roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Μάθημα... από Περιστέρι παρά τη νίκη 86-87

underarmor
redwell

Πήγαν για.... καφεδιά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του στο Περιστέρι και με σαράντα λεπτά αγγαρεία κατάφεραν να διατηρήσουν το αήττητο με δίποντο σουτ του Γουόκαπ στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα που έφερε τη νίκη με 86-87.

Με καλή άμυνα και επιθετικές αιχμές τους Κώστα Παπανικολάου και Αϊζάια Κάνααν, οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 9π. (9-18) στο 5’. Ωστόσο, αβίαστα λάθη και κακές επιθετικές επιλογές επέτρεψαν στους γηπεδούχους να «χτυπήσουν» κάτω από το καλάθι με τον Μπίλαν και να μειώσουν στο καλάθι (20-22), με την ολοκλήρωση της 1ης περιόδου.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προχώρησε σε αλλαγές, όμως, το επιθετικό πρόβλημα που δημιούργησε η πιεστική άμυνα του Περιστερίου δεν λύθηκε. Το αντίθετο... Ο Ολυμπιακός έχασε τη μάχη των ριμπάουντ, συνέχισε να κάνει λάθη, δεν βρήκε λύση στο μαρκάρισμα του Μπίλαν και μοιραία βρέθηκε στο -7 (44-37 στο 19’). Τελικά, με πρωταγωνιστή (και στις δύο πλευρές του γηπέδου) τον Μιχάλη Λούντζη, ο Ολυμπιακός απάντησε με ένα σερί 5-0 και μείωσε στους 2π. (44-42) στο 20’.

Με την επιστροφή στο παρκέ των Παπανικολάου και Κάνααν οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν λύσεις στην επίθεση και παράλληλα με την καλή δουλεία που έκανε κάτω από τα καλάθια ο Φαλ, κατάφεραν επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να πάρουν μια διαφορά 8π. (53-61) στο 28’.

Ωστόσο, το Περιστέρι δεν εγκατέλειψε τη μάχη... Πίεσε κι άλλο στην άμυνα, εκμεταλλεύτηκε την αστοχία και τα λάθη της ομάδας μας και πλησίασε στον πόντο (62-63), με την ολοκλήρωση της 3ης περιόδου.

Το ματς εξελίχθηκε σε ντέρμπι μέχρι (71-71 στο 35’), με τον Ολυμπιακό να παίρνει προβάδισμα 7π. (73-80) στο 37’, δια χειρός Ταρίκ Μπλακ. Το Περιστέρι, ωστόσο, αντέδρασε και πάλι... Χτύπησε από την γραμμή του τριπόντου και προσπέρασε με 81-80, 1:36 για τη λήξη.

Η ομάδα του Πειραιά πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με τρίποντο του Λαρεντζάκη (84-85), ο Φανσίσκο (μεγάλος πρωταγωνιστής του Περιστερίου στα τελευταία λεπτά), διαμόρφωσε το 86-85 14.4’’ για το τέλος, ενώ τον επίλογο έγραψε με σουτ υπό πίεση ο Τόμας Γουόκαπ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-22, 44-42, 62-63, 86-87

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Σπανούλης): Μπιλάν 20 (6/8 δίποντα, 8/11 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 λάθη, 2 κλεψίματα), Φρανσίσκο 16 (2/9 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 2 λάθη, 2 κλεψίματα),Φύτρος 3 (1), Ντένμον 10 (2/6 δίποντα, 2/4 τρίποντα), Κασελάκης 4 (0/4 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Μωραΐτης 13 (4/4 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 2/2 βολές, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Ραντάνοβ 11 (5/6 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 1/2 βολές, 4 ριμπάουντ), Πουλιανίτης, Περσίδης, Ζούγρης 9 (4/4 δίποντα, 1/1 βολή).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 8 (8 ασίστ, 2 λάθη, 3 κλεψίματα), Κάναν 11 (3/5 τρίποντα), Φαλ 5 (7 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Βεζένκοβ 8 (0/5 τρίποντα, 9 ριμπάουντ), Παπανικολάου 13 (3/3 δίποντα, 1/1 τρίποντομ. 4/4 βολές, 6 ασίστ, 3 λάθη), Λούντζης 8 (1), Λαρεντζάκης 13 (3/3 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 1/3 βολές), Πάπας 2, Σλούκας 5 (1/7 σουτ, 2 ασίστ, 2 λάθη), Μπόλομποϊ 1, Πίτερς 5 (1), Μπλακ 8 (3/3 δίποντα, 2/2 βολές).

Τα ομαδικά στατιστικά του Περιστερίου bwin: 27/41 δίποντα, 6/23 τρίποντα, 14/18 βολές, 33 ριμπάουντ (24 αμυντικά + 9 επιθετικά), 20 ασίστ, 12 λάθη, 7 κλεψίματα, 2 μπλοκ.

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 21/34 δίποντα, 8/20 τρίποντα, 21/28 βολές, 27 ριμπάουντ (23 αμυντικά + 4 επιθετικά), 26 ασίστ, 13 λάθη, 6 κλεψίματα, 4 λάθη.

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Στη 14η αγωνιστική το Περιστέρι bwin θα παίξει στα Λιόσια απέναντι στην ΑΕΚ (28/01, 16:00), ενώ ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο ΣΕΦ τον Άρη (29/01, 19:15).

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

44 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 16:46 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe
    @Dark Red
    Καλημέρα σύγγαβροι. Να δώσω μερικές διευκρινήσεις γιατί μάλλον δεν τα έγραψα καθαρά.
    - Για το Ζούγρη: σαφώς και δεν μπορείς να κρίνεις (και να κατακρίνεις) ένα 18χρονο νεαρό... απλά λέω ότι η εποχή των undersized 5αριών βρίσκεται στη δύση της. Δεν ξανάγινε το μπάσκετ, άθλημα των ψηλών, αλλά απλά στις θέσεις που πρέπει να υπάρχει ύψος, πρέπει να έχεις ύψος. 2.01 σέντερ δεν υπάρχει. Και σαν 4άρι είναι μάλλον λίγο (ο Τανούλης πχ είναι 2.10), εκτός κι αν δουλέψει το κορμί του κι άλλο και κυρίως τα πόδια του κι αποκτήσει ελατήρια. Παίκτες οι οποίοι είναι στο στυλ που κάποτε είχαμε εμείς τον Μπάμπη Παπαδάκη που απλά βάζουν δύναμη, πάθος και βουτάνε για κάθε μπάλα, δε φτάνουν για υψηλό επίπεδο. Θα δούμε βέβαια τι εξέλιξη θα έχει, αλλά το πρόβλημα (όπως και με τον Τανούλη) εστιάζεται στις πολύ μικρές ηλικίες... τότε που τα πιτσιρίκια στο βωμό των αποτελεσμάτων, μαθαίνουν άμυνες και συστήματα, χωρίς να έχουν μάθει τα βασικά του αθλήματος. Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις αυτό που κάνουν κορυφαία club στο ποδόσφαιρο.... να έχεις δλδ μια ακαδημία παικτών ή ομάδες Κ-20, Κ-17, Κ-15, Κ-13 και να δουλεύουν υπό τις οδηγίες ενός εγκεκριμμένου coach, αλλά και υπό την επίβλεψη του head coach της αντρικής ομάδας.
    - Για το Μπλακ: δεν έχω παράπονα γενικά. Για 3ο σέντερ ήρθε. Δεν είναι ο Μπλακ της Μακάμπι, αλλά σίγουρα είναι καλύτερος του αναμενομένου. Ποτέ δεν είχαμε τόσο καλό 3ο 5άρι. Απλά γι αυτόν ανέφερα ότι δεν ξέφυγε από το αμυντικό βατερλώ σ εκείνο το ματς. Όπως όμως λέει κι ο φίλος DeCoupePe δε γίνεται να παίζουμε 100% σε κάθε ματς. Περισσότερο λοιπόν εκθειάζω τη δουλειά του Σπανούλη που έδεσε κόμπο τη φροντλάιν μας, παρά τ ότι κακώς οι δικοί μας δε τα έδωσαν όλα. Εγώ είμαι ο 1ος που δεν πάω σε υστερίες όταν δεν παίζουμε καλά, κάνουμε αναπάντεχες ήττες κλπ. Και να χάναμε τελικά το ματς, προσωπικά δε θα ίδρωνε τ αυτί μου. Ξέρω ότι σ ένα μαραθώνιο θα τύχει να σκοντάψεις ή και να φας και καμιά τούμπα.
    - Για το Μπίλαν: το 'μετριάντζα' πήγαινε με βάση τη δική μας κλίμακα. Με την έννοια δλδ ότι δεν είναι παίκτης του επιπέδου μας. Για το Περιστέρι είναι πολύ καλός. Κι όταν λέω 'Περιστέρι' εννοώ την ομάδα του BCL που πιστεύω ότι μπορούσε να προχωρήσει Ευρώπη. Μακάρι του χρόνου αν παραμείνει ο Σπανούλης εκεί, να μαζέψει μερικούς πιτσιρικάδες, συμπεριλαμβανομένου και του Τανούλη, να τους δουλέψει, να εξελιχτούν μια μέρα.
    - Για το Ρογκαβόπουλο: δεν τον παρακολουθώ, αλλά αν είναι όντως τόσο καλός, υπομονή φίλοι μου. Οι περισσότεροι παίκτες στέκονται Ευρωλίγκα από τα 25 και μετά. Στις μικρές εθνικές θυμάμαι ότι ήταν δεινός σκόρερ. 30άρες έβαζε. Αν εξελιχτεί σε παίκτη Ευρωλίγκας θα μας είναι ότι πρέπει. Μας λείπει το ρεζέρβα 3άρι ή διάδοχος του Παπανικολάου.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 11:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Ρόγκα είναι στη μέση ακριβώς του Τουρκικού πρωταθλήματος, είναι ο καλύτερος στατιστικά παίχτης της ομάδας, 2ος σκόρερ, 1ος σε κλεψίματα, 4ος σε τάπες, 5ος σε ασσίστ (1.9 δεν είναι άσχημα), 3ος σε ριμπάουντ, ενώ σουτάρει και ένα ικανοποιητικό 37.2% στο τρίποντο..νομίζω ψήνεται όμορφα για το καλοκαίρι σε μία θέση που δεν υπάρχει κανείς πίσω από τον Παπ, να τελειώσει το αγροτικό του και να έρθει το παιδί.

    Τι έχεις ακούσει RG; τι πρόβλημα έχει;

    πάντως 21 στα 22 είναι, τώρα λογικά θα πήζει το μυαλό. Το έξω λογικά θα του έκανε επίσης καλό..

    (44/84) 52.4% 2ποντα, (35/94) 37.2% 3ποντα και (50/55) 90.9% βολές είναι καλό stat line, και με πολλά σουτ.

  • Dark Red
    Dark Red Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 01:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάτι πρόβατα όπως ο Γιωργος(δήθεν) Ολυμπιακός, καλό θα ήταν να εξαφανιστούν από εδώ μέσα. Το πόσο Ολυμπιακός ειναι το είδαμε και μετά τον αγώνα με την Ρεαλ που σφιγγοταν γιατί δεν μπορούσε να γράψει μια καλή λέξη για την ομάδα. Ευτυχώς γι αυτον που ήρθε η κακή εμφάνιση με το Περιστέρι και ξαναγύρισε στις παλιές κακές του συνήθειες. Βέβαια ο Γουοκαπ του χάλασε τα σχέδια με το buzzer beater αλλά τι να κάνουμε...

    @Ηλιας Θεοδωράκης, φίλε νομίζω αδικείς τόσο τον Ζουγρη όσο και τον Μπλακ. Ο Μπλακ ήταν για άλλο ένα παιχνίδι μέσα σε αυτούς που ξεχώρισαν. Μην ξεχνάς πως, ουσιαστικά ειναι ο τρίτος σέντερ της ομάδας αλλά έχει κερδίσει πλέον το δικαίωμα να θεωρείται δεύτερος μετά τον γίγαντα Φαλ.
    Όσον αφορά τον Ζουγρη, να σου θυμίσω ότι το παιδί δεν έχει ούτε 5 χρόνια που παίζει μπάσκετ και κατάφερε και τα έβαλε με όλη την φροντλαιν του Ολυμπιακού. Είναι μόλις 18 χρόνων, άρα εξελίξιμος και αν δουλέψει σωστά θα γίνει ένα πολύ καλό 4αρι.
    Μαζί με Τανουλη είναι οι μεγαλύτερες ελπίδες στους ψηλούς για το μέλλον αυτή την στιγμή.
    Θα συμφωνήσω για τον Μπολομποι, πρέπει επιτέλους ο Μπαρτζωκας να τον χρησιμοποιήσει στο 4 που ειναι και η φυσική του θέση, αντί του βουτυρο-Πιτερς! Θα βοηθήσει πολύ περισσότερο με την αθλητικότητα του, ιδιαίτερα τώρα που ο Βεζενκοφ δείχνει να ειναι σε κακό φεγγάρι κι ο Πιτερς εντελώς αλλού γι' αλλού!

    Τεσπα, νομίζω ότι η ομαδα δικαιούται ένα κακό παιχνίδι μετά από την προσπάθεια που έχει καταβάλει. Χαλαρώστε λίγο, μόλις ξαναβρούμε ρυθμό θα χορτάσουμε μπάσκετ!

    Υ.Γ. Redgoal, ξέρεις αν σκεφτονται κίνηση το καλοκαιρι για κάποιον από τους Τανουλη, Ρογκαβοπουλο, Νετζηπογλου;

    REDGOAL: Μόνο Ρόγκα θεωρούν αυτή τη στιγμή ότι μπορεί να εξελιχθεί σε Euroleague Material. Έχει όμως πολλά ΑΝ η ιστορία...

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 14:02 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλια δεν το κρίνω το παιχνίδι αυστηρά, ίσα ίσα που δεν μπορείς να παίζεις 100% συνέχεια, το Περιστέρι δεν το υποτιμώ, έχει κάνει καλή δουλειά ο Σπαν εκεί, και έχει ένα από τα ψηλότερα μπάτζετ στην Ελλάδα.

    Νομίζω το Λαύριο που παραλίγο να κερδίσει τους Πράσινους Τσιρκολανους έχει γύρω στα 200.000 και το Περιστέρι 1.000.000

    Για τον πιτσιρικά, ξέρω μόνο ότι παίζει μπάσκετ λίγα χρόνια και έχει κάνει απίστευτη πρόοδο, ενώ φαίνεται δουλευταρας. Για σέντερ δεν τον κόβω, αλλά για αθλητικό 4αρι κάτι μπορεί να κάνει.

    Ο Black τώρα είναι feel good ιστορία για φέτος, έκανε 2 φάσεις εκεί και πήγε να καθαρίσει το παιχνιδάκι, και με την Ρεάλ συγκλονιστικός, στηρίζουμε!

    100% συμφωνώ με τα λεγόμενά σου για τον Bolo, βάλε και την Kean Charles στους κατά φαντασίαν σέντερ! Μα τι κόλλημα αυτή η ομάδα! Εν το μεταξύ όπου πήγαν μετά αυτά τα παιδιά διέπρεψαν. Ο Livio κάνει σεζόν καριέρας στην CSKA, o Rubit κράμα Nowitzki με Malone στην Bayern (εντάξει, με λίγη υπερβολή!) και το εύρημα του Μπλατ κάνει συμβόλαια με 7ψηφια πλέον νούμερα.

    Πολύ σωστά αναφέρει και τον Μπιλαν ο φίλος @Andregon, δεν είναι ένα τυχαίο σέντερ, τότε που δεν είχαμε ψηλό δεινόσαυρο τον είχαμε αναφέρει εδώ σαν φθηνή και καλή επιλογή. Νομίζω Ισπανία έπαιζε τότε..

    Εντάξει παιδιά, όλα καλά..

    Μόλις είδα το σχόλιο του @Red7arrow, τρόμαξα, αλλά συμφωνώ 100% με το σχόλιό σου! Μην δίνετε απίστευτη βαρύτητα σε αυτά τα παιχνίδια.. συντήρησης είναι..

    Και μόνο που δεν χρειάζεται 30-35 λεπτά ο Fall για να κερδίσουμε τον Ηρακλή, ή 35 λεπτά Σπανούλης/Πρίντεζης για να κερδίσουμε τον Χολαργό, εγώ είμαι ικανοποιημένος!

    Παρασκευή τα μεγάλα. Επικίνδυνη η Μακάμπι, αν είμαστε σοβαροί είναι νίκη με 15 πόντους, αν το υποτιμήσουμε μπορεί και να χάσουμε.. πολύ αθλητική ομάδα με τεράστιο βάθος σε όλες τις θέσεις - εκτός των guard, εκεί υπάρχει ένα θεματακι, και έλλειψη κλασσικού δεινοσαύρου (ίσως έπρεπε να είχαν κρατήσει Zizic).

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 13:51 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλια δεν το κρίνω το παιχνίδι αυστηρά, ίσα ίσα που δεν μπορείς να παίζεις 100% συνέχεια, το Περιστέρι δεν το υποτιμώ, έχει κάνει καλή δουλειά ο Σπαν εκεί, και έχει ένα από τα ψηλότερα μπάτζετ στην Ελλάδα.

    Νομίζω το Λαύριο που παραλίγο να κερδίσει τους Πράσινους Τσιρκολανους έχει γύρω στα 200.000 και το Περιστέρι 1.000.000

    Ο Black τώρα είναι feel good ιστορία για φέτος, έκανε 2 φάσεις εκεί και πήγε να καθαρίσει το παιχνιδάκι, και με την Ρεάλ συγκλονιστικός, στηρίζουμε!

    100% συμφωνώ με τα λεγόμενά σου για τον Bolo, βάλε και την Kean Charles στους κατά φαντασίαν σέντερ! Μα τι κόλλημα αυτή η ομάδα! Εν το μεταξύ όπου πήγαν μετά αυτά τα παιδιά διέπρεψαν. Ο Livio κάνει σεζόν καριέρας στην CSKA, o Rubit κράμα Nowitzki με Malone στην Bayern (εντάξει, με λίγη υπερβολή!) και το εύρημα του Μπλατ κάνει συμβόλαια με 7ψηφια πλέον νούμερα.

    Πολύ σωστά αναφέρει και τον Μπιλαν ο φίλος @Andregon, δεν είναι ένα τυχαίο σέντερ, τότε που δεν είχαμε ψηλό δεινόσαυρο τον είχαμε αναφέρει εδώ σαν φθηνή και καλή επιλογή. Νομίζω Ισπανία έπαιζε τότε..

    Εντάξει παιδιά, όλα καλά..

    Μόλις είδα το σχόλιο του @Red7arrow, τρόμαξα, αλλά συμφωνώ 100% με το σχόλιό σου! Μην δίνετε απίστευτη βαρύτητα σε αυτά τα παιχνίδια.. συντήρησης είναι..

    Και μόνο που δεν χρειάζεται 30-35 λεπτά ο Fall για να κερδίσουμε τον Ηρακλή, ή 35 λεπτά Σπανούλης/Πρίντεζης για να κερδίσουμε τον Χολαργό, εγώ είμαι ικανοποιημένος!

    Παρασκευή τα μεγάλα. Επικίνδυνη η Μακάμπι, αν είμαστε σοβαροί είναι νίκη με 15 πόντους, αν το υποτιμήσουμε μπορεί και να χάσουμε.. πολύ αθλητική ομάδα με τεράστιο βάθος σε όλες τις θέσεις - εκτός των guard, εκεί υπάρχει ένα θεματακι, και έλλειψη κλασσικού δεινοσαύρου (ίσως έπρεπε να είχαν κρατήσει Zizic).

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 13:36 Σύνδεσμος σχολίου

    @MK7:
    Φιλε,με εβγαλες απο τον κοπο να γραψω ενα σχολιο!
    Δεν εχω να προσθεσω,ουτε να αφαιρεσω κατι σε οσα ειπες.
    Συμφωνω σε καθε σου λεξη,ακομη και στα σημεια στιξης!
    Να'σαι καλα και παντα ανοιχτομυαλος!

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 11:50 Σύνδεσμος σχολίου

    @Νικη Ακριβως οπως το λες ειναι.Φετος εγινε στο Περιστερι μια επενδυση της ταξης των 2,5εκ περιπου ποσό που κρινεται δυσθεωρητο για τα δεδομενα της ψωρο basket league οπου μετα τους αιωνιους υπαρχει το χαος.Μακαρι να ξαναγινοταν το ελληνικο πρωταθλημα ανταγωνιστικο οπως την δεκαετια του '90 που Ολυμπιακος και Παο δεν ειχαν καθολου δεδομενες τις εκτος εδρας νικες και επρεπε να ματωσουν για να τις παρουν.Δεν το λεω μονο για το γεγονος οτι θα γινοταν ελκυστικοτερο το εγχωριο μπασκετικο προιον με οτι αυτο συνεπαγεται (π.χ καλυτερα τηλεοπτικα περισσοτερα εισιτηρια κλπ) αλλα και γιατι θα μας ωθουσε σαν ομαδα να ανεβασουμε κι αλλο το αγωνιστικο μας επιπεδο.Μονο καλο θα εκανε γενικως

  • Capitano7
    Capitano7 Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 10:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Η παρολίγον ήττα, δεν είναι όμως ήττα!
    Και η ισοπαλία ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι νίκη!
    Με την ίδια τοπική ομάδα αγωνιζόμασταν και στα δύο αθλήματα, βέβαια η του ποδοσφαίρου όχι από τη Ντιζόν δεν αποκλείστηκε, ούτε από την Κομπινεζόν μιας και Ευρώπη δεν βλέπει ούτε με κυάλια.

    We keep on sleeping!

    ΥΓ. Με τα σωστά και τα λάθη προπονητή και παικτών, τα συν αλλά και τα πλην, η ομάδα μπάσκετ του ΘΡΥΛΟΥ είναι ο ορισμός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ DNA. Ποιο είναι αυτό το DNA;;
    " Φτερά στα ποδάρια, καρδιά μες στα στήθια, που γράψαν θριάμβους σαν παραμύθια ", αυτό!
    Όποιος δεν μπορεί να το διακρίνει απλώς εθελοτυφλεί.-

  • ΧρήστοΣ
    ΧρήστοΣ Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 09:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλη η ομάδα ήταν υποτονική στην άμυνα εκτός του Γουόκαπ, δεν ήταν θέμα Μπλάκ ή Φαλ. Αν προσθέσουμε την παρατεταμένη αστοχία του Βεζένκοφ, την υποχρεωτική απουσία λόγω αριθμού ξένων του Σακίλ και την χάλια βραδιά του Σλούκα, εξηγείται μια χαρά η εμφάνιση της ομάδας.
    Ο Λάρε επιθετικά ήταν άχαστος , ο Κάναν εύστοχος επίσης και τέλος. Με δυο παίκτες μόνο σε καλή μέρα στο σκορ και όπως είπαμε πίσω μαύρη τρύπα, τι άλλο να περιμέναμε??!!
    Αυτά συμβαίνουν σε μια χρονιά τόσων αγώνων. Άλλωστε μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, αυτό το πρωτάθλημα δεν χάνεται ακόμα κι αν κατεβούμε με πυτζάμες στους τελικούς!!

  • Νικη
    Νικη Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 05:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλα εκανε ο Μπαρτσωκας κι εκανε πειραματα με παιχτες που πρεπει να ψηθουν..! Επισης το περιστερι δεν ειναι αλλη μια ομαδα ,οπως οι αλλες, εχει μεγαλο μπατζετ ειδικα για τα ελληνικα δεδομενα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...