roumeliotis

Carwiz

«Δεν κρατάω τίποτα από αυτό το ματς»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός δεν ανέβασε... στροφές στην Καρδίτσα αφού παίζοντας στο ρελαντί κατάφερε άνετα να κερδίσει την ομώνυμη ομάδα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κάνει λόγο μετά το ματς για πρόβλημα κινήτρου. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Σε καμία περίπτωση δεν θα μας βοηθήσει το παιχνίδι για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Είχαμε σοβαρό θέμα κινήτρου σήμερα. Δεν κρατάω τίποτα από αυτό το παιχνίδι, μόνο τη νίκη. 

Προχωράμε στη σεζόν και τα παιδιά κάνουν μια διεκπεραίωση, κάτι που είναι κάπως κατανοητό, αλλά μέχρι εκεί. Εύχομαι σε όλους τους φιλάθλους και σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά».

Λίγο αργότερα ο Coach-B προσέθεσε στη συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στην Καρδίτσα. Ήταν πολύ ωραία η εκδήλωση για τον αθλητισμό. Έ

Έχω δουλέψει τρία χρόνια στην Θεσσαλία και χαίρομαι πάρα πολύ όταν υπάρχει εκπρόσωπος του Θεσσαλικού μπάσκετ. Το γήπεδο είναι καινούργιο. Η προσπάθεια της ομάδας αξίζει συγχαρητηρίων.

Εύχομαι καλή τύχη για ότι έχουν θέσει ως στόχο. Εμείς, για να είμαι ειλικρινής, αντιμετωπίσαμε σοβαρό πρόβλημα κινήτρου από κάποιους παίκτες μας, οι οποίοι προερχόμενοι από κάποια δύσκολα παιχνίδια και έχοντας στη συνέχεια μπροστά σας άλλα δύσκολα, αντιμετώπισαν το παιχνίδι με μια διάθεση διεκπεραίωσης. 

Και αυτό, όσο εμείς οι προπονητές κι αν καταλαβαίνουμε πως είναι πολλά τα παιχνίδια, όσο κι αν καταλαβαίνουμε πως η πίεση είναι μεγάλη, ειδικά αυτές τις μέρες που είναι και μακριά από τις οικογένειές τους, πάντα έχουμε έναν λόγο να παραπονιόμαστε.

Εν πάση περίπτωση το να κερδίσουμε και να παραμείνουμε αήττητοι στο πρωτάθλημα, είναι σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος ώστε να κατακτήσουμε τον τίτλο».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

3 σχόλια

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 00:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Οντως οτι ναναι λεει...
    Αντι ν αφουγκραστει τον κοσμο και να βγαλει απο την τσεπη του 4-5Μ να τον κλεισει με τριετες,βλεπει τα τρενα να περνουν!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 23:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι δεύτερη μέρα που ο Ντόρσευ κυκλοφορεί ελεύθερος!!!!
    Σήμερα είδαμε μία βαριεστημένη νίκη από αδιάφορους παίκτες!!!!
    Σε δύο μέρες πάμε Ο.Α.Κ.Α.!!!!
    Από δεύτεροι είμαστε 6οι και οι άλλοι από 16οι πλησίασαν 13οι και αν δεν κερδίσουμε πέρα από το κάζο η απόσταση θα είναι δύο ήττες και ότι άλλο στοιχίσει στην ομάδα!!!!
    Αντί να αφουγκραστείς τον κόσμο έστω μία φορά, να προβληματιστείς και να αντιδράσεις άμεσα αυτή τη φορά στην αγορά μη ξαναγίνουμε θεατές όλων των άλλων ομάδων που ενισχύονται, λες ότι νάναι για να μη πούμε κάτι χειρότερο!!!!
    Μακάρι μεθαύριο να δείξεις ότι έχεις τον έλεγχο και ότι ξέρεις τι γίνεται γύρω σου διαψεύδοντας ευχάριστα τους πάντες, γιατί ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία για το παρόν γιατί το μέλλον είναι το τέλος της περιόδου που θα γίνει το "ταμείο", φυσικά με τίποτα λιγότερο από πέρσι!!!!!
    Ευτυχως που υπάρχει το ποδόσφαιρο και το ανάθεμα του κόσμου πέφτει εκεί και ότι δεν θα αλλάξουν τα "κόζα"!!!!

  • Κωστας
    Κωστας Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 18:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά κάνεις και δεν κρατάς τίποτα !!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...