roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Πάνοπλος... Θρύλος για άλωση Πριγκιπάτου

underarmor
redwell

Μετά τις εύκολες και επιβλητικές νίκες με ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ και Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, ο Θρύλος "μονομαχεί" στη Γαλλία με τη Μονακό την Τρίτη (10/01, 20.00, Nova), για την 18η ημέρα της Euroleague.

Μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή όπου η ομάδα του Πειραιά θα παλέψει για το διπλό έστω και με... μισό πόντο για να κρατηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και απουσίες καθώς άπαντες είναι στη διάθεσή του και κατά συνέπεια οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν πλήρεις, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει την πολυτέλεια να επιλέξει τα ιδανικότερα σχήματα.

Από την άλλη, οι Μονεγάσκοι είναι και αυτοί πλήρεις, πλην του Τζόρνταν Λόιντ ο οποίος δεν θα αγωνιστεί καθώς αντιμετωπίζει τραυματισμό στον ώμο.

Οι Γάλλοι φέτος είναι σε καλή φόρμα, ενώ έχουν θέσει ως στόχο πλέον την τετράδα, κάτι το οποίο το απέδειξαν και στον πρώτο γύρο όταν πήραν το “διπλό” στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός ωστόσο θα παλέψει να ανταποδώσει με το ίδιο νόμισμα, παίρνοντας το αίμα του πίσω στο Πριγκιπάτο.

Την σπουδαία αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική της διοργάνωσης θα διευθύνουν οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία) και Αμίτ Μπαλάκ (Ισραήλ).

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

13 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 12:07 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΝΟΠΛΟΣ δεν αρκει να εισαι πηγαινοντας χωρις απώλειες σε εναν αγωνα...αλλα να αξιοποιείς ολα σου τα οπλα!

    Εμεις φετος εχουμε οπλα "παρκαρισμένα" στο πάγκο.

    Ο Παπας και ο Λουτζης δεν ακουμπάνε...
    Ο Τσάμης ουτε καν στο ελληνικο πρωταθλημα...
    Ο Μπολομπόι πλέον, ουτε ενα λεπτό συμμετοχης λες και τον εχει τιμωρια για τα λάθη που εκανε με την Αρμάνι. Λες και αλλοι δεν κανουν λάθη!!! Ο Παπανικολάου πχ που 2 μηνες ειχε κανει οτι βλακεια ηθελες σε καθε αγώνα, εχανε καλαθια μονος τους κατω απο τη μπασκέτα, αυτον δεν τον τιμωρησε ποτέ ο Μπαρτζώκας. Αρα εχουμε και θεμα "συμπαθειών" στην ομαδα??? Διακρισεις???

    Οταν στη τελευταία περίοδο δεν βάζεις ΒΕΖΕΝΚΟΦ, ΦΑΛ, ΛΑΡΕΤΖΑΚΗ να ξεκουράσεις τους αλλους παιχτες και τους ξεχνάς στο πάγκο....τι θελετε μετα να λεμε??? Για οπλα και φαρέτρα??? Κοροιδευομαστε???

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 10:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Το παιχνίδι είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία, ξεκάθαρα όποιος κέρδιζε έμενε κορυφή, και είχε κάθε πλεονέκτημα έναντι του άλλου..

    .. επίσης και ψυχολογική, γιατί θεωρώ ότι ήταν κρίσιμο για τις ισορροπίες ανάμεσά μας, επίσης από πέρυσι λέω ότι Ολυμπιακός/Μονακό είναι το νέο rivalry της Ευρωλίγκας, μετά και τους εκπληκτικούς αγώνες στα play off πέρυσι.

    Όταν παίζεις με μία σούπερ αθλητική ομάδα, και δεν παίζει ο πιο αθλητικός σου παίχτης (Bolomboy) ε, τότε το έχεις διαβάσει πολύ λάθος το παιχνίδι! Είχε κάποιο θέμα ο Bolo και δεν έπαιξε; Δεν είχα διαβάσει κάτι.. γενικά πάσχουμε από θέμα αθλητικότητας, ομάδες με ψηλά και αθλητικά κορμιά μπορούν να μας βάλουν δύσκολα (Ζαλγκίρις είναι μία τέτοια, Μακάμπι, οι Ισπανικές φυσικά, Μονακό) και εκεί ίσως θα έπρεπε να παίξουμε με 2 μεγάλα κορμιά επιτέλους, να δούμε και τον Bolo σαν 4, με Black 5, μπορείς να έχεις και Peters στο 3 (με Diallo στο 3 μας έπαιρνε, από το σύστημα με 3 guard που είχε όλα τα μις-ματς ο Diallo), βάζεις και Canaan και άσσο Σλούκα/Walkup, και παίζεις δυνατά σε ριμπάουντ/άμυνα/κλείσιμο καλαθιού.

    Από Canaan εκεί που έφτασες, ένα τρίποντο θα το έβαζε στο τέλος κάπου, δεν μπορεί να έχανε περισσότερα, και ένα τρίποντο μπορεί να ήταν σημαντικό.

    Πάμε για την νίκη μεθαύριο.. όλα δύσκολα από εδώ και πέρα..

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 22:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Ούτε αλλαγές, ούτε τπτ.... Κόλλησε πάλι ο Μπαρτζωκας. Ούτε Μπολομποι, ούτε Βεζενκοφ στο τέλος... Ούτε Λαρετζακη...
    Είχαν πεθάνει τους είχε βγει η γλώσσα έξω όσων έπαιζαν, ο Σλουκας δε μπορούσε να ανασάνει και μια αλλαγή δεν έκανε. Έβαλε τον ΦΑΛ στα 7δευτερολεπτα πριν το τέλος.
    Μας έδιναν το παιχνίδι οι Γάλλοι και εμείς το δίναμε ξανά πίσω.
    2/2 ήττες από τα υοερεκτιμημενα γαλλακια.
    Ωραιότατα...


    ΝΤΟΡΣΕΙ Η ΤΎΠΟΥ ΝΤΟΡΣΕΙ ΧΘΕΣ....

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 21:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΑΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΩΣ Η ΜΟΝΑΚΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ 48 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ 33 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΜΑΣ
    ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΗΤΤΕΣ ΜΑΣ

  • Red7arrow
    Red7arrow Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 21:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό λέγεται ΚΌΜΠΛΕΞ.
    ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΗ ΟΜΆΔΑ Η ΜΟΝΑΚΌ.
    Χάνουμε μόνοι μας.
    Πολλά λάθη.
    Ξαφνικά ξεχάσαμε να παίζουμε.
    Ο Κανααν βάζει 1 τρίποντο κάθε 10 προσπάθειες.
    Ο Παπανικολάου απο όταν έφαγε τη τάπα εξαφανίστηκε...
    Ο Σλουκας τραγικός...
    Χάλια μαύρα.
    Και ο Γουοκαπ τα ίδια.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 21:05 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΡΜΠΟΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΚΟ
    ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΣΧΗΜΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΩΣΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΜΟΝΑΚΟ ΞΥΠΝΑΕΙ
    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟΥΣ 85 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

  • gp77
    gp77 Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 18:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν χάσουμε και σήμερα τότε η Μονακό τινει να γίνει η νέα Ζαλγκίρις με την οποία επι 3-4 χρόνια είχαμε ψυχολογικό και όπου μας έβρισκαν μας κέρδιζαν.
    Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν θα είναι και αυτό νομίζω το γνωρίζουν όλοι στην ομάδα. Εξάλλου ποιο παιχνίδι είναι εύκολο στη φετινή διοργάνωση.
    Πρέπει να πάμε στην ίδια λογική όπως στο παιχνίδι με την Αρμανι. Ο υψηλός ρυθμός με τέτοιες ομάδες δεν μας βολεύει. Εκτός και βρεθούμε σε εξαιρετική ημέρα επιθετικά.
    Θεωρητικά ο Φολ έχει πλεονέκτημα κοντά στο καλάθι απέναντι σε Χολ και Μοτεγιουνας. Βαρόμετρο θα είναι η απόδοση του Πίτερς καθώς ο Μπραουν θα πέσει πάνω στον βεζενκοφ με μοναδικό σκοπό να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού. Ενώ στην περιφέρεια θα ήθελα να δω τον Λούντζη έστω 4-5 λεπτά πάνω στον Τζειμς να του κάνει κάποια φάουλ να τον βγάλει εκτός ρυθμού, ενώ και εδώ όπως και στους ψηλούς αν η second unit με το δίδυμο Σλουκα-Μακισικ πιάσει καλή απόδοση θα γύρει η πλάστιγγα υπέρ μας.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 18:21 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe
    Δεν μπορείς να μιλάς για χαζές ήττες, όταν η Ευρωλίγκα φέτος είναι τόσο αμφίρροπη που σχεδόν δεν ξέρουμε πια ποια ήττα είναι γκέλα. Όλες οι ομάδες έχουν ήττες από άλλες που είναι χαμηλά στη βαθμολογία.
    Σαν οπαδοί δεν αντέχουμε το 'ωραίο πρωτάθλημα'. Μας λέγανε κάποτε για το Αγγλικό που όλοι νικάνε όλους και τώρα στην Ευρωλίγκα που συμβαίνει κάτι τέτοιο, μιλάμε για χαζές ήττες. Ας αποφασίσουμε τι θέλουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με Σουπερλίγκα.
    Κατά τ άλλα δύσκολο το αποψινό ματς, αλλά για να νικήσουμε θα πρέπει να μην έχουμε τα φαλτσοσφυρίγματα του ΣΕΦ.

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 13:35 Σύνδεσμος σχολίου

    To παιγνιδι δεν ειναι απλά θεμα γοητρου.

    Ειναι και βαθμολογικο καθως με ηττα απο τη Μονακο θα χρειαστουμε 2 νικες παραπανω για να την ξεπερασουμε αργοτερα και υπαρχει η περιπτωση (το απευχομαι) να πεσουμε ξανα μαζι της στα play-offs.

    Ταυτοχρονα ειναι και ψυχολογικο. Η Μονακο μας εφερε στα ορια μας περισυ και μας εκανε νικη στο ΣΕΦ. Ταυτοχρονα, μας νικησε και φετος στο ΣΕΦ, σε μια περιοδο μαλιστα που υποτιθεται ειμαστε σε φορμα και δεν ειχαμε τραυματισμους. Τυχον νεα ηττα απο τη Μονακο θα δωσει στους Γαλλους το ψυχολογικο πλεοενκτημα οτι μας 'εχουν' όποτε θελουν. Αν διαβασατε και τα σχολια του Ντιαλό χθες, είπε κατι συναφες: 'We know how to beat them'. Ειναι πανω-κατω ιδια περιπτωση με την Εφες που κι αυτη ξεσκιζεται οταν παιζει απεναντι στην ομαδα μας.

    Μη παρασυρομαστε απο το γεγονος οτι τους κερδισαμε περισυ ή οτι δεν ηταν πολυ γνωστη στην Ευρωλιγκα τα προηγουμενα χρονια η Μονακο. Εφετος εχουν ριξει πανω απο 20εκ. μπατζετ και εχουν σκοπο τουλαχιστον το Φ4. Και αν οι ρωσικες ομαδες δεν ξαναμπουν στην Ευρωλιγκα στο προσεχες μελλον, η Μονακο εχει σκοπο να παρει τη θεση της ΤΣΚΑ με ρωσικα κεφαλαια ανω των 30εκ. Επομενως, σκοπευουν ψηλα και ενα απο τα εμποδια σ' αυτο ειναι ο Ολυμπιακος. Ειδατε πως παρατηρουσαν οι Τζεϊμς και Χολ τον Ολυμπιακο στο ΟΑΚΑ?

  •  Rommel7
    Rommel7 Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 13:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε ρε ομαδάρα προτελευταίο ματς Ευρωλίγκας πριν την θητεία...ένα ωραία 2/2 για να μπούμε κύριοι...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

Άγιος...Ποντένσε 2-2 στη Λεωφόρο

Κάτω του μετρίου ο Θρύλος στη Λεωφόρο βρέθηκε πίσω με...

Τσικίνιο για Κάρμο και διαιτητή τελικού

Ο Τσικίνιο είναι από τους πλέον... περιζήτητους για τα πορταγαλικά...

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...