roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Πάμε για επίθεση κατά μέτωπο...»

underarmor
redwell

Τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας σχολίασε ο Τόμας Γουόκαπ, με τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ να εκφράζει την ανυπομονησία του να βρεθεί στο παρκέ στα «Δύο Αοράκια» για δράση, ενώ τόνισε πως κανείς στους Πειραιώτες δεν κοιτάζει πέρα από τον προημιτελικό με αντίπαλο τον Άρη:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε στην Κρήτη, είμαστε βέβαιοι, έχουμε πολύ καλό ρυθμό και περάσαμε μια καλή βδομάδα στις προπονήσεις. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινά η διοργάνωση. Πέρσι ήταν πέρσι.

Φέτος είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω τί έγινε πέρσι, δεν έχει κάποια σημασία σε αυτό το σημείο. Αυτή την εβδομάδα πάμε για επίθεση κατά μέτωπο.

Πριν από λίγες εβδομάδες δεν παίξαμε καλά με τον Άρη. Ήταν ένα καλό και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Είναι σαράντα λεπτά μόνο. Πρέπει να είσαι σοβαρός συνέχεια και ν αντιμετωπίζεις τους αγώνες με την απαραίτητη σοβαρότητα και ανταγωνιστικότητα.

Αυτό θα πρέπει να κάνουμε. Όταν έρθει η ώρα (σ.σ για να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό), θα το δούμε. Δεν μπορούμε να μην κοιτάμε τον δικό μας αγώνα.

Όπως είδατε στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας (σ.σ. Πανιώνιος-ΑΕΚ), κάθε αγώνας σε αυτή τη διοργάνωση είναι σοβαρός. Δεν κοιτάμε πέρα από το παιχνίδι με τον Άρη, θα πάμε βήμα-βήμα κάθε φορά.

Είναι ωραίο το Final-8. Μου αρέσει να παίζω, οπότε θα έχουμε έναν αγώνα περισσότερο. Μου αρέσει, έχει πλάκα. Σε μια διοργάνωση με νοκ άουτ αγώνες, κάθε αναμέτρηση είναι σκληρή και συναρπαστική».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...

«Έχουμε αρκετές πιθανότητες να πάμε τελικό»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη NOVA για το επερχόμενο F4...

«Νιώθω ότι θα κατακτήσουμε τα πάντα»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στη Media Day του Θρύλου για...