roumeliotis

Carwiz

«Από τις πιο σημαντικές νίκες...»

casino loutrakiou
redwell

Με την συμπαράσταση 300 φιλάθλων του, χωρίς τον Κώστα Σλούκα και με τον Σάσα Βεζένκοφ να παίζει παρά την ίωση που τον ταλαιπωρεί, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Βίρτους στην Μπολόνια με 85-83, ένα σημαντικό διπλό όπως τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι, με μεγάλη ένταση. Και οι δύο ομάδες πάλεψαν.Ειδικά για εμάς ήταν δύσκολες οι συνθήκες γιατί δεν έπαιξε ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος είναι ο δημιουργός μας, ενώ και ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν άρρωστος και επρόκειτο να μην αγωνιστεί.

Τελικά, έπαιξε και έπαιξε πολύ. Θεωρώ αυτή τη νίκη μια από τις πιο σημαντικές της σεζόν. Κυρίως γιατί σέβομαι πολύ τον κόουτς Σκαργιόλο και την Βίρτους. Παλέψουν για κάθε κατοχή και παλεύουν μέχρι τέλους. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δέκα πόντους και επέστρεψαν. Φυσικά και εμείς από την πλευρά μας κάναμε πολλά πράγματα λάθος στα τελελευταία λεπτά.

Χάσαμε ελεύθερες βολές με τον Λαρεντζάκη, χάσαμε λέιπ απ πριν, δώσαμε τρεις βολές στον Τεόντοσιτς, δεχθήκαμε καλάθι και φάουλ ενώ ήμασταν πέντε πόντους πάνω. Παρόλα αυτά, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, η οποία όπως είπα και πριν είναι πολύ σημαντική. Καλή τύχη στην Βίρτους».

Ερωηθείς για τον Σάσα Βεζένκοφ, που αγωνίστηκε αν και άρρωστος και τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Όλοι ξέρουν πως σημαίνει πολλά. Μας έλειψε λόγω τραυματισμού στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο κερδίσαμε, όμως, επέστρεψε.

Μετά τον τραυματισμό του δεν ήταν σε τόσο καλή κατάσταση, όμως, παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται καλύτερος. Φυσικά είναι πολύ σημαντικός παίκτης. Δεν θέλω, όμως, να ξεχωρίζω τους παίκτες. Και ο ΜακΚίσικ ήταν φανταστικός και όλοι...

Αν δείτε το παιχνίδι ο Σάσα ήταν λίγο κουρασμένος και έκανε και ένα φάουλ επειδή ήταν προφανές πως εκείνη τη στιγμή ήταν εξουθενωμένος και δεν είχε καθαρό μυαλό. Όμως, όλοι ξέρουν πόσο σημαντικός είναι ο Σάσα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

7 σχόλια

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 19:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Γεια σου Γιώργο. Ωραίο το σχόλιο σου.
    Όταν διάβασα Που έγραψες για το Τεόντοσιτς , Με πόνεσε η καρδιά και Μου ήρθε το το παράπονο Το μεγάλο που έχω μέχρι σήμερα .; γιατί χάθηκε κι αυτός ο παιχταράς μας ό Μιλος Τεόντοσιτς Και δεν αποκτήθηκε όταν γύρισε από το NBA.
    Ο παιχταράς μας τα έδωσε όλα τα χρόνια αυτά για την ομάδα μας όλα, υπηρέτησε την ομάδες άπιστος στρατιώτης και τα έδωσε όλα αλλά δυστυχώς οι πρόεδροι μας αντί να τον επαινέσουν και να το ξανά αποκτήσουν ποτέ το πούλησαν τους ρώσους με ένα, 2 εκατομμύρια € χωρίς τη θέληση του παρακαλώ.

    Οι μεγάλες αξίες παικτών όπως τότε όντως κυρία Αγγελόπουλοι ανταμείβονται Ανάλογα όπως τους αξίζει και δεν πωλούνται τέτοιες μεγάλες αξίες.

    Άν ο Τζιοβαννι Ολιβειρα Αποκαλείται δικαίως Ως μάγος του ποδόσφαιρο Από τους φιλάθλους τότε εξίσου δικαιως ονομάζεται και ο Μίλος Τεόντοσιτς ως μάγος του μπάσκετ. Ειναι μια πολυ μεγαλη ιδιοφυία Του μπάσκετ , στρατηγός παιχταράς με τα όλα του, Μέγας μάγκας του μπάσκετ. Playmaker ολικής Και Σκορερ όλα μαζί.
    Ο παιχταράς μας Τεόντοσιτς ανδρώθηκε στον ολυμπιακό τα έδωσε όλα πέντε ολόκληρα χρόνια επαναλαμβανω ,με Μάγια με ιδιοφυΐα με σκοράρισμα με τσαμπουκά . Ρνας Playmaker χάρμα ιδέστε και όμως δεν τον απέκτησαν οι Αγγελόπουλοι. Πλήρωσαν τότε ένα κάρο 10 εκατομμύρια δολάρια επαναλαμβάνω στο Τσίλντρες, 3,6 6 εκατομμύρια $ στον Κλέιζα, 3 εκατομμύρια € ανά σεζόν στον Παπαλουκά 9 εκατομμύρια δηλαδή ευρώ συνολικα πήρε ο Παπαλουκάς, χωρίς να προσφέρει τίποτα παρα μονο έπαιζε παλαμάκια σαν Assistant του Παναγιώτη Γιαννάκη. Σ’ αυτούς Πλήρωσαν εκατομμύρια και στο δικό μας το παλικάρι Τον Τεοντοσις , το δικό μας το παιδί δεν Πλήρωσαν τα δέοντα που δικαιούταν Ο παιχταράς μας και να μείνει στο λιμάνι που ανδρώθηκε.
    Σε εκείνη την δύσκολη περίοδο το ‘δωσα στην Ρωσία με 1.000.200 λιάδες ευρώ και το παιδι έκλαιγε και δεν ήθελε να φύγει ποτέ από την ομάδα αλλά δυστυχώς το δώσανε. Και πριν τρία χρόνια που είχαμε την μεγάλη ευκαιρία να το ν ξαναποκτήσουμε , δεν Θέλανε να πληρώσουν αυτά που του αξίζει το παλικάρι.
    Ό Τροντοςιςις όντως ήταν ηαδυναμία μου Η μεγάλη . Τον είχαμε αγαπήσει πάρα πολύ αυτον τον παίκτη και αγαπήθηκε από εκατομμύρια φιλάθλους του ολυμπιακού και δέθηκε με την ομάδα πάρα πολύ,.
    και δεν ήθελα ποτέ να τον δω Να φοράει ξένη φανέλα .και δεν μπορούσα να το βλέπουμε με άλλη φανέλα ούτε με ρωσική ούτε με ιταλική ούτε με καμιά άλλη. Μόνο με την Ερυθρόλευκη του ολυμπιακού , έτσι το συνηθίσαμε Έτσι τον ζήσαμε , Έτσι τον είδαμε Έτσι τον γνωρίσαμε Έτσι τον έχουμε πάντα στην μνήμη μας.
    Και τον Χαίρονται σημερα ομως
    ξένες ομάδες και ξένοι φίλαθλοι, οι ιταλοί και χθες παραλίγο να μας κάνει μεγάλο χουνέρι Που δεν Μπορούσε να την ανακόψει κανείς από την ομάδα μας.
    Τραγικά Ανεπανάληπτα λάθη της διοίκησης .

    Η ομάδα χρειάζεται δύο παικταράδες που να κάνουν την διαφορά στην ομάδα όπως είπα επαναλαμβάνω Για να πετύχει το στόχο της.

    Φίλε Γαύρε συμφωνώ μαζί σου
    .

    Συγχαρητήρια για την χθεσινή νίκη αλλά μας βγήκε η ψυχή πάλι με τα ίδια λάθη του Μπαρτζώκα επαναλαμβανόμενα.

  • Giannis
    Giannis Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 16:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο σε όλους... πολύ σημαντική νίκη... όμως εγώ πιστεύω ότι πρέπει σε τέτοια παιχνίδια που υπάρχει αστοχία από κάναν Λαρεντζάκη π.χ. να παίζει έστω κ λίγο ο πάπας... εμπιστοσύνη θέλει..έχει καλό σουτ στην άμυνα το κυνηγάει.... γιατί όχι...? Επίσης κ ο λουτζης....με το πρώτο λάθος έξω...δεν είναι έτσι... γνώμη μου.... είναι πολλά τα παιχνίδια πάντως ακόμη κ πρέπει να βοηθήσουν όλοι το κάρο που λέγεται Ολυμπιακός...

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 14:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητό redgoal δεν θα κάνουμε θέμα βεβαίως ένα σχόλιο που δεν ανέβηκε αλλά ήταν το περιεχόμενο ακριβώς το ίδιο άλλωστε ποτέ δεν έχω βρίσει, ούτε μειώσει, ούτε χλευάσει, ούτε ειρωνευτεί φίλαθλο της ομάδας και βεβαίως την ίδια την ομάδα που αγαπώ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, όπως συστηματικά το κάνουν άλλοι και τα σχόλια τους περνάνε, ΑΛΛΆ δεν είναι μακριά που θα ΤΟ ΞΑΝΑΚΆΝΟΥΝ γιατί οι γνωστοί αυτοί που το κάνουν δεν τους συγκρατεί τίποτα!!!!
    Άλλωστε η .......αγνή και ασυγκράτητη αγάπη?????? για τον σύλλογο και τον φίλαθλο της ομάδας τους?????? (τέλως πάντων!!!!) που έχουν, δεν θα τους σταματήσει σε τίποτα για να βγάλουν την απεριόριστη εκτίμηση????? που έχουν και την χολή!!!!!
    Για να δούμε???????

    REDGOAL: Και γιατί το ανεβάζουμε τώρα φίλε; Είτε δεν το έστειλες ποτέ, είτε δεν είχες καλό Ίντερνετ και δεν ανέβηκε, είτε δεν είχες βάλει όνομα και απορρίφθηκε αυτόματα από το συστημα. Κάτι πήγε λάθος. Εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην το ανεβάσουμε. Ίσα ίσα που είναι χαρά μας να σας δίνουμε βήμα μιας και στο 90% των ΜΜΕ σας έχουν φιμώσει

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 11:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Στην τελευταία πρόταση του Μπαρτζώκα είναι όλο το ζουμι για μένα .
    " Αν δείτε το παιχνίδι ο Σάσα ήταν λίγο κουρασμένος και έκανε και ένα φάουλ επειδή ήταν προφανές πως εκείνη τη στιγμή ήταν εξουθενωμένος και δεν είχε καθαρό μυαλό. Όμως, όλοι ξέρουν πόσο σημαντικός είναι ο Σάσα».
    Αυτό ακριβώς !!!! Αυτο που εγω καταλογίζω στον coach και μέχρι τώρα δεν καταλάβαινα , είναι πώς γίνεται κάποιοι παίχτες να φένονται κουρασμένοι και να μην τους βγάζει για να πάρουν ανάσες ? Προφανός κάποιος λόγος θα υπάρχει , που τώρα δεν μπορω να καταλάβω . Πάντως το βλέπει κι αυτός και δεν είναι ύπνος ή πίνει θάλασσα που λένε ορισμένοι .
    Για τον ίδιο λόγο χάσαμε στο Μονακό . Αν δείτε τον αγώνα στα 3 λεπτα πριν το τέλος ο Σλούκας κάνει ένα λάθος εμφανός κουρασμένος στην επίθεση κι ο coach τον αφήνει μέσα . Στη συνέχεια κάνει δυο κακες άμυνες και πήρε και το σούτ 2 πόντων με κακες προυποθέσεις . ολα σημάδια κούρασης κι όμως τον είχε αφήσει μέσα

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 10:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι κρίμα κόουτς να είσαι ένας τόσο καλός προπονητής και γαύρος όπως τουλάχιστον ξέρουμε και να προσπαθείς με κάθε τρόπο κάποιες φορές να παίρνεις αδιανόητες αποφάσεις και να βλέπουμε κάποιες φορές τους παίκτες αγνώριστους!!!!
    Το ότι κάποιες φορές το τρίποντο είναι άγνωστη λέξη ποιος φταίει;
    Οι χαμένες βολές τότε που κρίνεται ένας ολόκληρος αγώνας από παίκτες παραδοσιακά εύστοχους ποιος φταίει;
    Δεν μπορεί να φταίνε μόνο οι παίκτες επειδή αυτοί παίζουν και εσύ να είσαι ο αρχιμάστορας όταν είναι σούπερ και κερδίζουμε;
    Ούτε στα καλά παιδιά που εσύ έχεις διαλέξει δεν μπορείς να τους περάσεις ψυχολογία νικητή;
    Τον Τεόντοσιτς και και τον κάθε Τεόντοσιτς και Μπέικον των 20, 30 και 40 πόντων δεν μπορεί να τους αγνοείς όταν πανεύκολα μπορούσες να τους πάρεις με την δικαιολογία ότι δεν είναι "ήσυχα" παιδιά, για να πάρουμε τελικά κάποια άλλα καλά παιδιά που τα αφήνεις στο πάγκο όταν θα έπρεπε να είναι στο τερέν για να σου πάρουν το παιχνίδι γιατί γνωρίζεις ότι δεν μπορούν;
    Ο προπονητής μπορεί άμα θέλει να τιθασεύσει τους χαρακτήρες "άτακτων" παιδιών όταν είναι σε ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και να τους βάλει σε καλούπι μια χαρά!!!!
    Αλλά είσαι αμετανόητος εγωιστής και ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ θα μπορούσες να παραδεχθείς τα λάθη σου ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΣΥ και να κάνεις αυτό που βλέπει και λέει ΟΛΟΣ ΜΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ στο κόσμο αυτό που κάθε χρόνο περιμένει (βλέπε Βελιγράδι με ένα γήπεδο Ολυμπιακούς) που χάθηκε για κάτι που έλειπε και δεν αποκτήθηκε ποτέ!!!!
    Χθες πάντως αγαπητό redgoal ένα παρεμφερές σχόλιο μου δεν πέρασε!!!!

    REDGOAL: Παίδες αν βρίζετε ή αν σπαμάρετε κλπ κλπ και γενικώς χρησιμοποιείτε λέξεις "κολάσιμες" αυτόματα το σύστημα ακυρώνει το μήνυμα και πάει στα σκουπίδια. Αν το έχεις στείλει 8 φορές πχ το θεωρεί σπαμ και το διαγράφει. Απο εσάς εξαρτάται αν θα ανεβαίνουν ή όχι

  • gp77
    gp77 Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 10:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό που λείπει στην φετινή ομάδα είναι ξεκάθαρα η σταθερότητα και η διαχείριση του παιχνιδιού.
    Οι φετινοί παίχτες είναι σαφώς ποιοτικότεροι από τους περυσινούς. Και το έχουν αποδείξει σε παιχνίδια που έχουν πάρει ικανοποιητικό χρόνο. Σε παιχνίδια όμως που δεν είναι καλοί δεν γίνεται να παίζουν στάνταρ χρόνο βρέξει χιονίσει.
    Νομίζω το μεγαλύτερο κάψιμο το έχει φάει ο Πίτερς, κυρίως λόγω της εξαιρετικής χρονιάς που κάνει ο Βεζενκοφ. Αν έπαιρνα εγώ τις αποφάσεις θα τον έβαζα και 6-7 λεπτά σταθερά σε κάθε παιχνίδι στο 3 ώστε να δίνει και από εκεί αυτά τα τρίποντα από την αδύνατη πλευρά. Ο χρόνος που παίρνει ο Σασα δικαιολογείται αν σκεφτούμε ότι είναι ο εν δυνάμει mvp της διοργάνωσης.
    Κανααν μετά τις εμφανίσεις με ΠΑΟ και ΑΕΚ πίστευα ότι θα πάρει τα πάνω του και θα αποκτήσει μια σταθερότητα αλλά δυστυχώς ήταν απογοητευτικός. Δεν ξέρω αν πρέπει ν αντικατασταθεί ή να αφυπνιστεί με κάποιον τρόπο πάντως η εικόνα του σίγουρα δεν είναι πολύ ενθαρρυντική. Αν συνεχίσει όπως χθες ο Μακισικ θα έκανα αυτόν starter και θα έφερνα τον Κανααν από τον πάγκο με τον ρόλο καθαρά του σουτέρ.
    Νομίζω οι ιθύνοντες είναι αναμεσα στην απόκτηση ενός παίχτη κόμπο Γκαρντ με
    παιχνίδι iso και σχετικά καλή δημιουργία ή ενός παίχτη στο 3 με καλό σουτ που να μπορεί να βάζει σταθερά 3-4 σουτ σε κάθε παιχνίδι και να ξεκολλάει την ομάδα.

  • Πανος
    Πανος Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 08:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπραβο στην ομαδα. Με μια σημαντικη απουσια τελευταιας στιγμης που αλλαζει τον σχεδιασμο, καταφερε μια μεγαλη νικη.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...