roumeliotis

Carwiz

«Κλειδί η άμυνα, δύσκολα ο Βεζένκοφ»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός "μονομαχεί" την Παρασκευή (30/12, 21.00) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 16ης ημέρας της Ευρωλίγκας, με στόχο να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές νίκες και τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου τα εξής:

«Δεν μπορείς να αρνηθείς πως είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Ειδικά με την βαρύτητα που δίνουν οι αντίπαλοί μας. Έχουν κάνει τόσες μέρες sold out, περιμένουν πως και πως.

Για εμάς είναι ένα εκτός έδρας ματς, σε μια πολύ δύσκολη έδρα και σίγουρα με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Όμως, μου φαίνεται πως για τους αντίπαλούς μας είναι πιο σημαντικό από αυτό που φέρεται…».

Ερωτηθείς για τα κλειδιά της αναμέτρησης, απάντησε: «Ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού εξαρτάται από τον Μπέικον. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να το καταλάβεις.

Παίρνει πολλές προσπάθειες, έχει μεγάλη ικανότητα στο σκορ. Όταν σκοράρει πολύ, ο Παναθηναϊκός σκοράρει συνολικά πολύ. Όταν δεν σκοράρει πολύ, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει χαμηλά. Άρα αυτό το matchup θα είναι πολύ σημαντικό με οποιοδήποτε τον μαρκάρει, αλλά και γενικά η συνολική μας προσπάθεια.

Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός έχει ικανότητα, έχει ταλέντο, έχει σε όλες τις θέσεις παίκτες έμπειρους, έχει παίκτες με αμυντικό ρόλο, έχει παίκτες με επιθετικό ρόλο. Γενικά θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό αμυντικό παιχνίδι, όπως πάνω κάτω κάναμε εδώ όταν κερδίσαμε για το πρωτάθλημα.

Θα πρέπει, όμως, να είμαστε καλύτεροι επιθετικά και να βάλουμε τα ελεύθερα σουτ, που σίγουρα θα βρούμε μέσω της κυκλοφορίας της μπάλας. Επίσης, πρέπει να ανταποκριθούμε αμυντικά στην στόχευση του Παναθηναϊκού.

Ο αντίπαλός μας στοχεύει κάποιους παίκτες σε iso καταστάσεις, είτε στο ποστ, είτε στην περίμετρο. Πρέπει να αμυνθούμε καλά και ατομικά και συνολικά στο πως η ομάδα θα καλύψει αυτά τα mismatch».

Τέλος, σε ερώτηση αναφορικά με το αν ο Σάσα Βεζένκοφ θα είναι σε θέση να δώσει το «παρών», είπε: «Δεν είναι αισιόδοξα τα πράγματα. Γενικά έχει ενόχληση. Θεωρητικά είναι πολύ δύσκολο να παίξει. Θα δούμε, όμως».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

7 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 16:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Το διάβασα και εγώ. 3 ποιοτικότατες προσθήκες, και 2 επίπεδα πάνω ο Αστέρας, εκεί που ήταν για το γκρουπ το τελευταίο και 14-18 θέσεις, τώρα πάει για 8αδα.. βέβαια αυτές οι 3 προσθήκες 2πλασιασαν το μπάτζετ του..

    Το FFP πάντως κάνει δουλίτσα..

  •   Johnker7
    Johnker7 Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 13:18 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΣΧΕΤΟ:ισχυει οτι ο Αστερας κλεινει κ Πολοναρα?Αν ισχυει κατι τετοιο απλα μας γλεντανε κμπανε περιπατο τα περι μπατζετ κ φαβοριτισμου καποιων ομαδων...Μαλλον παλι ειμαστε η τελευταια τρυπα της φλογερας...Παμε ηρωικα ωρε αδερφια....Γιουρια!

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 09:11 Σύνδεσμος σχολίου

    ο κοουτς εκανε αυτες τις δηλωσεις καθαρα για να αποφορτισει το κλιμα που εχει δημιουργηθει στο απεναντι στρατοπεδο. η χροναι για εκεινους ειναι οριακη αφου για να πιασουν οκταδα θα πρεπεινα κανουν την υπερβαση. ο μονος στοχος τους, αφου χασανε και το σουπερ καπ (μιας πρωτης ταξεως ευκαιριας να ριξουν σταχτη στα ματια ) με το καλημερα , ειναι να κανουν οσο μεγαλυτερη ζημια γινεται στον Ολυμπιακο. Στο σημερινο που λειπει και ο Βεζενκοφ βλεπουν μια τεταστια ευκαιρια να κλεισουν μια δυσκολη για εκεινους χρονια με κατι θετικο , μια πιθανη νικη γιοα αυτους θα ηταν μια σανιδα σωτηριας , για εμας θα εχει σιγουρα βαθμολογικες επιπτωσεις αλλα περα απο αυτο και δημιουργια αρνητικου κλιματος , θελει προσοχη κι εχει ιδιαιτερη βαρυτητα αυτο το συγκεκριμενο παιχνιδι οποτε ο κοουτς δεν θαλησε να βαλει εξτρα ψυχολογικο βαρος στην πλατη των παικτων του .

  • Νικη
    Νικη Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 03:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Χωσε Μπαρτσωκα ..οπως τα λεει ειναι..το παιχνιδι ειναι σημαντικο (μονο )για τους αντιπαλους..για μας αν ερθει η νικη θα ναι αυτονοητο κι αν ερθει ηττα ..οκ..παμε γι αλλα.. τα τελευταια 2-3 χρονια εχω εντονοτατη την αισθηση, οτι το διπολο ολυμπιακος -παναθηναϊκος νοιαζει μονο τους δημοσιογραφους ,μπας και αναστησουν τον παο..

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 17:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Τυχαιο που μετα τον βαζελο παιζουμε με αρμανι; Οπως και περσι, θα ξεσπασουμε σε αυτους

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 16:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Πως τα φέρνει η ζωή...
    Εχουμε 8 σερί νίκες απεναντι στον βάζελο και οταν αυτό το σερί σπάσει καποια στιγμή φαντάζομαι η γκρινια θα υπαρχει μεν αλλα θα διαρκέσει λίγο.
    Τώρα ομως ετσι σαλάτα που τα εχουμε κάνει, αυτή η συγκεκριμένη ηττα ΑΝ ερθει, θα ειναι σχεδόν καταστροφική για ψυχολογία και βαθμολογία.
    Διότι θα ειναι η 3η σερι ηττα στην Ευρωλίγκα και κόντρα στον βάζελο. Και θα ειναι και χωρίς Bεζενκοφ! Αυτο το λέω γιατί φοβάμαι θα φανεί σημερα οτι οταν ο Βεζενκοφ απουσιάζει, ο Ολυμπιακός ειναι αλλη ομάδα (προς το χειρότερο).
    Αυριο το γήπεδο θα ειναι κολαση. Αυτοί ζουν και θα κανουν τα παντα για να σπάσουν πρώτα το σερί και μετα για τους βαθμους στην ευρώπη. Το 8-0 σερί ειναι μια ντροπή που δεν ξεπλένετε. Απλά για εμάς η συγκεκριμένη ενδεχόμενη ηττα αυριο, θα ειναι πολύ κακό αποτέλεσμα!!!
    Το ΠΡΕΠΕΙ αυριο ειναι τεράστιο! ΑΝ χάσουμε θα ερθουν πολύ δυσκολες μέρες και θα το θυμηθείτε....ειδικά αν τελικά δεν επιστρέψει και ο Ντορσει ο οποίος με τον ερχομό του δεν προσθέτει απλά ποιότητα στην ομάδα αλλα και ψυχολογια!

  • Nickman7
    Nickman7 Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 14:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να δουμε ποσο συμπαγης θα ειναι η ομαδα μας χωρις τον καλυτερο παικτη της Ευρωλιγκας

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...