roumeliotis

Carwiz

«Ο Κάναν έκανε ιστορικό ματς»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός «διέλυσε» την ΑΕΚ στο ΣΕΦ με 111-71, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League και διατήρησε το εγχώριο αήττητό του, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να πλέκει το εγκώμιο των παικτών του και δη του Αϊζάια Κάναν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Είμαι χαρούμενος αν ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο και πέρασε καλά. Ο Κάναν έκανε ένα από τα πιο ιστορικά ματς στην ιστορία του Ολυμπιακού. Θέλαμε να δώσουμε χρόνο.

Ο Φαλ και ο Σλούκας δεν έπαιξαν καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο και θέλαμε να δώσουμε χρόνο στον Βεζένκοφ που ερχόταν από τραυματισμό και έπαιξε 20' λεπτά.

Έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν και σε Euroleague και στο πρωτάθλημα. Σήμερα πήρε χρόνο ο Λούντζης. Είχαμε ματς την Παρασκευή, σήμερα και την Τρίτη έχουμε κι άλλο ματς.

Πρέπει να προσαρμοζόμαστε ανάλογα του τι έχουμε μπροστά μας, να ανεβάζουμε και να ρίχνουμε τον ρυθμό» τόνισε ο τεχνικός των νταμπλούχων.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

7 σχόλια

  • gp77
    gp77 Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 18:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσοι ξέραμε τον παίχτη ξέραμε και τις δυνατότητες του. Και εγώ του είχα ασκήσει κριτική κυρίως λόγω της μη προσαρμογής του όχι λόγω των ικανοτήτων του. Όπως σωστά αναφέρουν και άλλα παιδιά δεν είναι κανενα κολεγιόπαιδο ή κανενα εικοσάχρονο που δεν ξέρει τι να κάνει. Δεν είναι Χάρισον για παράδειγμα. Έχει τις ικανότητες να αποδοσει απλά φαίνεται πως ήθελε τον χρόνο του για μάθει το off ball παιχνίδι που του ζητούσε ο κοουτς.
    Σχετικά με την πληρότητα της ομάδας που αναφέρετε, συμφωνώ και εγώ πως η παρούσα έκδοση είναι από τις πιο πλήρεις όλων των εποχών τηρουμένων πάντα των αναλογιών του μπατζετ. Αν μπορούσα να κάνω μια δυο διορθωτικές κινήσεις θα ήταν να πάρω έναν παίχτη στο 3 και ίσως κάποιον έλληνα σαν συμπληρωματικό ψηλό που να παίζει και στις δυο θέσεις εφόσον ο κοουτς δεν υπολογίζει τον Μπολομποι καθόλου στο 4 και αναγκάζεται ο Βεζενκοφ να παίζει ανούσια εικοσάλεπτα στο πρωτάθλημα. Αν μιλήσω και πιο μακροπρόθεσμα το καλοκαίρι θα προσέθετα έναν ακόμα σκόρερ στην περιφέρεια είτε ένα κόμπο Γκαρντ είτε ένα τριάρι που να έχουν την προσωπική φάση. Ειδικά στο 3 έχουμε να δούμε παίχτη σκόρερ από την εποχή Γουντς.
    Μου αρέσει ο Μητρου Λονγκ και θα είναι ευκαιρία να τον πάρουμε αν συνεχίσει έτσι η αρμανι όποτε λογικά θα προχωρήσει σε ξήλωμα το καλοκαίρι.

  • GTR
    GTR Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 22:43 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΟΟΥΤΣ ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕΣ ΕΥΧΆΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΈΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΏΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΎΡΟ ΣΟΥ ΑΝ ΚΟΨΕΙΣ ΔΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΘΕΙΑ ΘΑ ΕΊΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ! ΜΊΑ ΑΠΟΡΊΑ ΕΚΕΊ ΣΤΗΝ ΕΤ3 ΤΟΝ ΚΆΝΑΝ ΓΙΑΤΊ ΤΟΝ ΓΡΆΦΟΥΝ ΟΤΙ ΈΧΕΙ ΥΨΟΣ 2.01m?

  • Pan
    Pan Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 12:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω στους οπαδούς ειδικά στην Ελλάδα είναι πως τόσο εύκολα βγάζουν παλτο έναν ανθρωπο που κουβαλάει καριέρα από nba και Ευρωλίγκα και μάλιστα με επιτυχία..δηλαδή ξέρει ο Μάκης ο Μπούκουρας ότι ο κανααν είναι παλτο αλλά ο κάθε προπονητής που τον παίρνει είναι μάλλον τραχανοπλαγιας αμπαλος…απίθανα πράγματα που είναι για γέλια…καφενές ΟΛΕ ..

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 11:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Rivers/Σιγάλας/Νακιτς/Τάρλατς/Φασούλας/Μπακατσιας/Παπανικολάου/Τόμιτς/Βέλπ/Γαλακτερός δεν την λες και κακή ομάδα!

    Αλλά συμφωνώ ότι με 1-2 προσθήκες η ομάδα μπορεί να γίνει η καλύτερη όλων των εποχών!

    Ήδη αν κατέβει Μιλού του χρόνου, μείνουν σχεδόν όλοι και επιτέλους πάρουμε και ένα 3αρι πίσω από τον Παπ δεν θες πολλά άλλα.

    Όπως έλεγα και από την αρχή της χρονιάς, ο Canaan μπορεί σε κάθε κρίσιμη στιγμή να κολλήσει 2 τρίποντα από τα 8 μέτρα και να κλείσε σπίτια, δεν θα τον μάθουμε τώρα τον άνθρωπο στα 30 του, δεν είναι κανένα παιδαρελι από το κολλέγιο.. απλά ενισχύεις τη γραμμή των γκαρντ με Έλληνα τύπου Dorsey/Mitrou και άντε γειά..

  • Πανος
    Πανος Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2023 22:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Το κακο ειναι οτι με την πρωτη ηττα παλι θα τα βαλουν με τον Μπαρτζωκα, τον Κανααν, τον Πητερς ... Αυτη η ομαδα ειναι μοντελο ανεξαρτητα τι θα κανει ως το τελος, χαιρεσαι να την βλεπεις. Δεν νομιζω να ειχαμε ποτε τετοια ομαδα. Ακομη κα τα χρονια που πηραμε Ευρωλιγκα η ομαδα ηταν του ενος (Ριβερς, Σπανουλης).

  • Νικ από Ρίζια Εβρου
    Νικ από Ρίζια Εβρου Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2023 22:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί ρε μεγάλε πότε δεν ηταν

  • Karababoglou
    Karababoglou Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2023 21:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειναι καλος ο Canaan τωρα???

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...