roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Μακάρι να γίνω Φέργκιουσον στον Ολυμπιακό...»

underarmor
redwell

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έκρυψε για μια ακόμα φορά πως απολαμβάνει την κάθε μέρα του και το κάθε δευτερόλεπτο που είναι στον Ολυμπιακό και πέταξε και τη... βόμβα ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει πολλά χρόνια στον πάγκο του Θρύλου όπως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Ο Έλληνας Φέργκιουσον; Μακάρι. Θα ήθελα να το απολαμβάνω περισσότερο και να το χαίρομαι, αλλά η καθημερινότητα δεν σε αφήνει να το δεις. Ο Ολυμπιακός είναι απαιτητικός σύλλογος.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως δε χορταίνεις να είσαι σε αυτή την ομάδα, να διεκδικείς και να κατακτάς τίτλους. Είναι κάτι πολύ όμορφο. Σίγουρα απολαμβάνω κάθε νέα μέρα στον Ολυμπιακό», τόνισε σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ.

«Μου αρέσει πολύ το μπάσκετ που παίζουμε. Της δημιουργίας και της ομαδικότητας. Κάνουμε τη δουλειά μας και βάζουμε έξτρα θέματα στο σκάουτινγκ των αντιπάλων μας. Πιστεύω ότι είμαστε μία δύσκολη ομάδα για τους αντιπάλους μας, τους βάζουμε αρκετούς προβληματισμούς.

Θέλουμε να έχουμε πάντα 1-2 επιλογές ανάλογα με το τι θα παίξει απέναντί σου ο αντίπαλος. Εκτελούμε το πλάνο όλο και καλύτερα επειδή το δουλεύουμε καιρό και πλέον ο στόχος είναι να το κάνουμε όλο και με μεγαλύτερη ταχύτητα.

Κανείς δεν μπορεί να παίζει σήμερα 40 λεπτά και το εξηγούμε από την αρχή. Έχει δευτερεύουσα σημασία πόσους πόντους έβαλες, η νίκη της ομάδας είναι το βασικό και έτσι περνάμε μία winning mentality στους παίκτες μας».

Όσον αφορά στο αν δίνει απαντήσει τη φετινή σεζόν, τόνισε: «Δε σκέφτομαι ότι δίνω απαντήσεις. Έμαθα ότι στη φύση του επαγγελματικού αθλητισμού οι φίλαθλοι θα ανταλλάσσουν απόψεις και είναι ωραίο να νιώθουν μέρος της ομάδας, είναι διαδραστικό.

Αρκεί να μη βρίζεις και μην προσβάλεις. Απλά προφανώς ξέρω καλύτερο μπάσκετ αλλά και την ομάδα από αυτούς. Αυτό είναι το νόημα και ο κάθε παίκτης ξέρει τον ρόλο του».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τους αδερφούς Αγγελόπουλους: «Υπάρχει μία εξαιρετική χημεία και εμπιστοσύνη που νιώθουμε και έχουμε μεταξύ μας. Έχουν δε, ένα μεγάλο ηθικό πλεονέκτημα.

Τόσα χρόνια έχει αποδειχθεί με βάση κάποιες ηθικές αρχές που έχουν το πως λειτουργούν και αυτό δεν μπορείς να μην το εκτιμήσεις και να μην ταυτιστείς μαζί τους».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

7 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 18:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Μέχρι Τέλους ετσι. Οικογενειες κ ομοιογενεια, η Λιβερπουλ ηταν η πρωτη ομαδα που τσεκαρε παικτες με βαση οχι μονο να εξυπηρετουν το πλανο αλλα κ το χαρακτηρα τους
    Φιλε geodiv αν το καμαρι του Μερσεισαιντ ειναι ο Θρυλος της Αγγλιας (λιμανι, κοκκινο, ομαδα του λαου, ποδοσφαιρο κυριαχιας ως αρχη, ακομα κ μπλε αντιπαλος στα της πολης - "εφοπλιστες" κι αυτοι κτλ κτλ) ε, τοτε το αντιπαλο δεος Μαν Γιουναιτιντ ΑΕ ειναι οι βαζελοι της Αγγλιας. Η ομαδα της κυριλας, του παρασκηνιου κ της γκλαμουριας. Εννοειται υπαρχουν αρκετοι συγγαυροι που την υποστηριζουν (οπως κ βαζελοι που ειναι Λιβερπουλ -εχω φιλο που θα παει καπου 15-20 φορες το χρονο στο Ανφιλντ), αλλα θεωρω οτι απο τις Αγγλικες το +70% γουσταρουμε τη Λιβερπουλ. Υπαρχει δεσιμο, πως να το κανουμε..

  • Μέχρι Τέλους
    Μέχρι Τέλους Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 12:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι κοινό έχουν οι ΟΜΑΔΕΣ του Ολυμπιακού Βasket και της Liverpool F.C. ??
    Το παλαιότερο "μυστικό" στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού : είναι και οι δύο ομάδες, μια αθλητική ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

  • geodiv
    geodiv Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 10:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Σύγγαυρε Σπύρο Μανωλάκο, υπάρχει και το παράδειγμα του Ματ Μπάσμπι, μην ξεχνιόμαστε. Γιατί βαζέλες της Αγγλίας; Οι βαζέλες είναι μοναδική περίπτωση... ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ!!!

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 17:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Λασο να γίνεις μας φτάνει. Αλλά χωρίς τα προβλήματα υγείας φυσικά. Για πάντα στο Λιμάνι.

  • markos
    markos Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 17:20 Σύνδεσμος σχολίου

    εχεις ολα τα φοντα κοουτς.κ με τη στηριξη των προεδρων κ του κοσμου μπορεις να μας φτασεις πολυ ψηλα.

  • John 7
    John 7 Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 12:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Το 25 το φάιναλ φορ γίνεται σεφ! Θα πρέπει να γίνουμε εξαστεροι εκείνη τη χρονιά η έστω πενταστεροι και τότε θα τα έχουμε κάνει όλα με three peat και ξεπερασμα του βαζελου ,που τα 2 του είναι χάρισμα! Βρανκοβιτς και Θεσσαλονίκη με ανύπαρκτους αντιπάλους!

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 11:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχουμε αλλα παραδειγματα κοουτς. Σανκλι. Πεισλι. Ασε τωρα τις βαζελες της Αγγλιας κ τον τσιχλακια, μας διαβαζουν κ μικρα παιδια

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

Άγιος...Ποντένσε 2-2 στη Λεωφόρο

Κάτω του μετρίου ο Θρύλος στη Λεωφόρο βρέθηκε πίσω με...

Τσικίνιο για Κάρμο και διαιτητή τελικού

Ο Τσικίνιο είναι από τους πλέον... περιζήτητους για τα πορταγαλικά...

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...