roumeliotis

Carwiz

Σβηστό... 75-89 στην Καρδίτσα ο Θρύλος

casino loutrakiou
redwell

Χωρίς να πατήσει... γκάζι ο Ολυμπιακός πέρασε από την Καρδίτσα με 75-89 κόντρα στην ομώνυμη ομάδα και συνεχίζει αήττητος στο πρωτάθλημα της Basket League μετά από 10 αγώνες και για 35ο σερί ματς αν συνυπολογιστεί και η περσινή σεζόν.

Ο Πίτερς με 16 πόντους, ο ΜακΚίσικ με 15 και ο Παπανικολάου με 13 ξεχώρισαν όσον αφορά στο σκοράρισμα ενώ για τους ηττημένους ο Χάντερ είχε 18 πόντους. Κυρίαρχος ξανά στη ρακέτα ο Μπλακ με 9 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Στα πρώτα έξι λεπτά οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εκτός κλίματος (7-5). Ωστόσο, σταδιακά πίεσαν ακόμη περισσότερο στην άμυνα, κυκλοφόρησαν σωστά τη μπάλα και με επιθετικές αιχμές τους Άλεκ Πίτερς και Τόμας Γουόκαπ έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στο +7 (13-20).

Στην δεύτερο περίοδο δε, επέβαλλαν απόλυτα τον ρυθμό τους χάρη στην πολύ καλή παρουσία του Μιχάλη Λούντζη και στις δύο πλευρές του παρκέ, αλλά και στο γεγονός ότι λειτούργησε εξαιρετικά το ψηλό σχήμα με τον Τζόλ Μπολομπόι στο «4» και τον Ταρίκ Μπλακ στο «5» (25-40 στο 18’ και 29-41 στο 20’).

Με τρίποντο του Πίτερς ο Ολυμπιακός ανέβασε τον δείκτη της διαφοράς στους 17π. (29-46), όμως, η ομάδα μας χαλάρωσε αδικαιολόγητα και οι γηπεδούχοι μείωσαν στους 11π. (40-51). Ως εκεί, όμως.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα βελτίωσαν την αμυντική τους παρουσία, «χτύπησαν» από την περιφέρεια και αύξησαν τις αποστάσεις στους 23π. (57-80 στο 33’). Μέχρι και το 37’ ο Ολυμπιακός είχε στα χέρια του μια διαφορά 20π. (66-86), όμως, κάπου εκεί έριξε και πάλι ρυθμούς επιτρέποντας στην Καρδίτσα κλείσει το ματς στο -14 (75-89).

* Περίπου 56’’ για το τέλος ο Γιώργος Μπαρτζώκας έριξε στο παρκέ τον 16χρονο Βενιαμίν Αμπόσι, ο οποίος έκανε την παρθενική του εμφάνιση στην Basket League.

* Εκτός 12άδας ήταν ο τραυματίας, Σάσα Βεζένκοφ, και ο Αϊζάια Κάνααν.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-20, 29-41, 52-69, 75-89

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Αγγέλου): Μπεχάιμ 4, Πρίτζετ 13 (5/12 δίποντα, 1/3 τρίποντα), Καρράς 8, Χάντερ 18 (4/8 τρίποντα), Κάμφορ 3 (0/3 δίποντα, 1/3 τρίποντα), Αθηναίου 10 (1/4 τρίποντα, 5 ασίστ), Αγραβάνης 5 (1/2 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Γκιουζέλης 5 (1/2 τρίποντα), Γκάμπροβσεκ 9 (1/1 τρίποντο), Σαρικόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 9 (1/3 τρίποντρα, 7 ασίστ), Φαλ 3 (4 ασίστ), Παπανικολάου 13 (2/4 τρίποντα, 4 ασίστ), Πίτερς 16 (3/5 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ), ΜακΚίσικ 15 (3/6 τρίποντα), Λούντζης 8 (1/1 τρίποντο, 3 ασίστ), Λαρεντζάκης 7 (0/3 τρίποντα, 3 ασίστ), Σλούκας 2, Μπολομπόι 7 (1/1 τρίποντο), Μπλακ 9 (8 ριμπάουντ)

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

21 σχόλια

  • Dante
    Dante Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 05:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό το κόλλημα ορισμένων να αντιπαραθέτουν τα ποδοσφαιρικά δρώμενα σε μπασκετική σελίδα πραγματικά με ξεπερνάει. Λες και ο σκοπός μας εδώ μέσα είναι να συγκρίνουμε ποιο τμήμα του συλλόγου την έχει πιο μεγάλη...

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 21:01 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΓΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΟΥΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΡΙΑΡΙ

  • ΖΑΧΟΣ ΔΟ-GUN-ΟΣ
    ΖΑΧΟΣ ΔΟ-GUN-ΟΣ Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 19:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Dante ενω οταν βαζει γκολ ο Μαρσελο μια φορα το τετραμηνο στις Λαμιες και τα Αγρινια πρεπει να παμε Πασαλιμανι να πανηγυρισουμε δηλαδη;

  • Dante
    Dante Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 19:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο άλλος εντυπωσιάστηκε επειδή ο Πιτερς έβαλε 16 πόντους στην Καρδίτσα. Έχουμε γεμίσει μπασκετικους ειδημονες εδώ μέσα!
    Έχω ξαναπεί ότι η καλύτερη λύση θα ήταν να καθιερώσει ο Μπαρτζωκας τον Πιτερς στο 3 και τον Μπολομποι στο 4 ώστε και περισσότερο χρόνο να παίρνουν και ρυθμό να αποκτήσουν αλλά που να αλλάξει συνήθειες ο ξεροκέφαλος.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 15:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Το θέμα αγαπητέ ΚΟΟΥΤΣ δεν είναι ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΠΑΔΟΣ, το θέμα είναι ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΠΑΔΟΣ, παραμερίζοντας κάθε εγωισμό και αδυναμία σε κάθε κίνηση σου!!!!!
    Γιατί αγαπητέ ΚΟΟΥΤΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ δεν βάζεις πάνω από την ομάδα τον ΕΓΩΙΣΜΟ που δεν σε σφήνει να διορθώσεις τα λάθη σου, ούτε αποδέχεσαι τις αδυναμίες σου ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ χωρίς να τις διορθώνεις, προκειμένου να πας όσο το δυνατόν πιο ψηλά αυτό που αγαπάς;
    Αν μας διαψεύσεις όλους και πετύχεις αυτό που πλέον ούτε το καλύτερο σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν το έχει σκεφτεί παρά μόνο εσύ, τότε μακάρι με χαρά να συμβεί, προκειμένου να μην μείνει ο κόσμος της ομάδας με την πίκρα ότι πήγαμε στην πηγή και φύγαμε χωρίς να πιούμε πάλι νερό;
    Εντάξει πάντα θα υπάρχουν κάποιοι ........ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ που ακόμα και το Κύπελο Ελλάδας να πάρουμε στο μπάσκετ θα πουν ότι είμαστε ΥΠΕΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ και ταυτόχρονα θα γελάνε και θα βελάζουν εις βάρος του ποδοσφαίρου!!!!!
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ όμως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ κόουτς, όταν θα είχε στα χέρια του την τύχη της ομάδας δεν θα ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ προκειμένου να πετύχει η ομάδα του τα πάντα για να έχει τον πρώτο λόγο στο άθλημα;

  • gp77
    gp77 Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 14:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ είχα αναφέρει το συγκεκριμένο για το Μπαρτζωκα @ΚΡ. Όχι ότι μετράει η γνώμη αλλά τον κοουτς τον εκτιμώ και σαν προσωπικότητα και μπασκετικά. Γενικά θεωρώ πως ξεφεύγει από την κλασική προσέγγιση των Ελλήνων προπονητών. Προσέγγιση που ίσως δεν ταιριάζει απόλυτα με τις ελληνικές ομάδες. Έχει θετικά; Σίγουρα. Αρνητικά; Σίγουρα. Το θέμα είναι να καταλαβαίνει τα δευτερα και να προσπαθεί να τα βελτιώσει.
    Κανααν πιστεύω ότι τελειώνει σιγά σιγά από την ομάδα ειδικά αν κάτσει η περίπτωση Ντορσει.
    Πίτερς νομίζω πρέπει να αρχίσει να παίζει περισσότερο στο 3 και να καλυφθεί εκ των εσω το κενό εκεί εφόσον με την σεζόν που κάνει ο Βεζενκοφ δεν φαίνεται να μπορεί να βρει πολύ χρόνο στο 4. Ύψος και σουτ που μας λείπει μπορεί να το δώσει.
    Όπως εξελίσσεται η χρονιά νομίζω θα ταίριαζε καλύτερα ένα αθλητικό τεσσάρι πίσω από τον βεζενκοφ. Και εδώ έρχεται και κολλάει ο Μπολομποι.
    Στο 5 με την κολώνα Φολ και τον αξιοπρεπέστατο μέχρι στιγμής Μπλακ δεν φαίνεται να βρίσκει πολύ χρόνο. Στο 4 μπορεί να δώσει την αθλητικοτητα και το mind range σουτ που λείπει από την θέση.
    Γενικά πιστεύω ότι το φετινό μας ρόστερ είναι πολύ πιο γεμάτο από ότι φαίνεται. Ο κοουτς πρέπει να δοκιμάσει πράγματα και ίσως να ρισκάρει μερικές φορές. Ειδικά αν έρθει παίχτης πιο αποτελεσματικός στη θέση του Κανααν θα ρολάρει ολόκληρη η ομάδα.

  • John 7
    John 7 Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 14:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ιτουδης είναι αστείος προπονητής και ότι παίχτες θέλει ο Ολυμπιακός τους χτυπάει! Κάποιοι των υποστηρίζουν εδώ στην Ελλάδα για ευνόητους λόγους αλλά δεν πείθουν! Ο Αντετοκουμπο και ο ντορσει λογίζονται ξένοι για φενερ και ειδικά για Αντετοκουμπο μπορούσε να βρει κάτι πολύ καλύτερο! Επίσης όταν έχεις γουιλμπεκιν δεν χρειάζεσαι ντορσει! Ο άνθρωπος είναι γαλουχημενος αντιολυμπιακος από τις δύο ομάδες ,βαζελο και τσσκα ! Ομάδες που τους έχουμε κλείσει το σπίτι! Και πήγε φενερ, στην ομάδα που έχει κλείσει το δικό μας, ελέω ομπραντοβιτς, Σλουκα και χαμένου τελικού! Μπράβο ιτουδη ,πάντα αντιολυμπιακος και πάντα με μεγάλο μπάτζετ, αλλιώς είσαι ένα τίποτα, βλέπε εθνική!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 12:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ Φώτη, ο Black ήρθε σαν 3ο σέντερ με αστείο συμβόλαιο, ο Χασάν ήταν το 2ο σέντερ μας (και 1ο προπερσι..)..τα πράγματα ήταν ακόμη ποιο τραγικά τότε δηλαδή στους ψηλούς.

    Ο παίχτης μπορεί να βελτιωθεί πιστεύω, και γενικά εχεις μία συγκεκριμένη παρουσία μέσα στην ρακέτα. Δεν νομίζω ότι μπορεί να ξαναγίνει star player, αλλά σίγουρα μπορεί να πάρει μεγαλύτερο ρόλο από αυτόν που του δίνει ο Μπ. μέχρι στιγμής..

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 09:49 Σύνδεσμος σχολίου

    σαν να έβαλε λίγο Black με Bolo μαζί; λέτε να το έβαλε στην σκέψη του;

    καλό είναι που έβαλε ο Peters, κακό δεν είναι.

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 09:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν δεν κρατησουμε του χρονου τον μπλακ ενω ειχαμε κολλησει δυο χρονια με τον συμπαθη πλην λιγο για τον ολυμπιακο Χασαν μαρτιν θα ειμαστε για κλαμματα . Δεν κανουν τη διαφορα μονο τα μεγαλα κανονια (αν και φυσικα πρεπει να εχεις και παικτες που το ματωνουν το διχτακι) θελεις και παικτες ρολου με εμπειρια και αποτελεσματικοτητα.φιλε Γιωργο απο την Πετρουπολη γιατι οχι νικη επι του παναθηναικου σε ΟΑΚΑ και κερασακι στην τουρτα ,προτωχρονιατικο μποναμα αποκτηση του ντορσευ ? καθολου δεν χαλει κανεναν πιστευω ενα τετοιο σεναριο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...