roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Μαγικός Θρύλος ισοπέδωσε 117-71 τη Βίρτους

underarmor
redwell

Θρύλος μαγικός και ονειρεμένος στο ΣΕΦ κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια, έπαιξε μπάσκετ από άλλο πλανήτη και ισοπέδωσε τους Ιταλούς με 117-71 κάνοντας το ρεκόρ του 8-4 στη Euroleague απέναντι σε μια σκληρή και δυνατή ομάδα την οποία μετέτρεψε σε σάκο του μποξ.

Με σούπερ άμυνα και εξαιρετικά ποσοστά από την γραμμή του τριπόντου οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν με ένα σερί 11-0 και επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Με πρωταγωνιστές τους Σάσα Βεζένκοφ και Αιζάια Κάνααν η ομάδα του Πειραιά έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο + 16 (31-15), ενώ παρά τις μαζικές αλλαγές του Γιώργου Μπαρτζώκα στην 2η περίοδο ο ρυθμός δεν έπεσε...

Ο Ολυμπιακός με όπλο του την εξαιρετική του άμυνα και επιθετικές αιχμές τους Κώστα Σλούκα και Άλεκ Πίτερς ανέβασε την διαφορά στο +26 (51-26 στο 16’) και την διατήρησε μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου (61-35).

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε στην επανάληψη. Ο Φαλ εξακολούθησε να κυριαρχεί στην ρακέτα, ο Βεζένκοφ συνέχισε να σκοράρει με όλους τους τρόπους και η απόσταση που χώριζε τις δύο ομάδες έφτασε στους 32π. (71-39) στο 24’.

Μάταια, η ιταλική ομάδα προσπαθούσε να μειώσει, καθώς η εξαιρετική άμυνα των «ερυθρολεύκων» δεν της άφηνε πολλά περιθώρια (84-55 στο 30’). Ο κόουτς Μπαρτζώκας ακολούθησε ακριβώς την συνταγή του πρώτου μέρους και άλλαξε εντελώς την 5άδα στην 4η περίοδο... Και δικαιώθηκε...

Η άμυνα παρέμεινε από ατσάλι, την ίδια ώρα που ο Σακίλ ΜακΚίσικ έβλεπε το καλάθι σα βαρέλι (+40, 99-59 στο 33’). Με 2/2 ελεύθερες βολές ο Μπολομπόι έσπασε το φράγμα των 100π. μόλις στο 34ο λεπτό (101-59), ενώ με ½ ελεύθερες βολές του ίδιου οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τη διαφορά στην μέγιστη τιμή της (+47, 117-70 στο 39’).

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 31-15, 61-35, 84-55, 117-81

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 6 (2/3 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 8 ασίστ), Κάναν 9 (3/5 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Λαρεντζάκης 11 (3/5 τρίποντα, 2/3 βολές, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Φαλ 15 (6/7 δίποντα, 3/4 βολές, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Σλούκας 8 (1 τρίποντο, 7 ασίστ), Βεζένκοβ 19 (3/4 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 1/1 βολή σε 15:51), Παπανικολάου 3 (1), Μπόλομποϊ 5 (4 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Πίτερς 15 (2/3 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 2/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Μπλακ 9 (4/4 δίποντα, 1/3 βολές), ΜακΚίσικ 13 (4/4 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/2 βολές)

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (Σκαριόλο): Κορντινιέ 9 (1), Μάνιον 2 (0/6 σουτ), Παγιόλα, Μπακό 10 (4/4 δίποντα, 2/2 βολές, 7 ριμπάουντ), Τζαϊτέ 7, Λούντμπεργκ 3 (1), Σενγκέλια 9 (3/7 δίποντα, 3/6 βολές, 2 ριμπάουντ), Χάκετ 6, Μίκι 12 (5/10 δίποντα, 2/2 βολές), Γουίμς 7 (1), Οτζελέγε 3 (1), Τεόντοσιτς 3 (1)

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

66 σχόλια

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 12:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε DeCoupePe,

    Συμφωνω οτι θεωρητικα ο Γκριγκονις θα ηταν πολυ καλυτερο φιτ στον Ολυμπιακο του Μπαρτζωκα απο τον Μπεϊκον.

    Οπως ο Μπεϊκον παιζει καλυτερα στους αντιπαλους μας απο οτι θα επαιζε σε εμας, ετσι και ο Γκριγκονις ειναι παιχτης ποπυ δειχνει οτι θα επαιζε πολυ καλυτερα σε μας απο τον Παναθηναϊκο.

    Κι εδω που τα λεμε, το μαπσκετ του Μπαρτζωκα εχει πολλες ομοιοτητες με το λιθουανικο μοντελο στο οποιο παιχτες σαν τον Γκριγκονις ειναι οι κυριοι εκφραστές.

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 12:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε ΚΠ, ευχαριστω που διαβασες το σχολιο μου.

    Οσο για τον Ντορσεϋ, οχι, δεν θεωρω οτι ειναι ιδιος παιχτης με τον Μπεϊκον, ουτε θα τον ειχαμε αποκτησει για τον ιδιο ρόλο.

    Ο Ντορσεϋ αποκτηθηκε για κλασσικος σουτινγκ γκαρντ οπως δηλ. εφετος και ο Κανααν. Ουσιαστικα και οι δυο αυτοι παιχτες εχουν τον κυριο ρόλο του σουτέρ απο την περιφερεια και το drive τους ειναι η δευτερειυσα επιλογη στις περιπτωσεις που δεν βγαινει το σουτ.

    Το αντιθετο συμβαινει με τον Μπέϊκον που ειναι εξαιρετικα streaky στο σουτ απο την περιφερεια ενω ειναι τρομερος στις διεισδυσεις και στα midrange shots που, ακομα και αν δεν βαλει το καλαθι, θα παρει το φαουλ.

    Υπαρχει βεβαια μια αληθεια σ' αυτο που γραφεις αλλά δεν αφορα τους ρολους τους, δηλ. και ο Ντορσεϋ πηγαινε σε ανεξελεγκτα drive οταν τα εβρισκε σκουρα και ειχε κι αυτος πολλες φορες tunnel vision γι αυτο και μας εκανε να χανουμε τα μαλλιά μας. Αυτο ηταν αποτελεσμα της απειριας του στο ευρωπαϊκο μπασκετ οπου το μπaσιμο πρεπει να συνοδευεται παντα με επιλογη drive-and-kick ή πασα στον ψηλο μεσα στο καλαθι αλλιως 5 στις 10 φορες θα τα κανεις σαλάτα. Αν προσεξετε καλά το παιγνιδι του Ντορσεϋ παντως, προς το τελος προσπαθησε να βελτιωθει στο συγκεκριμενο κομματι και να βρει την εξτρα πάσα αντι να πηγαινει σαν ταυρος εν υαλοπωλειω. Τολμω να πω οτι ηταν ακομα καλυτερος στο θεμα αυτο με την Εθνικη.

    Δυστυχως, ο Κανααν στο θεμα αυτο ειναι στο αλλο ακρο, δηλ. προκειμενου να μη κανει λαθη ειναι πολυ επιφυλακτικος και καθυστερει τον ρυθμο στην επιθεση δηλ. δεν ειναι τοσο επιθετικος οσο θα τον θελαμε για τη συγκεκριμενη θεση και ισως ως ενα βαθμο αυτο να οφειλεται στο γεγονος οτι δεν καταλαβαινει ακομα 100% το συστημα του Μπαρτζωκα ή δεν ειναι αρκετα συγκεντρωμενος κατα τη διαρκεια του αγωνα.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 19:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Και παμε να μιλησουμε λιγο για μπασκετ. Με τη Μακαμπι ο Μπαρτζωκας εβαλε τον Χανααν διπλα στο Σλουκα. Βλεποντας το ματς παρατηρησα εκτος των αλλων οτι ο (ντεφορμε αυτη την εποχη Σλουκας) δεν εδωσε ουτε μιση πασα στον Χανααν. Παει αυτο. Με την Εφες ακριβως τα ιδια. Αρχιζω κ σκεπτομαι οτι κατι δεν παει καλα, οτι δεν χωνευονται, οτι ο Σλουκας χαλασε στα 33 κτλ κτλ. Ωσπου ερχεται το ματς στο ΣΕΦ. Τους βαζει παλι μαζι, παλι ο Σλουκας τον αγνοει, ωσπου ,οποιος θυμαται τη φαση ( ημουν μεσα κ δεν θυμαμαι λεπτο, πολλοι οι σφυγμοι...) στο κεντρο του γηπεδου ο Σλουκας του δινει μια δυνατη ψιλοχαμηλη κ κατι φαινεται να του λεει. Παραλληλα με τη γραμμη του κεντρου αν καποιος το θυμαται, στο υψος του logo. Θεωρησα οτι το ζουμι ηταν αυτο που ειπε ο Σλουκας, οποτε μετα το ματς επικοινωνησα με καποιον γνωστο μου που βρισκεται παντα καπου εκει. Μου ειπε οτι ο Χανααν ζητουσε μονιμως τη μπαλα κ ο Σλουκας δεν του την εδινε επιτηδες. Οταν ο Χανααν την ξαναζητησε ο Σλουκας του την πεταξε κ του φωναξε, οχι κατι για τη μανουλα του, αλλα... "move". Κουνησου δηλ. Λογικο, αφου το μπασκετ του Μπαρτζωκα απαιτει πασα + κινηση ενω ο Χανααν περιμενει τη μπαλα για να επιτεθει.
    Κ τοτε εγω ο νεοΕλληνας στροφαρα. Μου λεω: "ρε μυστηριε, αφου εσυ μονος σου λες κ ξαναλες οτι η ομαδα θα ειναι ετοιμη Φεβρουαριο με Μαρτιο. Αφου ξερεις οτι ουσιαστικα ακομα (ΝΑΙ, ΑΚΟΜΑ) η ομαδα ακολουθει παρατεταμενη προετοιμασια μεσω αγωνων. Μονταρεται (πολυ σωστα το RG ειχε γραψει πριν λιγο καιρο οτι ο Μπαρτζωκας κ γενικα η ομαδα δεν ενδιαφερονται για τις ηττες -τις αφηνουν αμεσως πισω, αλλα κ για πλεονεκτηματα. Θεωρουν οτι αν ειναι καλα κοιταζουν στα ματια τους παντες. Κι ετσι ειναι). Γιατι πεφτεις στην παγιδα της περιρρεουσας ατ(ι)μοσφαιρας;"
    Παρατηρουσα χθες λοιπον τον Χανααν. Δεν λεω οτι παει, τελειωσε, αφομοιωθηκε, λεω ομως οτι ηταν η εμφανιση που εμοιαζε "παικτης Μπαρτζωκα" περισσοτερο απο τις υπολοιπες.
    Καπως ετσι εχουν τα πραγματα για ολους τους νεοφερμενους πλην Μπλακ. Κ λεω πλην Μπλακ διοτι αυτος ειναι ο μονος που αποκτηθηκε για να κανει αυτο που κανει σε ολη του την καριερα (αμυνα με αλλαγες, pnr στην επιθεση). Αυτος λιγο καιρο που θα ειναι στη φορμα θα κλεισει σπιτια.
    Σχολειο περνανε ακομα.
    Να μην ξερει ολοκληρο επιτελειο κ ξερουμε εμεις καλυτερα;
    Αρα λοιπον: Πιστη. Αφοσιωση. ΥΠΟΜΟΝΗ. Κ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ που εχουμε την ομαδα που παιζει το καλυτερο μπασκετ στην Ευρωπη εχοντας υποπολλαπλασιο μπατζετ σε σχεση με τη μιση Ευρωλιγκα. Αυτα. Οχι τιποτε αλλο, αλλα θα αναγκαστουν καποιοι να ξανακανουν κωλοτουμπα οπως περυσι.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 18:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Να επαναλάβω τη δήλωση του Σκαριόλο που είπε σε ελεύθερη μετάφραση "αυτά μπορεί να πάθεις όταν αντιμετωπίζεις μία ομάδα με πολλαπλές συμμετοχές σε final four", μπορεί κάποιοι να τα σνομπάρουν, αλλά οι συχνές συμμετοχές σε final4 τέσσερις δεκαετίες τώρα, λέει πολλά για αυτήν την ομάδα και την διάρκειά της (εκτός από εκείνα τα χρόνια της παραίτησης..), αλλά αυτό το 6-3 πονάει, πρέπει σύντομα να πάμε στο 4, γιατί κλείνει το παράθυρο Σλούκα/Παπανικολάου, ελπίζω το 2ο παράθυρο να είναι Μιλουτίνοφ/Βεζενκοφ/Dorsey (ίσως όχι του χρόνου, αλλά σε 2-3 χρόνια).

    Η αναφορά μου στον Grigonis έγινε επειδή ακούγεται πολύ ο Bacon που πιστεύω ότι δεν χρειαζόμαστε καθόλου. Για τον Grigonis τα έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν, και τι μπορεί να προσφέρει σαν ένας πολυ-επίπεδος Lojeski στο 2-3 με φαρμακερό σούτ και μυαλό να φτιάξει και παιχνίδι, απλά η CSKA τον έδινε ΜΟΝΟ στον βάζελο. Δεν το σχολιάζω αυτό το τελευταίο, αλλά δεν θα το ξεχάσω και ποτέ..

    Πάντως ο Μιλού είναι ελεύθερος του χρόνου, ήθελε η ΤΣΣΚΑ επέκταση αλλά νομίζω δεν έγινε, δεν είμαι και σίγουρος. Φέτος έδειξε ότι ήθελε να έρθει, αλλά ας μην προτρέχουμε, έχουμε μπροστά μας μία καταπληκτική αγωνιστική σεζόν με έναν τίτλο ήδη, και σε όλους τους στόχους καβάλα (ΚΑΙ πλεονέκτημα έδρας Ελλάδα, ΚΑΙ κοντά στην 4άδα Euroleague). Θεωρώ ότι δύσκολα θα μείνουμε 4άδα, θα είναι ΠΑΛΙ κάποιου είδους υπερβατική υπέρβαση(!) αλλά μπορούμε να είμαστε κοντά, και σίγουρα 8άδα (που δεν είναι δεδομένο για τις περισσότερες ομάδες της Euroleauge).

    Είδα Tobey με Sanli χθες, Poythress με Nebo γενικά, η Ρεάλ κατεβάζει κάτι ασύλληπτα ύψη (+Lull), και ένα άλλο δίδυμο ήθελα να γράψω αλλά δεν θυμάμαι τώρα (έχουμε καεί και από τα 12ώρα στη δουλειά..)έχουν πάει στα ύψη τα ύψη! Πρέπει να δούμε τον Bolo στο 4, είναι βέβαια τόσο καταπληκτικός ο Βεζε, που κολλάει και ο Μπαρτζώ, αλλά μεθαύριο με Motley μπορεί να χρειαστούν περισσότερο τα μπράτσα του Bolomboy. To παιχνίδι ξαναέχει μεταφερθεί κοντά στην ρακέτα, βασικά το mid range χάνεται, αφού οι 3 πόντοι, και οι μεγαλύτερες πιθανότητες στα εξ'επαφής οδηγούν στα 2 αυτά άκρα.

    Εναντίον της Alba 8 παίχτες με διψήφιο αριθμό πόντων συν τον Mahmutoglu με 8..Λογικά θα έχουμε ματσάρα..

    Motley/Booker φαίνεται να ματσάρει καλύτερα με Bolo, Jekiri με Fall, Hayes/Birsen με Veze και Black μπορεί να πάρει γενικά λεπτά αν παίξει Motley center (ο Booker τραβιέται πολύ έξω και δεν έχει τόσο τα πόδια ο Tariq).

    Πάντως είμαστε εντός στόχων σε όλα, μην το ξεχνάμε αυτό, αλλά δεν χρειάζεται και να επαναπαυόμαστε, 2 ήττες σε ρίχνουν κατευθείαν επίπεδο, θέσεις 3 έως 11 είναι 2 νίκες (ή ήττες) διαφορά!

    Εγώ από την αρχή πιστεύω ότι οι στόχοι μας είναι οι τίτλοι Ελλάδα, και η 8άδα στην Euroleague (εκεί προσπαθείς να μπεις, και μετά ότι γίνει, είναι και λίγο τύχη πάντα). Το ρόστερ με τις αδυναμίες του είναι από τα πληρέστερα των τελευταίων χρόνων (ένα κανονικό 3άρι να είχαμε πίσω από τον Παπ), τώρα το πως θα παίξουν όλοι είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων, τα έχουμε πει, τα λέμε και τα ξαναλέμε, πάντως έγινε πάλι σπουδαία δουλειά στην off season, και αν και δεν έχουν κάτσει οι μεταγραφές, ξεκάθαρα έγιναν σε μία σωστή κατεύθυνση, και μάλιστα ο Black από το πουθενά ήταν το κερασάκι.

    Ότι και να γίνει, πριν το τέλος αυτού του έτους θα ήθελα να κλείσουμε με μία ωραιότατη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ, να μπαίνει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, και μία νίκη που θα μας χρειαστεί όταν προς το τέλος μετράμε τα κουκιά. Με το καλό μεθαύριο με Βαλένθια και στο τέλος με εμάς οι βάζελοι πρέπει να μην πάρουν άλλη νίκη έως το τέλος του 22, ήδη τους έδωσε πολλά ο Θεός του μπάσκετ..

  • KΡ
    Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 18:32 Σύνδεσμος σχολίου

    @Asteriosmountouris: Μην ασχολείσαι με το άτομο. Χάνεις το χρόνο σου.

    @Λατρεμένε μου: Κερδίσαμε την ΑΡΕΤΗ ΒΟΛΩΝΙΑΣ και έκανες τσα; Μπράβο στο αγόρι μας !!!! Να ξέρεις, απάντησα δυο φορές στο τελευταίο σου ποστ που με αφορούσε, αλλά το Redgoal τα έκοψε. Και μη φανταστείς ότι ήταν βρισιές η μειωτικοι χαρακτηρισμοι που συνηθίζει ρουτινιερικα να χρησιμοποιεί ο βραβευμένος με Νόμπελ εγκέφαλος σου. Ένα απλό σβουρακι με πιο τραχυ γυαλόχαρτο ήταν. Παντα ευτυχής να επικοινωνώ μαζί σου εστω κα με λογοκρισια. Καμία άλλη λεξούλα εκτός από το κωλοτουμπα δεν σας μαθαιναν στο νηπιαγωγείο; Αλλά τι ρωτάω ο αφελής.Εσύ έκανες σκασιαρχειο για μπασκετικα σεμινάρια στο Παπαστρατειο. Να σε πάντα καλά να μας διασκεδάζεις.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 18:29 Σύνδεσμος σχολίου

    @Γιωργος Πετρουπολη
    Η νοοτροπία του πήχη και μάλιστα στο επίπεδο (πλην ποδοσφαίρου) που τον βάζεις, υπάρχει μόνο στο μίζερο ελληνικό ποδόσφαιρο.... Έξω από αυτό, υπάρχουν κάποια πολύ βασικά πράγματα που πρέπει να μάθεις, για να παρακολουθείς... πχ ότι μπάσκετ/βόλεϊ/πόλο/όποιο άλλο άθλημα, παίζουν κι οι αντίπαλοι σου κι ότι η έκβαση του κάθε αγώνα δεν είναι αποκλειστικά και μόνο θέμα της δικής μας ομάδας... Δεν υπάρχει 'αν οι δικοί μας παίξουν καλά, θα νικήσουν'... Υπάρχουν ομάδες πιο δεμένες, εμπειροτερες, ακριβότερες... είναι νοοτροπίας παιδικής το να πιστεύεις ότι εμείς μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους γιατί είμαστε 'ο μεγαλύτερος πολυαθλητικος σύλλογος παγκοσμίως' (που δεν είμαστε... υπάρχει κι η Ρεαλ με 20+ τοπ ευρωπαϊκά κύπελλα σε ποδόσφαιρο-μπάσκετ)... αυτή είναι μια μμμμμμμ που ανακάλυψαν οι βάζελοι και τη λένε μεταξύ τους, για να καλύψουν την ανυπαρξία του ποδοσφαίρου.... το να μπεις στο τριπάκι και να πεις 'όχι είναι ο Ολυμπιακός' δεν τιμάει τη νοημοσύνη σου....
    Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα της καρδιάς σου.... και της δικής μου.... Αν ρωτήσεις έναν οπαδό του Ιωνικού, του Απόλλωνα ή της Κολοπετινιτσας 'ποια ομάδα είναι μεγαλύτερη; η δική σου η Ολυμπιακός;' τι πιστεύεις ότι θα σου απαντήσει;....Αγάπα τον ομάδα για αυτό που είναι χωρίς να βάζεις ταμπέλες, πήχες και βαρύγδουπους τίτλους, που οι άλλοι μπορεί να τα ακούνε και να γελάνε.

  • Red7arrow
    Red7arrow Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 17:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά...ηρεμησε! Όλα τέλεια τα κάνεις εσύ στη ζωή σου που θες κάθε χρόνο αυτά που αναφέρεις να γίνουν? Φίλε...ωριμασε.
    Εισαι εκτός τόπου και χρονου.

  • KΡ
    Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 17:40 Σύνδεσμος σχολίου

    @Naruhitos guard: Φίλε αντιγράφω επι λέξει την πρότασή σου "Ο Μπεϊκον ειναι παιχτης για 1-οn-1 και one trick pony δηλ. βαζει τη μπαλα στο παρκέ και παει να παρει το διαδρομο προς τη ρακετα εχοντας tunner vision δηλ. μη κοιτωντας αν υπαρχει ελευθερος συμπαιχτης γυρω του" και σε ρωτάω ειλικρινά. Αν άλλαζε στην πρότασή σου το όνομα Μπέικον με το Ντορσευ, θα υπήρχε καποια διαφορά; Ο Ταυρελ πώς επιλέχθηκε περισυ;. Με τι (συμβατά) χσρακτηριστιικα, ως προς τα συστήματα και τις προτιμήσεις του συγκεκριμένου προπονητή που έχουμε;

  • RED 7
    RED 7 Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 16:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποια 6 Ευρωπαϊκά έχει ο Βαζελος;;;;;απο αυτα τα 6 τα 3 είναι τύπου Γουέμπλεϊ στο ποδόσφαιρο!!!! Εγώ δεν βλέπω πουθενά 6 Ευρωπαϊκά.....Αν θεωρείται Ευρωπαϊκό το κλεμμένο από την Μπαρτσελόνα (ταμπλό και διωξιμο του Βράνκοβιτς, συγνώμη επίσημα από την FIBA)και τα δύο Αθηνα, Θεσσαλονίκη με πρόεδρο της FIBA τον Βαζελακοπουλο και 58-17 βολές στα δύο παιχνίδια... δηλαδή δωράκια.... εγώ δεν βλέπω πουθενά 6!!!!και το λέω ειλικρινά!!!δεν πανε να λένε ότι έχουν και 16!!!!!3-3 είμαστε!!!!Οπως γινόταν κάθε χρόνο το Ευρωπαϊκό νέων στην Κρήτη και καθε χρόνο το έπαιρνε η Ελλάδα!!!! μιλάμε για γελοία πράγματα!!!!!Η ομάδα είναι μια χαρά στο μπάσκετ!!!!Σταματειστε να κάνετε όλοι τους προπονητές....ο Βαζελος έφτυσε αίμα για να κερδίσει την Βίρτους!!!!Η Βιλερμπάν κέρδισε μεσα στην Μπαρτσελόνα.... είναι μαραθώνιος η Ευρωλίγκα!!!!Πιστη στην ομάδα και ολα θα πάνε καλά!!!!

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 16:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδες δε μπορω ουτε να συμφωνησω με ολους ουτε να απαντησω σε ολους, οποτε θα ξεκαθαρισω μονο το εξης:

    Σε ποδοσφαιρο και μπασκετ, κριτικαρω παντα ειδικα στις νικες διοτι μιλαμε ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΩ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΥΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΣΚΟΣΜΙΩΣ, τοσο απλα.

    Ο πηχης κατ εμε ειναι:

    -Ποδοσφαιρο , καθε χρονο νταμπλ και προκριση στους 16

    -Μπασκετ, καθε χρονο νταμπλ (ανευ Μαμρα) και φαιναλ φορ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

    -Πολο, καθε χρονο τρεμπλ

    -Βολει, καθε χρονο νταμπλ και 8 Ευρωπης.

    Αποψη μου, καλη συνεχεια

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

Κούγιας... τέλος από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί λίγους μήνες μετά την ανάληψη...