roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Χάλια...Θρύλος αλλά νίκησε 68-66 τον ΠΑΟ

underarmor
redwell

Μαύρα... χάλια είχε ο Ολυμπιακός στο κλάσικο με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την 7η ημέρα της Basket League όμως ακόμα και έτσι έφτασε στο ζητούμενο που ήταν η νίκη με 68-66 και ουσιαστικά "κλείδωσε" το πλεονέκτημα έδρας μέχρι τους τελικούς των πλέι οφ.

Με τους Γουόκαπ και Φαλ και από κοντά τον Βεζένκοφ να στέκονται στο ύψος τους και όλους τους υπόλοιπους σε κάκιστη βραδιά, ο Θρύλος στηρίχτηκε στην άμυνά του και μέσω αυτής έφτασε στη νίκη παρά τις απίστευτες αυτοκτονικές τάσεις που έδειξε σε όλο το ματς.

Συν τοις άλλοις οι Πειραιώτες είχαν να αντιμετωπίσουν και τους ρέφερι που με τα σφυρίγματά τους κράτησαν τους πράσινους στο παιχνίδι αλλά και το... φάρδος των φιλοξενούμενων που έβαλαν πολλά "σκοτωμένα" τρίποντα.

Τους Γουόκαπ, Κάναν, Παπανικολάου, Βεζένκοφ και Φαλ ξεκίνησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ ο Ντέγιαν Ράντονιτς επέλεξε στην αρχική πεντάδα του Παναθηναϊκού τους Ουόλτερς, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Μπέικον, Ουίλιαμς και Γκουντάιτις (αντί του Παπαγιάννη).

Ο Ολυμπιακός στάθηκε καλύτερα στο παρκέ στην 1η περίοδο, με τον Φαλ να νικά στη ρακέτα τόσο τον Γκουντάιτις όσο και τον Παπαγιάννη. Τα ριμπάουντ (11-7 στο 1ο δεκάλεπτο) υπήρξαν «κλειδί» για την εξέλιξη του ματς, καθώς και η ευστοχία των Κάναν και Βεζένκοφ από πλευράς Ολυμπιακού. Μετά το 7-3 υπέρ των γηπεδούχων, καταλυτικός για τους «πράσινους» ήταν ο Μπέικον, αφού με 5 σερί πόντους έδωσε προβάδισμα, 7-8, στον Παναθηναϊκό.

Οι Κάναν, Φαλ και Βεζένκοφ έφεραν τους Πειραιώτες στο +7 (17-10). Ο Ράντονιτς απέσυρε τους Ουόλτερς και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη με τους Λι και Πονίτκα να περνούν στο παρκέ. Ο Ολυμπιακός ξέφυγε και με +9 (21-12) για να πάρει ο Γιώργος Καλαϊτζάκης τη θέση του Μπέικον στην πεντάδα. Αν και ο Ντέρικ Ουίλιαμς με 2/2 βολές μείωσε σε 21-14, ο Κάναν με buzzer beater τρίποντο έστειλε τη διαφορά στη μεγαλύτερη τιμή της έως τότε, +10 για τον Ολυμπιακό (24-14).

Οι Κάναν, Φαλ και Βεζένκοφ μετρούσαν από 8 πόντους για την ομάδα του Πειραιά, ενώ οι μόνοι που δεν είχαν πατήσει παρκέ ήταν οι ΜακΚίσικ και Τζορτζ Παπάς. Από πλευράς «πρασίνων», ο Μπέικον οδηγούσε στο σκοράρισμα την ομάδα του με 7 πόντους, ενώ 3 πόντους και 3 ριμπάουντ είχε ο Ουόλτερς.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με Σλούκα, Λαρεντζάκη και ΜακΚίσικ στην περιφέρεια τη 2η περίοδο. Όμως, σε αυτό το δεκάλεπτο «αφεντικό» θα ήταν ο Παναθηναϊκός. Οι παίκτες του Ράντονιτς πήραν τα ριμπάουντ και σε συνδυασμό με τις κακές επιλογές των «ερυθρόλευκων» επιδόθηκαν σε επιμέρους σκορ 2-15 για το 26-29. Οι «πράσινοι» είχαν μπει με σερί 9-0 στο 2ο δεκάλεπτο, το οποίο ολοκληρώθηκε με τρίποντο του Παπαγιάννη (24-23).

Μετά από άστοχες βολές του Ουόκαπ και άστοχο τρίποντο του Κέιναν αν και ξεμαρκάριστος, ο Μπέικον έδωσε αέρα 5 πόντων στον Παναθηναϊκό (26-31). Με τρίποντο ο Βεζένκοφ μίλησε την κρίσιμη στιγμή (29-31). Ο Πάρις Λι με δικό του τρίποντο έφερε ξανά στο +5 τη διαφορά (29-34) υπέρ των φιλοξενούμενων.

Οι Γκουντάιτις και Ουόλτερς μπήκαν αντί των Παπαγιάννη και Λι για τους «πράσινους». Και ο Μπέικον φτάνοντας τους 13 προσωπικούς πόντους έστειλε τον Παναθηναϊκό στο +7 (29-36) για πρώτη φορά! Οι αμυντικές ικανότητες του Ουόκαπ αποδείχτηκαν καθοριστικές σε εκείνο το σημείο, με δύο διαδοχικά κλεψίματα του Αμερικανού.

Σλούκας και Βεζένκοφ με λέι απ μείωσαν στο -3 (33-36). Το -3 (35-38) θα ήταν και η διαφορά στο ημίχρονο, με τον Ουίλιαμς να ευστοχεί σε 2 βολές και τον Φαλ να κερδίζει γκολ φάουλ, αλλά να αστοχεί στο βολή. Οι Πειραιώτες είχαν 4/16 τρίποντα στο α΄ μέρος (25%), ενώ ο Παναθηναϊκός 4/12 έξω από τα 6.75.

Με επιμέρους σκορ 9-4 μπήκε στην 3η περίοδο ο Ολυμπιακός, ανέκτησε το προβάδισμα και προηγήθηκε με +4 (44-40). Μία βολή του Παπανικολάου, ένα τρίποντο του Γουόκαπ, τρεις πόντοι του Βεζένκοφ και ένα καλάθι του Φαλ είχαν αντιστρέψει την κατάσταση. Όμως, είχε τραυματιστεί και ο Πονίτκα με τον γιατρό του Παναθηναϊκού να του τοποθετεί ράμματα και ο Πολωνός σμολ φόργουορντ επέστρεψε εν συνεχεία στο παρκέ.

Ένα hook του Παπαγιάννη (44-42) και ένα τρίποντο του Γουόκαπ είχαν ως αποτέλεσμα το 47-42. Όμως, ο Λι ευστόχησε σε δύο διαδοχικά τρίποντα και ο Παναθηναϊκός ανέκτησε το προβάδισμα (47-48). Ο Σλούκας μπήκε ανενόχλητος στη ρακέτα για το 49-48, για ν’ αστοχήσει ο Λευτέρης Μποχωρίδης σε τρίποντο, στο τελευταίο σουτ της 3ης περιόδου. Αυτό το 3ο δεκάλεπτο αποδείχτηκε χαμηλό σε παραγωγικότητα και για τις δύο ομάδες (14-10 το επιμέρους σκορ).

Το λέι απ του Πονίτκα με την έναρξη της 4ης περιόδου θα επέτρεπε στον Παναθηναϊκό να προηγηθεί μία ακόμη φορά (49-50). Γουόκαπ, ΜακΚίσικ και Βεζένκοφ απάντησαν για το «ερυθρόλευκο» 6-0 (55-50). Ο Ουόλτερς μείωσε με παλικαρίσιο καλάθι στη ρακέτα (55-52). Ο ίδιος μείωσε και στον πόντο (55-54) τελειώνοντας τη φάση με το ένα χέρι.

Ο Γκουντάιτις πέρασε στο παρκέ, αλλά έκανε δύο διαδοχικά φάουλ στον Φαλ, φτάνοντας τα 4! Το λέι απ του Βεζένκοφ έδωσε ανάσα στους γηπεδούχους (57-54). Ο Ουόλτερ μείωσε σε 57-56 με λέι απ. Ένα μεγάλο τρίποντο, το πρώτο εύστοχο του Σλούκα έστειλε τον Ολυμπιακό στο +4 (60-56). Ο Γκουντάιτις πέτυχε μία βολή (60-57) από φάουλ του Γουόκαπ, ενώ μετά το άστοχο hook του Φαλ, ο Μπέικον έμεινε... με την μπάλα στα χέρια σε προσπάθεια για τρεις, καθώς έληξε ο χρόνος.

Και ο Μουσταφά Φαλ διόρθωσε για την προηγούμενη αστοχία του βάζοντας την μπάλα αυτή τη φορά στο διχτάκι (62-57). Ο Μπέικον κάρφωσε (62-59) σημειώνοντας τους πρώτους πόντους του στο β΄ μέρος (είχε 13 στο α΄ μέρος). Ο Φαλ νίκησε τον Παπαγιάννη σημειώνοντας γκολ φάουλ, έβαλε και τη β ολή (65-59) και απέμεναν 57 δεύτερα. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε παραδώσει τα «όπλα», μείωσε αρχικά με λέι απ του Μπέικον (65-61) και εν συνεχεία ο Λι έκλεψε την μπάλα από τον Σλούκα και μείωσε στο καλάθι (65-63), στα 17΄΄ πριν τη λήξη.

Ο Βεζένκοφ πήρε το φάουλ από τον Πονίτκα που μόλις είχε επιστρέψει στο παρκέ και το 67-63 έμοιαζε «μαξιλαράκι ασφαλείας» για τους «ερυθρόλευκους». Απέμεναν 13 δεύτερα και ο Μπέικον πίστευε ακόμη στο «διπλό». Ο Αμερικανός ευστόχησε σε ένα απίστευτο τρίποντο με ταμπλό (67-66) στα 5 δεύτερα και όλα ήταν ακόμη... εύθραυστα. Με τον Γουόκαπ στην επαναφορά, ο Άλεκ Πίτερς έγινε αποδέκτης της μπάλας και ο Πονίτκα τον σταμάτησε με φάουλ.

Ο Αμερικανός του Ολυμπιακού ευστόχησε μόνο στη 2η βολή (68-66) και ο Παναθηναϊκός είχε 4,1’’ δικά του! Ο Ντουέιν Μπέικον πήρε το τελευταίο σουτ, όμως ο Αμερικανός των «πρασίνων» ήταν άστοχος σε τρίποντο από την κορυφή και ο Ολυμπιακός ήταν νικητής για 9η διαδοχική φορά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαιτητές: Πιτσίλκας, Κάρδαρης, Θεονάς 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ουόκαπ 8 (2), Κέιναν 8 (2), Φαλ 17, Βεζένκοφ 22 (2), Παπανικολάου 1, Λαρεντζάκης, Σλούκας 7 (1), Μπολομπόι 2, Πίτερς 1, ΜακΚίσικ 2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντέγιαν Ράντονιτς): Καλαϊτζάκης Π., Ουόλτερς 13 (1), Ουίλιαμς 4, Μπέικον 20 (2), Γκουντάιτις 1, Λι 13 (3), Παπαγιάννης 11 (1), Μποχωρίδης, Καλαϊτζάκης Γ., Πονίτκα 4

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-14, 35-38, 49-48, 68-66

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

78 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 10:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεταγραφές δεν γίνονται. Ελπίζω να βάλει στην εξίσωση και τους υπόλοιπους παίχτες γιατί θα πάθουμε Βατερλώ. Με Βίρτους must win, αυτό έχω στο μυαλό μου τώρα. Να κερδίσουμε χρόνο μπας και ξυπνήσει κανένας.. εντάξει όλοι, αυτός ο Bolomboy τι έπαθε και παίζει τόσο ξενερωμενα; 3ο ψηλό τον πήρανρ αυξημένες αρμοδιότητες, πήρε και καλό συμβόλαιο.. μάλλον έχει ξενερώσει που παίζει συνέχεια 5 και αυτός...

  • KΡ
    Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 00:45 Σύνδεσμος σχολίου

    @Xero-Las: Φίλε, το να μην μου αρέσει κάποιος για την ομάδα εγώ το σταματάω εκεί, αφού γράψω τούς λόγους που δεν μου κάνει. Δεν μπαίνω σε διαδικασία προτροπων σε διοίκηση η' προπονητή και σε ονοματολογία. Αντε το πολύ να κανω ένα περιγραμμα προσόντων και χαρακτηριστικών που θα ήθελα. Δεν είμαι προπονητής, δεν είμαι φωτεινός παντογνωστης και αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό των προέδρων σε ότι αφορά τις μη βιαστικές, παρορμητικες κινήσεις είτε για παίκτες είτε για προπονητή. Θα συμφωνήσω μαζί σου για Πιτερς και Μπολομποι αλλά ο Μπλακ μου αρέσει, από το πέρασμά του από την Μακαμπι. Πάντως για το στυλ ψηλού που θα προτιμούσες, υπάρχει τέτοιο υλικό στις μεσαίες ομάδεςτης ACB που παρακολουθώ όποτε μπορώ. Το λέω αυτό σκεπτομενος και το περιορισμένο μπάτζετ της ομάδας, ειδικά μεσουσης της σεζόν. Η όποια αλλαγή, που δεν το βλέπω, θα ειναι με το σταγονόμετρο. Πορευόμαστε μάλλον όπως είμαστε, με την ελπίδα να αξιοποιηθεί σε βάθος το υπάρχον δυναμικό.

  • Τσαντας
    Τσαντας Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 23:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Eγω εχω να πω το εξης: το να παρακολουθω μπασκετ δεν με συγκινει πλεον οπως παλιοτερα. Ειμαι ενας ανθρωπος, ο οποιος λιγο-πολυ, ολη του την ζωη την εχει περασει με μια μπαλα στα χερια. Παιζω μπασκετ αδιαλειπώς απο την δευτερα δημοτικου. Παρακολουθω φανατικα μπασκετ απο τους τελικους Ελλαδας της σεζον 2006-2007 (ήμουν 9 χρονων, αλλα θυμαμαι την καθε λεπτομερια).
    Πλεον ομως βαρεθηκα. Ακομα και σημερα, ειναι λιγες οι μερες που δεν θα δω τουλαχιστον ενα παιχνιδι ή ενα μερος καποιου παιχνιδιου. Απο περσι δεν παιζω σε καποια ομαδα (μετα την 2η διακοπη των τοπικων πρωταθληματων λογω κοβιντ, το εκοψα, δεν προλαβαινα κιολας, δουλευα και ειχα και την σχολη παραλληλα). Τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα ωστοσο θα παιξω μπασκετ με φιλους ειτε στο ανοικτο της γειτονιας είτε σε καποιο ιδιωτικο κλειστο.
    Τα σαιτ οπου ο καθενας γραφει το μακρυ και το κοντο του, αυτοανακυρησεται σε μανατζερ, προεδρο, προπονητη, γυμναστη, γιατρο, τραβαει τα στηθια του απο απελπισια επειδη οι επαγγελματιες του χωρου δεν ακουν τις εισηγησεις του, ουτε γελιο δεν μου προκαλουν πλεον. Το να μπω στην διαδικασια να απαντησω σε καποιον, να κατσω να του εξηγησω πραγματα στοιχειωδη, σε οποιον εχει ουσιαστικη τριβη και δεν εχει μεινει στην εποχη του Ιωαννιδη, μου φαινεται μεγαλυτερη αγκαρια ακομα και απο να καθαρισω τις τουαλετες του σπιτιου μου. Επισης η απολυτη ταυτιση και υποταγη και η συνεχης επικληση στην οποια σωβρακοφανελα (πισω απο την οποια μπορει να καμουφλαρεται το οτιδηποτε) πλεον με κριντζαρει.
    Φυσικα δεν τα εχω με κανεναν. Ο καθενας οπως την βρισκει. Για να ειμαι ειλικρινης ομως, ωρες ωρες, καποιοι μου επρηζαν μπαλες εδω μεσα.
    Φυσικα κανω και εγω την αυτοκριτικη μου:
    Παραδεχομαι οτι ειμαι ενας αλητης. Ενας κλεφτης, ενας λωποδυτης. Ενας θηρευτης στιγμων. Ενας κουρσαρος χαρτινων καραβιων. Ενας κυνικος εκμεταλευτης των ονειρων και του ιδεαλιστικων προθεσεων διαφορων αγαθων υπαρξεων. Ειμαι ενας κοινος απατεωνας.
    Ειναι η τελευταια φορα που γραφω στο σαιτ, λοιπον. Ευχομαι καλη συνεχεια σε ολους (ειλικρινα το λεω). Αν στενοχωρησα τον οποιονδηποτε στα πλαισια της κουβεντας, του ζητω συγγνωμη.
    Εχετε γεια, φιλοι μου

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 21:22 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΧρηστοΣ:
    Αποριες που εχεις κ εσυ.
    Φιλε,το μπατζετ ειναι...κερασμενο.
    Οτι θελεις παραγγελνεις,αλλος πληρωνει...
    Στα σοβαρα τωρα,ΟΛΟΣΩΣΤΗ ερωτηση.

  • Snake7
    Snake7 Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 18:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμένα ας πούμε χτες δεν μου άρεσε ο Σλουκας. Αλλά είναι φυσικό απεναντι στον ΚρυπτοΛιτη του (no pun intended).

    Δυστυχώς θα το έχουμε σε όλα τα παιχνίδια, και για αυτό πρέπει να ανέβει κατά πολύ ο τρίτος γκαρντ (οποίος ειναι).

    Εγώ πάντως επιμένω ότι ο Κειναν μπορεί να βοηθήσει φέτος. Έχει προοπτικές να γράφει 20αρες. Αυτοπεποίθηση θέλει, και ρυθμό.

    Για μένα ο Μπλακ έχει πιο μεγάλο upside από Μπολομποι.

    Ο Πιτερς θέλει 20λεπτο για να αποδίδει. Και δυστυχώς δεν θα τα έχει φέτος. Αρκεί να μην τον κάψουμε.

    Όσο για τον κακό χτες Παπ είναι ο μόνος που δεν φοβάμαι. Θα βρει πατήματα.

    Γενικά δεν μας πήγε ο ρυθμός χτες καθόλου. Ήταν παλιοπαιχνιδο.

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 17:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφοι,δωστε την ομαδα σε καποιον απο τους κροισους με τα λεφτοδεντρα που εχουν κανει ουρα εξω απο το Σεφ.
    Αν οχι,ακολουθηστε υπογειες-παρασκηνιακες διαδρομες να τους σφαζουμε στο γονατο μπας και ηρεμησει ο...giorgos!
    Τι,οχι;;;
    Μαγκικα,κιμπαρικα και Πειραιωτικα...
    Μαγκες,τοιχο-τοιχο και τον νους σας...
    Πολλοι τσαμπα μαγκες με ξενες τσεπες κυκλοφορουν.

  • Στέφανος
    Στέφανος Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 15:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Φέτος δεν θα πάρουμε πρωταθλήμα στο μπάσκετ γράφει το τρολ του Μαρινάκη, στο ποδόσφαιρο όμως νομίζεις θα πάρουμε: η θα βγούμε τριτοτεταρτοι εκτός Τσάμπιονς λιγκ. Εδώ κατάντησεαμε καρπαζοεισπρακτορες της Ευρώπης και στην Ελλάδα να μας κάνουν πλάκα οι δικέφαλοι και στο μπάσκετ είναι το πρόβλημα που έχουμε κάποια δυναμική σταθερά

  • ΧρήστοΣ
    ΧρήστοΣ Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 15:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Διάβασα τα σχόλια των φίλων και λίγο πολύ ο καθένας έχει το δίκιο του. Δεν καταλαβαίνω όμως ένα πράγμα:

    Αρκετοί ζητούν αλλαγές παικτών. Αυτές οι αλλαγές δεν θα γίνουν με αποζημιώσεις των παικτών?

    Δηλαδή θα φύγουν χωρίς να πάρουν μέρος ή ολόκληρο το συμβόλαιο τους?

    Αυτοί που θα έρθουν δεν θα πληρωθούν??

    Επίσης το μπάτζετ δεν είναι συγκεκριμένο ??

    Όποιος έχει τις απαντήσεις θα χαρώ να τον διαβάσω

  • ΚΡ
    ΚΡ Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 14:45 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow: με αυτό που έγραψα για το μέλλον, ήθελα να τονίσω ότι τη διετία που τρέχει, όλοι μας: διοίκηση, προπονητές, παίκτες, φίλαθλοι πρέπει να είμαστε γκαζωμένοι για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, εκμεταλλευόμενοι τον καλό ελληνικό κορμό που διαθέτουμε τώρα. Γιατί σε δύο χρόνια δεν ξέρεις. Ισως δεν το εξέφρασα σωστά για να γίνει αντιληπτό.

  • ΚΡ
    ΚΡ Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 14:36 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλίας Θεοδωράκης:Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα. Δεν έχω να προσθέσω κάτι ή να διαφωνήσω σε κάτι. Σκέφτεσαι ορθολογικά μπασκετικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...