roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Κουαντράπλ είναι ο στόχος του Μπαρτζώκα

underarmor
redwell

Πήρε το Σούπερ Καπ στη Ρόδο στο ξεκίνημα της σεζόν ρίχνοντας... σφαλιάρα στον Παναθηναϊκό και έκανε το "νταμπλ" αφού σήκωσε τον περασμένο μήνα και το Κύπελλο στο Ηράκλειο και πλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας διψάει για τρεμπλ και γιατί όχι κουαντράπλ.

Ο Θρύλος που έχει φτιάξει ο Έλληνας τεχνικός παίζει μπάσκετ της επόμενης δεκαετίας-εικοσαετίας και φέρει την υπογραφή του καθώς όλο αυτό το "ποίημα" που βλέπουμε έχει βγει στο παρκέ από το μυαλό του Coach-B έχοντας σαν "εκφραστές" του σχεδίου του ένα σύνολο υπάκουων και προικισμένων παικτών.

Ναι μεν είναι σεμνός και ταπεινός και θέλει να προχωράει βήμα-βήμα, όμως για τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο κεφάλι του ο στόχος την τρέχουσα σεζόν είναι ένας και μοναδικός. Η κατάκτηση όλων των τίτλων, δηλαδή μετά το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο, η κατάκτηση του πρωταθλήματος και της Ευρωλίγκας.

Ένα περήφανο, μοναδικό και ανεπανάληπτο κουαντράπλ το οποίο όπως δείχνει στα παρκέ εντός και εκτός Ελλάδος, το αξίζει και μπορεί να το πετύχει χωρίς να του χαρίσει κανένας τίποτα. Καθαρά, μάγκικα και πειραιώτικα.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

32 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 08:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ε ναι, με πηρε χαμπαρι ολο το σαιτ. Εμενα που ειμαι υπαρκτο προσωπο κ που σε εχω καλεσει αμετρητες φορες στο ΣΕΦ που δεν ξερεις ουτε που πεφτει, να δεις ταυτοτητα, διαρκειας, τον ουρανο σφονδυλι, να δεις ο,τι θες ρε παιδι μου, κ μετα να βγεις εδω κ να γραψεις ο,τι θες. Να δω κι εγω τη βλακοφατσα. Το προχωραω λοιπον: ελα να εργαστεις για μενα. Μια θεσουλα θα στη βρω. Απλως σε προειδοποιω οτι η δουλεια που κανουμε ειναι βαρια, ανδρικη κ απαιτητικη. Θα ερθεις χωρις 12ποντα δηλ. Ελα κ θα δεις τι καλος που ειμαι. Ελα κ μη μετρας την ωρα

    ΥΓ απεργια, οχι απρεγία

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 23:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωρα για το σαλοσπίρ, και ύπνο. Αύριο πρέπει να πας να κάνεις ότι δουλεύεις , διότι πάλι εδώ θα ποστάρεις όλη μέρα. Δεν μας είπες όμως, τα έκλεισες τα μαγαζιά, την έκανες την απρεγία? Λολ τι να μας πεις? σε πήρε χαμπαρι όλο το site.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 22:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Παραληρημα (το):

    "1. Ο ασυνάρτητος και χωρίς νόημα λόγος, ο οποίος αποτελεί σύμπτωμα ορισμένων οργανικών ή ψυχικών παθήσεων, παραμιλητό

    2. Η φλυαρία

    3. Ο λόγος ο οποίος χαρακτηρίζεται από φανατισμό και έλλειψη ειρμού ή η κατάσταση υστερίας και βίαιου ενθουσιασμού"

    Μα πως καταφερνεις κ τα συνδυαζεις ολα μαζι στο μιξερ που λεγεται "κεφαλι σου".. Καληνυχτα Κομανετσι. Ξυπναω νωρις. Δεν κοπροσκυλιαζω τρωγοντας τη συνταξη της μαμας.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 21:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντωμεταξύ τόσο στόκος , που εγώ βάζω λίνκ, και εσύ μετά τα κανεις copy paste, ( με βοήθεια βέβαια γιατί δε το ξέρεις αυτό, είναι hack) και ρωτάς τον κόσμο ποιος τα γράφει? Είπαμε στόκος. Σε κάθε ποστ έχει όνομα δε το βλέπεις?
    Για να μη χάνουμε τα ουσιαστικά όμως. Δες επίπεδο συζήτησης ΠΜ (προ Μανωλάκα) και ΜΜ. Ρε συ θα πέφτω επίπεδο που σου γράφω αλλά χαλάλι, όμως ρόμπα θα σε κάνω γιατί μυαλό δε βάζεις. Εξαπτέρυγο ολκής, που έχουμε και μερικούς φίλους που γουστάρουν να βλέπουν παίκτες και να προτείνουν και αμέσως να τους τι πεις. Αλλά μετά ουπς κωλοτούμπα. Δυο τρεις βαρβάτες μεταγραφές λες θα κάνουμε το καλοκαίρι. Τι μία η ομάδα είναι έτοιμη την άλλη 2-3 βαρβάτες. Τι μία να μιλήσουμε για μπακσετάκι, την άλλη μη μιλάτε για μεταγραφές. Όπου φυσάει ο άνεμος, και ανάλογα τη παντόφλα της ημέρας. Το μισό φόρουμ φτερού, τότε, με τους αφούς ή τον Μπι τα έβαζε. Με τον μπι όσοι το έκαναν έπεσαν έξω, με τους αφούς θα τα συζητήσουμε το καλοκαίρι. Τώρα προέχει η ομάδα. Το salospir μη ξεχάσεις .. ήρθε η ώρα γέρο.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 21:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε ψυχακι γραψε ο,τι θες. Απαντησεις για τα δικα σου γρατα δεν δινεις ομως. Σαχλαμαρας εισαι κ μη μιλας για παντελονια εσυ καλυτερα, που δεν εχεις τον ανδρισμο να το παραδεχτεις. "Ειμαι ο
    Νικος 76 κ ειμαι κωλοτουμπας". "Ειμαι ο Νικος 76, ειμαι τρολ κ τζαμπα μαγκας του πληκτρολογιου κ δεν ξερω ουτε που πεφτει το ΣΕΦ, αλλιως θα πηγαινα μια βολτα να με κερασει ο Μανωλακος κουρκουμπινια". Ελα Νικολακη μου, ελα. Ζητα συγγνωμη απο ολον τον κοσμο εδω μεσα που εισαι τρολ, ψευτης, κλεφτης ιδεων κ κωλοτουμπας κ υποσχομαι θα χαλαρωσω με την παρτη σου αλλιως θα συνεχισω να σε γελοιοποιω.
    "Η ξεφτίλα"" ο ξεφτύλας". Τα Ελληνικα κ την Ορθογραφια σου μεσα. Τι κανεις ρε Κομανετσι, τρεμεις? Η εισαι στη μεση καμιας πιρουετας κ δεν βρισκεις τα πληκτρα?

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 20:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιλάει ο απεργός του καναπέ, ξεφτίλα έγινες. Τόσο ξεφτύλας που δε μπόρεσες να μη ποστάρεις την ώρα της πορείας... με το redgoal κλειστό.... Και εννοείται ότι δεν έχεις απαντήσει σε ούτε ένα ερώτημα εδώ και δύο εβδομάδες. Ξουτ ρε, και αυτή τη φορά φύγε με παντελόνια , όχι σαν τη προηγούμενη που μου την είπες και έφυγες. φτερού.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 19:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχαχα.. ετσι, ετσι, ετσι. Συνεχισε να αμολας μελανι. Δεν κανω κωλοτουμπες λεει ο Κομανετσι αλλα μαλλον η πρεσβυωπια δεν σε αφηνει να διαβασεις τι εχεις γραψει. Το μονο που δεν μας εχεις πει ακομα ειναι οτι ο Μπαρτζωκας σταματησε προχθες στους 76 ποντους για να σου αφιερωσει τη νικη. Γεια σου ρε χουλιγκαν του πληκτρολογιου. Ε ρε γλεντιααααα

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 16:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Στόκε , άδειασέ μας τη γωνιά. Καταρχάς, διάβασε λίγο τα λινκς, και δε τι επίπεδο είχε η παρέα πριν έρθεις εδώ. Διάβασε τώρα και σε όσα ποστάρεις να χαρείς επίπεδο.
    Για τους αφούς, είσαι πολύ νέος και σε συγχωρώ , αλλά μη το παρατραβάς . Βέβαια θα σε κάνω ρόμπα αλλά αργότερα, τώρα είναι νωρίς. Όλοι ξέρουν τι έχω πει για τους αφούς. Όσο και να το ψάξεις , κωλοτούμπες δε θα βρείς. Όσο και να το ψάξεις, ούτε για τον Μπι θα βρείς. Τι θεωρείς δηλαδή? Ότι επειδή δε τους πάω και τους λέω οπαδούς μέτριους, δε θα ζητήσω μεταγραφές? Είσαι στόκος τελικά. Τσάμπα γράφω, δε στροφάρεις.
    Την απεργία την έκανες τελικά? Τα έκλεισες τα μαγαζιά σου δε μας είπες?

    Νίκος 77
    στόκε

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 06:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Κουιζ Κωλοτουμπας

    Απαντηστε μου στην ερωτηση:
    Βρειτε μου ποιος εγραψε το παρακατω, κι αν απαντησετε σωστα θα δωσω link:

    "Για τους αγγελοπουλους που λες, τα είπαμε, τόσα έχουν τόσα δίνουν, αν φτάνουν για ευρωκούπα ή για f4 φέτος θα δείξει, πάντως για τα δικά τους κριτήρια η ομάδα είναι ήδη επιτυχημένη , στο τέλος της χρονιάς το ξανασυζητάμε το θέμα. Προσωπικά, νομίζω ότι θα πάμε τελικό φέτος."

    ..τη στιγμη που οποιος γραφει παρομοια χαρακτηριζεται απο τον ιδιο ως "εξαπτερυγο".
    ..τη στιγμη που οποιος γραφει παρομοια "δεν θελει την κουπα"
    Bonus: ειναι ο ιδιος που λιγους μηνες νωριτερα αφηνε υπονοουμενα οτι οι Αφοι πρεπει να φυγουν με κλωτσιες.
    Bonus 2: ειναι ο ιδιος που μερες αργοτερα.. ζητουσε μετεγγραφες
    Bonus 3: ειναι ο ιδιος που.. κ λιγες μερες νωριτερα ζητουσε μετεγγραφες
    Bonus 4: ειναι ο ιδιος που μηνες αργοτερα ξαναζητουσε μεν μετεγγραφες, αλλα "για το βαθος του παγκου".
    Ελα, βοηθησα αρκετα νομιζω. Ποιο γατακι κανει νιαου νιαου εξω απο τα καφενεια περιμενοντας να του πεταξουν λιγο τσιπουρο?
    ΥΓ. -1 δοντακι ακομα. Να δεις τι σου 'χω για μετα που λεει το ασμα

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 19:57 Σύνδεσμος σχολίου

    "Άσε τον κόσμο να εκφραστεί. Άσε τον κόσμο να πει τη γνώμη του"

    "Ακόμα και κωλοτούμπα να κάνουν, πάλι δικαίωμά τους είναι. "

    .. αλλα εσυ ανεσυρες ολοκληρο link απο περυσι για να την πεις στον Arrow τον οποιο δεν αφηνεις να εκφραστει κ να πει τη γνωμη του κ να κανει την κωκοτουμπα του αμα λαχει. Τι, οχι? Αρα ποιος το παιζει τροχονομος κ μπατσος? Συνεχισε σου λεω κ θα φας καλα, απο ρομπα θα σε κανω ολοκληρη γκαρνταρομπα, εχει προαγωγουλα σημερα. Συνεχισε, ετσι.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...