roumeliotis

Carwiz

«Να ματσάρουμε την ενέργειά τους»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας την Πεμπτη (16/03, 20.00, NOVA) και θέλει τη νίκη για να παραμείνει μόνος στο ρετιρέ της βαθμολογίας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει:

«Η πρώτη θέση είναι σημαντική. Είμαστε έξι αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, όμως, τίποτα δεν έχει καθοριστεί», τόνισε και συνέχισε:

«Νομίζω πως το μόνο που είναι σχεδόν σίγουρο, είναι ότι έχουμε περάσει στους οκτώ και θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε στα πλέι οφ. Έχουμε, λοιπόν, έξι παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε ως τελικούς και το εννοώ αυτό.

Αρχής γενομένης από το αυριανό ματς. Είναι πολύ απαιτητικό παιχνίδι και δύσκολο. Η Ζαλγκίρις το αντιμετωπίζει και εκείνο ως τελικό, καθώς παλεύει για την πρόκρισή της στο top 8. Ξέρουμε πως θα είναι μια ατμόσφαιρα δύσκολη για την ομάδα μας. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να κάνουμε καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε».

Αναφερόμενος στα κλειδιά της αναμέτρησης με τη λιθουανική ομάδα, είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε αν η αντίπαλός μας θα έχει απουσίες ή όχι. Εμείς , πάντως, θα στερηθούμε των υπηρεσιών του Σλούκα. Όπως πάντα, όμως, έτσι και κόντρα στην Ζαλγκίρις θα βασιστούμε στο ομαδικό μας παιχνίδι.

Η Ζαλγκίρις είναι μια ομάδα που επιτίθεται πολύ στην μπάλα, παίζει με μεγάλη δύναμη και ενέργεια, επιθετικά και αμυντικά. Όταν λείπει ο βασικός της δημιουργός συνήθως μεταφέρει το παιχνίδι με πλάτη στο καλάθι, ποστάροντας 3άρια, 4άρια και 5άρια.

Γενικά είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να ελέγξουμε και να ματσάρουμε την ένταση που παίζουν. Πρέπει να παίξουμε με το δικό μας τρόπο».

Τέλος, ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας που ταξίδεψαν μαζί της για να τη στηρίξουν στον αγώνα με την Ζαλγκίρις. «Όλη τη χρονιά στις πτήσεις τσάρτερ που είχαμε μαζί μας φιλάθλους μας. Θεωρώ πως είναι μια πολύ ωραία εμπειρία για εκείνους , αλλά και για εμάς. Η υποστήριξη που έχουμε είναι μοναδική. Το Κάουνας δεν είναι ένας εύκολος προορισμός και το γεγονός ότι θα έχουμε κόσμο και εκεί είναι πολύ σημαντικό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα και εκ μέρους όλης της ομάδας για την υποστήριξή τους».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

1 σχόλιο

  • ThanRed
    ThanRed Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 16:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπερα,

    Δυσκολο ματς το σημερινο. Η Ζαλγκιρις ειναι ομαδα που δεν μας ταιριαζει....Βεβαια ολα ειναι θεμα ρυθμου και ευστοχιας απο την περιφερεια.

    Να σας πω την αληθεια προτιμω να ξεκ@@@@με τη ζελα την Κυριακη .... αλλα εχω καλομαθει και θελω και την νικη σημερα!!

    Οποτε παμε για την νικη στο Καουνας, αδερφια!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...