roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Οι στόχοι δεν έχουν αλλάξει...»

underarmor
redwell

Ο Τόμας Γουόκαπ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Θρύλου επί του Περιστερίου καθώς σημείωσε το νικητήριο καλάθι στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς και φυσικά είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος:

"Μετά το time-out ήρθαμε για να παίξουμε την τελευταία μας επίθεση με ένα pick and roll και διάβασα την άμυνα. Δεν είχα τη δυνατότητα να δώσω πάσα είτε στον Βεζένκοβ είτε στον Παπανικολάου. Αποφάσισα να σουτάρω και το καλάθι μπήκε".

Για το ότι ματς κρίθηκε στο φινάλε: "Οι οπαδοί ήταν εξαιρετικοί. Το Περιστέρι είναι μια καλά προπονημένη ομάδα. Έκανα πολύ καλό ματς απόψε και δεν είναι τυχαίο αυτό. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη. Ελπίζω να μάθουμε από το σημερινό και να μην το επαναλάβουμε".

Για το αν είχε λίγο πιο συντηρητική προσέγγιση ο Ολυμπιακός για να διαχειριστεί και τη EuroLeague: "Μάλλον πήραμε το ματς για δεδομένο. Ίσως παίξαμε το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν μας πριν από μερικές ημέρες απέναντι στη Ρεάλ, οπότε ίσως ήμασταν ευχαριστημένοι από αυτό και μπήκαμε χαλαρά. Είμαστε επαγγελματίες, πληρωνόμαστε για να το κάνουμε αυτό πρέπει κάθε βράδυ να δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο και να βελτιωνόμαστε σε καθημερινή βάση".

Για το τι πρέπει να περιμένουμε από τον Ολυμπιακό στο υπόλοιπο της σεζόν: "Οι στόχοι μας δεν έχουν αλλάξει από την πρώτη ημέρα, αλλά το να κοιτάξουμε τον εαυτό μας τώρα και να πούμε ότι θα κερδίσουμε τρεις τίτλους δεν είναι ο σωστός τρόπος για να πετύχουμε. Πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα μέρα με την ημέρα. Να πάμε αύριο στην προπόνηση και να είμαστε καλύτεροι. Οπότε αυτό θα κάνουμε".

Για την καριέρα του: "Τα τελευταία δύο χρόνια έχω κάνει πολλά βήματα προόδου και αγωνιστικής βελτίωσης. Με ενδιαφέρει να πηγαίνουμε βήμα - βήμα. Πέρσι κατακτήσαμε το νταμπλ και πήγαμε στο Final Four. Φέτος όμως δεν έχουμε λόγο να γιορτάσουμε ακόμα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτή η ομάδα έχει τη δυνατότητα να πετύχει κάτι".

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

6 σχόλια

  • Giannis
    Giannis Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 20:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Για πάντα στο λιμάνι.... πλέι μεκερ τρελό...τα κάνει όλα...και το καλό είναι ότι όσο περνάει ο καιρός βελτιώνεται... Τόμας για πάντα λοιπόν....

  • George 7
    George 7 Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 22:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιστεύω θα μείνει ΠΟΛΛΆ ΧΡΌΝΙΑ μαζί μας

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 19:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακομα δεν τον ανανέωσαν για ως το τέλος της καριέρας του; Τέτοιες κινήσεις γίνονται χτες, όχι σήμερα.

  • gp77
    gp77 Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 18:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν καταφέρει η διοίκηση και τον ανανεώσει για ακόμα ένα δυο χρόνια τότε θα είναι μεγάλη επιτυχία. Φέτος κάνει σεζόν καριέρας και έχει εκτοξεύσει την απόδοση του. Τυχεροί που τον έχουμε.
    Από εκεί και έπειτα τα δυο τελευταία παιχνίδια ήταν ακριβώς η ταυτότητα του μπασκετικού Ολυμπιακού. Στο ένα με την Ρεάλ όλα λειτούργησαν τέλεια με καθαρό μυαλό καλό ροτεισον και καλή απόδοση από όλους.
    Χθες οι περισσότεροι το αντιμετώπισαν σαν αγγαρεία, γι αυτό και το ροτεισον έκλεισε τόσο πολύ.
    Όσον αφορά το θέμα του ροτεισον ο κοουτς η αλήθεια είναι πως έχει δεχθεί αρκετή κριτική. Παρατηρώ όμως τον τελευταίο καιρό πως ολο και περισσότεροι προπονητές ακολουθούν την ίδια τακτική επιλέγοντας σε κάθε παιχνίδι αυτούς που μπορούν να το κερδίσουν αφήνοντας καμία φορά ακόμα και μεγάλα ονόματα με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής αν δεν βρίσκονται σε καλή μέρα. Προφανώς σε μια σεζόν με 65-70 παιχνίδια τουλάχιστον θεωρούν (σωστά κατ’εμε) πως όλοι θα βρουν τον χρόνο και τον ρόλο τους. Πέρα από αυτό σημαντικό ρόλο πλέον διαδραματίζουν οι γυμναστές και οι θεραπευτές μιας ομάδας οι οποίοι δίνουν κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με την χρησιμοποίηση των παιχτών.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 12:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλό αυτό το winning shot, ίσως καλύτερη εναλλακτική από το να σουτάρει με 2 πάνω του από τα 6.20 ο Σλούκας..και έχει κάτι τέτοια τελειώματα ο Walkup και ένα συμπαθητικό floater από τα 4 μέτρα.. πάντως σημαντικό που δείχνει ηγετικές ικανότητες, ανεβαίνει επίπεδο έτσι..

    Αναρωτιέμαι τι τιμή θα έχει αυτή τη στιγμή στην αγορά.. ίσως 900.000; Νομίζω πολλές ομάδες θα τον ήθελαν.

  • ThanRed
    ThanRed Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 11:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιχτουρα, Ψυχαρα και πανω απο ολα καλος χαρακτηρας!!! Τετοιους θελουμε στο Θρυλο μας!!!

    Δεν θα σχολιασω τους υπολοιπους....(Ειδικα τον Σλουκα....)

    Ανανεωση του Τομας ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...