roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ώρα... 9-0 με ΠΑΟ στο ΣΕΦ

underarmor
redwell

Δεύτερο ντέρμπι αιωνίων στην τρέχουσα σεζόν και πρώτο για τη Basket League, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ τη Δευτέρα (05/12, 19:15, ΕΡΤ3) για την 8η ημέρα.

Στο πρώτο τους αντάμωμα φέτος, είχαμε το 67-52 των Πειραιωτών στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου στη Ρόδο με τους ερυθρόλευκους να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Σούπερ Καπ.

Ο Θρύλος είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας καθώς είναι η μοναδική ομάδα χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 7 αγωνιστικές, ενώ αξίζει να θυμήσουμε πως το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα "τρέχει" ένα σερί 32-0 σε επίπεδο πρωταθλήματος αφού παραμένει αήττητη για πάνω απο από έναν χρόνο. Παράλληλα, οι νταμπλούχοι έχουν 8 σερί νίκες κόντρα στον μεγάλο τους αντίπαλο.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ο Coach-B, αμφιταλαντεύεται στο ποιον από τους ξένους του θα αφήσει εκτός αποστολής, αφού μόνο έξι μπορούν να δηλωθούν και διαθέτει επτά στο ρόστερ.

Οι πράσινοι από τη μεριά τους έχουν ρεκόρ 5-1 στη Basket League (σ.σ. έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο από τους υπόλοιπους), με την ήττα της πρεμιέρας κόντρα στον Άρη, στη Θεσσαλονίκη να τους "στοιχειώνει".

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες, παρουσιάζοντας σαφώς βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα σε σύγκριση με το ξεκίνημα της σεζόν και έχοντας πέντε διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

9 σχόλια

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 02:01 Σύνδεσμος σχολίου

    KΡ:μονιμως καταγγελτικος ο λογος σου.
    Καποια προταση;;;

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 18:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Απόψε θαναι ποιο δύσκολα τα πράγματα πρέπει να παίξουν όλοι αλλιώς θα έχουμε δυσαρεστα

  • Snake7
    Snake7 Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 18:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτοιμοι παίδες. Καλη επιτυχία στην ομαδα μας. Καλη υπομονή να ακούσετε τον Χατζηβαζελιου και τον Βαγγελα Αεκανου.

  • ΚΡ
    ΚΡ Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 17:33 Σύνδεσμος σχολίου

    VAMOS LEGENDαρα μας!!!

  • Kostas -7-
    Kostas -7- Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 16:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυσκολα παιχνιδι καθως το timing δεν ειναι το ιδανικο. Ο ποα σαφως πιο φορμαρισμενος θα μπορουσε κανεις να πει οτι υπερτερει ως ενα βαθμο (φαβορι) ειδικα με την προσθηκη του παικταρα Μπεϊκον. Απο την αλλη, ο Θρυλος παιζει φανταστικο μπασκετ αλλα σε μικρη διαρκεια και ανα διαστηματα, κυριως στα πρωτα ημιχρονα. Αν αντεξει η βασικη 5νταδα και προσφερει εστω ενας απο τους νεους παικτες θα το παρουμε το παιχνιδι.

  • kinis
    kinis Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 13:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ήττα προβλέπεται...... οι άλλοι και εμείς κανακευουμε τον κανααν κ τον εμμονικο μπαρτζω

  • Johnker7
    Johnker7 Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 13:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν εχω καλο προαισθημα παντως εδω κ μερες...Κ αγωνιστικα πλεον δεν ειναι κακος ο βαζελος,μη κοροιδευομαστε.πολυ κομβικο παιχνιδι για μενα.Κερδιζεις κ παιρνεις απο τωρα το πλεονεκτημα,χανεις κ τους δινεις ζωη κ ελπιδα.

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 13:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Δύσκολο παιχνίδι το σημερινό. Προσωπικά το φοβάμαι αρκετά. Είναι οι συγκυρία τέτοια που η ήττα δεν είναι καθόλου απίθανη.
    Σε τέτοιο ενδεχόμενο η ομάδα θα βρεθεί σε φάση εσωστρέφειας μετά από πολύ καιρό. Ίσως αυτό να λειτουργήσει θετικά για την συνέχεια ίσως όμως απο την άλλη προκαλέσει ισχυρούς τριγμούς.
    Σε περίπτωση νίκης κλειδώνουμε το πλεονέκτημα έδρας θα κερδίσουμε ηρεμία και ψυχολογική ώθηση.
    Το παιχνίδι θα κριθεί στον ρυθμό. Αν μπουν οι αμερικανοί τους ζεστά και τους αφήσουμε να έχουν ρυθμό θα έχουμε πρόβλημα. Αν τους πάμε στην δύναμη και την σκληράδα θεωρώ πως έχουμε πλεονέκτημα.
    Η έδρα καμία φορά σε τέτοια παιχνίδια μπορεί να λειτουργήσει μπούμερανγκ ειδικά αν στραβώσει το παιχνίδι.
    Θα ήθελα να δω Μπολομποι στο 4 σήμερα λόγω της αθλητικοτητας του Γουίλιαμς. Παπ-Μπέικον θα πέσουν κορμιά. Σημαντικό ότι λείπει ο Γκριγκονις ώστε ο Γουοκαπ να επικεντρωθεί στον Γουόλτερς. Φολ έχει αποδείξει ότι έχει τον παπαγιαννη.
    Αυτοί οι 4 είναι τα σημεία κλειδιά θεωρώ. Τώρα αν μας κερδίσει ο καλαιτζακης είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

  • Vaggos
    Vaggos Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 12:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτά τα 8-0 και 9-0 εγώ τα ακούω βερεσέ! Μόνο τυφλός δεν βλέπει ότι η ομάδα από το ματς με Μονακό και μετά έχει πρόβλημα. Το ροτέισον είναι κοντό με αποτέλεσμα οι βασικοί να σκάνε και η ομάδα στο 4ο δεκάλεπτο να καταρρέει! Αν ο Μπαρζώκας δεν εμπιστεύεται κάποιους ξένους παίκτες γιατί δεν τους αντικαθιστά; Ειδικά τον Κάνααν πόσο θα τον περιμένει ακόμα; Μέχρι να χαθεί η 8άδα; Σήμερα δύσκολα η ομάδα θα αποφύγει την ήττα με ανάλογη εικόνα προηγούμενων παιχνιδιών στην Ευρωλίγκα! Ειλικρινά, μακάρι η ομάδα να με διαψεύσει και να κάνει το 9-0!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

Κούγιας... τέλος από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί λίγους μήνες μετά την ανάληψη...