roumeliotis

Carwiz

Πίστη για διπλό στην Πόλη με Εφές

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το απόγευμα της Πέμπτης (01/12, 19:30, NS Prime) την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές Αναντολού, στην Τουρκία για την 11η αγωνιστική της Euroleague, με στόχο την κατάκτηση ενός ακόμη διπλού και για να κάνει το ρεκόρ του 8-3.

Αποστολή δύσκολη αλλά οι ερυθρόλευκοι είναι σε καλή κατάσταση και όταν συμβαίνει αυτό μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο σε όλη την Ευρώπη, όπως έδειξαν πρόσφατα επικρατώντας σε Βαρκελώνη και Μαδρίτη με Μπάρτσα και Ρεάλ.

Μακριά από το ΣΕΦ ο Θρύλος έχει τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες, αλλά σαφώς το έργο του στην Πόλη θα είναι εξαιρετικά δύσκολο καθώς αντιμετωπίζει ένα από τα πιο πλούσια ρόστερ στην διοργάνωση και μάλιστα σε ένα κατάμεστο από 15.000 κόσμου γήπεδο.

Ο Άλεκ Πίτερς αντιμετώπισε την τελευταία εβδομάδα μία κάκωση στην φτέρνα, αλλά προπονήθηκε Τρίτη-Τετάρτη και θα είναι στην δωδεκάδα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέρει και έχει μεταφέρει στους παίκτες του πως για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική η ομάδα θα πρέπει να παίξει καλή άμυνα στα αντίπαλα γκαρντ και να σταματήσει την δημιουργία τους.

Δέχεται 78,8 πόντους ανά παιχνίδι και κάπου εκεί κοντά πρέπει να σκοράρει η Εφές για να έχει πιθανότητες νίκης μιας και η επίθεσή του είναι σε τοπ κατάσταση και εύκολα ή δύσκολα τους 80 πόντους τους "έχει".

Όσον αφορά στην Εφές, ως είθισται μπήκε... μουδιασμένα στον "μαραθώνιο" της Euroleague και αρχίζει να ανεβάζει στροφές. Έχει ρεκόρ 5-5 και για να αναρριχηθεί περισσότερο χρειάζεται νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, ενδέχεται να έχει για πρώτη φορά φέτος στην δωδεκάδα τον Σέιν Λάρκιν ο οποίος αποθεραπεύτηκε. Δεν είναι σε θέση να παίξει για πολύ και φυσικά δεν έχει ρυθμό όντας τρεις μήνες εκτός, όμως ενδεχόμενη παρουσία του ανεβάζει την πληρότητα και την ψυχολογία των γηπεδούχων. Η Εφές έχει μέσο όρο 83,6 πόντων στην επίθεση και 80 στην άμυνα.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

9 σχόλια

  • Red7arrow
    Red7arrow Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 23:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχώς όπως εμείς παίζουμε κ κάνουμε πλάκα στον Προμηθέα, έτσι κ η Εφές κάνει πλάκα σε εμάς. Κακά τα ψέμματα, είναι τεράστια η διαφορά. Λέγαμε ότι πέρυσι για ένα καλάθι δεν πήγαμε τελικό. Αμ δεν είναι ένα καλάθι μόνο....δεν είναι!
    Οι παίχτες του Ολυμπιακού έχουν κόμπλεξ απέναντι σε ομάδες σα την Εφές. Μόνο αυτόγραφα δε ζητανε από τον Μισιτς. Τους ακούς και σε συνεντεύξεις πως μιλάνε για εκείνον.
    Δηλ σημερα σε 2μιση περιόδους τους είχαμε εξαφανίσει, έβγαιναν άμυνες κτλ και στη 4η περίοδο ξανά black out. Οτι βαραγαν έμπαινε μέσα. Ναι είναι παιχταράς ο Μισιτς αλλά αν και εσύ δε τον μαρκάρεις κ τον αφήνεις να σουτάρει ανενόχλητος μη σου φταίει μετά η υψηλή ποιότητα του.

  • John 7
    John 7 Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 21:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Πως περιμένεις με τόσες λίγες επιλογές να νικήσεις τόσες επιλογές στην περιφέρεια της εφες! Όποιος υποστηρίζει κάναν είναι για γέλια! Όποιος επίσης υποστηρίζει ότι αν έρθει και άλλος ντορσει θα χαλάσει τη χημεία είναι αστείος!

  • George 7
    George 7 Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 20:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Τόσα χρόνια αυτή η ομάδα να έχει ξένους που δεν προσφέρουν απόλυτος τίποτα....πυροβολουμε τα πόδια μας κ είναι κρίμα κ άδικο...

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 20:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Λαρεντζάκης στον Clyburn?! Έλεος!!! Λίγο που πήγε ο Βεζενκοφ πάνω του τα πήγε καλά.

    Μήπως πρέπει να παίξει και λίγο Bolomboy στο 4; σέρνεται στο 5 εδώ και έναν μήνα σχεδόν.

    Νομίζω RG την ώρα του αγώνα πρέπει να έχετε κάποιο άρθρο που μπορούμε να σχολιάζουμε τον αγώνα ενώ συμβαίνει. Αν μπορούσε να ήταν live ακόμη καλύτερα.

    τρομερό παιχνίδι στο Βερολίνο, 46-45 η Άλμπα! Πίστευε ποτέ κανείς ότι ο Blatt-άκος θα γινόταν παίχτης Euroleague; και όμως έγινε!

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 20:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΛΑΑΑΑΑ ΜΩΡΕ ΚΑΝΑΑΝ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΗΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

  • ΧρήστοΣ
    ΧρήστοΣ Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 19:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Διπλάκι χαλαρό

  • Πέτρος
    Πέτρος Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 17:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Όπωσδηποτε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Μετά αν μπουν και τα τρίποντα θα έχουμε καλές πιθανότητες για την νίκη.

  • gogos
    gogos Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 13:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομίζω ότι το συμβόλαιο του Black είναι τρίμηνο.... Γνωρίζει κανείς εάν ανανεωθεί;

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 11:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε ομαδάρα! Ότι και να γίνει το αποτέλεσμα δεν μας αγχωνει.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...