roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ξέσκισε... ΠΑΟ και διαιτητές 74-76 ο Θρύλος

underarmor
redwell

Τι κι αν οι διαιτητές έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να μην έρθει η 12η σερί αγωνιστική "φάπα" του Θρύλου στον Παναθηναϊκό και μάλιστα μέσα στο ΟΑΚΑ, οι ερυθρόλευκοι "κομάντος" του Γιώργου Μπαρτζώκα μάδησαν ξανά το τριφύλλι 74-76 και κλείδωσαν την πρωτιά στη Basket League και μαθηματικά.

Μπορεί να μην έπαιξε στα στάνταρ του και η τριάδα Βεζένκοφ, Παπανικολάου και Σλούκας να βρέθηκαν σε μέτρια βραδιά, ο Θρύλος όμως γλέντησε ξανά τον πελάτη στο εξοχικό φτάνοντας τις 12 συνεχόμενες νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας πριν το τζάμπολ, η ομάδα του Πειραιά δεν είχε λόγο να... τα δώσει όλα, παρά μόνο για λόγους γοήτρου και με πρώτο σκόρερ τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη με 13 πόντους πήρε τη νίκη πρασίνων. Από 12 πόντους πρόσθεσαν οι ΜακΚίσικ και Κάναν. Με 17 πόντους ο Μπέικον ήταν ο κορυφαίος σκόρερ του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός μετρά πλέον 36 βαθμούς, με 18 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει 32 βαθμούς με ρεκόρ 14-4.

Μόλις τρία λεπτά μετά το τζάμπολ ο Μουστάφα Φαλ χρεώθηκε με δύο φάουλ. Παρόλα αυτά, η ομάδα μας μπόρεσε με καλή άμυνα και όπλο της το «ζεστό» χέρι του Αιζάια Κάνααν να προηγηθεί με 14-8 στο 6’. Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να «πληρώσει» τον Ολυμπιακό με το ίδιο νόμισμα. «Χτύπησε» από την περιφέρεια και με ένα επί μέρους σκορ 8-2 προσπέρασε με 23-21 στο ξεκίνημα της 2ης περιόδου.

Δεν έμεινε, όμως, για πολύ σε θέση οδηγού... Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν στην άμυνα, ο Τζοελ Μπολομπόι κέρδισε τη μάχη της ρακέτας, οι ΜακΚίσικ, Πίτερς και Λαρεντζάκης άνοιξαν πυρ από τα 6.75μ. και η ομάδα μας «έχτισε» μια διαφορά 12π. 33-45 στο 19’.Οι «πράσινοι» πάλεψαν και ροκανίσουν τη διαφορά και τελικά μείωσαν στους 8π. (38-46) στο 20’.

Βασιζόμενος τους Κάναν και Παπανικολάου ο Ολυμπιακός ανέκτησε τον έλεγχο (46-56 στο 25’), όμως, ο Παναθηναϊκός πίεσε στην άμυνα, οδήγησε σε κακές επιλογές την ομάδα του Πειραιά, κυριάρχησε στα ριμπάουντ και μείωσε στον πόντο (58-59) στο 30’.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα αντέδρασαν και πήραν ανάσα 8π. (58-66) στο 33’. Ωστόσο, ελέω της αστοχίας και των ρέφερι που τα έβλεπαν ολα πράσινα, επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να παραμείνει «ζωντανός» στο κυνήγι της νίκης και με τρίποντο του Μπέικον 23.8’’ για το τέλος να μειώσει στον πόντο (74-75).

Με 1/2 ελεύθερες βολές ο ΜακΚίσικ έγραψε το τελικό 74-76, καθώς στις δύο τελευταίες επιθέσεις (που ήταν και οι δύο πράσινες, καθώς ανανέωσαν με επιθετικό ριμπάουντ) ο Ολυμπιακός πόνταρε τα λεφτά του στην άμυνα και βγήκε ξανά νικητής.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-21, 38-46, 58-59, 74-76

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σερέλης): Γουόλτερς 5 (1/5 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Λι 14 (2 τρίποντα, 4 ασίστ, 3 λάθη), Γουίλιαμς 2 (2 ριμπάουντ), Μπέικον 17 (3/9 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 2/2 βολές, 4 ριμπάουντ), Γκουντάιτις 10 (8 ριμπάουντ, 3 ασίστ) Π. Καλαϊτζάκης, Παπαγιάννης 2, Μποχωρίδης 3 (1), Γ. Καλαϊτζάκης, Γκριγκόνις 13 (1/6 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Μαντζούκας 8 (2).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 7 (1 τρίποντο, 4 ριμπάουντ), Κάναν 12 (3/4 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Φαλ 6, Βεζένκοφ 9 (3/12 σουτ, 2/2 βολές, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Παπανικολάου 2, Λαρεντζάκης 13 (2), Σλούκας 3 (1/5 σουτ, 6 ασίστ, 2 λάθη), Μπόλομποϊ 6 (7 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Πίτερς 6 (2/5 τρίποντα), ΜακΚίσικ 12 (2/3 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2/4 βολές, 2 ασίστ).

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 15/34 δίποντα, 10/24 τρίποντα, 14/19 βολές, 35 ριμπάουντ (25 αμυντικά + 10 επιθετικά), 14 ασίστ, 10 λάθη, 6 κλεψίματα, 4 μπλοκ.

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 16/32 δίποντα, 11/29 τρίποντα, 11/15 βολές, 33 ριμπάουντ (26 αμυντικά + 7 επιθετικά), 21 ασίστ, 7 λάθη, 6 κλεψίματα, 3 μπλοκ.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

57 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 13:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Η αλήθεια για το πως χτιζεται μια ομάδα ειναι καπου στη μεση απο ολα αυτά που συζητάμε.
    Υπαρχουν περιπτώσεις οπως της ΕΦΕΣ που με 2 παιχτες και 3-4 ακομα καλους παιχτες γυρω απο αυτους, εκαναν μια 3ετια που δεν ειχαν αντιπαλο.
    Βλέπεις ομως οτι αυτές οι ομάδες (Εφές, Φενέρ, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ) τοσα χρονια, τοσα χρηματα, παιχταραδες και δεν εχουν κατακτήσει κατι παραπάνω απο οτι εμεις. Ο Ομπράντοβιτς με τη Φενέρ μια 3ετία χαλασε του κοσμου τα χρηματα για να πάρει ενα Ευρωπαικό με τα χίλια ζόρια κοντρα σε εμάς κι αυτο στην ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ.
    Αυτο δεν θεωρείται επιτυχια................
    Επιτυχία ειναι που μια ομάδα σαν εμάς καταφερε να παει τοσες φορές σε final4 και 4 τελικούς και φέτος εχει κανει ολη την Ευρώπη να παραμιλάει φιγουράροντας στην 1η θέση της κανονικής περιόδου που μονο ομάδες επιπέδου CSKA, REAL, ΒARCELONA εχουν τη πολυτέλεια να απολαμβάνουν!
    Μαλιστα ο τωρινος Ολυμπιακός εχει αλλάξει τα δεδομενα και σε ενα αλλο θεμα.........
    Θυμαστε που λεγαμε οτι ειμαστε ομαδα καλη που μπορει σε ΜΟΝΑ παιχνιδια να κανει την εκπληξη???
    Και μαλιστα εβγαινε καθε τρεις κ λιγο η καθε πονεμενη CSKA και ελεγαν οτι ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΑΓΩΝΩΝ θα τους κερδιζαμε ενώ σε ενα παιχνίδι ειναι ολα ανοιχτα!!!

    ΠΛΕΟΝ ο Μπαρτζώκας εχει φτιαξει ομάδα που και σε σειρά αγώνων ξερεις οτι μπορει να ανταπεξέλθει, ακομα και να ειναι φαβορί ειδικοτερα με πλεονέκτημα εδρας!!!

    Οποτε, οτι κι αν πουμε για μεταγραφικά σενάρια η για παιχτες που θεωρούμε οτι θα μας ανεβαζαν επίπεδο, ειναι σχετικο και αστοχο ισως γιατι τα πράγματα εχουν αλλάξει και το θεμα ΧΗΜΕΙΑ με το θεμα ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΙΧΤΩΝ ειναι αλληλένδετα!
    Το τι χαρακτήρας ειναι ο καθε παιχτης και ποσο μπορει να ταιριάξει στο πλάνο του εκάστοτε προπονητη ετσι οπως το εχει στο μυαλο του οτι μπορει να δουλέψει, δε το γνωρίζουμε.

    Εδώ σκεφτείτε οτι πέρυσι πηγες Final4 με ΧΑΣΑΝ και ΖΑΝ ΣΑΡΛ......και προφανώς φέτος ειμαστε καλύτερη ομάδα οταν εχουν ερθει οι ΜΠΟΛΟΜΠΟΙ, ΠΙΤΕΡΣ, ΜΠΛΑΚ......ακομα και ο ΚΑΝΑΑΝ που μπορει να μην εχει την σταθερότητα εκτελεστικά που ειχε ο Ντορσει, αλλά οπως λετε πολλες φορές, αμυντικά δειχνει καλά στοιχεία και δεν ειναι αρνητικός. Εφοσον το σκοράρισμα δεν ειναι κατι που λειπει, μιας και το παιρνουμε απο αλλους παιχτες, οι ρόλοι εχουν μοιραστει σωστά και ο καθένας και ολοι μαζι κανουν αυτό που πρέπει οπως το ζητάει ο προπονητης.

    Ειλικρινά, ολοι γουστάρουμε να βλεπουμε μεταγραφάρες, ονοματα και φαντεζί παιχτες, αλλά η ομάδα μπάσκετ εχει ΚΕΡΔΙΣΕΙ το δικαίωμα να διαλέγει και να επιλέγει παίχτες οπως ο προπονητής θεωρεί και γουστάρει να εχει κι οχι οπως θελει ο κοσμος.

    Αυτή την ομάδα του Μπασκετ, αν θελουμε να της κανουμε καλό και να διατηρηθεί ΥΓΙΗΣ και ΔΥΝΑΤΗ μακροπροθεσμα, θα πρέπει ΟΛΟΙ να αφησουμε στην άκρη τις μεταγραφολογίες και τη κριτική πάνω στο θεμα αυτό.
    Διότι αν δε μας αρέσει αυτό που βλέπουμε και δεν εχουμε εμπιστοσύνη στη δουλειά που γινεται τοτε θα καταντήσουμε σαν αυτές τις ομάδες ολες που μας θαυμάζουν και που δεν εχουν καταφέρει τπτ!!!

    Αυτά....

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 09:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΚ7 τα εχεις πει ολα αδερφε, συμφωνουμε απολυτα εννοειται

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 08:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚουπεΠε η ιστορια γραφεται απο τους παροντες κ οι αποντες ειναι παντα οι καλυτεροι παικτες, τα εχουμε ξαναπει αυτα. Το θεμα ειναι να διορθωνεις τα λαθη σου κ οι αφοι αυτο δειχνουν να κανουν ανανεωνοντας προωρα τον κορμο λχ. Κι αυτο ρισκο ειναι βεβαια, αν κ σωστο κατα τη γνωμη μου. Πες, λεω πες, οτι δινουν 3 μυρια στο Σασα για 4ετες (συμβολαιο τυπου Ματσιγιαουσκας δηλ) προκειμενου να ξεχασει το ΝΒΑ, ο παικτουρ το δεχεται κ το καλοκαιρι ο Σασα Ματσιγιαουσκας παθαινει αχιλλειο κ τεζα ο καμπουρης. Θελω να πω οτι ομαδες που εχουν αποφασισει να πανε με συγκεκριμενο μπατζετ εχουν αυτα τα διλημματα οποτε οσοι εχουν το καρπουζι εχουν κ το μαχαιρι κτλ. Δηλ ας μη λεμε τι θα γινοταν αν εμενε ο ενας κι ο αλλος γιατι υπαρχουν κ τα ασχημα σεναρια. Το θεμα ειναι η ομαδα να προοδευει κι απο τη στιγμη που αυτο συμβαινει ολα καλα

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 02:46 Σύνδεσμος σχολίου

    @DecouPePe Παλι χανεις το νοημα αγαπητε φιλε.Αυτο που λεμε ειναι οτι η Εφες χτιστηκε με βαση την τεχνογνωσια που της ελλειπε πριν το 2018 και οτι δεν αγοραστηκε στα προτυπα των Μπαρτσελονα Τσσκα κλπ. Ο Μισιτς οταν τον πηρε απο την Ζαλγκιρις δεν ηταν καν rising star ηταν απλα ενα αξιοπιστο πλει μεικερ πισω απο τον Πανγκος ο δε Λαρκιν ηταν απλα ενας ακομη ταλαντουχος scoring guard οπως ειναι π.χ τωρα ο Χαουαρντ (Παρεπιμπτοντως σαν το σκαουτινγκ του Κερεχετα πραγματικα κανεις!) Το τι εγινε στην πορεια στο εξηγησε και ο @Σπυρος Μανωλακος στα εγραψα κι εγω με ολο το χρονικο των αναπροσαρμογων.Εμεις σαν Ολυμπιακος εχουμε την τυχη να εχουμε καλους γηγενεις παικτες και η οποια υπεραξια πληρωνουμε σε αυτους παραμενει αρκετα χαμηλοτερη απο την υπεραξια που θα επρεπε να πληρωσουμε σε ξενο.Γιαυτον ακριβως τον λογο ειναι τεραστιας σημασιας το φετινο step up του Λαρεντζακη.Γιατι οπως εγραψες σε προηγουμενο σχολιο σου ο Λαρρυ αντε να διπλασιασει τις απολαβες του και να ζητησει 700χιλιαδες αυτα που προσφερει ομως και με το αγωνιστικο παθος που τα προσφερει για να τα εβρισκες σε ξενο θα επρεπε να πληρωσεις αρκετα παραπανω.Κι οπως εγραψα και σε ενα παλιοτερο σχολιο αν τον λεγανε Λαρεντζακιτς θα μιλαγανε ολοι για τον παικταρα Σερβο που ανακαλυψαμμε και το μεγαλο cheat που καταφεραμε με το συμβολαιο του.
    Επισης οι αφοι εμαθαν απο τα λαθη του παρελθοντος και προσπαθουν πλεον παση θυσια να μην αφηνουν να βγαινουν στην αγορα παικτες κορμου με κινδυνο να μην μπορει μετα η ομαδα μας να ακολουθησει στον πλειστηριασμο.Το παλεψαν πολυ περυσι και με τον Ντορσει να του επεκτεινουν προωρα το συμβολαιο για να ενσωματωθει κι αυτος στον κορμο εχοντας και ελληνικο διαβατηριο αλλα το παιδι ηταν αλλου πνευματικα και ειδαμε τι εγινε μετα και για μενα καλως δεν ασχοληθηκαν παραπανω.
    'Ηδη ομως επεκταθηκαν τα συμβολαια του Βεζενκοβ και του Φαλ και απ'οτι λεγεται οι συζητησεις για προωρη επεκταση του συμβολαιου (ληγει το καλοκαιρι του 2024) και του Θωμα βρισκονται σε πολυ καλο δρομο

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 22:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά, τα ξέρω αυτά. Ξεπερνατε ελαφρά ότι ένα "λογικό" μπάτζετ όπως λέτε (που πρέπει να ήταν περίπου διπλό από το δικό μας) έγινε τουλάχιστον 3πλασιο σε 1 χρόνο!

    Και φέτος το καλοκαίρι παίρνει τον ακριβότερο παίχτη που μετακινήθηκε στην αγορά, και εμείς πήραμε ακριβώς ΚΑΝΕΝΑΝ στη θέση του (small forward)!

    Χαίρω πολύ..αν είχαμε κρατήσει Hines/Dunston δίδυμο, ή Μιλουτινοφ αργότερα και τα λοιπά ίδια ιστορία θα είχαμε;! 15 ασσίστ σε κάθε παιχνίδι θα είχε με αυτούς ο Σπανούλης και θα χαλάρωνε λίγο και ο Πρι που κάηκε όλα εκείνα τα χρόνια..

    Η διαφορά των πλουσίων ομάδων είναι ότι αν τους κάτσει ένα στοίχημα, τον κρατάνε, αν δεν τους κάτσει, δεν τρέχει..για αυτό θέλει salary cap άμεσα..

    Συμβόλαια για το 22-23 ενώ συζητείται ότι Ταβαρες/Μιροτιτς αναφέρεται μικρότερο ποσό για φορολογικούς λόγους (δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό) και βέβαια να θέσουμε και το θέμα του μαύρου χρήματος στην Τουρκία που ρέει άφθονο..

    2. Σέιν Λάρκιν $4 εκ. (Εφές)
    3. Βασίλιε Μίτσιτς $3,3 εκ. (Εφές)
    5. Ουίλ Κλάιμπερν $ 2 εκ. (Εφές)

    Οι 3 αυτοί έχουν το μπάτζετ μας ουσιαστικά όταν ξεκίνησε η χρονιά (από τότε έγιναν ανανεώσεις..)

    "Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ εξακολουθεί να έχει έναν από τους μεγαλύτερους μισθούς στην Ευρώπη, με 2,5 εκατομμύρια δολάρια, αλλά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν θα αγωνιστεί φέτος στην Ευρωλίγκα, επομένως δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στη λίστα."

    Ο Νίκολα αν έρθει στη λίγκα του χρόνου θα είναι στο τοπ 5 για οποιαδήποτε ομάδα, και μόνο για εμάς μπορεί να πέσει κάτω από τα 2μυρια..ο άνθρωπος είναι game changer στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του (αρκεί να μην έχει τραυματισμούς).

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 18:05 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCouPePe Μαλλον δεν τα γνωριζεις καλα τα πραγματα φιλε και βιαζεσαι να διαφωνησεις. Ο Μισιτς και ο Λαρκιν πηγαν στην Εφες το 2018 ο ενας απο την Ζαλγκιρις (μαλιστα πληρωνοντας οι τουρκοι και 150K buy-out στους λιθουανους) που ηταν δευτερο πλει μεικερ πισω απο τον Πανγκος και ο αλλος ερχομενος απο αποτυχημενη σεζον στο ΝΒΑ. Τα συμβολαια που πηραν ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΑ (μπορεις να το ψαξεις να το επιβεβαιωσεις) ηταν γυρω στο 1εκ του Λαρκιν ελαφρως πιο πανω και του Μισιτς ελαφρως πιο κατω και μαλιστα του Λαρκιν ηταν μονοετες.
    Στο ροστερ εκεινης της σεζον προστεθηκαν επιπλεον οι εξης μεταγραφες: O Mπομπουα απο την Μπασκονια ο Αντερσον απο την Κιμκι και ο Μοερμαν απο την Μπαρτσελονα οι οποιοι ειχαν συνυπαρξει και στην Νταρουσαφακα την σεζον πριν παει ο Μπλατ και κατακτησει το Eurocup παιρνοντας απο την Αεκ τον Γουιλμπεκιν για floor general.
    Και στην frontcourt της προσθεσε επισης τον γηγενη Σανλι απο την Μεσικτας και τον Πλαις απο την Βαλενθια που επαιζε τοτε Eurocup.Καταλαβαινεις οτι μιλαμε για μικρα συμβολαια.
    Αυτο το ροστερ φιλε πηγε με την πρωτη στο φ4 (οπως ακριβως κι εμεις περυσι) διελυσε την Φενερ του μελιτζανα στον ημιτελικο και εχασε στον τελικο πολυ δυσκολα απο την Τσσκα του Ιτουδη.
    Στο τελος εκεινης της σεζον εγινε ανανεωση του μονοετους συμβολαιου του Λαρκιν και απο το 1+εκ πηγε στα 2,5 τον χρονο για δυο σεζον μεχρι το καλοκαιρι του 2021.Επειδη ομως και στην δευτερη σεζον του η Εφες ηταν ισοπεδωτικη και αν δεν διακόπτονταν η Ευρωλιγκα λογω covid ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα ειχε κατακτησει το τροπαιο το καλοκαιρι του 2020 και εχοντας στα χερια του πλεον και τουρκικο διαβατηριο σαν προστιθεμενη αξια υπεγραψε επεκταση συμβολαιου (μεχρι το καλοκαιρι του 2023 δηλαδη) ανεβαινοντας απο τα 2,5εκ στα 3,5 εκ τον χρονο.
    Σχεδον παραλληλη πορεια ειχε και το συμβολαιο του Μισιτς.Το καλοκαιρι του 2021 υπεγραψε νεο τριετες (1+1+1) nba-out καθε καλοκαιρι και με απολοβες λιγο κατω απο 3εκ.
    Η Εφες λοιπον οπως αντιλαμβανεσαι το 2018 ηταν μια ομαδα με πολυ νορμαλ συμβολαια και μπατζετ.Ακριβοτερη απο την δικη μας φυσικα αλλα οχι η πανακριβη ομαδα που καποιοι νομιζουν οτι ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ.
    Προφανως, και αυτη ειναι και η ειδοποιος διαφορα της με τον Ολυμπιακο, η Εφες στην συνεχεια ειχε το πορτοφολι να δωσει αυτα τα δυσθεωρητα ποσα γιαυτο και τους κρατησε και γιαυτο πληρωσε κι εναν σκασμο λεφτα φετος για τον Κλαινμπερν ασχετως αν κατα την αποψη μου-αλλα και αρκετων αλλων-αυτη η προσθηκη ηταν λαθος και ανακατεψε την χημεια της ομαδας.
    Αντιθετως ο Ολυμπιακος αδυνατωντας στο παρελθον να ακολουθησει οικονομικα τον ανταγωνισμ εχασε παικτες (βλεπε Χαινς Ντανστον π.χ) των οποιων η αξια εκτοξευτηκε ειτε επειδη κατεκτησαν Ευρωλιγκα ειτε επειδη πηγαν φ4 με την ομαδα μας ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ οι Αφοι αλλαξαν πολιτικη σε αυτο το κομματι και τωρα κανουν επαφες και προσεγγισεις με τους παικτες κορμου (Βεζενκοβ Φαλ Γουολκαπ κλπ) ακριβως για να μην ερθουν στην ληξη των συμβολαιων τους τα βαρια πορτοφολια και τους παρουν

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 17:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚουπεΠε αυτο που λες δεν ειναι αληθεια. Η Εφες χτιστηκε με πολυ λιγοτερα, επελεξε να πληρωσει τις υπεραξιες στον κορμο για να μην τον χαλασει, κ φυσικα στην πορεια να τα χωσει σε αλλους ακριβους παικτες για να ενισχυθει. Ολες οι ομαδες που πετυχαινουν βρισκονται καποια στιγμη σε αυτο το σταυροδρομι, η Εφες επελεξε τον δαπανηρο δρομο. Στην αρχη του χτισιματος ομως τα χρηματα ηταν πολυ λιγοτερα, λχ το πρωτο συμβολαιο του Λαρκιν ηταν καπου 1.400.000 $ ή του Μπομπουα καπου 800.000 - 900.000 $.

  • gp77
    gp77 Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 13:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος Λάρκιν ρε παιδιά; Εντάξει είπαμε έχουμε ισχυροποιήσει το brand name μας αλλά μην το παρακάνουμε. Ο τύπος έχει συμβόλαιο όσο το 1/3 του μπατζετ μας. Επίσης καλοκαίρι θα ψάχνουν Γκαρντ Ρεάλ και Μπαρτσελονα που μπορούν να τον καλύψουν.
    Τζοόυνς-Έβανς-Μπραιαντ είναι εφικτές περιπτώσεις. Ειδικά ο τελευταίος που παίζει και στο 3 θα ταίριαζε γάντι. Πέρα από ότι λέμε όμως εμείς, όπως σωστά αναφέρει και το redgoal και αλλά παιδιά ο Κανααν έχει κλειστό διετές συμβόλαιο και διόλου ευκαταφρόνητες απολαβές για να το σπάσουμε. Όποτε κατά 90% παραμένει και του χρόνου. Και από τους υπόλοιπους ξένους μένουν Μακισικ-Πίτερς-Γουοκαπ-Φολ. Μπολομποι λογικά φεύγει και ο Μπλακ θα εξαρτηθεί η περίπτωση του από την υπόθεση Μιλουτινοφ.
    Η λογική λέει πως παραμένουν και όλοι οι Έλληνες όποτε πάμε 1-2 προσθήκες και μια αντικατάσταση. Για παράδειγμα Μιλου στις θέσεις Μπλακ-Μπολομποι, μια προσθήκη στο 2-3 και άντε κανένας νεαρός Έλληνας ακόμα πχ Ρογκαβοπουλος-Τανουλης.
    Μην περιμένετε δέκα αλλαγές.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 12:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Εφές "χτίστηκε" με 3 συμβόλαια 2.5-3.5 και με αναπληρωματικούς 1.5μυρια;?!

    Έτσι χτίζω και εγώ!

    Ηλία ωραία και ψύχραιμα τα παραθέτεις, η πολύ δουλειά έχει γίνει, μέσα στη χρονιά με τις ανανεώσεις αυξήθηκε το μπάτζετ ήδη αρκετά παιδιά, βέβαια, τόσα sold out δεν έχουν ξαναγίνει και τα λεφτά είναι πολλά (επιτέλους γιατί τα αξίζει και η ομάδα και οι πρόεδροι).

    Canaan/Peters έχουν διετές κλειστό, αλλιώς δεν έρχονταν. Μην ξεχνάμε ότι ο Canaan ήταν 1ος στόχος όλων των ομάδων που έψαχναν starting 2 εκείνη την περίοδο, με πρώτη και καλύτερη την Φενέρ του Ιτουδη. Βέβαια μάλλον τώρα θα είχαμε Dorsey, αλλά τότε κάπως έπρεπε να δελεάσουμε τον παίχτη.

    Επίσης ο Peters πήρε διετές και έμεινε περίπου με το ίδιο συμβόλαιο που είχε Μπασκόνια. Έτσι είναι, κάτι δίνεις κάτι παίρνεις!

    Για τον Walkup πραγματικά δεν είμαι σίγουρος τι δίνει η αγορά.. όταν τον πήραμε ακούστηκε 650.000 και ήδη πίστευα ότι το ποσόν είναι μικρό για αυτόν τον παίχτη. Τον έβλεπα σε Μακάμπι/Αρμάνι με τουλάχιστον 850.000 τότε (μην ξεχνάτε ήταν φθηνότερα τα συμβόλαια τότ). Τώρα σίγουρα ένα συμβόλαιο κοντά στα 1.2 θα το βρεί. Δεν νομίζω όμως πολύ πιο πάνω, ειδικά με τους 2 Αργεντίνους στην αγορά και πιθανότατα τον Larkin και τα γκαρντ της Μπασκόνια..

    Ο McKissic είχε φτάσει 550.000; 650 σε εκ αρκούν; Οι Hilliard/Hollins παίρνουν νομίζω τόσο και λιγότερο παίρνουν.

    Ο Σλούκας θα θέλει 1.8 Χ 3.. κάτι που είναι δύσκολο για την ομάδα..θα έδινα κάτι σε 1.8 - 1.6 - 1.4 και το τελευταίο λογικά σαν τιμής ένεκεν, και τελειώνει την καριέρα του εδώ φυσικά με ένα τελευταίο μικρότερο..ο Παπ κάνει σεζόν καριέρας, και θα είναι πάντα κρίσιμος για την ομάδα μας, αλλά ο χρόνος δεν πάει προς τα πίσω.. πιστεύω θα ζητήσει πάνω από 1.000.000, κάτι σε 1.3-1.2 για 3ετες, και εκεί θα έπαιζα με μείωση 1.2 - 1 - 800.000...σε 3 χρόνια θα είναι ο παίχτης 35-36, θα πάρει και ένα καλό, πάνω από την αξία του τότε, τελευταίο 2ετες και αυτός.. γενικά tricky και του Παπ..

    Το πιο περίεργο θα είναι του Λαρεντζάκη..δεν έχω ιδέα τι παίρνει, 350; Μάλλον θα θέλει διπλά!

    Προσοχή στον Ρογκαβοπουλο! Κάνει κινήσεις ο Παναθηναϊκός να τον πάρει από τώρα για να παίξει play off..μην γίνει κάνα λάθος, ο παίχτης κολλάει και σε θέση που δεν υπάρχει άλλος εκτός του Παπ..

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 12:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Το καλό με την υπόθεση Larkin είναι ότι αν βγει στην αγορά θα πάει πάνω από τον Σλούκα στην λίστα των guards, και αν βγουν και Vildoza/Campazzo που ακούγεται τότε θα έχουμε πολλές περισσότερες πιθανότητες να μείνει ήρεμα και ωραία ο Σλούκας..οι 3 αυτοί άνετα καλύπτουν τους μεγάλους που υπάρχουν, Μονακό δεν πάει και λόγω στυλ, Εφές με τίποτα, Φενέρ έκλεισε στα γκαρντ, Αρμάνι έχει κλείσει νομίζω για του χρόνου (αν κρατήσει και Napier θα ψάχνει έναν με διαφορετικά χαρακτηριστικά από του Σλούκα), οι Ισπανοί παίζουν τώρα μόνο με πολλά φράγκα και ανάγκες.. τελικά νομίζω θα επικρατήσει η λογική με Campazzo και θα πάει Μαδρίτη στον φίλο του τον Deck.

    Ελπίζω Vildoza να κατηφορισει προς Πειραιά μεριά! Απίστευτο βάθος θα έδινε μία τέτοια κίνηση στα γκαρντ. Καλή δημιουργία και μπασκετικό I.Q, καλός αμυντικός σχετικά, καλό τρίποντο από κίνηση και σε στάση και καλό range, λίγη Αργεντίνικη τρέλα που μας λείπει, μόλις μπαίνει στην καλύτερη μπασκετική του ηλικία, και από πλευράς κόστους, λογικά θα είναι πίσω από τουλάχιστον 5-6 άλλους γκαρντ αυτό το καλοκαίρι..

    Κρίμα μετά τον κακομοίρη τον Grigonis που οι Ρώσοι έσπρωξαν, σχεδόν με την βία, στον βαζελο να πάει και άλλος καλός παίχτης που φαίνεται ότι ταιριάζει με τον ψυχισμό της ομάδας μας..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...