roumeliotis

Carwiz

«Με σκληράδα και ενέργεια...»

casino loutrakiou
redwell

Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ΟΑΚΑ την Παρασκευή (30/12, 21.00) είναι, σύμφωνα με τον Άλεκ Πίτερς, να κάνουν οι ερυθρόλευκοι μια νέα αρχή στην Ευρώπη, με τον Αμερικανό φόργουορντ να τονίζει:

«Όπως όλοι, έτσι και εγώ είμαι ενθουσιασμένος. Θα είναι ένα ακόμη αξιομνημόνευτό παιχνίδι, όπως ήταν και εκείνο που παίξαμε εδώ. Ελπίζω πως θα κάνουμε σπουδαία δουλειά και θα επιστρέψουμε στις νίκες, όπως όταν ξεκινήσαμε τη σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Θεωρώ πως θα είναι ένα ματς σκληρό. Δεδομένου του αγώνα, το ότι είναι ντέρμπι, το ότι είναι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, θεωρώ πως η σκληράδα και η ενέργεια θα είναι 100% το κλειδί.

Αν δεν τα έχουμε αυτά, ειδικά μέσα στην έδρα τους, θα είναι δύσκολο για εμάς. Όμως, νιώθω, και από τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας, πως είμαστε έτοιμοι».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε τον Μπέικον ως παίκτη-ρυθμιστή στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και ο Άλεκ Πίτερς, ο οποίος ενδέχεται να κληθεί να τον σταματήσει σε κάποια σημεία του αγώνα, συμφώνησε απόλυτα με τον προπονητή του:

«Είναι ομαδική δουλειά. Ειδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις έναν παίκτη όπως είναι ο Μπέικον. Είναι προφανώς ταλαντούχος, το έχει δείξει στην Ευρωλίγκα, έχει σταθερότητα και παρότι κάποιες φορές δεν ξεκινά ιδανικά, πάντα τελειώνει καταπληκτικά τα παιχνίδια.

Θα είναι ομαδική προσπάθεια, είτε τον μαρκάρω εγώ, είτε κάποιος άλλος. Θα χρειαστεί πέντε παίκτες από εμάς για να είμαστε σίγουροι πως κάναμε καλή δουλειά».

Τέλος, για το αν νιώθει έτοιμος να παίξει και για τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος ενδέχεται να απουσιάσει λόγω τραυματισμού από το ντέρμπι, είπε: «Είναι η καλύτερη δουλειά στον κόσμο και είμαι πάντα έτοιμος να μπω και να παίξω. Είμαι έτοιμος να μπω και να προπονηθώ αυτή τη στιγμή.

Πάντα έτσι προσεγγίζω την καθημερινότητα και αυτή τη δουλειά. Το λατρεύω. Λατρεύω να δουλεύω με τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου. Δεν είναι, λοιπόν, δύσκολο για εμένα να μπω και να είμαι έτοιμος να παίξω».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

7 σχόλια

  • Τάκης
    Τάκης Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 07:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάλι βγήκαν οι κρυφοβαζελοι να κραξουν παίκτες της ομαδας

  • Greg07
    Greg07 Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 22:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελικά όλοι μας, έχουμε κάνει την αρνητική κριτική των παικτών επιστήμη!!!!! Πραγματικά βλέπω μετά τον ρεαμπτσιουκ και τον Μασούρα στην μπαλιτσα, όπου φορτώσαμε μέχρι και τον χαμες, πιάσαμε δουλειά με τον Πίτερς τον μπολομποι και τον Ντολμά με πόδια που λέω εγώ τον αιζαια, ειρωνεύομαι και τον εαυτό μου , άλλωστε το έχουμε αναγάγει σε εθνικό σπορ , το να μουρμουραμε ,έτσι και εγω ποτέ χωνω στο ότι δεν υπάρχει σκόρερ , ποτέ στον Παπανικολάου και τις επιλογές , μετά τα βάζω με τον Σάσα που τον χτυπάνε ολοι οι αντίπαλοι σε όλες τις τελευταίες φάσεις, ποτέ με τον εμμονικο Μπαρτζώκα και τις λάθος επιλογές,τι να κάνουμε ρε μάγκες πρέπει να ανεχόμαστε η μεν του δε και τούμπαλιν, να έχουμε υγεία να είμαστε καλά και να κάνουμε το καλαμπουρακι μας , όλοι γουστάρουμε θρύλο , πάντως αύριο αν , λέω αν, κάνουμε διπλό , η χρόνια για τον ζελα θα έχει τελειώσει με μουρμούρα περί εσόδων και εξόδων για παρατημένη ομάδα από τον πρόεδρο -παρκαδορο και άλλα γραφικά τερτιπια , αιντε μπας και διαλυσουμε μια ώρα νωρίτερα τον πράσινο θίασο redgoal ευχαριστώ!!!!!

  • Giannis
    Giannis Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 16:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαίρομαι πραγματικά που τελικά δεν θα παίξει ο Σάσα για να δούμε επιτέλους κάποια βασικά πράγματα κ από τους άλλους...όπως ο Πίτερς ο μπολονμποι ο Μπλάκ που θα τούς δωθεί η ευκαιρία σε ένα δύσκολο παιχνίδι κ θα έχουν περισσότερο χρόνο στο παρκέ να μας δείξουν ότι μπορούν ειδικά απέναντι σε παίκτες με αρκετή ενέργεια όπως π.χ Ουίλιαμς κ μπέικον...να απαντήσω πως για όλα τα μις ματσ στο μπάσκετ υπάρχει απάντηση...για κάποιους αδαείς φίλους το γράφω αυτό που σνομπαρουν κάποιους παίκτες...θέλω να δω έναν απόλυτα συγκεντρωμενο Ολυμπιακό που θα ξεκινήσει με πολύ πίεση στην μπάλα πλήρη έλεγχο στα αμυντικά ριμπάουντ σωστές επιλογές στην επίθεση...η μπάλα μέσα κ μετά έξω...κ με όρεξη για τρέξιμο για σαράντα λεπτά... περιμένω επίσης το ροτεσιον να ανοίξει...κ ηρεμία στον πάγκο!!! Είμαστε σε θέση να κάνουμε το διπλό...πάμε ομάδα.... καλή επιτυχία!!!!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 15:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Να δω σκληράδα απο σένα τον ανέκφραστο και τι στο κόσμο!!!

  • asrerix
    asrerix Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 15:43 Σύνδεσμος σχολίου

    σκληραδα ο πιτερς χαχαχαχα ο πιτερς χαχαχαχα

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 15:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα εχει ενδιαφερον να δουμε τον πεζοπορο Πιτερς να μαρκαρει τον αθλητικοτατο Γουιλιαμς... Ο δευτερος εχει ολα τα φοντα να κανει μεγαλη βραδια

  • ThanRed
    ThanRed Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 15:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Σκληράδα και Πητερς....χαχαχα το άλλο με τον Τοτο??

    Βάλε και το Σλουκα να δέσει το γλυκό.....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...