roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Στο... χαλαρό καθάρισε Βαλένθια 85-92

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός δεν πάτησε... γκάζι στη Λα Φοντέτα όμως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και ακόμα και στο "ρελαντί" μπορεί να κερδίζει τη Βαλένθια στην Ισπανία με 85-92 και με ρεκόρ 18-7 να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας της Euroleague. 

Μαγικός Παπανικολάου σε επίθεση και άμυνα, έβαλε 22 πόντους με 4/6 τρίποντα, καθοριστικός ο Βεζένκοφ με 18 πόντους και κομβικός ο... γνωστός Σλούκας με 11 πόντους και 9 ασίστ, ενώ και ο ΜακΚίσικ με 11 πόντους είχε τις στιγμές του. 

Γουόκαπ, Κάναν, Παπανικολάου, Βεζένκοφ και Φαλ ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, ενώ για τη Βαλένθια ο Μουμπρού επέλεξε στην πεντάδα τους Ουέμπ, Πρέπελιτς, Τζόουνς, Κλαβέρ και Ντούμπλιεβιτς.

Η Βαλένθια προηγήθηκε με 10-4 χάρη στα δύο τρίποντα του Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς. Αν και το σερί 5-0 με... υπογραφή Κάναν έφερε τον Ολυμπιακό στο -1 (10-9), η συνέχεια ανήκε στους Ισπανούς. Η Βαλένθια απάντησε με δικό της σερί 10-0, με τρίποντα από Πρέπελιτς, Ουέμπ και Κλαβέρ, για το +14 των γηπεδούχων (23-9). 

Ο Μπαρτζώκας πέρασε τον Σλούκα στη θέση του Κέιναν, κίνηση που αύξησε την ταχύτητα στην επίθεση και τον Μπλακ αντί του Φαλ στο «5». Μετά από 1/2 βολές του Μπλακ, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, έδωσε το έναυσμα για αντεπίθεση και με 5 δικούς του διαδοχικούς πόντους η ομάδα του Πειραιά μείωσε στο -10 (25-15). 

Μάλιστα, ο Παπανικολάου ευστόχησε στο πρώτο τρίποντα μετά από τέσσερα άστοχα των «ερυθρόλευκων». Η Βαλένθια τέλειωσε το 1ο δεκάλεπτο, με 5/9 τρίποντα έναντι 2/6 του Ολυμπιακού έξω από τα 6/75. Οι Ισπανοί είχαν 8 ασίστ και 1 λάθος, ενώ η ομάδα του Πειραιά 5 ασίστ και 4 λάθη στα πρώτα 10 λεπτά. 

Ο Κώστας Παπανικολάου παρέμεινε «καυτός», πέτυχε τους πρώτους 6 πόντους της ομάδας του στη 2η περίοδο, από σερί 10-0 του Ολυμπιακού, μετά την επανέναρξη, χάρη στο οποίο, οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν σε 25-25 (σερί 15-0). Μία ακόμη φορά, όμως η Βαλένθια βρήκε τον τρόπο ν’ αφήσει... πίσω τον Ολυμπιακό. Κι αυτή τη φορά, χάρη σε μεγάλα μακρινά σουτ. Ντούμπλιεβιτς και Χάρπερ, με δικά τους τρίποντα έδωσαν και πάλι προβάδισμα με διψήφια τιμή στη διαφορά, 35-25. Κλαβέρ και Πρέπελιτς ήταν επίσης εύστοχοι έξω από τα 6.75 για το +15 της Βαλένθια, 45-30. 

Ο ΜακΚίσικ που είχε περάσει στη θέση του Κέιναν, μετά το αντιαθλητικό φάουλ του τελευταίου (ένταση με τον Πρέπελιτς) αποδείχτηκε εύστοχος σε προσπάθεια για τρεις, ενώ ο Βεζένκοφ μείωσε σε 45-35 (σκορ ημιχρόνου), με τον σταρ του Ολυμπιακού να έχει πετύχει μόλις 4 πόντους στο α΄ μέρος. Τα 11 λάθη της ομάδας του Πειραιά στο πρώτο 20άλεπτο ήταν πολλά, την ώρα που οι «νυχτερίδες» μετρούσαν μόλις 4. 

Ο Κλέμεν Πρέπελιτς με 5 σερί πόντους «έγραψε» το 50-37 για τη Βαλένθια, με την έναρξη της 3ης περιόδου. Οι παίκτες του Ολυμπιακού... όμως πείσμωσαν και με ηγέτη τον Τόμας Γουόκαπ επιδόθηκαν σε επιμέρους σκορ 2-20! Το +5 των Πειραιωτών (52-57) ήταν αποτέλεσμα της ενέργειας που έβγαλε ο Γουόκαπ και στα δύο μισά του παρκέ. Εκτός από την πιεστική άμυνα, ο Αμερικανός γκαρντ δεν σταματούσε να σκοράρει και όταν έκανε το 54-59, μετρούσε 11 πόντους και 3 ασίστ, σε ένα δεκάλεπτο, το 3ο. Ο

Ο Γουόκαπ έδωσε τη θέση του στον ΜακΚίσικ, ο οποίος φάνηκε αντάξιός του. Δύο σερί τρίποντα πέτυχε ο ΜακΚίσικ, για το 58-65, στο 30ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός είχε απαντήσει με επιμέρους σκορ 13-30 στην 3η περίοδο!

Από το -15 (45-30), ο Ολυμπιακός βρέθηκε να προηγείται με +15 (58-73) στις αρχές της 4ης περιόδου! Παπανικολάου, Βεζένκοφ και Σλούκας «υπέγραψαν» το σερί 8-0 των Πειραιωτών. Έχασαν και πάλι τη συγκέντρωσή τους οι παίκτες του Μπαρτζώκα κάνοντας λάθη εν συνεχεία, για να πλησιάσει (69-75) η Βαλένθια, μετά από τρία διαδοχικά τρίποντα, τα δύο από τον Σλοβένο Κλέμεν Πρέπελιτς. 

Ήταν σειρά του Σάσα Βεζένκοφ να πάρει τον Ολυμπιακό στις... πλάτες του, με τον φόργουορντ της ομάδας του Πειραιά να πετυχαίνει 5 σερί πόντους (69-80). Οι Ισπανοί ανέβαζαν το σκορ με βολές του Ριμπέρο, ο Ολυμπιακός από τα σίγουρα χέρια του Μουσταφά Φαλ στη ρακέτα (73-84). Ο πρώην παίκτης της Λάρισας Τζέιμς Ουέμπ ευστόχησε σε τρίποντο (76-84), 1:46΄΄ πριν τη λήξη. Ο Πρέπελιτς έφερε και στο -7 την ομάδα του (78-85), με ένα λεπτό εναπομείναντα χρόνο. 

Ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού απόψε, Κώστας Παπανικολάου, όμως πέτυχε τρίποντο, το οποίο ουσιαστικά έκρινε οριστικά τον νικητή (78-88). Ουσιαστικά, έστω κι αν μείωσαν οι Ισπανοί, ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε μέχρι το τελικό, 85-92.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-15, 45-35, 58-65, 85-92

ΒΑΛΕΝΘΙΑ (Μουμπρού): Χάρπερ 11 (1), Κλαβέρ 8 (2), Πρέπελιτς 21 95/7 τρίποντα), Πραντίγια, Γουέμπ 14 (4/8 τρίποντα), Λόπεθ-Αροστέγι 2, Τζόουνς 5 (2/7 σουτ, 6 ασίστ), Ράντεμπο 7 (1), Έβανς, Ντούμπλιεβιτς 9 (3/7 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα), Αλεξάντερ 2, Ριβέρο 6

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 13 (3/7 τρίποντα, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα), Κάναν 7 (1), Λαρεντζάκης, Φαλ 5 (7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα), Σλούκας 10 (1/2 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 5/5 βολές, 3 ριμπάουντ, 9 ασίστ), Βεζένκοβ 20 (7/9 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 3/4 βολές, 7 ριμπάουντ), Παπανικολάου 22 (4/4 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 2/4 βολές, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Μπόλομποϊ, Πίτερς, Μπλακ 4, ΜακΚίσικ 11 (1/2 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα, 4 λάθη)

Τα ομαδικά στατιστικά της Βαλένθια: 12/25 δίποντα, 16/38 τρίποντα, 13/14 βολές, 27 ριμπάουντ (20 αμυντικά - 7 επιθετικά), 20 ασίστ, 10 κλεψίματα, 13 λάθη, 24 φάουλ

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 20/26 δίποντα, 13/28 τρίποντα, 13/20 βολές, 34 ριμπάουντ (28 αμυντικά - 6 επιθετικά), 25 ασίστ, 9 κλεψίματα, 2 μπλοκ, 20 λάθη, 20 φάουλ

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

53 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 14:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Απάντησα και στο νήμα του Βεζενκοφ, αλλά θα ήθελα να το βάλω και εγώ γιατί μάλλον το παρακολουθούν περισσότεροι..

    .. διαισθάνομαι, και αν μπορεί να ενημερώσει το αγαπημένο μας RG που σίγουρα θα ξέρει λίγο καλύτερα, ότι η ομάδα δεν ασχολήθηκε με την περίπτωσή του αυτή τη δεδομένη στιγμή, και εγώ μάλλον το ίδιο θα επραττα. Αλλά θέλω να αναφέρω κάποιες σκέψεις μου γιατί νομίζω το θέμα είναι σοβαρότερο και με μεγαλύτερες προεκτάσεις, και χρονικές και αξιακες..

    Ψυχρά και υπολογιστικά..

    ..και εμείς του πήραμε Canaan το καλοκαίρι και Bolomboy..και οι βαζελοι γνωστοί μου τα ίδια λένε, ότι ο Ιτουδης τους παίρνει παίχτες και στόχους τους.. απλά η δεξαμενή είναι μικρή στην Ευρώπη, από κάπου θα τον πάρεις τον άλλο..μία μέση ομάδα παίρνει - αλλάζει 4-5 ονόματα το χρόνο, κάποιες πολλά περισσότερα, γύρω γύρω κάνουν όλοι..οι ομάδες Euroleague είναι συγκεκριμένες και άντε όλες μαζί επιπέδου και μπάτζετ να είναι 20...

    Τον Dorsey δεν τον διεκδικήσαμε όταν ερχόταν Ευρώπη, ούτε τον Άντε, δεν μπορείς ποτέ να χάσεις κάτι που δεν διεκδικείς..

    Όταν όμως διεκδικήσαμε Canaan το καλοκαίρι ο παίχτης προτίμησε εμάς.. οπότε εμείς πήραμε στόχο του Ιτουδη, αυτός όχι, ποτέ..1-0 είμαστε σε αυτό, κερδαμε!

    Και ο Μιλου είχε γίνει παίκτης 2-2.500.000, δεν μας τον "πήρε", εμείς δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε, όπως έγινε και με Hines/Hunter/Dunston/Birch και ένα σωρό άλλους.. ακόμη και ο Παπ κάποτε έγινε πολύ ακριβός για εμάς μην ξεχνάτε..

    Για όσους λέτε "καλύτερα Vezenkof παρά Dorsey" εγώ έλεγα πάντα, "και τους 2".. γιατί δεν λέγαμε "ή Σπανούλης ή Πρίντεζης";

    Κατά τη γνώμη μου, άμεσα ή έμμεσα, η απώλεια Dorsey κάποια στιγμή θα μας στοιχίσει.. απλά είναι ο καλύτερος shooting guard με Ελληνικό διαβατήριο, και πρόσφατο μέλος της ομάδας ενώ σε 1-2-3 χρόνια θα είναι αναμφισβήτητα από τους τοπ shooting guard της λίγκας.. συνδιασμός με άπειρα πλεονεκτήματα και οφέλη..

    Εντέλει, δεν θα παρακαλάμε κιόλας..και τα έκανε τελείως μουτι το παλικάρι αυτό, ενώ έχουμε φτάσει Μάρτιο με το καλό, η ομάδα δεν μπορεί να δώσει μεγαλύτερη αξία σε αυτόν και να μειώσει παίχτες που την έχουν φέρει έως εδώ..

    ..τα πάντα έχουμε πει για τον Canaan, αλλά ένα αναμφισβήτητο, είναι ότι το καλοκαίρι ακούγεται ότι άφησε λίγα περισσότερα χρήματα των Τούρκων για να έρθει για τον Μπαρτζώκα..

    Βέβαια, μην ξεχνάμε ότι η ομάδα μάγεψε την μπασκετική Ευρώπη, το Ερυθρόλευκο Βελιγράδι, και τα λοιπά..δεν μεγάλωσε κανένας ξένος με αφίσα Καμπούρη στο δωμάτιο του! Πάντως αξιομνημόνευτο αυτό που έκανε ο Canaan. Να τα λέμε όλα..

    Ο Βεζενκοφ ρεαλιστικά θα πάει τουλάχιστον 1-2 χρόνια ΝΒΑ, αν πετύχει, τον ξεχνάμε για πάντα, αν αποτύχει, κάνα 2 χρόνια θα χάσουμε απίστευτα από την δύναμη πυρός μας και δεν μας φτάνουν τα λεφτά για να αναπληρώσουμε τον MVP (εκτός ξέρω'γω πάρουμε Mirotic/Clyburn, τέτοια φάση!) ενώ κανείς δεν ορκίζεται ότι στην επιστροφή του ο Βεζενκοφ θα επιλέξει πάλι εμάς..οι συνθήκες μπορεί να έχουν αλλάξει άρδην..

    Με Dorsey απλά είχες το 2ο καλύτερο όπλο με Ελληνικό διαβατήριο στον κόσμο (Γιάννης πάντα εξαιρείται τέτοιων ποταμών συζητήσεων) και μία ασφάλεια για οτιδήποτε συμβεί στην ομάδα.

    Να σημειώσουμε ότι ο Dorsey είναι 6-7 μήνες μικρότερος του Vezenkof.. δηλαδή αυτοί οι 2 μπορούσαν να είναι κοντά στην κορυφή της Ευρώπης για μια φουλ 7ετιουλα!

  • antartis_8
    antartis_8 Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 11:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν πειράζει καλύτερα . Καλός παίχτης με Ελληνικο διαβατήριο μέν , θέλει ειδική διαχείρηση δε .
    Η ομάδα έχει ρολάρει τώρα και κάθε προσθήκη κρίβει τον κίνδυνο να χαλάσει τις ισσοροπίες . Για μένα έχει η ομάδα τρύπες που σε ένα f4 αν όλα πάνε καλα και ήμαστε εκει , μια κακη μέρα ενός ή ένας μικροτραυματισμός σε καταστρέφει. Στο 3 που λέμε απο την αρχή τησ χρονιας ο Μπαρτζώκας το καλύβει με κάποια τρίκ (Πιτερς-Λαρυ-ΜακΚισικ ) θα τι βρεί τι λύση. Στα γκάρντ είναι το θέμα . Σιγουρα το βαρόμετρο είναι ο Σλούκας αλλα ο παίχτης που δεν αντικαταστάτε εύκολα λόγο της ενέργειας που δίνει και της συνολικής του προσφοράς σε έναν αγώνα είναι ο Γουόκαπ. Οπώς και να έχει και έτσι ήμαστε μια χαρα αρκεί να μην έχουμε τραυματισμούς.
    Redgaol συγνώμη , έχω πάλι δυο ερωτήσεις .
    1. Ξεχνάμε το θέμα Ντόρσευ. Λές να υπάρξει κανενα θέμα Με Ντιλέϊνι ξαφνικα ? Νομίζω τώρα ούτε μεγάλο συμβόλαιο θα θέλει όυτε σπουδαίο ρόλο , ενω είναι σπουδαίος παιχτης . Τουλάχιστον ήταν τώρα δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι ..
    2. Είναι κουραστικό να σε ρωτάω ξανα για τον Μήτογλού , το ξέρω. Με τα τωρινα δεδομένα η τιμώρια του λήγει 1-1-25 ? δηλαδη μετα απο 2 χρόνια ή το 24 δηλαδή του χρόνου τέτοια εποχή θα παίζει ?

    REDGOAL: Μοιάζει απίθανο να κάνει άλλη προσθήκη φέτος η ομάδα. Ο Μήτογλου θα ξαναπαίξει σε ενάμιση χρόνο φίλε. Οκτώβρη 2024 υπολόγιζε

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 02:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Dorsey εκλεισε στην Φενερ! Που εχει τον προπονητη της εθνικης. Μεχρι το 2025 λενε. Μαλλον δεν καναμε κινηση για να πηγε τοσο ευκολα στους πλουσιους Τουρκους

  • Jiannis77
    Jiannis77 Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 07:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας ξεκαθαρίσει ο Ντόρσευ στο μυαλό του πρώτα τι θέλει και είμαι σίγουρος ότι οι Αφοί θα πράξουν τα δέοντα. Αν όντως θέλει να γίνει μέλος μιας οικογένειας με ρόλο, θέση και προοπτική 3-ετίας, καλώς να έρθει. Αν θέλει να είναι ένας γυρολόγος που κοιτάει την μεγαλύτερη προσφορά (κάτι απολύτως θεμιτό και αποδεκτό, επαγγελματίας είναι), ας πάει όπου θέλει. Εμείς τον αγαπήσαμε και τον ευχαριστούμε για αυτά που έκανε πέρσι και δεν είμαστε αχάριστοι.

    Όσον αφορά τα μελλοντικά, θα ήθελα κι εγώ να πάρουμε ότι πιο ποιοτικό υπάρχει από ελληνόπουλα, αλλά ο κόουτς ξέρει καλύτερα, αυτός θα προτείνει και οι πρόεδροι θα το πραγματοποιήσουν.

    Ας απολαύσουμε αυτά που μας προσφέρει η ομάδα φέτος και θεωρώ ότι τα (ακόμα) καλύτερα έρχονται!

    Υ.Γ. Σάσα μείνε για πάντα στο λιμάνι και γίνε ο νέος Πρίντεζης!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 23:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Φυσικά φίλε antartis_8, κουβεντουλα κάνουμε. μόνο μας ενώνει η αγάπη μας για την ομάδα, δεν μας χωρίζει τίποτε!

    Στα μεταγραφικά απλά βλέπω ότι Bolmaro υπογράφει άμεσα πολυετές με Μπαρτσελόνα όπως είχα πει πριν μερικές εβδομάδες (έβγαζε μάτια αυτό..) και ακούγεται Εφές και Παναθηναϊκός για Dorsey ενώ ο Γιαννακόπουλος το έχει πάρει προσωπικά για να χτυπήσει τους Αγγελόπουλους..αν ισχύουν αυτά, τότε μάλλον είναι σοβαρό του Micic, ενώ έχουν ακόμη Bryant/Beaubois για να καλύψουν την θέση.

    Όμως χάνουν σε άμυνα, νομίζω το σημαντικότερο θέμα είναι ψηλά (έχουν μεγαλώσει και Dunston/Singleton) και γενικά δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση Dorsey με Micic..

    Γενικά δεν θέλω να περάσουν καν 8αδα.. τυχεροί ήταν προχθές, αν έχαναν από Asvel θα έμεναν επικίνδυνα πίσω.. τώρα το έδωσαν για λίγο ακόμη.

    Όπως βλέπετε τα καλά ονόματα είναι λίγα και μόλις βγαίνουν στην αγορά σπεύδουν άμεσα οι ενδιαφερόμενοι.

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 23:01 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe ωραία φίλε, το λύσαμε το θέμα με κουβέντα και όμορφο τρόπο. Οπώς πρέπει να γίνεται πάντα . Στους παίχτες τώρα εγω πιστεύω το καλοκαίρι πρέπει να γίνει κίνηση και για Ρογκαβόπουλο και για Τανούλη . Τον Μωραϊτη τον είπα μόνο και μόνο γιατι πρέπει να βρούμε κάτι στον άσσο γιατί τον Λούντζη όσο κι αν τον συμπαθώ , τον βλέπω στάσιμο.
    τώρα όσον αφορα τον Ντόρσευ που επανήλθε στην επικαιρότητα έχω πολλούς αμφιβολίες για το άν θα βοηθήσει ΦΕΤΟΣ αν έρθει ή αν θα δημιουργήσει πρόβλημα. Εσχάτος ο Κανναν έχει ανεβει στην επίθεση και στην άμυνα δινει πιο πολλα απο τον Ντόρσευ απο την αρχή που ήρθε . Αλλα πιστεύω πώς αν έρθει δε θα επηρεάσει τον ρόλο του κάναν στην ομάδα αλλα αυτον του Λούντζη . Απο την άλλη είναι μεγάλο δελεάρ ότι βρίσκεις γιγενη για 5-6 χρόνια απο το πάνω ράφι στα γκάρντ.
    Αν θέλει συμβόλαιο 3έτες για μένα πρέπει να γίνει κίνηση . Αν είναι για 1,5 χρόνο ας πάει όπου θέλει .

    Redgoal υπάρχει ακόμα πανω στο τραπέζι το όνομα Ντόρσευ για την ομάδα ή μόνο εμείς ασχολούμαστε ?

    REDGOAL: Υπάρχει φίλε αλλά μόνο αν θέλει να έρθει με δυνατή δέσμευση, τύπου δυόμιση χρόνια συμβόλαιο με ΝΒΑ out 1.500.000 δολάρια κλπ κλπ

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 20:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Naruhitos με παρεξηγησες! Το πουλί αυτό έχει πετάξει! Απλά το ανέφερα επειδή είχε παντρευτεί Ελληνίδα, ήταν μία υπόθεση με πολλά ΑΝ. ΑΝ την είχε παντρευτεί νωρίτερα (14-15 τα έφτιαξαν, 2018 παντρεύτηκαν), ΑΝ είχε μείνει Ελλάδα και Ολυμπιακό, ΑΝ γουσταρε.. απλά ήταν μία υπόθεση εργασίας για μια συγκεκριμένη περίπτωση που μπορεί να κάτσει στο μέλλον (κάποιος που θα παντρευτεί Ελληνίδα και θα μείνει για μόνιμα).

    Από τους μικρούς νομίζω ο Ρογκαβοπουλος θα βγεί σίγουρα, τα Καλαιντζακια έχουν αμυντικά προσόντα για να γίνουν ρολιστες αλλά πάσχουν από τα fundamentals, Τανουλης παίζεται ακόμη - δείχνει έναν κάποιο χαρακτήρα, Χαραλαμπόπουλος είχε κάνει καλά παιχνίδια με Virtus/Armani αλλά δεν κουνάει πολύ την βελόνα νομίζω.. έχει κάνα χρόνο - δύο να βελτιωθεί, σε αυτήν την ηλικία και στο εξωτερικό ωρίμασε ο Λαρεντζάκης. Μωραιτης παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον ίσως.. γενικά μιζέρια! Ας πούμε ο Φλιωνης παίρνει λεπτά συμμετοχής αλλά 2-3 καλά παιχνίδια έχει κάνει.. γενικά λίγα πράγματα, αν και προχθές έβγαλαν αποφασιστικότητα με τους Σέρβους.

    Άσχετο, επειδή σε πολλούς δεν έφτανε η παρουσία του Μιλου, ορίστε η παρουσία του Ταβαρες σε ευκολότερο παιχνίδι και αντίπαλο που επικράτησαν εύκολα..

    "Το Ακρωτήριο επικράτησε της Ακτής Ελεφαντοστού με 79-64, με τον σέντερ της Ρεάλ να μετράει 13 πόντους (5/6 διπ., 3/3 βολές), 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 4 λάθη σε 30:35 στο παρκέ."

    Του Μιλουτινοφ ήταν 24π (9/11διποντα) 9ριμπ, 2 ασσίστ, κανένα λάθος σε 32 λεπτά συμμετοχής..

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 20:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ντορσει ειναι μεταξυ Ποα και Εφες! Εχει χαρη να τον δουμε στα πρασινα! Θα ειναι μεγαλη κωλοτουμπα, και εμεις να μεινουμε με Κεινααν

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 13:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Dunston ... οχι. Δεν μπορει να παρει την ελληνικη ιθαγενεια γιατι δεν διαμενει στην Ελλαδα τα τελευταια τουλαχιστον 3 χρονια.

    Απο την αλλη, ο ΜακΚισικ ισως μπορουσε αν η Μπεριλ επαιρνε πρωτα την ελληνικη ιθαγενεια μεσω της μαμας της (εφοσον την εχει και η ιδια) και στη συνεχεια και ο Σακ.

    Ολες αυτες οι διαδικασιες ομως παιρνουν απο 1 εως 3 χρονια οποτε μαλλον ειναι ασκοπο. Μη ξεχναμε οτι οι πρασινοι το εψαξαν πολυ με το Σαντ-Ρος και πηγαν να κανουν μεγαλη λαδιά ενω δεν ηταν καν παντρεμενος με Ελληνίδα!

  • Dark Red
    Dark Red Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 11:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Περιμένουμε ακόμα το αουγκανο τρολλακι του Μαρινάκη να βγει να κάνει παράπονα επειδή δεν τους πατήσαμε στο λαιμό, να μας πει πόσο ηλίθια διοργάνωση είναι η Ευρωλίγκα και πόσο ανώτερο είναι το ελληνικό κυπελακι, να παραπονεθεί πάλι που δεν παίξαμε στο 100% για 40 λεπτά, να παραπονεθεί για τον καιρό, για τον Ερμή που είναι ανάδρομος και γενικά να βγάλει την μιζέρια του δηλώνοντας ξανά δήθεν Ολυμπιακός...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

Άγιος...Ποντένσε 2-2 στη Λεωφόρο

Κάτω του μετρίου ο Θρύλος στη Λεωφόρο βρέθηκε πίσω με...

Τσικίνιο για Κάρμο και διαιτητή τελικού

Ο Τσικίνιο είναι από τους πλέον... περιζήτητους για τα πορταγαλικά...

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...