Σλούκας...θυμηζω το εκτός με τη Ρεάλ φέτος ,πέρυσι με Φενέρ και Εφές εντος,τα μπάζερ..που έκαιγε η μπάλα...τέλος, φέτος είδαμε μπασκεταρα απ' την ομάδα κι είμαστε γεμάτοι...και αχόρταγοι για τη συνέχεια..

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 14:37 Σύνδεσμος σχολίου

    20.003 είναι τα επίσημα στοιχεία για χθες! δηλαδή 21.000 άτομα με μαύρα και άσπρα! με άπειρο κόουτς εμείς - τα είπαμε. Ο Σλούκας, ο πολυτιμότερος παίχτης κατά εμέ της ομάδας και πολυτιμότερος ντεφορμέ μετά από 2 συνεχόμενους τραυματισμούς (τους είχα υποτιμήσει λίγο, αλλά τελικά ο παίχτης φαίνεται εκτός κλίματος, χθες έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του που θυμάμαι, προχθές είχε 6 ασσίστ και βοήθησε περισσότερο), πάνω σε αυτό μην ξεχνάμε ότι ο Ομπράντοβιτς ξέρει τον Σλούκα καλύτερα από κάθε προπονητή πάνω στον πλανήτη, ουσιαστικά αυτός του έδωσε κάποια έξτρα στοιχεία που τον έχουν κάνει αυτή τη στιγμή να είναι τοπ επίπεδο και το καλοκαίρι αν βγει ελεύθερη αγορά να τον παρακαλάνε Ρεάλ και Τούρκοι..

    Ερυθρός/Παρτίζαν για πάντα Euroleauge..όχι άλλες ομάδες μίας χρήσεως από Ρωσικά ξεπλύματα. Και Μπολώνια μέσα, και λεφτά έδωσε, και το μπασκετικό κοινό της είναι μοναδικό σε όλη την Ιταλία και από τα καλύτερα στην Ευρώπη..Η Ιταλία είναι τεράστια Ευρωπαική χώρα και παίζει παραδοσιακά μπάσκετ, δεν το ανακάλυψε πρόπερσι.

    Εμείς με το Σ.Ε.Φ αδικούμε την προσπάθειά μας. Αυτό το πράγμα γήπεδο μπάσκετ δεν είναι..θέλει έδρα φόβητρο, όχι έδρα ημερίδας εφηβικού στίβου..

    Νίκο εννοείς η Εφές έχει χαιρετήσει..όχι ακόμη όμως! θα χαιρετήσει ένας από τους Μιλάνο/Εφές στον αγώνα που γίνεται μεταξύ τους. Μέχρι τότε η Ζάλγκιρις και η Μπασκόνια δεν φαίνεται ότι έχουν το ειδικό βάρος (οι Λιθουανοί δεν έχουν και το μπάτζετ, η αλήθεια είναι) για να ξεφύγουν άνετα..η Μπασκόνια ειδικά μετά τη νίκη στη Ρεάλ πίστεψα ότι θα ξεκολλήσει άνετα από την 8η θέση και θα πήγαινε για 6-7, αλλά φευ..όπως είχαμε πει, η απειρία σε παίχτες και προπονητή παίζουν μεγάλο ρόλο σε μία τόσο δύσκολη διοργάνωση που τα πάντα φέτος κρίνονται στις λεπτομέρειες.

    Για τις διασταυρώσεις τα έχω πει, ιδανικό σενάριο παίζουμε με τον 8ο (που ΔΕΝ είναι Αρμάνι/Εφές) μεταξύ Ζάλγκιρις/Βαλένθια (έχει ευκολότερο πρόγραμμα από Εφές/Αρμάνι) και Μπασκόνια. Τις έβαλα με βαθμό ευκολίας.

    Ζάλγκιρις φοβερή έδρα και μπασκετική ομάδα με - θεωρώ - καλό προπονητή, αλλά όχι τόσο έμπειρο από την άλλη, μικρό μπάτζετ και όχι τόσο ταλέντο συνολικά καθώς και ατυχίες τραυματισμών (όταν δεν έχεις βάθος και μπάτζετ ένας τραυματισμός μπορεί να σε βγάλει τελείως off..το λέω και για εμάς αυτό..). Επίσης η έδρα είναι family friendly, περισσότερο γουστάρεις να παίζεις εκεί, παρά φοβάσαι μην πέσει πάνω σου..παραδοσιακά μας έχει κάνει κηδείες, αλλά φέτος δεν νομίζω.

    Βαλένθια καλή σε όλα, αλλά μέτρια καλή. Συμπαθητικό ρόστερ, αλλά χειρότερο από 2 χρόνια πριν, καλή έδρα αλλά όχι φόβητρο, καλό προπονητή αλλά ακόμη άπειρο (μεγάλο ανερχόμενο ταλέντο ο Mumbru). Μας έκαναν μία κηδεία βέβαια φέτος, δεν τους αγνοείς, υποτιμάς..

    Μπασκόνια τώρα, ένας Ολυμπιακός light, με παρόμοια φιλοσοφία με Penarroya (μαζί με Mumbru οι καλύτεροι νέοι κόουτς στην Ισπανία), με καλή έδρα αλλά επιπέδου Zalgiris, καλύτερο θεωρώ βάθος από εμάς, νέοι και με μεγαλύτερη αθλητικότητα καθώς και τρίποντο από όλους, αλλά με λιγότερο ειδικό βάρος και εμπειρία τοπ επιπέδου πρωταθλητισμού (αυτό το προσφέρει κυρίως η περσινή εμπειρία και η ύπαρξη 2 Euroleague legends Σλούκας/Παπανικολάου) ενώ εκτός Ισπανίας δεν φαίνεται να τα πηγαίνουν καθόλου καλά.

    Μακάμπι τώρα. Μία ομάδα στημένη περίπου όπως και η Μονακό, με πολλά κορυφαία combo guard και αθλητικούς παίχτες σε όλες τις θέσεις με τεράστιο βάθος πάγκου. Αποδεδειγμένα μία από τις κορυφαίες έδρες στον πλανήτη, και βρήκαν το μυστικό της επιτυχίας με το ταίριασμα (που φοβόμουν) μεταξύ Baldwin/Brown. Σημείωση: αν περάσει final 4 Maccabi και όχι Ολυμπιακός, είναι πολύ πιθανόν να δούμε MVP από Maccabi..αρνητικά τώρα ότι έχει κάνα 2-3 παίχτες με κορυφαία εμπειρία, ο προπονητής (εγώ τον συμπαθώ) δεν είναι ακόμη στο ανώτερο επίπεδο της λίγκας και η τεράστια εξάρτηση από τους 2 προαναφερόμενους. Στα συν τους η τεράστια επιθυμία για διάκριση.

    Να μιλήσουμε λίγο και για την Παρτίζαν; Την πιο δύσκολη θεωρώ κάτω από την 1η 5άδα..

    Μεγάλο πάθος από όλο τον οργανισμό. 15-20.000 άνθρωποι σε κάθε παιχνίδι ενώ ξέρουν και Ελληνικά συνθήματα! Τον κορυφαίο Euroleague προπονητή όλων των εποχών με δίψα να αποδείξει ένα τελευταίο στοίχημα (θέλει να το πάρει με την Παρτίζαν για να κλείσει ένδοξα την καριέρα του και περίπου όπως την άρχισε), με κρατικά φράγκα ή όπου αλλού τα βρίσκουν, με μία από τις καλύτερες 5άδες που υπάρχουν στην διοργάνωση και μεγάλη σκληρότητα..Δεν θα ήθελα να παίξω με αυτούς και είδαμε και χθες γιατί. έπεφταν για μπάλες συνέχεια, στην άμυνα σκότωναν (κυριολεκτικά μερικές φορές), η διαιτησία τους θεωρεί μεγάλη ομάδα, η Σερβία πρέπει να μείνει στην Ευρώπη..είναι πολλά..

    Οπότε play off καλύτερα να παίξεις με μία μικρότερη Ισπανική, δεν θα θέλουν 3 Ισπανικές στo final 4 λογικά..Efes/Armani την άλλη εβδομάδα θα αλληλοεξοντωθούν, και έχουν και σχετικά δύσκολο πρόγραμμα. Ζαλγκίρις είναι έκπληξη και θαύμα που με τόσους τραυματισμούς είναι ακόμη κοντά στην 8άδα..

    Αν έρθουν όλα δεξιά, με ένα 3-1 ή "χαλαρό" 3-2 πάμε final 4 που αντιμετωπίζουμε τον νικητή του σκληρότερου ζευγαριού Monaco - Fener (εμάς μας κόστισε πιστεύω πέρυσι αυτό το ματσάρισμα..) και στον άλλο Ισπανικό εμφύλιο (που πάντα οι εμφύλιοι έχουν μία τραγικότητα..) βγαίνει ο τελικός που θέλω να πιστεύω θα είμαστε εμείς. Εκεί δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά μέχρι τον τελικό ελπίζω να πάμε έτσι!

    Μεγάλη προσοχή χρειάζεται και στην Μονακό, παίζει αυτή την στιγμή για την 1η θέση με πρόγραμμα σαν το δικό μας. Ενώ τελευταία αγωνιστική εμείς παίζουμε με Μπασκόνια που θα καιγεται λογικά για την νίκη, ενώ Εφές μπορεί να έχει αποκλειστεί ήδη και θα φανεί σχεδόν σίγουρα αδιάφορη και απογοητευμένη με Μονακό..πολύ σημαντικά παιχνίδια μέχρι τέλους, ακόμη και το Ζάλγκιρις-Μονακό της άλλης εβδομάδας μπορεί να κρίνει τις πρώτες θέσεις και την 8η!

    Αν δεν κάνουμε 2/2 την άλλη εβδομάδα μάλλον πάμε για 4οι να παίξουμε με Φενέρ! από Ζαλγκιρις/Μπασκόνια σε Φενέρ, νομίζω καταλαβαίνουν όλοι ότι υπάρχει μία σημαντική διαφορά δυναμικότητας στον αντίπαλο! το 12 είχαμε χάσει με 30 και βάλε από CSKA στην κανονική διάρκεια, μην σας ξεγελάνε οι 2 νίκες με Φενέρ..ειδικά τώρα που ο Dorsey πήρε το όπλο του και βρίσκουν τον κορμό τους..

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 14:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Προς διορθωση του προηγουμενου σχολιου μου οταν η διαφορα μειωθηκε στους 4 π. ειχαμε 0 (ΜΗΔΕΝ ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ) στα 14 τριποντα ενω ειχαμε χασει και 3-4 ευκολα λει απ!!! Ακομα χειροτερα δηλαδη. Και ενω η περιφερειακη αμυνα της Παρτιζαν ηταν αρκετα καλη και τα περισσοτερα σουτ μας ηταν contested υπηρξαν τουλαχιστον 3-4 σουτ μεχρι εκεινο το χρονικο σημειο που ηταν εντελως ελευθερα.Αληθεια πιστευει κανεις οτι αν το ματς αυτο γινοταν για τα πλει οφς και με τον Μπαρτζωκα στον παγκο δεν θα το παιρναμε?
    Επισης απο χτες κυκλοφορει στο διαδικτυο μια μιρλα του στυλ να αποφυγουμε στα πλει οφς την Ζαλγκιρις γιατι παρολο που εχασε το πυρηνικο οπλο της τον Εβανς ειναι καλα δομημενη ομαδα και εχει κινητρο οτι το φ4 θα γινει στην εδρα της, να αποφυγουυμε την Παρτιζαν γιατι ο μελιτζανας ειναι αυτος που ειναι γιατι εχει καυτη εδρα που δεν σπαει (εδω γελαμε) γιατι θα εχει την διαιτησια υπερ της (λογω ζοτς, μπορντιρομπα), να αποφυγουμε την Μπασκονια γιατι εχει πολυ ταλεντο (που εχει) και ειναι απροβλεπτη, να αποφυγουμε την Εφες γιατι αν ξυπνησει σε εναν μηνα απο τωρα θα μας σκουπισει, να αποφυγουμε την Αρμανι γιατι φορμαριστηκε και γιατι ειναι η επιτομη του μπασκετικου ξυλου και της defensive team και παει λεγοντας.
    Τελικα απ'οτι φαινεται ο Ολυμπιακος τυχαια ειναι πρωτος στην regular season μωρε. Του χαριστηκε δεν ιδρωσε και δεν πηρε αυτην την καταταξη με το σπαθι του για να εχει πλεονεκτημα εδρας.
    Ε τοτε να μην κατεβει στα πλει οφ γιατι ολοι οπως εγραψα και πιο πανω ειναι κακα ματσαρισματα.
    ΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ δεν εχουν καμια σχεση με οτι εχει συμβει προηγουμενως στην σεζον.
    ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ στην οκταδα.Να βγαζουν ομως μερικοι τοσο φοβο και ανασφαλεια ειναι ανεπιτρεπτο.Τελικα ολοενα αρχιζω και ερχομαι πιο κοντα στο συμπερασμα οτι πολλοι λιγοι ειναι αυτοι που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ μας ετσι οπως ειναι με τα θετικα της και τα αρνητικα της και ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ οτι μπορει να φτασει μεχρι την κατακτηση του τροπαιου.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 12:47 Σύνδεσμος σχολίου

    @RedArrow7 δεν ήθελα να κάνω ξεχωριστή αναφορά, αλλά επειδή το αναφέρεις και εσύ, το κοουτσαρισμα ήταν απαράδεκτο χθες. Δεν έδωσα μεγαλύτερη βαρύτητα γιατί δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο, αλλά περίμενα ότι θα ακολουθηθεί η γενικότερη Μπαρτζώκια γραμμή, αλλά και οι εμπνεύσεις του κ. Παππά ήταν άκαιρες και άστοχες κατά το πλείστον..

    Το θέμα φυσικά δεν είναι αυτό, το θέμα, και το έχω αναφέρει χρόνια τώρα, κατά τη γνώμη μου το προπονητικό επιτελείο είναι λίγο σε σχέση με την ομάδα και τους στόχους της, και ένα ανησυχητικό είναι ότι προφανώς ο Μπαρτζώκας δεν θέλει ισχυρές προσωπικότητες δίπλα του, που αυτό όμως είναι και επικίνδυνο γιατί κάποιες φορές το επιτελείο πρέπει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να διορθώνει καταστάσεις. Το κοουτσαρισμα πλέον δεν είναι όπως δεκαετία 80 με καντήλια και εγωισμους..

    Με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι το ξανααναφερω. Κάποια κολλήματα και λάθη που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, ας πούμε ένας μπασκετανθρωπος του επιπέδου Σερελη θα έλυνε πολλά θέματα. Τον είχα "προτείνει" χρόνια, και να που το έκανε ο βαζελος, και ο άνθρωπος έτρεξε αμέσως να γίνει βοηθός..σε μία ομάδα, που δεν γουστάρει, αλλά το δέλεαρ της Euroleague είναι τεράστιο.. μετά του έκατσε και 1ος βέβαια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα..

    Έτσι χρειάζεται και στο front office, θέλει μία μεγάλη προσωπικότητα να ασχοληθεί με τα day to day, να αυξήσει τις σχέσεις της ομάδας με τη λίγκα, να βρει τρόπους προώθησης του brand, κ.λ.π

    Και κανονική αναπτυξιακή.. ντροπή που την έκλεισαν και επιβεβαίωσαν και τους εχθρούς μας.. ένα παίχτη δεν έβγαλαν..

    Αυτά τα 3 είναι απαραίτητα για να γίνουμε ακόμη μεγαλύτεροι..

  • Xero-las
    Xero-las Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 11:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Να μην αφησουμε την στατιστικη να χαλασει μια ωραια ιστορία ΑΛΛΑ
    Είμαστε 2οι στο τριποντο πισω απο Μπασκονια_Βαλενθια κι εχουμε παρει και λιγοτερα απ αυτους
    Πρέπει σε ευστοχία να είμαστε 1οι απο ομαδα απο βαζει και πολλα τριποντα
    Χθες δεν ειχαμε τριποντο

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 11:31 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλιας Θεδωρακης Αστα να πανε φιλε.Εδω στην σελιδα αυτη θα ελεγα οτι τουλχιστον τα σχολια για το χθεσινο ματς αντεχονται στην αναγνωση που να δεις τι γραφτηκε απο μερικους στο τουιτερ και στο φβ.
    Ασχετοι τυποι με το αθλημα και την Ευρωλιγκα που ψαχνουν μονιμως αφορμη οχι να κριτικαρουν αλλα να ισοπεδωσουν ομαδα και παικτες.
    Παιξαμε χωρις ιδιαιτερο κινητρο με την Παρτιζαν που σε καθε αγωνα της μεχρι το τελος της regular season βρισκεται σε play off mode παιζοντας για την επιβιωση της σε ενα τιγκαρισμενο γηπεδο απο 20χιλιαδες φανατισμενους γκρομπαρι κοντρα σε εχθρικη διαιτησια χωρις τον Μπαρτζωκα στον παγκο και παρολα αυτα προς το τελος του 3ου δεκαλεπτου εχοντας εκεινη την στιγμη 1/16 τριποντα και 3-4 σχετικα ευκολα χαμενα λει απ κατεβασαμε την διαφορα στους 4π.
    Αυτα κι οποιος καταλαβε καταλαβε

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...