roumeliotis

Carwiz

Νικη με Μπάγερν για... κλείδωμα τετράδας

casino loutrakiou
redwell

Τη Μπάγερν φιλοξενεί ο Θρύλος την Πέμπτη (09/03, 21:00, NS Prime) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τους Πειραιώτες να είναι στα πάνω τους μετά τη νίκη επι της Μπάρτσα και την πρωτιά στη βαθμολογία και τους Βαυαρούς να έρχονται με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από τη νίκη με τη Βιλερμπάν.

Οι Πειραιώτες παραμένουν σταθερά στην κορυφή του πίνακα, έπειτα κι από την ψυχωμένη νίκη με την Μπαρτσελόνα και με τον κόσμο του για 6ο παίκτη θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες στη διαβολοβδομάδα.

Στην κορυφή με ρεκόρ 19-8 είναι η ομάδα του Πειραιά, ενώ από την άλλη οι Βαυαροί απέχουν από την οκτάδα, αφού είναι στη 15η θέση με 11-16. Στο ματς του πρώτου γύρου, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει 82-71, μέσα στη Γερμανία.

Πολύ θετικό για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι πως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έτσι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Αντίθετα, τα προβλήματα δεν λείπουν από την Μπάγερν. Εκτός είναι οι Όγκουστιν Ρούμπιτ και Ελίας Χάρις, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βλάντιμιρ Λούτσιτς, ο οποίος έχει χάσει τα τελευταία ματς εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση. Δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός ψηλός, Ζίλαν Τσίταμ.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και Μαξίμ Μπουμπέρ (Γαλλία).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

10 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 23:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχαχαχα.. ρε τι απατεωνας εισαι εσυ ρε.. ζητα συγγνωμη ρε ψευτη.. τι εισαι εσυ ρε.. χαχαχαχα..για γελια κ για κλαματα εισαι, τι ρομπα ειναι αυτη χαχαχαχαχα..

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 13:39 Σύνδεσμος σχολίου

    @Πέτρος η εφές έπαιξε χθες, (προφανώς έκανα πρόβλεψη για ματς που δεν έχει γίνει όχι για ματς που έγινε) και πάλι έφαγε 20αρα. Μακάρι να τα φέρει έτσι η τύχη να περάσουν 8οι , έχουν ακόμα ελπίδες γιατί είναι εύκολο το πρόγραμμά τους, αλλά σίγουρα δεν έχουν τη ψυχολογία με το μέρος τους. Δεν είχαν προετοιμαστεί για τέτοια κατάσταση στη βαθμολογία και χθες, φάνηκε ο πανικός τους. Μόνο ο Νταστον το πάλεψε αλλά τα μεγάλα τους όπλα πνίγηκαν στην άμυνα της μακαμπι. Ο άταμαν πήγε να κάνει πάλι σοου, ήταν προφανές ότι ήθελε να βγει με τεχνική ποινή αλλά πλέον τον έχουν μάθει όλοι. Τι κατάντια και αυτό. Έκλαιγε για ένα φάουλ που χρεώθηκαν, και στο replay αναβαθμίστηκε σε αντιαθλητικό έτσι για να στρώσει χαρακτήρα.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 05:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Αστον Πετρο, ο τυπος εχει χασει τ'αυγα κ τα πασχαλια. Ειδε οραμα την Εφες μεταξυ 23ου τσιπουρου κ υπνου. Τραγικη η κατασταση.

  • Πέτρος
    Πέτρος Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 20:01 Σύνδεσμος σχολίου

    @Νίκος7
    30 στο κεφάλι θα τους ρίξουμε.

    @Νικος76
    Η Εφες έπαιξε χθες και και έφαγε 20αρα

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 19:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντε, πάμε να το πάρουμε να τελειώσει το παραμύθι. Για να δούμε την Εφες τι θα κάνει. Έχει απουσίες και μπορεί να έχει πρόβλημα σήμερα.

  • Πανος
    Πανος Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 17:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομιζω οτι καλα εκανε ο κοουτς και δεν πηρε τον Ντορσει. Ειναι τοσο καλα φτιαγμενο το παζλ της ομαδας φετος που αν αλλαξεις ενα κομματι μπορει να κανει κακο σε ολη την ομαδα. Ο Λαρετζακης ας πουμε δικαιουται τα λεπτα που του δινει ο Κανααν. Αν ηταν ο Ντορσει δεν θα τον βλεπαμε. Το ιδιο και ο Μακ Κισικ

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 17:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελευταία υπάρχει μια συγχυση απόψεων και διαφωνουμε σε πράγματα που κανονικά θα συμφωνούσαμε αλλά επειδη τα λενε ατομα με τα οποία εχουμε ερθει σε "κοντρα" για τις αποψεις μας πολλές φορές, απο εγωισμό δε τα δεχόμαστε.

    Οι αλήθειες ειναι δυο.

    1ον) O Oλυμπιακός φέτος παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη και ισως το καλύτερο που εχουμε δει τα τελευταία 40 χρονια από την ομάδα μας. Μπορει να υπηρξαν εποχές που ειχαμε καλη ομάδα αλλα οχι τοσο καλη. Υπηρξαν εποχές που ειχαμε παιχταράδες αλλά και πάλι τοσο καλή ομάδα δεν είχαμε. Τώρα εχουμε καλούς παίχτες, φοβερό προπονητή και σαν σύνολο, η δουλειά που γινεται σε συνδυασμό με τη ποιότητα και το χαρακτήρα των παιχτών, βγαινει αυτό το φανταστικό αποτέλεσμα.

    2ον) η αλλη αληθεια ειναι οτι ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται κάτι. Δεν εχει "κενά" στο ρόστερ τέτοια ωστε να πρέπει να πάρουμε ντε και καλά παίχτες αλλους. Ομως, αυτό δε σημαίνει οτι η χημεία μιας ομάδας θα κινδυνέψει με τον ερχομό ενός παίχτη που θα έρθει με σκοπό να βελτιώσει ακομα περισσότερο ενα τομέα του παιχνιδιού μας.
    Οταν λεγαμε να ερθει ο Ντορσει η καποιος καλός σουτέρ ωστέ να αντικαταστήσει η να καλύψει με την αποδοση του την ασταθεια του Κανααν, το λέγαμε (προσωπικά συνεχίζω να το πιστεύω) διότι η αστάθεια αυτή του παίχτη τον καθιστά ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΡΙΚΟ στην ομάδα και είναι κρίμα σε μια κακή μέρα της ομάδας να μη μπορεί να την βοηθήσει.
    Ο Ντορσει δεχομαι οτι εχει αδυναμίες, αλλά το σκεπτικό του να γυρίσει ηταν και ειναι
    α) το απρόβλεπτο παιχνίδι του και το ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα που μπορεί να μας ανεβάσει.
    β) Το οτι είναι Έλληνας και μπορεί να εξελιγθεί σε τρομερό παίχτη τα επόμενα χρόνια.
    Αυτά δεν ειναι αγνωστα, τα λεμε συνέχεια...ομως οταν ακους οτι ο παιχτης δεν ηρθε οχι τοσο για τα χρηματα αλλα επειδη ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ μην ερθει και χαλάσει τις ισσοροπίες......ΠΟΙΕΣ ΙΣΣΟΡΟΠΙΕΣ ; ; ; Τοτε δηλ αυτή η ομάδα δεν πρέπει ποτέ να πάρει καλούς παίχτες ; ; ; Πάντα οτι μενει στην αγορά με την ελπίδα οτι δεν θα ενδιαφερθεί κανείς αλλος και θα τον "τσιμπήσουμε" οπως κάναμε με τον ΜΠΛΑΚ ; ; ;

    Χαιρόμαστε την ομαδαρα μας, στηρίζουμε αλλά κοιτάμε και τις δύο όψεις. Ποιες ειναι αυτές; Οτι δεν γινεται καθε φορά που νικάμε να λεμε οτι δεν θελουμε παιχτες, αλλα οταν χανουμε να το θυμόμαστε. Καθε σοβαρή ομάδα δεν περιμένει ενα αποτέλεσμα καθε φορά να κρινει το τι κινησεις χρειάζεται να κάνει.
    Δηλ επειδη τα πάμε καλά εδώ και καιρό, πρέπει να φοβόμαστε οτι μια κινηση μεταγραφική ουσίας, θα μας χαλάσει???
    Αν δηλ ειχαν ερθει καποιες ηττες τότε θα υπήρχε γκρινια και αρα τοτε θα επρεπε να κινηθούμε για παίχτη ; ; ;

    Αν δεν κάνω λάθος, τον Δεκέμβριο ο Ολυμπιακός κινηθηκε για τον Ντορσει....Αρα...κατι ζητούσε. Αυτο το βρηκε δηλ και πια δεν το ζητάει ; ; ;
    H επαναπαυτήκαμε απο τα καλά αποτελέσματα ; ; ;

    Δεν ειναι το θεμα ο Ντορσει, αλλα ενας οποιοσδήποτε αλλος Ντορσει.

    Ο Κανααν δεν προσφέρει τίποτα. Ειναι σκέτη απογοήτευση. Δε γινεται να εισαι τοοοοσο αστοχος ρε φιλε συνέχεια! Δεν γινεται!!! Και κάποια στιγμή τα βαζει μαζεμενα σε ενα αγώνα και ξεχνάμε τα πάντα!????
    Θυμιζω οτι ο Ντορσει που λετε πολλοί οτι περυσι στο τελος της σεζόν δεν επαιζε καλα....ισχύει οτι δεν ηταν καλός, αλλά ακομα και στα χειρότερά του παιχνίδια, εβαζε 8-10 πόντους!!!! Και τους εβαζε εστω και αργά, εκεί που εκαιγε η μπάλα και επρεπε να μπουν τα σουτ. (θυμίζω τον 5ο τελικό με Μονακο).

    Φυσικά και ο Κανααν θα κριθεί στο τέλος της σεζόν. Το ιδανικό θα ήταν να ερθει καποιος ακομα και να μεινει και ο Κανααν.
    Ειναι συμπαθής, προσπαθεί, παίζει αμυνα, αλλά ως εκει.

    Ειναι κρίμα να μπορεί η ομάδα να φτάσει ψηλά και να μη το καταφέρει επειδη ο βασικός κορμός των 4-5 παιχτών θα μεινει απο δυνάμεις και δε θα μπορει παντα να βγάζει το φιδι από τη τρύπα.

    Ακομα και ο Πιτερς πχ προχθές, εδειξε οτι κοντρα σε Μπαρτσελόνα, μπορεί να σταθεί!
    Ολοι έπαιξαν, ολοι κατι εδωσαν.....ο Κανααν δεν φτάνει καν τη στεφάνη!!!!!!! Οριακά βρίσκει η μπάλα σιδερο!

    Και τέλος, Μπολομπόι.........πεταμένα χρήματα και πολλά μαλιστα!!!
    Δεν μπορει να παιξει ουτε 4-5 λεπτά σε εναν αγώνα ; ; ;
    Αυτός και ο Κανααν, είναι δυο παίχτες που ειτε υπαρχουν στο ρόστερ είτε όχι, ενα και το αυτό ειναι!

  • ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΝΩ ΚΥΨΕΛΗ
    ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΝΩ ΚΥΨΕΛΗ Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 16:27 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ

  • Νικος 7
    Νικος 7 Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 14:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ματς ειναι πιο δυσκολο απο οτι με Μπαρτσα...

    Νικη εστω και με ενα ποντο!!!

    REDGOAL: Το ματς είναι πολύ πιο εύκολο απ' ότι με τη Μπάρτσα, αρκεί να παίξουμε καλά. Αν ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός, θα κερδίσουμε 20+. Αν κατέβουμε για χαβαλέ πιθανότατα θα χάσουμε

  • ThanRed
    ThanRed Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 14:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Η περιφερεια της Μπαγερ θελει προσοχη.. μην γελιομαστε το ματς ειναι δυσκολο.

    Με τον συνηθισμενη μας αποδοση δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα.

    Τωρα για τα play off ελπιζω να μην κανουμε το λαθος να παμε να διαλεξουμε αντιπαλο, αλλα απο την αλλη, καλο ειναι να αποφυγουμε ομαδες που δεν μας ταιριαζουν....ο Κοουτς Β θα ξερει καλυτερα.

    Ελπιζω σε καλο παιχνιδι απο Κανααν σημερα και να μπορεσουμε να ξεκουρασουμε λιγο αυτους που τραβανε κουπι απο την αρχη...

    Παμε για την ΝΙΚΗ!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...