roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Πρώτα... καθαρίζει Άρη ο Ολυμπιακός

underarmor
redwell

Ολυμπιακός εναντίον Άρη την Παρασκευή (17/02, 15:45, ΕΡΤ3) στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, στον τρίτο προημιτελικό για το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας, με τοτς Πειραιώτες να θελουν να κάνουν μια καλή προπόνηση και να ξαναβάλουν σε ρυθμό αγώνων τον Κώστα Σλούκα.

Ξεκάθαρα οι ερυθρόλευκοι κατεβαίνουν ως το απόλυτο φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τόσο γιατί αυτή τη στιγμή είναι η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης όσο και γιατί ο αντίπαλος δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.

Ο Θρύλος εκανε μια καλή... προπόνηση την περασμένη Κυριακή (12/02) κόντρα στον Ιωνικό και έρχεται μετρώντας 10 διαδοχικές νίκες. Τελευταία φορά που έχασαν ματς οι νταμπλούχοι ήταν στις 10 Ιανουαρίου όταν είχαν ηττηθεί από τη Μονακό στο Πριγκιπάτο για την Ευρωλίγκα.

Αήττητος στην Ελλάδα από το ξεκίνημα της σεζόν (15-0), αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο κόντρα στον οποίο έχει 16 συνεχόμενες νίκες. Απαρτία για τους Πειραιώτες Άδειο αφού ταξίδεψαν κανονικά στην Κρήτη και οι Σλούκας, Πάπας.

Από την άλλη, ο Άρης είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά τις νίκες του κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Απόλλωνα Πάτρας και ψάχνει να κάνει την μεγάλη έκπληξη για να προκριθεί στα ημιτελικά.

Στο τελευταίο του ματς προ πενθθμέρου, πέρασε νικηφόρα 82-74 από την Πάτρα και την έδρα του Απόλλωνα, ανεβαίνοντας στην 5η θέση της Basket League.

Ο Γιάννης Καστρίτης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλη Καββαδά και Ρισόντ Πακ, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Στα μεταξύ τους φετινά παιχνίδια ο Ολυμπιακός μετρά δυο νίκες, η πρώτη με 83-66 στο Αλεξάνδρειο και η δεύτερη 89-75 στο ΣΕΦ. 

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

2 σχόλια

  • Κώστας Νίκαια
    Κώστας Νίκαια Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 15:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα καλή αρχή στην ομάδας .Τελικά για να πάρει το κύπελλο η ομάδα μας πρε πει να παίξει 3 ντέρμπυ ΑΡΗ ΠΑΟ και ΑΕΚ η ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ κατά τα άλλα λένε ότι ομοσπονδία μας προστατεύει πάμε ρε παιδιά δεν πειράζει αντέχουμε

  • ThanRed
    ThanRed Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 14:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπερα και καλη αρχη στην ΟΜΑΔΑΡΑ μας σημερα.

    Σοβαροτητα, παθος, τυχη και δυναμη για να ξεμπερδευουμε ευκολα σημερα και αυριο να παμε με .... φορα.... πανω στη ζελα (αν περασει απο τον Κολοσσο (κατι μου λεει οτι δεν θα περασει))

    Η ζελα ζει μονο για αυτο το ματσ και ειναι ευκαιρια να παρει ενα τιτλο, μια και δεν θα εχει αλλη.

    Οποτε παμε να τους διαλυσουμε, με σοβαροτητα και δυναμη!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...

«Νιώθω ότι θα κατακτήσουμε τα πάντα»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στη Media Day του Θρύλου για...

«Έχουμε αρκετές πιθανότητες να πάμε τελικό»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη NOVA για το επερχόμενο F4...