roumeliotis

Carwiz

Δύσκολο ως...απίθανο να παίξει ΟΑΚΑ ο Βεζένκοφ

casino loutrakiou
redwell

Ολοένα και πιο πιθανό είναι να μην παίξει ο Σάσα Βεζένκοφ στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (30/12, 21:00) για την 16η ημέρα της Ευρωλίγκας καθώς ο Βούλγαρος διεθνής φόργουορντ ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό σπασμό στον προσαγωγό και δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη (29/12).

Έχει ακόμη ενοχλήσεις και θεωρείται αυτή τη στιγμή σχεδόν απίθανο να παίξει μιας και στον Ολυμπιακό φοβούνται ότι αν αγωνιστεί σε παιχνίδι υψηλής πίεσης υπάρχει κίνδυνος για θλάση, που θα τον κρατήσει για εβδομάδες εκτός δράσης σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή της σεζόν.

Θα δοκιμάσει και στο πρωινό χαλάρωμα ανήμερα του αγώνα, όμως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ολυμπιακός θα παίξει στο ΟΑΚΑ χωρίς τον πρώτο του σκόρερ...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

17 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 16:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολλές φορές κανω εκτιμήσεις αρνητικές για να μας πάει και γουρι....αλλα σήμερα φοβάμαι οτι με η χωρις βεζενκοφ θα χάσουμε.
    Ο Βάζελος δεν ειναι καμια ομαδαρα...αλλα δεν ηταν ομαδαρα ουτε η Βιλερμπαν ουτε ο Αστέρας. Σε συνδυασμό με το οτι σημερα θα γινει SOLD OUT και ο "ανεβασμένος" ποιοτικα βάζελος στην έδρα του θα κανει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να σπάσει το σερι του (9-0) ωστε να μην γινει 10-0, προβλέπω ηττα δική μας που μαλιστα σαν 3η σερι στη διοργάνωση θα φέρει πολύ γκρινια και απογοητευση σε ολες τις τάξεις της ομάδας.

    Περυσι η "υγεία" που εβγαζε το τμημα μπάσκετ ηταν και χάρη στα θετικά αποτελέσματα που είχαμε τα οποία γεμιζαν αυτοπεποίθηση τους παιχτες και βελτιωναν τις σχέσεις τους.
    Φέτος δεν υπάρχει αυτο το υγιές κλίμα. Μια κλίκα βλέπουμε μονάχα....Βεζενκοφ, Παπανικολάου, Λαρετζάκη και Λουτζη μια παρεουλα, ο Σλουκας ειναι ο ουδέτερος, και οι αλλοι ξενοι μονοι τους σκορποχώρι.
    Δεν υπάρχει το περσινό δέσιμο φοβάμαι και αυτό εχω διαπιστώσει. Μακαρι να κάνω λάθος.

    Για αυτό και βλέπεις παίχτες σαν τον Μακισικ και δειχνουν καπως "ξενερωμένοι".....κάτι...δε ξερω τι, αλλα κάτι δεν παει καλά φέτος και αυτο βγαινει υστερα και στο παρκέ.

    Το σημερινό αποτέλεσμα σε συνδυασμο με την εκβαση της μεταγραφής Ντορσει θα παιξουν πολύ μεγαλο ρολο για τη συνέχεια.

  • asrerix
    asrerix Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 23:10 Σύνδεσμος σχολίου

    @asteriosmountouris σεβομαι την αποψη σου μιλησες πολυ ομορφα,ομως ολοι βλεπουμε οτι καναν και πιτερς δεν ειναι για το επιπεδο του ολυμπιακου και τραβανε κουπι οι υπολοιποι..ευχομαι αυριο να διαψευστω και να κανουνε το παιχνιδι της ζως τους!!!το καλο της ομαδας μας θελουμε ολοι φιλε μου,γιατι την αγαπαμε και την ποναμε.ο βενζεκοφ πιστευω επρεπε σε καποια παιχνιδια να προστατευθει περισσοτερο. σου ευχομαι καλη χρονια με υγεια και στην ομαδα μας αυριο να χαλασει το παρτυ τους εξασφυριχτου.. γιαυτους μια νικη αυριο ειναι σαν να πηραν το ευρωπαικο..

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 21:54 Σύνδεσμος σχολίου

    @asrerix:
    1.Για τον Κανααν σου απαντησε το redgoal γιατι ηταν εκτος.
    2.Ο Βεζενκοφ ΠΟΤΕ δεν επαιξε 36 λεπτα με τα Τρικαλα,τον Προμηθεα και τα Σουρμενα...
    Ουτε καν στην ευρωλιγκα δεν εχει τετοιο μεσο ορο συμμετοχης.
    3.Σε σχεση με τον Μπαρτζωκα που τον εχει καψει:Υπαρχει ενα ολοκληρο επιστημονικο επιτελειο εκτος του προπονητικου που παρακολουθει τους παιχτες καθημερινα με επαναλαμβανομενες μετρησεις.Γνωριζει την κατασταση καθε παιχτη καθε μερα ,καθε ωρα,καθε στιγμη.Επιτρεψε του να γνωριζει περισσοτερα απο σενα.Το ειχε επισης αναφερει το redgoal σε απαντηση σ ενα φιλο εδω μεσα σε σχεση με τον Παπας.
    Φιλικα:Σταματα να βλεπεις επιδερμικα το μπασκετ.
    Ασε τους πραγματικους γνωστες(οχι εμενα) να γνωριζουν καλυτερα ενα διαδραστικο αθλημα.

  • pan
    pan Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 19:13 Σύνδεσμος σχολίου

    και με 6 παιχτες να κατεβαινα και οι υπολοιποι απο το εφηβικο και παλι κανενα ντερμπυ αιωνιων δεν τελειωνει αν δεν περασουν 40 λεπτα..η ιστορια διδασκει αλλα εσεις πετατε χαρταετο απο τα χριστουγεννα...

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 17:27 Σύνδεσμος σχολίου

    asrerix
    Φίλε μου δεν θα κάτσω εγώ να αδειάσω το κεφάλι μου, για να γεμίσω το δικό σου, που μου έβγαλες και πορισμα για τον τραυματισμό του Βεζένκοφ και κατηγορείς μάλιστα και το Μπαρτζώκα για αυτό.
    Απλά είναι κρίμα που το σύστημα των σχολίων δεν είναι κάτι σαν το disqus, να μπορώ να κάνω μπλόκ στους μισούς εδω μέσα, να μην πέφτει καν το μάτι μου πάνω στα ότι να ναι που γράφετε.

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 17:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Βεζενκοφ θα παιξει, αυτο τουλαχιστον γνωριζω.

    Στα του ματς, αυτα θα κλαινε στο διαιτητη για καθε επαφη και η κερκιδα θα φωναζει "Εεεεεεε", οι παικτες τους θα παιζουν ατομικα κλασσικα.

    Ομαδικη αμυνα στον Μπεικον με βοηθειες απο Φαλ οπωσδηποτε.

    Στοχευση στον Παπαγιαννη στις επιθεσεις οπωσδηποτε.

    Τα υπολοιπα θα ερθουν μονα τους, αν και το θεμα ειναι να ερθει ο ΝΤΟΡΣΕΥ, μονο αυτο με νοιαζει.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 16:42 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ

  • asrerix
    asrerix Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 15:39 Σύνδεσμος σχολίου

    @ηλιας θεοδωρακης καταρχην χρονια πολλα,που διαφωνεις??στο οτι ο βενζενκοφ δεν εχει παρει ανασες και παιζει σε ολα τα ματς του πρωταθληματος η σου θιξαμε την πυρηνικη βομβα που λεγεται καναν??απαντησε μου με ομορφο τροπο σαν ολυμπιακος αδερφος σε παρακαλω πολυ.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 14:26 Σύνδεσμος σχολίου

    μια χαρά, να έχει και λίγο ενδιαφέρον! κανονικά πρέπει να τους βάλουμε στα καλάθια...πιστεύω θα είναι 12αδα ο Βεζενκοφ.

  •   Johnker7
    Johnker7 Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 13:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Χωρις Βεζε ειμαστε ομαδα επιπεδου Κολοσσου.Οποιος ειδε το ματς προχθες με Καρδιτσα,το καταλαβε.Θεωρω οτι θα χαναμε ετσι κ αλλιως αλλα πλεον παει κ για ευκολα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...