roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Να μην παρεκκλίνουμε από το πλάνο»

underarmor
redwell

Αποστολή στο Μονακό για τον Θρύλο όπου την Τρίτη (10/01, 20.00) θα αντιμετωπίσει τους Μονεγάσκους, στο πλαίσιο της 18ης ημέρας της Ευρωλίγκας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει:

«Νομίζω ότι είμαστε στην εξέλιξη μιας χρονιάς όπου όλοι προσπαθούν να βελτιωθούν. Κι εμείς προσπαθούμε να βελτιώσουμε το ομαδικό μας παιχνίδι. Όταν οι συνθήκες μας το επιτρέπουν παίζουμε καλά. Υπάρχουν και φορές που δεν έχουμε παίξει καλά και το έχουμε πληρώσει.

Ένα παράδειγμα είναι το παιχνίδι με τη Μονακό στον πρώτο γύρο, όπου προερχόμενοι από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, εκ των οποίων οι τρεις στην Ισπανία – αν θυμάμαι καλά – υποτιμήσαμε το παιχνίδι, δεν παίξαμε με τον τρόπο που έπρεπε. Προτεραιότητά μας είναι αυτή. Να παίξουμε όπως πρέπει για να πάρουμε ένα τέτοιο ματς».

Αναλύοντας την Μονακό, τόνισε: «Δε νομίζω ότι βάζει δύσκολα μόνο στον Ολυμπιακό, βάζει δύσκολα σε όλες τις ομάδες. Έχει μεγάλη ποιότητα, έχει μεγάλη ικανότητα στο iso. Παίκτες δηλαδή που στην απομόνωση, όπως ο Οκόμπο και ο Μάικ Τζέιμς είναι πολύ καλοί.

Έχει αθλητικότητα στους ψηλούς. Οι πλάγιοι της παίκτες, σαν τον Ντιαλό μπορούν για παράδειγμα να παίξουν αμυντικό ρόλο σημαντικό. Είναι μια ομάδα, δηλαδή, που πρέπει να μείνεις τελείως στο πλάνο. Να μην παρεκκλίνεις από το πλάνο του παιχνιδιού για να μπορέσεις να παίξεις σε ένα γήπεδο που είναι και ιδιαίτερο.

Είναι μικρό γήπεδο και η ατμόσφαιρα έχει λίγο διαφορετικές συνθήκες από άλλα παιχνίδια Ευρωλίγκας. Εν πάση περιπτώση είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι όπως όλοι καταλαβαίνουμε, που πρέπει να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε».

Αναφερόμενος στο γεγονός πως και σε αυτό το ταξίδι, ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του φιλάθλους του, είπε: «Χαιρόμαστε πολύ! Είναι καλή συνθήκη. Ιδίως τα ταξίδια που έχουμε δυο αγωνιστικές εκτός έδρας συνεχόμενες.

Είναι ένα ωραίο ταξίδι, αν βέβαια συνοδεύεται με καλά αποτελέσματα. Οπότε ο τουρισμός είναι ωραίος, οι κοινές στιγμές με την ομάδα για τους φιλάθλους μας είναι ωραίες, αλλά πρέπει να συνοδεύονται και από καλά αποτελέσματα για να γίνει η τέλεια εκδρομή».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

7 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 16:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Kώστα....σχετικά με Ντορσει που ειπες...Μενει G-League μπας και κερδισει χρονο στο να τον παρει καμια ομαδα. Το να μεινει εκεί για πάντα ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ.
    Διοτι θα βλέπει παιχτες αλλους να τους παιρνουν ομάδες και εκεινος θα μεινει και δε θα τον κοιταζει κανεις.
    Επισης, τωρα μπορει να ειναι στα φόρτε του...αλλα καθε χρονο ξεπηδάνε νεα φυντάνια και ταλεντα. Αν δεν εκμεταλευτεί την τωρινή του φρεσκάδα και περαση που εχει ακομα και στις ευρωπαικες ομαδες μπορει να το χάσει αυτο.
    Νομιζει οτι συνεχεια αυτον θα περιμενει ο Ολυμπιακος και η Φενερ και η καθε αλλη ευρωπαικη ομαδα???

    Για μένα αυτό που κάνει τώρα, ειναι σεβαστό, κυνηγάει το ονειρο του, αλλα εχει ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΚΟ για την πορεία του.
    Πιστευω οτι ανανέωσε στην G-League τουλαχιστον μεχρι το καλοκαίρι και μετά θα ψαχτεί αναγκαστικά να βρει ομάδα στην Ευρώπη. Δεν τον παίρνει να μείνει εκεί. Εκτός κι αν δεν τον ενδιαφέρουν χρηματα και δόξα και τον κάνει να αισθάνεται καλά το να παιζει και να ζει στη χώρα που μεγάλωσε. Εκει δε μπορουμε να κανουμε κατι αλλο.

    Εγώ απλα το λεω συνεχεια και το εχω απορία. Αφου δινουν τοσα χρηματα στον Ντορσει να επιστρέψει, αν ισχυει κοντα στα 2.5 μυρια....δε γινεται να τα δωσουμε εστω και λιγοτερα, να βρουμε εναν παιχταρα του 1.5 μυριου να ερθει να βοηθήσει τη φετινή προσπάθεια και να μεινει και 2-3 χρονια ακομα να εχουμε στο δυναμικο μας???

    Δηλ τα λεφτά που φαινεται να δινουν για τον Ντορσει, ειναι πολλά, ορθώς τα δίνουν, αλλα γιατι μόνο για εκεινον??? Δεν υπαρχουν αλλοι παιχταράδες που με αυτά τα χρηματα θα ερχονταν τρεχοντας?????

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 12:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Επισης το γεγονος οτι ο Εντουμπουίσι η αλλιώς "Κώστας" Αντετοκούμπο επέλεξε ΦΕΝΕΡ ειναι γιατί ο Ιτούδης τους εχει ΓΛΕΙΨΕΙ οσο δε πάει στην Εθνική και το IQ τους (μαζι και ο Ντορσει) ειναι τοσο χαμηλό που "γλυκάθηκαν" απο τον καλό και υποστηρικτικό αυτόν προπονητή που θα πηγαιναν χωρις σκέψη καμία να παιξουν για αυτον.

    ΑΝ Ο ΝΤΟΡΣΕΙ επιστρέψει ΕΥΡΩΠΗ καποια στιγμη και πάει σε ομάδα του ΙΤΟΥΔΗ δε θελω μετα ουτε ζωγραφιστό να τον δω ξανα!!! Και τις σκούπες που ειχε περυσι να τις βάλει εκει που ξερει.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 12:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωστα αυτά που λες ισχύουν....αλλα δεν σημαίνουν και τίποτα. Ολοι αυτοί ειναι επαγγελματίες. Το οτι ο Αντετοκούμπο τραγούδαγε το εισαι στο μυαλο κατι μαγικό μπορει να δειχνει οτι ειναι Ολυμπιακός, μπορει ομως και απλά να ειναι επικοινωνιακό η αυθόρμητο της στιγμής αποτέλεσμα.
    Αυτοί δεν εχουν ομάδες ουτε γούστα. Οπου πέφτει το χρήμα ειναι όλα!
    Εδώ αλλάζουν εθνικότητες για πλάκα. Στο συνθημα θα κολλαγαν ; ; ;

    Oσο για τον μικρό τον Κωστάκη.....αυτός ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΒΥΣΜΑ λογω του αδερφού του. Αλλα η αβάντα και η προώθηση από τα ΜΜΕ και ολους τους ελληνάρες υποστηρικτές τους αυτά κανει. Εδώ μεχρι και στον μεγαλύτερο αδερφό τον Φράνσις προσπαθούσαν με το ετσι θελω να τον κάνουν ποδοσφαιριστή και πηγαινε σε ομάδες και τον εψαχναν γιατι αυτος ειχε λασκαρισμένη βίδα και πουλαγε τρέλα, δεν εμφανιζόταν ποτέ στις προπονησεις!!!

  • Κωστας
    Κωστας Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 09:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Άσχετο με την ομάδα αλλά μπασκετικό . Ο αδελφός του Γιάννη που νομίζει ότι είναι ο Καρίμ με λίγη δόση Ναυάρχου δήλωσε ότι δεν ξέρει αν ο Γιάννης είναι Ολυμπιακός !! Ενώ ο Γιάννης υπάρχει σε βίντεο να τραγουδάει το " είσαι στο μυαλό " !!! Έτσι είναι όταν ο ένας γλύφει και ο άλλος πετάει !!! Ένας από τους Κουμπο είναι τοπ !!! Όλοι οι άλλοι είναι για τα μπάζα !!! Φάνηκε και στην εθνική !! Με μείον δύο παίχτες ειμασταν !!! Νίκη προβλέπω σήμερα στο πριγκιπάτο !!!

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 23:11 Σύνδεσμος σχολίου

    O Nτορσει η θα κατσει G League η θα βρει ομαδα , αλλιως δε μπορει να κατσει στο ΝΒΑ , θα μου πεις ειναι η G League... ΝΒΑ ? Οχι αλλα αμα θελει να κατσει στις ΗΠΑ ( και δε βρει ομαδα ) μπορει να κατσει εκει . Αλλιως μετα κοιταει στην Ευρωπη , αυτα ειναι τα δεδομενα νομιζω... ( ολα μαζι ) και να πουμε οτι μπορει να παρει παιχτη και το Μαρτιο πχ ( απο ΝΒΑ ) ετσι ακουσα...

  • Giannis
    Giannis Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 20:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Μονακό δεν είναι σε καλό φεγγάρι...με το γνωστό τρόπο σε διάρκεια και ένταση πρέπει να πάρουμε τον αγώνα για να σβήσουμε και την ήττα στο σεφ.... πάμε ομάδα πίεση από το πρώτο λεπτό σε κάθε μπάλα - επίθεση της Μονακό απόλυτος έλεγχος των ριμπάουντ και τρέξιμο να βρούμε εύκολα καλάθια στο ανοιχτό γήπεδο.

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 19:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Κυριε Ανδρεοπουλε:
    Επειδη προσφατα διαβασα οτι ο Dorsey δεν εχει εξασφαλισει την περιβοητη συνταξη καθως δεν πληρει τις προυποθεσεις,ενημερωστε μας τι υσχυει.
    Υγ:Το διαβασα απο ρεπορτερ του Ολυμπιακου.

    REDGOAL: Ισχύει ότι ο Ολυμπιακός έκανε την κίνησή του αλλά ο παίκτης θέλει να μείνει στο ΝΒΑ, οπότε κατά 90% δεν υφίσταται κανένα θέμα, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

Τσικίνιο για Κάρμο και διαιτητή τελικού

Ο Τσικίνιο είναι από τους πλέον... περιζήτητους για τα πορταγαλικά...

Άγιος...Ποντένσε 2-2 στη Λεωφόρο

Κάτω του μετρίου ο Θρύλος στη Λεωφόρο βρέθηκε πίσω με...

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...