roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Υγιεινός... περίπατος Θρύλου 82-51 τον Άρη

underarmor
redwell

Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα ο Θρύλος καθάρισε από την πρώτη περίοδο τον προημιτελικό με τον Άρη και με εξαιρετική άμυνα σε όλο το ματς νίκησε 82-51 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Βεζένκοφ ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στο ματς με τον Άρη, έχοντας 15 πόντους και 8 ριμπάουντ. Ο Μπλακ έκανε σημαντική δουλειά στα ριμπάουντ επίσης με 7, σημειώνοντας και 14 πόντους, ενώ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης σημείωσε 11 πόντους με 3/4 τρίποντα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έριξε όλους τους παίκτες του στο παρκέ, συμπεριλαμβανομένου του Τζορζ Πάπας που πέτυχε τρίποντο στο τέλος, καθώς θέλησε να έχει ξεκούραστους τους βασικούς, ενόψει του ημιτελικού, ενώ την Κυριακή (19/02) ακολουθεί και ο τελικός, αν προκριθεί βέβαια η ομάδα του Πειραιά.

Στην αγωνιστική επιστροφή του, μετά τον τραυματισμό του, ο Κώστας Σλούκας, στα 13 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ, δεν πιέστηκε σημειώνοντας 3 πόντους, μαζεύοντας 4 ριμπάουντ και μοιράζοντας 3 ασίστ. Παρών στο γήπεδο ήταν και ο εκ των προέδρων και ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος. Από τον Άρη, μόνο ο Γκούντγουιν ήταν διψήφιος, με 11 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Mε τους Γουόκαπ, Κάναν, Παπανικολάου, Βεζένκοφ και Φαλ ξεκίνησε ο Ολυμπιακός, ενώ ο Καστρίτης επέλεξε για την πρώτη πεντάδα του Άρη τους Νετζήπογλου, Νότε, Χάγκινς, Χόρχλερ και Γκούντγουιν. Ο Άρης πέτυχε τους πρώτους πόντους του περίπου τρία λεπτά μετά το τζάμπολ, ισοφάρισε σε 4-4, αλλά έκτοτε... μία ομάδα υπήρχε στο παρκέ μέχρι το τέλος της 1ης περόδου... ο Ολυμπιακός. 

Οι ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν και με σερί 18-0 προηγήθηκαν με 22-4. Οι Γουόκαπ, Φαλ και Βεζένκοφ (6π. και 5ρ. στο 1ο δεκάλεπτο) είχαν κάνει την αρχή στο σκοράρισμα για να... κλείσουν οι Μπλακ και Παπανικολάου, μέχρι το +18 στο 10ο λεπτό. Ο Άρης προσπάθησε ν' αντιδράσει στη 2η περίοδο και κατάφερε να μειώσει κάπως τη διαφορά με σκόρερ τον Γκούντγουιν (31-20). 

Ακολούθησε το τρίποντο του Γιαννούλη Λαρεντζάκη (32-20), με τον παίκτη του Ολυμπιακού, όμως να χρεώνεται με τεχνική ποινή για την αντίδρασή του προς τον παίκτη που τον μάρκαρε, δηλαδή τον Χάγκινς. Ο Χάγκινς αστόχησε στη βολή της τεχνικής ποινής, με τον Φαλ να «γράφει» το 36-20 από ασίστ του Κώστα Σλούκα (μπήκε στο 13ο λεπτό για πρώτη φορά) και τον Γουόκαπ να διαμορφώνει αμέσως μετά το 38-22. Ο Άρης που από τα επτά λάθη της 1ης περιόδου έκανε μόλις ένα στη 2η, κατάφερε μεν να μειώσει στο -15 μέχρι το ημίχρονο (39-24), αλλά ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός δεν έδειχνε ν' ανησυχεί. 

Με επιμέρους σκορ 21-13 στην 3η περίοδο, ο Ολυμπιακός παρέμεινε κυρίαρχος. Ο Βεζένκοφ παρέμεινε «καυτός» σε αυτό το διάστημα, ο Κώστας Παπανικολάου ήταν άξιος συμπαραστάτης του, για να διαμορφώσει το +23, 60-37, από τη γραμμή των βολών, ο Μιχάλης Λούντζης. Τυπική διαδικασία η 4η περίοδος, με τον Άρη να έχει συμβιβαστεί με την ιδέα πως δεν μπορεί να πετύχει κάτι απέναντι στον αντίπαλό του. Ο Μπαρτζώκας άνοιξε το rotation και με τον Λαρεντζάκη να μοιράζει την μπάλα, ο Τζορζ Πάπας πέτυχε τους πρώτους πόντους του από την κορυφή, έξω από τη γραμμή του τριπόντου, διαμορφώνοντας το 82-51, 40΄΄ πριν τη λήξη, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-4, 39-24, 60-37, 82-51

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 6 (3 ριμπάουντ, 3 ασίστ),μ Κάναν 2, Λούντζης 1, Λαρεντζάκης 11 (3/4 τρίποντα), Πάπας 3 91), Φαλ 9 (5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Σλούκας 3 (4 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Βεζένκοβ 15 (3/7 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 6/6 βολές, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Παπανικολάου 9 (1), Πίτερς 3 (1), Μπλακ 14 (6/7 δίποντα, 2/4 βολές, 7 ριμπάουντ), ΜακΚίσικ 6.

ΑΡΗΣ (Καστρίτης): Χόρχλερ 4 (0/3 τρίποντα), Γκούντγουιν 11 (7 ριμπάουντ), Λονγκ 9 (1/5 τρίποντα), Τολιόπουλος (0/4 τρίποντα), Σχίζας 2, Φίλλιος 5 (1), Νότε 9 (2/7 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 2/2 βολές), Σιδέρης, Νετζήπογλου 2, Χαβαλές, Χρηστίδης, Χάγκινς 9 (1/7 τρίποντα, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα).

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 23/38 δίποντα, 7/17 τρίποντα, 15/21 βολές, 39 ριμπάουντ (28 αμυντικά + 11 επιθετικά), 26 ασίστ, 7 κλεψίματα, 18 λάθη, 2 μπλοκ.

Τα ομαδικά στατιστικά του Άρη: 15/34 δίποντα, 4/29 τρίποντα, 9/13 βολές, 25 ριμπάουντ (15 αμυντικά + 10 επιθετικά), 16 ασίστ, 9 κλεψίματα, 12 λάθη, 3 μπλοκ.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

13 σχόλια

  • Dark Red
    Dark Red Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 08:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, δύσκολα να κοπεί ο Μπλακ μετά από τέτοια εμφάνιση(πλησίασε το νταμπλ νταμπλ χθες) άρα μάλλον ο Κάνααν θα μείνει εκτός. Επίσης, με τον Γκουντάιτις να έχει ανέβει, είναι υπεραπαραιτητος ο Μπλακ για να τον μαρκαρει όταν χρειάζεται να πάρει ανάσες ο Φαλ.
    Ο βαζελος χθες παρουσίασε τα γνωστά του θέματα στο 4ο δεκάλεπτο και έκανε το παιχνίδι με τον Κολοσσό ντέρμπι. Πραγματικά δεν βλέπω πώς ένας σοβαρός Ολυμπιακός μπορεί να χάσει από αυτό το συνονθύλευμα. Στο μόνο ίσως σημείο που υπερτερεί είναι σε πιθανή μονομαχία Αγραβάνη-Πητερς. Κακά τα ψέματα, ο Πητερς είναι πολύ "βουτυρενιος" για τέτοια παιχνίδια και δεν πιστεύω ότι θα τραβήξει ούτε σήμερα. Μακάρι βέβαια να διαψευστω και να κάνει το ματς της ζωής του αλλά πιστεύω ότι ο Μπολομπόι θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιηθεί περισσότερο στο 4 ώστε τα ζευγάρια να είναι Φαλ/Μπλακ - Παπαγιάννης/Γκουντάιτις και Βεζενκοφ/Μπολομπόι - Γουίλιαμς/Αγραβάνης.
    Νομίζω ότι ο Αγραβάνης "φωνάζει" ότι χρειάζεται ενα αθλητικό 4αρι να τον μαρκάρει παρά έναν παίκτη στο στυλ του Πητερς.
    Από κει και πέρα, το γεγονός ότι έχουν τους δύο καλύτερους σκόρερ τους εκτός(Γκριγκονις, Τόμας) είναι ένα μεγάλο αβαντάζ για μας καθώς, εκτός από τον Μπεικον δεν βλέπω ποιος άλλος παίκτης τους θα μας δημιουργήσει πρόβλημα.
    Το αγχος του φαβορί δεν νομίζω να μας επηρεάσει, περισσότερο άγχος θα έχουν οι βαζελοι αφού ο 'ζακιας έχει λυσσαξει να πάρει το κύπελλο για να έχει μετά να κοκορευεται.
    Πάμε γερά να τους λιανισουμε!!!

    Υ.Γ. Redgoal, πιστεύεις ότι ένας εκ των Γκριγκονις, Άντριους θα ταίριαζε στον Ολυμπιακό αντί του Κάνααν; Ειδικά τον δεύτερο πολύ θα ήθελα να τον δω να κάνει καλά παιχνίδια ντυμενος στα κόκκινα, έτσι για να την σπάσουμε στους απέναντι ...

  • Dark Red
    Dark Red Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 07:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Άλλο ένα άχρηστο σχόλιο από τον γνωστό Μαρινακικο αουγκανο...

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 23:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάλλον ο Κάναν θα μείνει εκτός αύριο. Θα είναι μεγάλο ρίσκο να μην πάμε με πέμπτο ψηλό. Αν πάμε με τέσσερις ψηλούς και τραυματιστεί ένας από αυτούς στην αρχή του αγώνα, θα αντέξουμε μετά με τρεις; Στον αγώνα της euroleague πάντως, που τους νικήσαμε με εικοσάρα, ο Κάναν είχε πραγματοποιήσει τρομερή εμφάνιση, αλλά εκεί δε χρειαζόταν να κοπεί κάποιος.

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 20:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Μηπως να παμε με 3 ψηλους με παο; Ενας εκ των Πιτερς και Κειναν θα μπορουσε να κοπει. Θα τους διαλυσουμε με 3 5νταρια στο ροστερ. Αλλα ο κοουτς ξερει καλυτερα.
    Γενικα ο Κειναν απογοητευει... με Ντορσει που θα εδινε την δυνατοτητα να εχουμε 3 σεντερ, θα ειμασταν υπερπληρης.
    RED τι πιστευεις; Ποιος θα κοπει αυριο;

    REDGOAL: Μπλακ ή Κάναν πιστεύουμε φίλε

  • SITA 7
    SITA 7 Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 20:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Την καλησπέρα μου σε όλους. Να πω καταρχάς συγχαρητήρια για τη χθεσινή νίκη-πρόκριση στο βόλεϊ. Πραγματικά μαγκικη και πειραιωτικη νίκη. Είπαμε πολύ πολύ "βαριά " η φανέλα του Θρύλου!! Τώρα όσον αφορά το αυριανό όπως δείχνει παιχνιδι για το κύπελλο με τον βάζελο τα πράγματα είναι απλά. Η ομαδάρα μας είναι τουλάχιστον 2 σκαλιά πιο πάνω από αυτούς. Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα. Απλά ίσως χρειαστεί να πατήσουμε λίγο παραπάνω το γκάζι...Αγαπητό red goal, μία ερώτηση .. Ξέρουμε κάτι νεότερο για Ντορσει και επίσης για Μιλουτινωφ? Ευχαριστώ.

    REDGOAL: Φίλε μετά το τέλος της σεζόν θα ασχοληθεί ξανά η ομάδα με μεταγραφικά

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 20:18 Σύνδεσμος σχολίου

    μου άρεσε η διάθεση στην άμυνα και η σοβαρότητα, αλλά ο συνδυασμός Λουντζη/Canaan/McKissic ήταν αποκαρδιωτικη..ελπίζω η αστάθεια στα γκαρντ να μην μας στοιχήσει όταν θα κρίνονται όλα.

    βλέπω τον βαζελο που κάνει την σοβαρότερη εμφάνισή του φέτος, προσέθεσε ένα κορμί στο 4 που δεν είχε παίχτη και έχει στα πιτς 2 όπλα που θα μπορούσαν να μας κάνουν ζημιά (Thomas/Grigonis). το αναφέρω αυτό γιατί χωρίς σοβαρό Ελληνικο κορμό δεν κάνεις δουλειά..μην το ξεχνάμε αυτό..

  • Dim Kat
    Dim Kat Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 20:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Κααναν πως τα κατάφερε να βάλει παλι 2;;; Ειλικρινά red goal δώσε μια απάντηση..

    REDGOAL: Εμείς φίλε να δώσουμε απάντηση; Δεν είμαστε προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού

  • pan
    pan Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 20:01 Σύνδεσμος σχολίου

    ηδη ο βαζελιακος κερδιζει με 30 ποντους αρα αυριο παιζουμε μαζι τους..το παιχνδι θα ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ δυσκολο και θα κριθει στις λεπτομερειες..οποιος πιστευει το αντιθετο ειναι τουλαχιστον αδαης..

  • giorgos.
    giorgos. Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 19:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Δύο ματς ακόμη για το κύπελλο Ελλάδας. Κ αφήστε στην άκρη τα ματς με Μπάγερν, Μπαρτσελόνα κλπα για την πιο Ηλίθια διοργάνωση του κόσμου την Ευρωλίγκα. Οι Τίτλοι Μετράνε. Κ μετά Όλα για το Πρωτάθλημα.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Orgismenos
    Orgismenos Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 19:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά πάει η ομάδα αλλά αυτός ο κάναν ρε παιδιά τι κάνει ρε ένα παιχνίδι καλό και 100 άσχημα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

Άγιος...Ποντένσε 2-2 στη Λεωφόρο

Κάτω του μετρίου ο Θρύλος στη Λεωφόρο βρέθηκε πίσω με...

Τσικίνιο για Κάρμο και διαιτητή τελικού

Ο Τσικίνιο είναι από τους πλέον... περιζήτητους για τα πορταγαλικά...

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...