roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Από τις πιο σημαντικές νίκες της σεζόν»

underarmor
redwell

Τι κι αν βρέθηκε στο -15 ο Ολυμπιακός στη Βαλένθια, νίκησε με 92-85 τις "νυχτερίδες", ανέβηκε στο 18-7 και πανηγύρισε την έβδομη συνεχόμενη νίκη του στη Euroleague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει:

«Θεωρώ αυτή τη νίκη ως μία από τις πιο σημαντικές της σεζόν, κυρίως επειδή προερχόμασταν από το Κύπελλο Ελλάδος, όπου δώσαμε τρεις αγώνες σε τρεις μέρες.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ήμασταν λίγο σε διάθεση πανηγυρική. Η Βαλένθια έπαιξε το ματς με μεγάλο κίνητρο. Ξεκίνησαν παίζοντας με πολλή περισσότερη ενέργεια από εμάς και μεγαλύτερη επιθυμία.

Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά και για αυτό βρεθήκαμε δέκα πόντους πίσω στο πρώτο μέρος. Όμως, το τρίτο δεκάλεπτο ήταν απίστευτο. Αλλάξαμε εντελώς την προσέγγισή μας. Παίξαμε με κίνητρο, παίξαμε πρώτα από όλα άμυνα και μέσα από την άμυνά μας βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση.

Τελικά είχαμε δέκα περισσότερες κατοχές μέσα από τα ριμπάουντ, 25 ασίστ που είναι ένας τεράστιος αριθμός σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Ήταν πολύ σημαντική νίκη, συγχαρητήρια στην Βαλένθια. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου συνεχίζουμε με την ίδια προσέγγιση πάντα».

Ερωτηθείς αν πιστεύει πως Ολυμπιακός και Βαλένια θα φτάσουν στους «8» της Ευρωλίγκας, απάντησε: «Για την ομάδα μου σίγουρα το πιστεύω, αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ. Όσον αφορά στην Βαλένθια τη θεωρώ μια από τις πιο δυνατές αντιπάλους για το top8».

Τέλος, για τις... σειρήνες του ΝΒΑ στα «αφτιά» του Σάσα Βεζένκοφ και αν πιστεύει πως θα μείνει ή θα φύγει το καλοκαίρι, σχολίασε: «Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει τι ακούγεται και τι λένε από το ΝΒΑ.

Ο Σάσα έχει συμβόλαιο με την ομάδα, όπως έχει και οψιόν για το ΝΒΑ. Μετά το τέλος της σεζόν θα μιλήσουμε για αυτό. Δεν ξέρω αν θα πάρει την προσφορά του ΝΒΑ. Όμως, αυτή τη στιγμή με νοιάζει η ομάδα μου και ο Σάσα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας.

Επικεντρωνόμαστε σε αυτό. Είναι φανταστικός παίκτης και φυσικά θέλουμε απελπισμένα να μείνει. Όμως, δεν είναι η κατάλληλη ώρα ούτε για τον Σάσα, ούτε για άλλο παίκτη να λέμε τι θα κάνει το καλοκαίρι».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

10 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 21:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλα κουλουμα, επισης. Βρε συ, λες εχουμε τον καλυτερο ταδε, τον καλυτερο δεινα κτλ. Εχεις σκεφτει οτι για να εχουν αυτη την εικονα εχουν τους συγκεκριμενους συμπαικτες κ εχουν συμβει οσα συνεβησαν; Ισορροπιες φιλε μου, αγωνιστικες κ μη. Τα υπολοιπα ειναι λογια. Κι αν υπηρχε ο φοβος να κλαταρει η ομαδα θα το ειχε διαγνωσει εγκαιρως το θαυμασιο ιατρικο μας επιτελειο κ οι γυμναστες. Αρα θα ειχαν γινει ηδη προσθηκες. Ολα πανε καλα. Ή θα κουραστουμε στην αστεια Α1..

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 20:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελπίζω να έχεις δίκιο, εγώ βλέπω πάντως ότι δεν υπάρχει μία σταθερά μετά τους 5 που κάνουν σεζόν καριέρας και ανησυχώ..1000 φορές να έχω λάθος.. έχεις καταλάβει ότι με καίνε οι αριθμοί, και οι 3 είναι λίγες για τις ομαδαρες που είχαμε (1 σίγουρα έπρεπε επί Ιωαννίδη, και άλλη μία με Σπαν/Πρι, ίσως και νωρίτερα επι εποχής Αφών..).

    Δεν πρέπει να χαθεί η συγκυρία να έχουμε τον MVP, τον καλύτερο playmaker κατά τη γνώμη μου, τον καλύτερο αμυντικό guard, και την καλύτερη σεζόν στην καριέρα ενός Euroleague legend (ο Παπ πιστεύω θα μείνει θρυλικός). Μέχρι στιγμής έχουν εντυπωσιάσει, κάθε αγώνας ένας καινούργιος ήρωας, δεν το αμφισβητώ και το γουστάρω τρελά.

    Ελπίζω όλα καλά και να δούμε την συγκλονιστικότερη κατάκτηση από την συγκλονιστικότερη ομάδα με ένα σερί νικών και επιτυχιών.. δεδομένο όμως δεν είναι τίποτα, αλλά ούτε και μας νοιάζει, και εμείς αύριο και πάντα, Ολυμπιακοί θα είμαστε.

    Σαν μπάσκετ αυτό που βλέπω είναι αυτό που γουστάρω, ομαδικό παιχνίδι και όλοι πρωταγωνιστές.. τέτοιες ομάδες μου αρέσουν και το υποστηρίζω χρόνια (και εδώ μέσα, θα το θυμάσαι, ξανά θυμίζω, George Carl Denver Nuggets με κανέναν αστέρα ή Charlotte Hornets Larry Johnson/Tyron/Alonzo), ομάδες του ενός είναι και εύκολα αντιμετωπισιμες για μένα, και ξενερωτες! To παιχνίδι είναι ομαδικό, και το μέγιστο θέαμά του για μένα είναι η άκρατη ομαδικότητα!

    Καλά κούλουμα!

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 09:06 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚουπεΠε πρωτη φορα ακουω για τραινο που θελει σπρωξιμο. Τα τραινα χαραζουν πορεια πανω στις ραγες, αγερωχα κ δυνατα, κ στο τελος φτανουν στον προορισμο τους. Κανω εικονα ομως το σπρωξιμο ενος τραινου απο πολλους κ μου ερχονται στο μυαλο διαφορα: κατι λαχανιασμενοι τυποι που τα εχουν φτυσει σπρωχνοντας, κατι πρασινα χρωματα, εικονες που συναδουν με αλλες ομαδες δηλ των οποιων τα τραινα εμειναν απο καρβουνο
    ΥΓ το οτι το τραινο εχει παιξει χωρις τα βασικα του ατου κ συνεχισε απροσκοπτα την πορεια του αποδεικνυει οτι δεν ειναι μονο 5. Δεν ξερω, μαλλον αλλα πραγματα βλεπουμε

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 01:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί ένα τρένο θέλει σπρώξιμο από πολλούς..με 5 άτομα να σπρώχνουν και κάπου κάπου να πετάγεται ένας-δυο να βοηθάνε μπορεί να μην φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής..και το Κάουνας είναι αρκετά βόρεια και ανηφόρα!

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 23:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Kostasss κι αφου παει τραινο γιατι να κανει κινηση; Για πες

  • pan
    pan Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 22:56 Σύνδεσμος σχολίου

    η ομαδα πεταει και ο αλλος ζηταει τον συνταξιουχο τουριστα..βρε καλα σας κανουν στο ποδοσφαιρικο τμημα και σας δουλευουν ψιλο γαζι, τα ζηταει ο οργανισμος σας...

  • ThanRed
    ThanRed Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 11:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Ομαδάρα πάμε για όλα!!

  • Nic
    Nic Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 10:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Πατριδα μαθε τους μπασκετακι .Δεν πεταγεσαι μεχρι την ποδοσφαιρικη ομαδα ?Αμα λαχει πεταξε τους και το μπλοκακι στα αποδυτηρια και μπενιλικωσε τους μπας και ξυπνησουν.

  • Kostasss
    Kostasss Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 09:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεντ καλημέρα η ομάδα παει τρένο . Άλλη κίνηση δε κάνουμε. Με θέμα ντορσευυυυυυ. Θα προκυψει τιποτααα

  • Νικη
    Νικη Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 00:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Μας κακομαθε ο Μπαρτωκας και μας ξενιζει να χασουμε

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...

«Έχουμε αρκετές πιθανότητες να πάμε τελικό»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη NOVA για το επερχόμενο F4...

«Νιώθω ότι θα κατακτήσουμε τα πάντα»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στη Media Day του Θρύλου για...