roumeliotis

Carwiz

«Είχαμε έλλειμα ενέργειας...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός για δεύτερο σερί παιχνίδι παρουσίασε σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, έλλειμα ενέργειας, όμως σε αντίθεση με το Μιλάνο, κατάφερε να φύγει από την Ρόδο με το διπλό. Πιο αναλυτικά ο έμπειρος τεχνικός τόνισε:

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Έκανε μια αξιέπαινη προσπάθεια παίζοντας με διάθεση και ενέργεια για σαράντα λεπτά. Μας έβαλε πολλές δυσκολίες και τελικά το παιχνίδι κρίθηκε σε ένα σουτ και μια άμυνα που παίξαμε στο τέλος για να μην δεχθούμε καλάθι και στο transition να χτυπήσουμε με τον Βεζένκοφ.

Προφανώς πολύ σημαντική ήταν και η τελευταία άμυνα στα 5’’, όπου κρίθηκε το παιχνίδι. Εμείς είχαμε έλλειμμα ενέργειας, έλλειμμα αθλητικότητας, έλλειμμα προσπάθειας. Υπάρχει δικαιολογία.

Ήρθαμε στην Ρόδο από το Μιλάνο στις επτά το πρωί χθες, έχοντας δώσει ένα δύσκολο αγώνα με την Αρμάνι. Έρχονται ακόμη δύο πολύ δύσκολα ματς την Τρίτη και την Πέμπτη.

Τα 14 επιθετικά ριμπάουντ που πήρε ο Κολοσσός είναι ενδεικτικά της διάθεσης να πάνε στην μπάλα στις διεκδικούμενες φάσεις, κάτι που δείχνει την ενέργεια και την επιθυμία τους.

Εμείς εκεί υστερήσαμε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και πρέπει άμεσα να το αλλάξουμε, γιατί έχουμε πολύ απαιτητικά παιχνίδια μπροστά μας».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

24 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 23:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Από συνεντεύξεις και άρθρα..και κοινή λογική! Ο Ιτούδης ακολουθεί το χρήμα, και πολύ καλά κάνει, γιατί κοιτάει πάντα την κορυφή..

    Kalathes/Wilbekin/Dorsey/Guduric δεν είναι κακή αρχή στα γκαρντ, λεφτά έχουν, ότι λείπει θα το πάρουν..

    μετά στα forward/center Hayes/Pierre/Bjelica/Motley/Anteto και παίρνει σίγουρα έναν από Παπαγιάννη/Μιλου. Δεν είναι άσχημα νομίζω..

    Αντικαθιστά Booker/Edwards με 2 καλύτερους από αυτούς, και ορίστε..άλλωστε βλέπω κλείνει 3ετή, οπότε αυτό που έχει στο μυαλό του είναι περίπου για 3 χρόνια, στο εντομεταξύ αν δεν του κάτσει Καλάθης (τελειώνει νωρίτερα) αντικαθιστά ή ανανεώνει με λιγότερα (καλά, δεν βρίσκεις εύκολα βασικό pass first playmaker..Σλούκας/Καλάθης θα παίρνουν λεφτά μέχρι τα βαθιά γεράματα!) κάνει και αλλαγές..

    έχουμε καιρό γι' αυτά..μακάρι να μας πάει μέχρι τέλους η χρονιά..

  • gp77
    gp77 Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 17:30 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει κάτι παραπάνω ή έχεις πληροφορίες σχετικά με αυτά που αναφέρεις για το πρότζεκτ της Φενερ. Προσωπικά πάντως δεν με ενθουσιάζει.
    Σίγουρα έχει κάποιους πολύ ποιοτικούς παίχτες αλλά δεν ξέρω κατά ποσό είναι σε θέση να διατηρήσει σταθερό κορμό. Καλαθης-Μπιελιτσα δεν νομίζω ότι έχουν πολλά ψωμιά ακόμα. Οι περισσότεροι αμερικανοί της δεν ειναι και η επιτομή των στρατιωτών αλλά όταν πέφτει το χρήμα όλα λύνονται. Πάντως απο την συγκεκριμένη ομάδα δυο ειναι οι καψουρες μου. Γκουντουριτς και Πιερ. Και αν παίχτες σαν τον πρώτο ειναι απλησίαστοι, έναν παίχτη σαν τον δεύτερο δεν μπορούμε να βρούμε. Τώρα πλέον ειναι παίχτης του εκατομμυρίου αλλά πριν τρία χρόνια δεν νομίζω να είχε στοιχίσει πάνω απο 500-600χιλ.
    Γενικά φέτος ξεπετάχτηκαν πολλά λαυράκια στην Ευρωλίγκα σχεδόν σε όλες τις θέσεις και το καλοκαίρι θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, ειδικά με το brand name που έχουμε χτίσει τα τελευταία δυο χρόνια. Που να το πάρουμε κιόλας φέτος.
    Νομίζω τα ποσά που αναφέρεις για τους τρεις αυτούς παίχτες είναι τα σωστά. Γι αυτό είχα γράψει και σε άλλο σχόλιο πως όταν δίνεις σχεδόν 2,5εκ που είναι το 1/4 του μπατζετ σου σε τρεις ξένους με αυτή την προσφορά τότε δεν θεωρούνται και απόλυτα επιτυχημένες επιλογές. Αυτό που μας τρώει όλους νομίζω είναι πως ξέρουμε ότι είναι καλοί παίχτες απλά δεν έχουν βρει απόλυτα τον ρόλο τους. Δεν είναι ο Μαρτιν και ο Ζαν-Σαρλ του τόσο-όσο. Από αυτή την τριάδα μόνο ο Πίτερς προβλέπω να μένει αν και προσωπικά θα ήθελα και Μπολομποι με την προϋπόθεση να παίζει και στο 4. Ας τις αφήσουμε όμως για το καλοκαίρι αυτές τις συζητήσεις.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 12:22 Σύνδεσμος σχολίου

    καλά, όχι και ντροπή το 1.2! θες να σου πω πόσα βγάζω το χρόνο?!

    Επίσης ο Canaan δεν παίρνει 7ψήφιο νούμερο, εγώ ξέρω ότι οι διαπραγματεύσεις ήταν γύρω στα 900.000 και άφησε περίπου 200.000 ο παίχτης που του έδινε παραπάνω η Φενέρ (1.1 έδινε +/- 100.000 νομίζω) για να έρθει σε εμάς (repsect γι' αυτό). Γύρω στα 850 (λίγο πάνω, λίγο κάτω) πρέπει να παίρνουν Bolomboy/Canaan, και λίγο πιο κάτω ο Peters..σε σχέση με άλλες χρονιές πολύ υψηλά νούμερα.

    Επίσης ο Canaan το Pokemon έχει μεγαλύτερη καριέρα ΝΒΑ από τον Dorsey που έπαιξε 5 λεπτά στα 27 του..

    με 1.2 τελείως αντικειμενικά παίρνεις Baron/Loyd που είναι πιο παιγμένοι και proven Ευρώπη και με λιγότερα ένα σωρό παιχτάκια που μία χαρά θα έκαναν την δουλειά τους, σε φάση Hilliard/Bryant. ο Dorsey μία καλή χρονιά έκανε με εμάς πέρυσι, και δεν ήταν και ο καλύτερος της ομάδας. Δηλαδή ο Vildoza που κάνει 50 δουλειές μέσα στο γήπεδο πόσα πρέπει να παίρνει; ή ο Σλούκας που είναι το καλύτερο playmaker στην Ευρώπη έπρεπε να πάρει 3 αυτή τη στιγμή; o Okobo; ο Beaubois; Όλα αυτά τα Αμερικανάκια από εδώ και από εκεί;

    Αν ήταν σωστός, μετά τα Χριστούγεννα που ασχοληθήκαμε θα έπρεπε να ανοίξει δίαυλο με την ομάδα. Εγώ τον θεωρούσα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, για το μέλλον κυρίως, και είχα την ίδια άποψη μέχρι μέσα Φεβρουαρίου, μετά το ξεφτίλισε και δεν μέτρησε ούτε τις στιγμές, ούτε τους συμπαίκτες του που είναι οι ίδιοι, ούτε το ένα σουτ από τον τελικό Ευρώπης (που οφείλεται και στην χάλια παρουσία του), ούτε εμάς, ούτε τίποτα.. για μένα έχει τελειώσει, τώρα έχω περάσει στην φάση ότι όπου τους βρούμε πρέπει να τους νικάμε..το πρότζεκτ της Φενέρ είναι πολύ μεγάλο, και του χρόνου Παπαγιάννης ή Μιλουτίνοφ θα είναι εκεί, και οι 2 είναι μεγάλοι στόχοι Ιτούδη, αλλά λογικά έναν από τους 2 θα πάρει.

    Όσοι μείνουν στις 2 μεγάλες μας συντριβές μάλλον δεν έχουν καταλάβει τι παίζει στην Φενέρ..εκεί το πρότζεκτ πάει να μπει σφήνα σε Ρεάλ/Μπαρτσελόνα, σε 2-3 χρόνια μπορεί να μην μας βλέπουν καν, γι' αυτό ήταν τόσο χαλαρός ο Ιτούδης, βλέπει μπροστά, και η σημερινή ομάδα είναι μεταβατική και όχι τέλεια δομημένη.

  • John 7
    John 7 Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 22:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Μανωλακο το 1.2 που του έδιναν όπως λες είναι ντροπή για τον παίχτη! 1 2 παίρνει ο κάναν το Πόκεμον! Όσο για το ότι είναι φραγκοφονιας επειδή πήγε με τα διπλάσια στη φενερ ,δεν προκύπτει από πουθενά! Αυτά τα έλεγαν οι βαζελοι για τον σπανουλη! Ας του έδιναν 2.2 το χρόνο και αν πήγαινε στην φενερ για 100χιλιαρικα παραπάνω μαζί σου, φραγκοφονιας! Το ότι ένας παίκτης σαν τον ντορσει δοκιμασμένος στην ομάδα αξίζει αυτά τα λεφτά? Για μένα και για πολλούς άλλους τα αξίζει! Το αν θα παίξει στη φενερ τόσο καλά όπως έπαιξε σε μας δεν το ξέρω! Όπως και ο γουοκαπ το μπάσκετ που παίζει σε μας δεν το έχει ξαναπαίξει! Το σίγουρο είναι ότι είναι πολύ καλύτερος του κανααν και Έλληνας! Επίσης ξέρει την ομάδα! Τέλος πάντων ότι έγινε έγινε θα πάμε με κάναν για να σηκώσουμε τη κούπα! Μακάρι η ομάδα να με διαψεύσει!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 20:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Α! Και τελικά ο Dragic πάει για τίτλο με Έλληνα! Με τον Γιάννη για του ΝΒΑ!

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 17:47 Σύνδεσμος σχολίου

    arrow την απάντηση στο ερώτημά σου την έδωσε ο Μπι πριν κάτι μέρες σε συνέντευξη που παρουσίασε και εδώ το Redgoal και σου τη παραθέτω.

    Είπε λοιπόν ο κοουτς

    Έμαθα ότι στη φύση του επαγγελματικού αθλητισμού οι φίλαθλοι θα ανταλλάσσουν απόψεις και είναι ωραίο να νιώθουν μέρος της ομάδας, είναι διαδραστικό. Αρκεί να μη βρίζεις και μην προσβάλεις. Απλά προφανώς ξέρω καλύτερο μπάσκετ αλλά και την ομάδα από αυτούς. Αυτό είναι το νόημα και ο κάθε παίκτης ξέρει τον ρόλο του

    Δύσκολο να το πιστέψουν κάποιοι αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο κοουτς κάνει την βέλτιστη διαχείριση παικτών και οι αφοι καθορίζουν το ταβάνι των μεταγραφών. Όταν διαβάζω σχόλια του στυλ, ο εγωιστής Μπι δεν θέλει παίκτες για να μη χαλάσει τις ισορροπίες, καταλαβαίνω ότι μιλάει εξαπτέρυγο ολκής. Τώρα αν στα ίδια χρήματα ο Μπί επέλεξε καποιον παίκτη ενώ θεωρούμε ότι άλλος θα είναι καλύτερος, είναι τελείως θεωρητική συζήτηση, αλλά αυτό πράγματι μπορεί να συμβεί. Ο κειναν στο τέλος της χρονιάς θα κριθεί, αν και δε βλέπω τελικά να τα καταφέρνει παρ όλο που τον υποστήριξα, αλλά από τον Ντόρσει εξακολουθώ να τον θεωρώ καλύτερο στο μπάσκετ που παίζει φέτος ο Μπι και που δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το περσινό. Προσθήκη στο 3 δεν κατάλαβα με ποια μπασκετικά κριτήρια δεν έγινε, οπότε θεωρώ ότι είναι μόνο οικονομικοί λόγοι.
    Είχα πει από τη περίοδο που τέλειωσαν οι μεταγραφές της ομάδας, ότι Πίτερς στο 3 δε θα δούμε και έτσι τελικά έγινε. Η μεγάλη μου ελπίδα είναι ότι αν έβλεπα πολύ τον Βεζε στο 3 θα έλεγα ότι ετοιμάζεται για ΝΒΑ, όσο δεν τον βλέπω στη θέση αυτή έχω ελπίδες ότι θα γίνει το θαύμα παραμονής του στην ομάδα.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 17:30 Σύνδεσμος σχολίου

    We never walk alone!

    σιγά μην δεν σχολίαζα! τι έκανε η Τσαρουχα? μία χαρά τα έκανε, έπρεπε να κάτσει να την φτύνουν? μπράβο της γιατί τα έχει πιο μεγάλα από πολλούς συναδέλφους της. δεν το είδα το παιχνίδι αλλά το σκριν με τον ποπό που κάνει ο Φιλλιος δεν δίνεται άνετα? φέτος μας έχουν σφυρίξει πολύ χειρότερα Euroleague.

    Oι δικαιολογίες ότι παντού γίνονται τα ίδια και δεν τρέχει μία επειδή βρίζουν/φτυνουν/πετάνε αντικείμενα δεν στέκουν για μένα και τέτοια διαβάζω..το παιχνίδι δεν το είδα. ήταν προκλητική ή υπερβολές? το επιθετικό το έδινα και εγώ αλλά τελείως αποκομμενα από το γενικότερο πλαίσιο του αγώνα επαναλαμβάνω..

    τους δικούς μας γκρι στη Ρόδο πώς τους έκοψες?

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 17:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι εμφανής η διαφορά στόχων που βάζουν κάποιοι φίλαθλοι με κάποιους άλλους, οπότε δε θα βγει ποτέ νόημα από τη συζήτηση. Άλλοι μιλάνε τι πρέπει να γίνει για να πάρουμε πρωτάθλημα (βασίκα τίποτα δε πρέπει να γίνει, μπορούμε να διώξουμε 4-5 παίκτες, πάλι θα το πάρουμε) και άλλοι τι πρέπει να γίνει για να πάρουμε ευρωλίγκα. Η ευρωλίγκα δεν είναι πρωτάθλημα για να το πάρεις στα σίγουρα αν παίζεις καλά, ότι και αν κάνεις , ποτέ μα ποτέ δε θα είσαι σίγουρος. Το θέμα είναι να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας, όταν με το καλό φτάσουμε στη πηγή. Δε ξέρω αν οι αφοι αρκούνται στο να πάρουν πρωτάθλημα , και να βγούμε 4οι στην ευρωλίγκα (μάλλον τους αρκεί) αλλά είναι αστείο να έχουν τον ίδιο στόχο οι οπαδοί της ομάδας.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 15:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτο το παραμυθι οτι καποιοι θελουμε τα ιδια με τους απο κατω κι οχι απεναντι απως τους θεωρεις εσυ, γιατι ιδιος μ αυτους εισαι, το λες απο περυσι κ μας παει γουρι μιας κ το σερι διευρυνεται. Συνεχισε τις γραφικοτητες. Εκτος απο τοβγελιο που σκορπας μας φερνουν τυχη.

    ΚουπεΠε ετσι, κ του αφιερωθηκε η 7αρα επι του βαζελου της Αγγλιας. Για το σοου της αρραβωνιαστικιας σου της Τσαρουχα δεν σε βλεπω να σχολιαζεις αλλα οκ

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 14:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Λοιπόν δεν θα λέμε συνέχεια τα ίδια μήπως και μας κριτικάρουν ή δήθεν Ολυμπιακοί που έχουν τα ίδια θέλω με τους απέναντι, να μην ενισχύεται η ομάδα ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΔΗΘΕΝ χαλάσει ΚΑΙ ΚΑΛΑ η ηρεμία στα αποδητήρια!!!!!
    Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ χωρίς τα χρυσά μπάτζετ!!!!
    ΑΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Δεν μπορείς να παίζεις συνέχεια στα κόκκινα, ούτε να τη βγάζεις με 6-7 παίκτες, θα σου σκάσουν και το έχουμε δει άπειρες φορές!!!!!
    Εάν και πάλι η ομάδα φτάσει στη πηγή και δεν πιει νερό όπως και πέρσι στο πιο ιδανικό περιβάλλον όπως του Βελιγραδίου για μία λεπτομέρεια, για έναν παίκτη, με τις ίδιες δικαιολογίες, θα είναι για άλλη μία δυστυχώς φορά ότι πιο τραγικό για τον κόσμο της ομάδας ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΝΟΕΙ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΤΟΤΕ ΛΟΓΟ!!!!!
    Δεν μπορείς ΟΜΑΔΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ να παίζεις με ένα παίκτη σε κάποιες θέσεις και σε κάποιες άλλες με ημιτασιόν ή τουρίστες!!!!
    Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να πάρει τίτλους και Ευρωλίγκα ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, με ένα σωρό τελικούς και μάλιστα με το μικρότερο μπάτζετ από τις περισσότερες ομάδες, με παίκτες που τους κάνει η ομάδα σπάνιους και όχι έτοιμους, γιατί έχει την πιο βαριά φανέλα για ένα ανεξήγητο λόγο, αλλά ποτέ δεν μπορείς ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ όταν σχοινοβατείς όπως τα δύο τελευταία χρόνια με ένα παίκτη σε μία η δύο θέσεις!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display