roumeliotis

Carwiz

Απουσία και... αγωνία για Μπαρτζώκα

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει τη Φενέρ στην Ούλκερ Σπορτς Αρένα της Πόλης την Τρίτη (31/01, 19:45, Nova) για την 22η ημέρα της Euroleague έχοντας σημαντικά ζητήματα να επιλύσει.

Ο προπόνησης του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα που έμεινε στην Αθήνα λόγω μέσης ενώ ο Άλεκ Πίτερς ο οποίος γύρισε το πόδι του στο τελευταίο ματς της Basket League κόντρα στον Άρη, θα δοκιμάσει στο χαλάρωμα ανήμερα του αγώνα.

Αγωνία στις τάξεις των Πειραιωτών για τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ ο οποίος είναι υπεραπαραίτητος για το ροτέισον της ομάδας...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

17 σχόλια

  • Γιάννης από Αγκίστρι
    Γιάννης από Αγκίστρι Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 21:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας δουν οι αρμόδιοι την περίπτωση του "γενίτσαρου" Ιτούδη.
    Δεν είναι σωστό, επειδή γνωρίζει τον τρόπο παιχνιδιού των Ελλήνων διεθνών, να χρησιμοποιεί αυτές τις γνώσεις για να βοηθήσει την Τουρκική ομάδα του. Ευτυχώς, ακούστηκαν οι οδηγίες του στο τάιμ άουτ και το ανέφερε ο σχολιαστής.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 18:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρεμπιπτόντως μιας και πολλοί αναφέρετε τον Αγραβάνη, να πω ότι γι αυτό το βάζελο είναι καλή μεταγραφή. Θα τους βουλώσει μερικές τρύπες, αλλά μέχρι εκεί. Μην περιμένετε ότι θα τους ανεβάσει level. Έτσι κι αλλοιώς η φετινή του χρονιά συμβαδίζει απόλυτα με το μετερίζι του βάζελου.... είναι άθλια. Απ το κακό στο χειρότερο πάει.
    Κάνανε κωλοτούμπα οι βάζελοι που λέγανε ότι δε θέλανε να περάσει ούτε έξω απ το ΟΑΚΑ γιατί και 4άρι τους λείπει και ελληνικό στοιχείο με παραστάσεις Ευρωλίγκας.
    Έκανε κι εκείνος κωλοτούμπα που δε γούσταρε να πάει εκεί, αλλά το βλέπει σα σωσίβιο για την καριέρα του που πάει για φούντο.
    Το απογοητευτικό για τους βάζελους (μιλώντας τώρα καθαρά ως φίλαθλος κι όχι ως οπαδός) είναι ότι πιστεύουν ότι κι αυτός και ο Τόμας τους βάζουν 8άδα και διεκδικητές εγχώριων τίτλων απέναντι σε ομάδα φουλ στρωμένη που πετάει.

  • ΧρήστοΣ
    ΧρήστοΣ Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 18:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι Gianni να κερδίσουμε και να κερδίσεις!!

    Σχετικά με τον Αγραβάνη το μέλλον μόνο μπορεί να δικαιώσει η όχι την κίνηση του ΠΑΟ.

    Εμείς, αν προβλέπεται από το budget θα πρέπει να πάρουμε έναν combo guard, καλό χειριστή της μπάλας και διεισδυτικό με πάσα (το σουτ από απόσταση προαιρετικό, έχουμε σουτέρ) να καλύπτει όταν χρειάζεται τη θέση 1 (άντε να τον βρεις βέβαια).

    Η θέσεις 1 και 5 είναι οι πιο κομβικές κατά τη γνώμη μου στο μπάσκετ.

  • Giannis
    Giannis Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 17:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ πάντως επειδή είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε σήμερα κ την Παρασκευή πάω τώρα να παίξω 100€ αυτά τα δύο παιχνίδια....!!!!! Πάμε ομάδα να γλεντήσουμε τους Τούρκους!!!!

  • Johnker7
    Johnker7 Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 16:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Σιγα τον Αγραβανη ρε μαγκες!Τουβλα ριχνει ο τυπος τοσα χρονια.Το παιδακι ο Τανουλης θα κανει μεγαλυτερη καριερα, θα με θυμηθειτε.Τετοιοι γαυροι σαν τον Αγραβανη να μου λειπουν.Επαγγελματιας ειναι κ μαγκια του να παει οπου θελει αλλα οιστις δηλωσεις το εχασε τελειως..

  • ΧρήστοΣ
    ΧρήστοΣ Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 16:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Η λογική λέει ήττα σήμερα αλλά δεν πειράζει, δεν μπορούμε να κερδίζουμε συνέχεια. Ίσως και καλύτερα άλλωστε μην ξεχνάτε ότι ο πρώτος στην κανονική περίοδο δεν παίρνει ποτέ την Ευρωλίγκα.
    Το κενό του πίτερς λογικά θα καλυφθεί από τον Παπανικολάου με περισσότερα λεπτά συμμετοχής.
    Πιστεύω ότι σήμερα θα έχουμε άλλη μία μοναδική παράσταση από τον Σακίλ.

  • Gungho 7
    Gungho 7 Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 15:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Μ' αρέσει που ο Αγραβάνης κοροϊδεύε τον Παπαπέτρου όταν πήγε στην ζέλα και μας πούλαγε οπαδιλίκι. Κοντεύει 30 και ακόμα παραμένει παιδάκι. Κρίμα, ακόμα δεν έχει καταλάβει πως εμείς οι γαύροι δεν έχουμε ανάγκη από καραγκιοζιλικια, ξέρουμε να αναγνωρίζουμε!!!. Δεν πειράζει όμως δεύτερος Μπουρούσης και αυτός!!!! Κατά 90 ο Μήτογλου στο γαύρο!!!!!! Με την νίκη σήμερα.....

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 15:28 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΒΕΖΕΝΚΟΦ ΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ
    ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 14:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Απλά είναι κρίμα μία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ που δεν βασίζεται σε χρυσά μπάτζετ και ονόματα να προβληματίζει μία απουσία!!!!!
    Αν βεβαίως αυτό είναι το μυστικό για την απόλυτη επί τέλους επιτυχία τότε κανένα πρόβλημα, αρκεί να μην γίνει ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ο ανασταλτικός παράγοντας όπως ιδιαίτερα πέρσι, να φτάνεις στη πηγή και στο τέλος να μη πίνεις νερό επειδή ουσιαστικά σου έλειπε παίκτης από οποιαδήποτε άποψη πέρα από αναγκαστική απουσία λόγω τραυματισμού!!!!
    Διότι άλλο πράγμα να μη μπορείς να φτάσεις στη πηγή και άλλο να μπορείς να φτάσεις και να μη πίνεις νερό!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Τάκης. Μ
    Τάκης. Μ Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 14:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Μήπως να βάλει τον Bolo Boy Στο 4.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...