roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Συνεχίστε να με αφήνετε να σουτάρω»

underarmor
redwell

Για το πόσο υπέροχα αισθάνεται στον Ολυμπιακό και την Αθήνα αλλά και για τον ρόλο του στην ομάδα, μίλησε στο BasketNews ο Σακίλ ΜακΚίσικ, με τον Αμερικανό γκαρντ και κατά συνθήκη φόργουορντ του Ολυμπιακού να τονίζει:

«Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να παίζω καλά. Δεν έχει να κάνει με το πόσο σκοράρεις, αλλά με τις νίκες. Όμως δεν έχω στο μυαλό μου το συμβόλαιο, παρά μόνο τη γυναίκα μου και το παιδί μου.

Λατρεύουμε την Αθήνα. Δεν μου περνά καν από το μυαλό το θέμα του συμβολαίου, απλώς βγαίνω έξω και σκέφτομαι πώς θα παίξω καλό μπάσκετ», ήταν το σχόλιο του ΜακΚίσικ, ενώ στην συνέχεια, για τα… φιλιά που έστειλε στον πάγκο της Ζαλγκίρις, όταν οι Λιθουανοί τον άφησαν προκλητικά ελεύθερο να σουτάρει, τόνισε:

«Πρέπει να σταματήσω, γιατί μου αρέσει να μου δίνουν ελεύθερα σουτ. Σας παρακαλώ, συνεχίστε να το κάνετε, μου δίνετε χαρά, μπορώ να εκτελέσω ανενόχλητος και είναι φανταστικό.

Κάνω πολλά σουτ καθημερινά με τον Αϊζαια (Κάνααν). Οι προπονητές μας πιστεύουν στο σουτ μου και στο πρωτάθλημα έχω πολύ υψηλά ποσοστά (53,5%). Δεν φοβάμαι να πάρω το σουτ.

Αν είμαι στο ένας εναντίον ενός, δεν σκέφτομαι κανέναν. Ξέρω πως κανένας στην Ευρωλίγκα δεν μπορεί να με μαρκάρει στο ένας με έναν, είμαι σίγουρος γι’ αυτό».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

5 σχόλια

  • George 7
    George 7 Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 02:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Παικταράς με τα όλα του κ βέβαια πρέπει να μείνει για ότι έχει προσφέρει κ για όσα ακόμα μπορεί αλλά υπάρχει ένας ακόμα ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ λόγος για να μείνει.....τον λένε BERIL...?

  • Giannis
    Giannis Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 20:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο Μακ...!!! Για πάντα στο λιμάνι....

  • ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ
    ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 19:20 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΆΣ ΓΛΕΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ.Ο ΚΑΑΝΑΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΌΤΕ ΘΑ ΞΕΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ Η ΧΡΌΝΙΑ.

  • Πέτρος
    Πέτρος Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 17:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Κι αν δεν τον αφήσεις να σουτάρει θα πάει προς το καλάθη και θα καρφώσει. Η θα τον σταματήσεις μόνο με φάουλ. Ότι άμυνα και να παίξεις δεν είναι αρκετή απέναντι σε αυτόν τον παικταρά. Προσφέρει περισσότερα απ οτι ο Τσίλντρες τότε.

  • sak-podence7
    sak-podence7 Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 16:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανανέωση τώρα....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...