roumeliotis

Carwiz

Μαγικός Θρύλος 94-67 τη Φενέρ

casino loutrakiou
redwell

Μαγικός... Ολυμπιακός κόντρα στη Φενέρ την οποία κονιορτοποίησε 94-67 στο ΣΕΦ με εκπληκτικό μπάσκετ και πλέον "μπετώνει" θέση στην τετράδα.

Ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην πρωτοπόρο της Euroleague Φενέρμπαχτσε και πλέον βλέπει το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν στη Λιόν.

Ο Βεζένκοφ για μία ακόμη φορά ήταν ο MVP προσφέροντας 21 πόντους (6/7διπ., 3/5τρ.), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Σλούκας με 8 πόντους, 3 ριμπάουντ, 7 ασίστ. Σπουδαία δουλειά από τον Φαλ (11π., 1ρ., 2ασ., 3κλ.), τον Λαρεντζάκη (12π., 3ρ.) και τον Πίτερς (12π., 4ρ.).

Από τη Φενέρ πάλεψε ο Κάρσεν Έντουαρντς με 13. Ο Δημήτρης Ιτούδης κράτησε τον Νικ Καλάθη στο παρκέ για 22 λεπτά, με τον έμπειρο γκαρντ να έχει απολογισμό 10 πόντους, 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 5 λάθη.

Ο Ολυμπιακός έδειξε με το... καλησπέρα τις διαθέσεις του, δίνοντας ρεσιτάλ αυτοματισμών στο παιχνίδι του, οι ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν στο παρκέ και με οδηγό της επίθεσης τον Βεζένκοφ έγραψαν το 12-0 στο 3΄. 

Δίχως μάλιστα να κατεβάσουν ταχύτητα σε άμυνα και επίθεση, με μόλις 2 λάθη στην πρώτη περίοδο και τον Βεζένκοφ στους 13 πόντους, οι Πειραιώτες βρέθηκαν στο 8΄ στο +17 (26-9), ενώ έκλεισαν το δεκάλεπτο με τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της (+20, 31-11). 

Σταθερός από τα 6.75 (56% μέχρι το ημίχρονο) και στη δημιουργία (19 ασίστ στο ημίχρονο), ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε στην εκκίνηση της δεύτερης περιόδου, ξεφεύγοντας στο 13΄ με +26 (42-16). Ακόμη κι όταν η Φενέρ πίεσε στην μπάλα, έτρεξε επιμέρους σκορ 8-13 και μείωσε σε 50-29 στο 18΄, οι Βεζένκοφ και Λαρεντζάκης συνδέθηκαν και πάλι από τη γραμμή του τριποντου, στέλνοντας την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια στο +28 (58-31). 

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στην τρίτη περίοδο, με τη Φενερμπαχτσέ να βελτιώνει την αμυντική λειτουργία της, περιορίζοντας την παραγωγικότητα του Ολυμπιακού, που υπέπεσε σε επτά λάθη σε αυτό το διάστημα.

Ωστόσο, με τον Φαλ να κυριαρχεί μέσα στη ρακέτα, οι ερυθρόλευκοι δεν απειλήθηκαν, έμειναν σε απόσταση ασφαλείας και έκλεισαν το δεκάλεπτο με τον Σλούκα να αξιοποιεί το αντιαθλητικό που κέρδισε από τον Γκούντουριτς και τον Βεζένκοφ την τελευταία επίθεση, γράφοντας το 74-51 στο 30΄.

Με το ματς να έχει κριθεί, ο Ολυμπιακός βρήκε και πάλι ρυθμό από τα 6.75, δια χειρός Βεζένκοφ, ο Πίτερς τον... μιμήθηκε και οι Πειραιώτες αξιοποιώντας την ευστοχία τους από τη γραμμή των ελευθέρων βολών έφτασαν άνετα στο τελικό 94-67.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 31-11, 58-31, 74-51, 94-67

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 6 (2/2 δίποντα, 2/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα), Κάναν 6 (2), Λούντζης 2, Λαρεντζάκης 12 (1/1 δίποντο, 2/2 τρίποντα, 4/4 βολές, 3 ριμπάουντ), Πάπας 2, Φαλ 11 (3/3 δίποντα, 5/5 βολές, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα), Σλούκας 8 (2/4 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 4/4 βολές, 3 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο), Βεζένκοβ 21 (6/7 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα), Παπανικολάου 6 (2/2 τρίποντα, 3 ασίστ), Μπόλομποϊ 6 (2/2 δίποντα, 2/3 βολές, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Πίτερς 12 (3/3 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), ΜακΚίσικ 2

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Ιτούδης): Μπίρσεν 5 (1/4 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Χάζερ 5 (1 τρίποντο, 1 ασίστ, 6 λάθη), Έντουαρντς 13 (2/4 δίποντα, 2/8 τρίποντα, 3/5 βολές), Άκπιναρ 11 (3/3 τρίποντα), Γκεγίκ 2, Μαχμούτογλου 3 (1), Χέιζ 3 (1), Τζεκίρι, Γκούντουριτς 9 (9/12 βολές, 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα), Μπούκερ 6 (7 ριμπάουντ), Καλάθης 10 (3/7 δίποντα, 1/1 τρίποντα, 2 ασίστ, 5 λάθη)

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

47 σχόλια

  • KΡ
    Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 21:30 Σύνδεσμος σχολίου

    @Andregon: Ειλικρινά συγχαρητήρια για το κείμενο.

  • ΚΡ
    ΚΡ Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 09:07 Σύνδεσμος σχολίου

    -@Αsteriosmountouris, @Ηλίας Θεοδωράκης: Ευχαριστώ για τα ενδιαφέροντα σχόλια σας. Είμαι στη δουλειά μου. Θα σας απαντήσω αργά το απογευματάκι όταν γυρίσω σπίτι.

    -Γραμμή τηλεόρασης;;; Τιν τούτο πάλι;;. Αποφεύγω τις γραμμές γενικώς και θα στο συνιστούσα επίσης. Ειδικά την επαφή με την άσπρη γραμμη πριν την πληκτρολογηση. Δεν είδες τον γίγαντα Κηθ τι έπαθε από την υπερβολικη επαφή. Μια περιουσία έδωσε για να αλλάξει διάφραγμα. Πρόσεχε γιατί σε νοιάζομαι . Επίσης δηλώνω πολύ κολακευμενος και blessed που θυμάσαι λέξη προς λέξη τι έχω γράψει για τον Ησαΐα, και φυσικά δεν το ανακαλώ με τίποτα. Γράψε ομως και κάτι θετικό για τον Λουντζη που δεν τον περναει κουνουπι, ούτε από ...πάνω ούτε απο κάτω. Έχει ...μαραζώσει το παλικάρι με την απονοια σου. Πάντως οι ... μυρωδιαδες στο ΣΕΦ τον χειροκροτησαν προχθές. Αλήθεια τώρα, μια και το παίζεις αυτοκλητο γραφείο τύπου του τυπάκου, ξερεις γιατί ηταν σαν κλαμένο αι...ιο όταν έγινε αλλαγή στο 3ο δεκάλεπτο.Χρέωσε την σαν... γραμμή τηλεόρασης αυτή την ερώτηση.

  • Andregon
    Andregon Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 04:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Tα στατιστικά προέρχονται από αριθμούς και τα δεδομένα που προκύπτουν από αυτούς είναι αντικειμενικά και ως εκ τούτου παρουσιάζουν μια πραγματικότητα , δηλαδή μια αλήθεια.
    Το εύλογο ερώτημα είναι ποιά αλήθεια; Μα φυσικά την αλήθεια αυτή που προκύπτει βάσει συγκεκριμένων και μόνο παραμέτρων που λαμβάνονται υπόψη στην προκειμένη περίπτωση (PIR = Points + Rebounds + Assists + Steals + Blocks + Fouls Drawn) - (Missed Field Goals + Missed Free Throws + Turnovers + Shots Rejected + Fouls Committed). Διότι υπάρχουν και άλλοι παράμετροι που μοιραία δεν λαμβάνονται υπόψη για πρακτικούς (και όχι μόνο) λόγους.
    Δεν θα ήθελα να επεκταθώ περαιτέρω στο θέμα αφού έχουν αναλυθεί και στο παρελθόν οι αδυναμίες του συγκεκριμένου τρόπου αξιολόγησης όπως και άλλων μεθόδων μιας και δεν υπάρχει κάποιος ακριβής τρόπος μέτρησης της απόδοσης των αθλητών που να περιλαμβάνει όλα όσα διαδραματίζονται εντός παρκέ κατά την διάρκεια ενός αγώνα.
    Ομως καλώς ή κακώς πρόκειται για τον επίσημο τρόπο με τον οποίο αξιολογεί η διοργανώτρια αρχή παίκτες ή ομάδες και συνεπώς δεν γίνεται να μας αφήνουν αδιάφορους τα δεδομένα που μας παρέχονται. Αλλο υποκειμενική άποψη και άλλο να μιλάμε με δεδομένα και αριθμούς.
    Οπως και να δει κάποιος το μόνο βέβαιο είναι ότι όταν ένας παίκτης έχει κατά μ.ο ένα θετικό Pir είναι ένας χρήσιμος παίκτης και αν μάλιστα πλησιάζει κοντά ή ξεπερνάει διψήφιο αριθμό είναι μια πολύ σημαντική μονάδα για την ομάδα του. Δεν μπορεί να είναι ένας κακός παίκτης ότι και να λέει ο εκάστοτε Μπάμπης Σουγιάς του πληκτρολογίου που το παίζει γκουρού.
    Αντίθετα ένας παίκτης που έχει δείκτη αξιολόγησης περί του μηδενός αν μη τι άλλο προβληματίζει.
    Βέβαια τα στατιστικά είναι μια στατική απεικόνιση όσων έχουν συμβεί ως σήμερα (βάσει συγκεκριμένων παραμέτρων) και δεν σημαίνει ότι στην πορεία δεν μπορούν να άλλαξουν. Αλλωστε δεν έχει σημασία πως ξεκινάει κάποιος αθλητής την σεζόν αλλά πως θα την τελειώσει οπότε καλό είναι να έχουμε λίγη ακόμη υπομονή ειδικά με τους νεοφερμένους παίκτες μας.
    Επίσης αν το θέμα της συζήτησης είναι γιατί τα σέντερ μας δεν παίρνουν περισσότερα ριμπάουντ από τα φόργουορντ αυτό νομίζω ότι έχει εξηγηθεί και είναι έτσι ακριβώς όπως το περιγράφει ο φίλος Ηλίας Θεοδωράκης. Βέβαια το ότι τα στατιστικά ψεύδονται είναι καθαρά σχήμα λόγου και τίποτε περισσότερο για λόγους που ανέφερα.
    Τέλος ο μπαρουτοκαπνισμένος Κώστας Παπανικολάου είναι διαχρονικά ο κλασσικός blue collar guy της ομάδας (παίκτης που δεν νοιάζεται για τα στατιστικά του αλλά για το πως θα κάνει αυτό που χρειάζεται για να κερδηθεί ένα παιχνίδι), είναι επίσης αναμφίβολα ο glue guy της ομάδας (παίκτης κάνει τα πάντα για την ενότητα της γι’αυτό είναι αρχηγός) αλλά σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί πλέον βαρόμετρο.
    Αντίθετα διανύει μια μάλλον μέτρια αγωνιστική περίοδο που παρά το γεγονός ότι είναι το μοναδικό καθαρό σμολ φόργουορντ της ομάδας δεν μας στοιχίζει αφού ο διορατικός κόουτς Μπαρτζώκας έχει φροντίσει να έχει ένα μεγάλο αριθμό από διπλοθεσίτες παίκτες στο ρόστερ ώστε να παίζει με διάφορα αγωνιστικά σχήματα καμουφλάροντας τις αδυναμίες όλων. Γιατί όλοι οι παίκτες έχουν αδυναμίες ακόμη και οι κορυφαίοι του αθλήματος.
    Βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί στις τεράστιες νίκες της ομάδας μας επιλέγουμε τέτοια θέματα για συζήτηση και ψάχνουμε να βρούμε ποιός δεν έπαιξε καλά. Το νόημα μιας πραγματικά καλής ομάδας είναι όταν θα υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δεν θα μπορούν να αντεπεξέλθουν στις ιδιομορφίες ενός αγώνα, να υπάρχουν πίσω κάποιοι άλλοι που να μπορούν να κάνουν step up προκειμένου να ξεπεράσουμε με επιτυχία τα όποια εμπόδια που μας βάζουν οι αντίπαλοι.
    Καλό είναι λοιπόν πέραν όλων τον άλλων να επικεντρωθούμε περισσότερο στο ότι ο Ολυμπιακός μας πλέον βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας την πιο παραγωγική ομάδα στην διοργάνωση (1134 πόντοι) και τον υψηλότερο δείκτη αξιολόγησης (Pir 108,8 ολοι οι άλλοι διψήφιο) δείγμα της μπασκετάρας που παίζει ως σύνολο.
    Ολα αυτά στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ με τους αριθμούς να μην ψεύδονται...

  • antartis_8
    antartis_8 Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 20:59 Σύνδεσμος σχολίου

    παιδια δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που βλέπω ότι πάρα τις μεγάλες νίκες που κάνουμε η ομάδα έχει εμφανείς ελήψεις κι όσο περνάει ο καίρος θα γίνετε προβλέψιμη .
    Αυτο που μου αρέσε σε αυτη την ομάδα είναι το πολυ καλο κλίμα μεταξτ των παιχτών. Ειδικα αυτο το δίδυμο , Γούοκαπ- Λαρεντζάκη το καραγουστάρω . . οπως επίσης ο Μπαρτζώκας έχει φτιάξει ενα πολυ καλο σύνολο για συγκεκριμένα πράγματα . Οσον αφορα τους παίχτες τώρα . Ο Κάναν όσο και να αναίβει είναι κακος οργανοτης , όπως και ο Λούντζης , που έχει μείνει στάσιμος . οπότε όταν λείπει απο το παρκε ο Σλούκας κι ο Γουόκάπ υπάρχει μεγάλο πρόβλημα . Για το 3άρι τι να πώ ? Αν βγάλουμε την χρονιά με μισο παίχτη θα γραφτούμε στην ιστόρία !! Στους ψηλούς τώρα . και οι 3 , Μπολομπόϊ-Πίτερς-Μπλάκ είναι κακοί ριμπάουντερ και στην επίθεση πολυ συγκεκριμένα πράγματα . Κι αμυντικα πάλι λίγα πράγματα .
    Γενικα μας οδηγει το άστρο του Βεζένκοφ και οι σταθερότητα των Γουόκαπ-Λαραντζάκη - Φάλ . Για να μην παρεξηγούμε , μου αρέσει κι εμένα η ομάδα . Παίζει ωραίο μπάσκετ. Με χαμηλό μπάτζετ έχει φτιάξει κάτι πολύ ωραία . Οι ελείψεις που αναφέρομαι , είναι ελήψεις για να πάς final 4 και να έχεις βλέψεις για κάτι σπουδαίο . Γιατι αλλιώς είναι τώρα , αλλιώς θα είναι στα play off κι αλλιώς θα είναι στο φιναλ 4 αν πάμε . Το είδαμε και πέρυσι

  • Κοκκινος  Πητ
    Κοκκινος Πητ Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 20:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Το μονο γλεντι το κανω εγω σε σενα και τους μυαλοφυγοδικους που μ λενε οτι δεν εχω πει τιποτα και δεν εχω πέσει σε τιποτα μεσα, γ αυτο και ησουν ο μονος που απαντουσες λογω κοπλεξ φυσικα οταν παρουσιαζα τα λινκ και σας γλεντουσα γιατι εισαι κομπλεξικος και λιγος, γιατι ποιος να πει και τι; . Αν πραγματικα μας το παιζεις σεριφης ενω τοσα χρόνια καθημερινα την λεει ο ενας στον αλλον, τοτε εχεις μεγαλυτερο θεμα απο κομπλεξισμο. Σεριφη kopmleksaki παρε απο τα τζαμπο ενα καουμποικο καπελο και ενα πλαστικο πιστολι με καψουλια και μολις γραφεις βαλτα να νοιωσεις ακομη πιο πολυ σεριφης.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 19:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσο υπάρχει αυτή η διοίκηση στην ΠΑΕ είτε πάρουμε πρωτάθλημα είτε πέσουμε γ' εθνική, ένα και το αυτό.

    Κατά τ αλλά θα πω κάτι για σένα φίλε ΚΡ.... Τα στατιστικά αδικούνε και το Φαλ. 2.18 μπόι κι η συγκομιδή του στα ριμπάουντ είναι τραγική. Αν δεις όμως τις φάσεις προσεκτικά, παρατήρησε ότι οπότε παίζει Βεζένκοφ -Φαλ ο Φαλ μαζευει 2-3 ριμπάουντ κι ο Βεζένκοφ 10+. Γιατί; Γιατί ο Φαλ βγαίνεικαι κάνει το σκιάχτρο, οι αντίπαλοι πετάνε τη μπάλα μη τους μείνει στα χέρια και μετά ο Βεζένκοφ πάει και μαζεύει ριμπάουντ χωρίς καν άλμα. Αυτό δε γίνεται όταν παίζει ο Σάσα με Μπολο ή Μπλακ. Μην κολλάς στα στατιστικά. Ο Γ. Ιωαννίδης είχε πει κάποτε ότι είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να πεις ψέματα.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 19:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Αsteriosmountouris καλησπερα φιλε. PIR, ε; Ωραιο. Αναφερει κ το κολπο που βλεπουμε εδω κ 3 ματσακια με τον Χανααν να μαρκαρει απο μπροστα τον σεντερ πανω στις αλλαγες κ τους αλλους δυο να κλεινουν πασα κ ντριμπλα; Με τον παικτη να παιζει το ξυλο της αρκουδας. Που θα τον περναγαν ολοι απο πανω. Ωραια εφευρεση το PIR αλλα ακομα καλυτερη το video. Για οποιον δεν πηρε γραμμη τι συμβαινει στα ματς. Επαναληψη μητηρ πασης μαθησεως.
    Αγωνιστικους χαιρετισμους

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 17:43 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΚΡ:
    Επειδη δεν το ψαχνω τοσο πολυ,θα ειχε ενδιαφερον να αναφερεις και το PIR του Παπανικολαου ο οποιος θεωρειται παιχτης βαρομετρο για την ομαδα.
    Απο εκει και περα,επειδη μιλαμε για ομαδικο αθλημα νομιζω οτι η συγκριση των PIR των παιχτων μεταξυ τους,δεν εχει τοσο σημασια.Πιστευω οτι αυτο που εχει ιδιαιτερη αξια ειναι το ομαδικο PIR του τωρινου ροστερ σε συγκριση με το ΙΔΙΟ ροστερ χωρις τον Κανααν,αλλα με την προσθηκη αλλου ξενου στη θεση του.Οποιον νομιζεις οτι θα επρεπε να εχει η ομαδα.
    Συγκριση δλδ που θα εδειχνε την επιρροη του αντι-Κανααν στην ΟΜΑΔΑ σε σχεση με τον Κανααν.
    Θεωρητικα βεβαια ολα αυτα...
    Φιλικα,να'σαι καλα!

  • KΡ
    Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 16:44 Σύνδεσμος σχολίου

    @Νίκος76: Αγαπητέ, με όλο το σεβασμό στην άποψή σου, και εμένα με ενδιαφέρει να πηγαίνει καλά η ομάδα και όχι μεμονωμένα ένας παίκτης. Αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη ο Κέιναν το θετικό που προσφέρει είναι ότι, λόγω της μετριότητάς του, δίνει χρόνο και χώρο στα δικά μας παιδιά. Τους έλληνες που θα αποτελούν τον ντόπιο κορμό της ομάδας μας στο άμεσο μέλλον. Λάρυ, Λούντζης, Τζόρτζ Πάπας (μεγάλο κελεπούρι που φάνηκε χθες πόσο γκελ κάνει στον κόσμο). Και μια ομάδα μπάσκετ, από την Ελλάδα με τα τόσα οικονομικά προβλήματα, μόνο στον ντόπιο κορμό μπορεί να βασίζεται, γιατί τους τοπ ξένους θα πρέπει να τους πετυχαίνει στο επαγγελματικό τους ξεκίνημα, διαφορετικά φτασμένους τους κλείνουν οι ....λεφτάδες οι Τούρκοι ντε, με τις μαύρες σακούλες από το Κατάρ.

    Για να μη σε κρατάω άλλο, σου αντιγράφω έτσι πληροφοριακά τo στατιστικό επίτευγμα του ... ΗΣΑΙΑ ΧΑΝΑΑΝ από το σάιτ της Ευρωλίγκας. Απλή παράθεση, χωρίς σχόλια.

    PIR (Performance Index Rating-mathematical statistical formula):
    (Points + Rebounds + Assists + Steals + Blocks + Fouls Drawn) - (Missed Field Goals + Missed Free Throws + Turnovers + Shots Rejected + Fouls Committed).
    Κέιναν:1.8
    Σύγκρινέ τον με:
    Λάρυ: 9.2
    Γουαλκαπ: 11.9
    Σλούκα: 17.9
    ΜακΚίσσικ: 5.9
    Φαλ: 12.5
    Σάσα: 26.2
    Απλά μαθηματικά.

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 14:53 Σύνδεσμος σχολίου

    @Thrilosforever:Ηθελα να γραψω ενα σχολιο,αλλα με καλυψες απολυτα.Συμφωνω σε καθε σου λεξη,ακομη και στα σημεια στιξης!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display