roumeliotis

Carwiz

«Μίλησαν οι παίκτες, είχαν θέληση...»

casino loutrakiou
redwell

Με ακόμη μία μεγαλειώδη εμφάνιση και συντριβή της Μπάγερν με 102-74 ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε δίχως απώλειες τη «διαβολοβδομάδα» και παρέμεινε στην κορυφή, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει:

«Προφανώς δεν έχουμε να πούμε πολλά για το σημερινό παιχνίδι. Οι παίκτες μας μίλησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, είχαν θέληση επιθετικά. Παίξαμε απλά και πασάραμε την μπάλα αρκετά.

Και στα δύο ημίχρονα επιθετικά ήμασταν πραγματικά καλοί, αμυντικά χαλαρώσαμε λίγο στην 3η περίοδο και η Μπάγερν σκόραρε 30 πόντους, δείχνοντας την ικανότητα να σουτάρουν με πέντε παίκτες.

Ήταν μία σπουδαία νίκη, συγχαρητήρια στους παίκτες και τους φιλάθλους μας, τώρα θα συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Προμηθέα», δήλωσε αρχικά ο κόουτς των Πειραιωτών.

Για την προσέγγιση του Ολυμπιακού μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα: «Δεν είναι εύκολο να γίνει, αλλά δεν γίνεται σε μία μέρα. Οι παίκτες αρχίζουν να έχουν εμπιστοσύνη σε αυτού του είδους το μπάσκετ.

Δεν είναι εγωιστές, παίζουν για τον συμπαίκτη τους και φτάνεις σε αυτό το σημείο. Δεν γίνεται κάθε φορά, στο 3ο δεκάλεπτο η Μπάγερν σούταρε καλά και έμεινε κοντά. Σκοράραμε 100+ πόντους χωρίς τρανζίσιον, βρίσκαμε τον ανοιχτό παίκτη.

Οι παίκτες έχουν πειστεί πως με αυτόν τον τρόπο όλοι μπορούν να έχουν νούμερα. Αν φεύγει η μπάλα γρήγορα από κάθε παίκτη έχουμε 26-27 ασίστ. Είμαστε τυχεροί που έχουμε παίκτες οι οποίοι δεν είναι εγωιστές».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

11 σχόλια

  • Τάκης
    Τάκης Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 14:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν και δεν είναι ώρα για τα περί μεταγραφών , ο Μπαρτζώκας δύσκολα χαλάει την ομάδα του. Αν φύγει κάποιος αυτός θα είναι ο Μπολομποι. Ακόμη και ο Κανααν έχει κουμπώσει με το σύνολο

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 13:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπορείς και δε το κάνεις? αν κάποιος είναι γελοίος τι σοβαρό να δει? Σου είπα είσαι στη μπούκα, γράψε για μένα, σε γράφω εκεί που ξέρεις, πάρε κανένα σαλοπσιρ μ, μη μας μείνεις μόνο. Δες και ζαχαρο, ουρικό, ξέρεις εσύ τώρα... Αλλά κάθε φορά που θα έχω κέφι και χρόνο, (εσύ έχεις πάντα χρόνο όλη μερά και κάθε βράδυ) αν πιάνεις κάποιον στο βοθρο στόμα σου ξέρεις τι θα ακολουθεί.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 22:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιστερ Μπουτια δεν θες να σε παρω σοβαρα. Πιστεψε με. Αιντε μπραβο.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 21:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλα έλα δείξε μας επίπεδο. Θα μου πεις τροχονόμε και τι θα γράφω? Εδώ κάνεις αναφορες για θρησκείες, για επαναστάσεις των οπαδών (κλαίω με την αγραμματοσύνη σου) για το πως παιζόταν το μπασκετ όταν δεν είχε γραμμή τριπόντου, για τους αγρότες και θα μου πεις για off topic σχόλιο? Φρρρρρρ. τροχονόμε της πλάκας. Μέχρι και καμάκι έχεις κάνει στη μόνη γυναίκα του φόρουμ, και η παντόφλα έφυγε. Γέρο σύνελθε το χάνεις σιγά σιγά. Α, δε σου είπα, είμαστε πολύ κοντά για 8άδα.

    Αλλά μιας και μπήκα στο κόπο να γράψω, το φενερ - μπαρτσελόνα πάει πόντο πόντο και ο καλάθης είναι μάγος. Από τους δύο αχώνευτους προπονητές πιο πολύ θα χαρώ να δω τον σαρας να κλαίει σήμερα. Ποια λέτε να είναι η επόμενή του ομάδα? Λέτε να πάει στα βαζελάκια να γελάσουμε?

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 20:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε αει παρατα μας απο κει περα γραφικε, τι μας νοιαζει η Εφες? Που κολλαει αυτο τωρα? Τραβα γραψε στα φορουμ των Τουρκων. "Δεν γραφω πολυ". Κανε μας τη χαρη, ξουτ
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΕΕΕΕΕ

    Δυναστη εισαι ο ιδιος που βγαινει στο βοθροσαιτ κ τα χωνει στις ζελες?

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 20:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Η εφές τα βρίσκει σκούρα με μακάμπι. Αν δε μπουν 8αδα είναι ένα ακόμα βήμα για τη κούπα για εμάς. 23-47 λιγο πριν το ημίχρονο. Δεν αποτελούν φόβητρο πλέον. Η μακάμπι εντωμεταξύ δεν είναι και από τις καλές ομάδες, εκτός έδρας. Ο άταμαν φέτος έπρεπε να το δει πιο σοβαρά το άθλημα. Προσωπικά το θεωρώ και λίγο ασέβεια προς τον κόσμο, και το άθλημα, να κάνει χαβαλέ όλη τη χρονιά και να παίρνει κούπα στο τέλος. Για να δούμε αν θα τα καταφέρουν φέτος να περάσουν.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 20:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Κόκκινος Δυνάστης φιλε το διαβασα κ εγω πριν κατι μερες κ πραγματικα με εκπλησσει η επιμονη του συγκεκριμενου να πλαθει μονιμως αποτυχημενα μετεγγραφικα σεναρια. Θα μου πεις, αφου εχει παρει πρεφα οτι υπαρχουν τυποι που 582 μερες του χρονου ασχολουνται με μετεγγραφες κ οχι με το αθλημα, τι να κανει κι αυτος? Μηπως θα θυμαται κανεις τι εγραφε ο εν λογω 2 μερες μετα το ματς παραθυρων με τη Σερβια?

  • RED WINNER
    RED WINNER Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 19:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Κόκκινος δυνάστης:μην πολυδιαβαζεις τι γράφει ο κάθε τυχάρπαστος.Δλδ υπάρχει σοβαρή περίπτωση να φύγει ο ΜακΚισικ και αντικαταστάτης να είναι ο Ρογκαβοπουλος;Δε χρειάζεται να πιστεύετε την κάθε παπατζα....

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 15:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal ακουστηκε πως το καλοκαιρι δεν θα ανανεωσει ο Mackissic στα 32 του ωστε να αποκτηθει ο Ρογκαβοπουλος. Εχετε τετοια πληροφορια;

    REDGOAL: ο ΜακΚίσικ θα μείνει για άλλα 2 χρόνια φίλε

  • Νικη
    Νικη Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 15:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι μου θυμισες Than Red.. ο Μαντζουκας πριν 3 χρονι; παρουσιαζοταν σαν προτζεκτ για nba...και τελικα οπως ειπες απλα θαφτηκε..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...