roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Το έκανε...θρίλερ αλλά καθάρισε Μπάγερν 71-82

underarmor
redwell

Ματς που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Θρύλο και όλα έδειχναν εύκολη επικράτηση, οι ερυθρόλευκοι το έκαναν θρίλερ καθώς έχασαν διαφορές +16 και +15 πόντων δυο φορές μέσα στο παιχνίδι και εν τέλει μετά κόπων και βασάνων έφτασαν στο υπερπολύτιμο διπλό στο τέλος του αγώνα με 71-82 έχοντας πλέον ρεκόρ 6-2 στην Euroleague.

Σούπερ ο Βεζένκοφ με 20 πόντους, 13 ριμπάουντ και 43 στο σύστημα αξιολόγησης, με τον Γουόκαπ να ακολουθεί με 9 πόντους, 7 ασίστ και 6 κλεψίματα, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Φαλ με 16 πόντους με τον Σλούκα να προσθέτει 14 και 3 ασίστ. Για τους Βαυαρούς ο Γιαραμαζ έβαλε 12 και ο Μπονγκά 11, ενώ από 9 είχαν οι Λούτσιτς και Ομπστ.

Το ξεκίνημα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν... μαγικό! Με σούπερ άμυνα, εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και επιθετικές αιχμές τους Σάσα Βεζένκοφ και Αϊζάια Κάνααν, «έχτισε» μια διαφορά 17π. (6-21 στο 6’) και έκλεισε την πρώτη περίοδο στο +16 (11-27).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Γιώργος Μπαρτζώκας άλλαξε όλη την πρώτη 5άδα, γεγονός που δεν επηρέασε τον ρυθμό των «ερυθρολεύκων», καθώς με πρώτο βιολί τον Κώστα Σλούκα διατήρησαν σταθερά τις αποστάσεις μέχρι το 16’ (24-40). Ωστόσο, στα τέσσερα τελευταία λεπτά τίποτα δεν λειτούργησε σωστά για τους Πειραιώτες.

Λάθη, χαμένα ριμπάουντ και κακές επιθετικές επιλογές επέτρεψαν στους Γερμανούς να «τρέξουν» ένα σερί 10-0 και να μειώσουν στους 6π. (34-40, στο 20’).

Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, φρόντισε στην επανάληψη να αποκαταστήσει την τάξη. Πίεσε στην άμυνα, είδε τον Βεζένκοφ να παραμένει σταθερά... συνδεδεμένος με το καλάθι και με τον Μουστάφα Φάλ να κάνει εξαιρετική δουλειά και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ανέβασε τον δείκτη της διαφοράς στους 15π. (44-59 στο 27’).

Και πάλι, όμως, «φρέναρε» αδικαιολόγητα... Στο πρώτο εξάλεπτο του 4ου δεκαλέπτου πέτυχε μόλις 2π. και ουσιαστικά «σώθηκε» από την άμυνά του, που δεν επέτρεψε στην Μπάγερν να πλησιάσει περισσότερο από 4π. (65-69 στο 36’).

Γουόκαπ και Λαρεντζάκης αύξησαν τις αποστάσεις στους 8π. (68-76), με τρίποντο ο Χάντερ μείωσε σε 71-76 στο 38’, όμως, με όπλο του την άμυνά του και την ευστοχία του στις βολές ο Ολυμπιακός «καθάρισε» την υπόθεση διπλό.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-27, 34-40, 54-67, 71-82

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Τρινκιέρι): Γουάιλερ-Μπαμ 7 (1), Γουίνστον 8 (1/2 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 0/1 βολή, 1 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 5 λάθη), Γκιφάι 2, Χάντερ 5 (1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ), Μπόνγκα 11 (1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ), Γιάραμαζ 12 (1), Λούτσιτς 9 (1), Όμπστ 9 (3/9 τρίποντα), Ρούμπιτ 2, Γκιλέσπι 6 (6 ριμπάουντ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 9 (2/3 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 2/2 βολές, 3 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 6 κλεψίματα), Κάναν 7 (1), Λαρεντζάκης 3 (3/3 βολές), Φαλ 16 (8/10 δίποντα, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Σλούκας 14 (1/5 δίποντα, 2/8 τρίποντα, 6/6 βολές, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Βεζένκοβ 20 (2/2 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 10/10 βολές, 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ), Παπανικολάου 5 (1), Μπόλομποι 2, Πίτερς 2, Μπλακ 2, ΜακΚίσικ 2

Τα ομαδικά στατιστικά της Μπάγερν Μονάχου: 15/32 δίποντα, 10/27 τρίποντα, 11/13 βολές, 32 ριμπάουντ (20 αμυντικά - 12 επιθετικά), 17 ασίστ, 6 κλεψίματα, 2 μπλοκ, 14 λάθη

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 20/32 δίποντα, 7/23 τρίποντα, 21/22 βολές, 38 ριμπάουντ (26 αμυντικά - 12 επιθετικά), 23 ασίστ, 9 κλεψίματα, 2 μπλοκ, 10 λάθη

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Στη διαβολοβδομάδα που ακολουθεί η Μπάγερν θα παίξει πρώτα στη Λιόν με τη Βιλερμπάν (23/11 στις 21:00) και στη συνέχεια στο Μόντε Κάρλο με τη Μονακό (25/11 στις 20:00), ενώ ο Ολυμπιακός πρώτα θα πάει στο Τελ Αβίβ για να αντιμετωπίσει τη Μακάμπι (22/11 στις 21:05) και στη συνέχεια θα υποδεχθεί την Άλμπα Βερολίνου (24/11 στις 21:00).

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

41 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 17:32 Σύνδεσμος σχολίου

    @giorgos.
    1. Όταν δεν ασχολείσαι με τον ερασιτέχνη, δεν είσαι ένας άεργος χασομέρης που σε ταίζει ο μπαμπάς σου ή που σου ρίχνει μισθό κάποιος σαν το Μαρινάκη για να τον σπατουλάρεις. Έχεις και δουλειά, έχεις και προσωπική ζωή. Ο Ολυμπιακός είναι το κορυφαίο δευτερεύον πράγμα στη ζωή μας. Για όσους τον θεωρούν πρωτεύον ή είναι δουλειά τους ή είναι πιτσιρίκια που δεν έχουν υποχρεώσεις.
    2. Καρούλια σέρνεις σε όλους εκτός του Μαρινάκη που τον δοξάζεις περισσότερο κι απ τον Ολυμπιακό. Λογικό αν είναι το αφεντικό σου. Τα υπόλοιπα στα έγραψε ο φίλος Μεργκέ.
    3. Οι Αγγελόπουλοι πάνε με το σταυρό στο χέρι. Ίσως δε θα πρεπε να πηγαίνουν τόσο πολύ, ειδικά όταν έχουν αντίπαλο έναν σαν το Γιαννακόπουλο, αλλά στο τέλος της ημέρας ποιος είμαι εγώ που θα πω στον οποιονδήποτε πως να λειτουργεί από θέμα ηθικής. Πάντως είναι ΜΑΓΚΙΑ τους που δε χρειάζονται στρατό οπαδών και δημοσιογράφων για να κάνουν προπαγάνδα υπέρ τους, παρά αφήνουν να μιλάνε τα πεπραγμένα τους. Όταν παραδέχεσαι με 1000 προέδρους που
    - για να έχουν το τμήμα τους ψηλά βάζοντας εκατομμύρια κάθε χρόνο απ την τσέπη τους
    - πάνε με τη νομιμότητα σε σημείο που ακόμα κι οι βάζελοι δεν μπορουν να τους προσάψουν τπτ αρνητικό και
    - αφήνουν να μιλάνε οι πράξεις τους χωρίς να έχουν υπουργείο τύπου να κάνει προπαγάνδα υπέρ τους 24/7.

    Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλα... αλλά αν θα έπρεπε να λέμε ποιος είναι ο πρόεδρος που έτσι και φύγει θα γίνει η ομάδα μας παρακατιανή, αυτοί είναι οι Αγγελόπουλοι κι όχι ο Μαρινάκης. Η ΠΑΕ είναι άκρως κερδοφόρα επιχείρηση, ενώ η ΚΑΕ ζημιογόνα που αν δεν έχει τις αιμοδοσίες των Αγγελοπουλαίων, στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είμασταν ομάδα Eurocup ή BCL μεσαίου βεληνεκούς δλδ λίγο καλύτεροι από κάτι Περιστέρι και Προμηθέα.

  • GEO
    GEO Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 16:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Παντως και οι χειρωνακτικές εργασίες ντροπή δεν είναι.Οικοδόμοι, κάθε μορφής τεχνίτες, αγρότες και εκατοντάδες ακόμα επαγγέλματα που αν δεν υπήρχαν ίσως ακόμα να μέναμε σε σπηλιές και να κυνηγούσαμε με ακόντια

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 10:26 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε death stroke σωστο αυτο που λες αλλα θα σου απαντησω οτι αν η εφες δεν ειχε λαρκιν και μισιτς , αν η ρεαλ δεν ειχε ταβαρες , αν η μπαρτσα δεν ειχε μιροτιτς κι αν η μονεγασκοι δεν ειχαν τζεημς τα ιδια θα ισχυαν . οταν εχεις παικτη τετοιας δυναμικης και τετοιου βεληνεκους λογικο ειναι η ομαδα να κινειται γυρω του . αυτη τη στιγμη ο Βεζε ειναι πρωτος σκορερ και πρωτος ριμπαουντερ της ευρωλιγκας , εχει ριξει τρελλη δουλεια ( κι αυτο φαινεται ) και διανυει μια περιοδο διαμονισμενης φορμας , τι θα επρεπε να γινει δηλαδη να του πει ο κοουτς οκ κατσε εικοσι λεπτα στον παγκο 'η μην παρεις προσπαθειες ? Ας μιλαμε λογικα .

  • giorgos.
    giorgos. Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 01:20 Σύνδεσμος σχολίου

    1ον.
    Οταν εισαι Ολυμπιακός κ λες δεν ασχολούμαι με ερασιτεχνη Πολύ Απλά Δεν εισαι Ολυμπιακός.
    Κ μένα δε μ'αρεσει το χάντμπολ αλλά αν παίζει ο Ολυμπιακός τελικό πρωταθλήματος με καμμιά αεκ δεν πα να εχει τελικο μουντιάλ Αργεντινή-Βραζιλία ή τελικό τσάμπιονς λίγκ Ρεάλ-Μπαρτσελόνα θα δω τον Ολυμπιακό.
    Πάμε παρακάτω.
    2ον.Ουτε μαρινάκης ειμαι,ούτε κόκκαλης,ουτε Αγγελόπουλοι,οπυτε Νταιφάς.
    Μόνο Ολυμπιακός.
    Καρούλια σουρνω σε Ολους αν κανουν αηδίες εις βαρος του Ολυμπιακου.
    Φωτοστεφανο δε βαζω σε κανεναν.
    Αλλοι βαζουν για αλλους.
    3ον.ετσι κ ο τρακης αποκτησει προσβαση στην ομοσπονδια μπάσκετ ειτε με Λιόλιο ειτε με οποιονδηποτε αλλον
    Κ αρχισουν πάλι τα παλια μην δω ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΣ να γραφει για παρασκηνιο κ προστατεψτε την ομάδα κ τα λεφτα σας αγγελόπουλοι.
    Ας ασχοληθουν αυτοι.
    Δεν ασχολουνται;;;
    Ας δεχτουν το σφαξιμο.
    Τους Θελετε οπως ειναι;;;
    Θα ειστε συμμέτοχοι στη σφαγη.
    Τελος.
    Τιποτα λιγότερο-τίποτα περισσότερο.
    Εγω εδω θα ειμαι.
    Κ να ξερετε ο ελέφαντας που φημίζετε για τη μνήμη του ξεχνάει κ μάλιστα Εύκολα.
    Εγώ Δε ξεχνώ ΠΟΤΕ.

    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 23:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω θα επαναλαβω κ παλι την ερωτηση. Οσο μπορω πιο ψυχραιμα.:
    Φιλοι του μπασκετ, πολλοι δεν ειστε.
    Φιλαθλοι, πολλοι δεν ειστε.
    Κερδιζουμε, γκρινιαζετε.
    Χανουμε, καταστροφολογειτε.
    Παιζουμε, παντα καποιος ειναι ο αδυναμος κρικος κ πρεπει να φυγει.
    Ο Μπαρτζωκας (που ψηφιστηκε καλυτερος στην Ευρωπη) δεν σας κανει.
    Η ομαδα ειναι 2η στην Ευρωπη. Ουτε αυτο σας αρεσει.
    Αηττητη να ηταν με 120 ποντους μο επιθεση κ 60 ποντους μο αμυνα παλι κατι θα βρισκατε.
    Ε τοτε γιατι ασχολειστε;;;;;;;
    Ρε δεν πα να κανετε καμμια αλλη δουλεια πιο χειρονακτικη που σας ταιριαζει; Αιντε μπραβο αντρακια μου κι αφηστε την ομαδα ησυχη. Αιντε γιατι μας πρηξατε

    ΥΓ Μεργκέ σε παω με τα 1000

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 22:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλλη μια αγωνιστικη ολοκληρωνεται αποψε στην Ευρωλιγκα παλι με εμετικη διαιτησια υπερ της Μονακο.Τι πιο συνηθες?
    Ενα μπασκετικο συνοθυλευμα που θα επρεπε να ειναι με το ζορι στο 3-5 βρισκεται με το ετσι θελω στο 6-2.Και οχι δεν ειμαι εμμονικος με τους μονεγασκους απλα καταγραφω μια αληθεια.Ειχαμε την Τσσκα αγαπημενη των διαιτητων που τουλαχιστον ειχε βαρια φανελα και μεγαλη ιστορια στο ευρωπαικο μπασκετ τωρα βλεπουμε να παιρνει την θεση της μια νεοπλουτη ομαδουλα.
    Παλι εφαγε χοντρο σπρωξιμο αποψε σε ολο το 4ο δεκαλεπτο αλλα αυτο το σφυριγμα που πηρε ενα και κατι λεπτο πριν την ληξη ουσα 2 ή 3 μολις ποντους μπροστα (δεν θυμαμαι ακριβως) εγραψε ιστορια! Μιλαμε σφυριγμα για να βγαζει βιντεακι το luben.Μπραβο συνεχιστε ετσι εσεις οι ιθυνοντες εκει στην Ευρωλιγκα να την καταντησετε στο τελος τσιρκο Μεντρανο......... τα ρωσοουκρανικα μαυρα λεφτα τους......
    Σε αλλα νεα ο εξαφυριχτος λεει γλυτωσε ιστορικη σε μεγεθος ηττα χαρη σε ενα καλαθι του Καλαιτζακη και φυσικα επεστρεψε στον πατο της βαθμολογιας εκει που θα φλερταρει να βρισκεται σε ολη σχεδον την regular season.
    Για το χτεσινο δικο μας ματς δεν εγραψα κατι.Διαβασα πολλες αποψεις με καποιες λιγες συμφωνω με καποιες αλλες διαφωνω και με καποιες αλλες ισοπεδωτικες απορω πραγματικα....

  • Μεργκέ
    Μεργκέ Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 21:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρπαγιωργο, χλεμπονιαρικο τρολ, εμείς εδώ δεν είμαστε τσουκεκια κανένος μεγιστάνα ρε Χατζηαβάτη, είμαστε Ολυμπιακοί και πάνω από όλα είμαστε περήφανοι ανθρωποι με αξιοπρέπεια, δεν προσκυνάμε ουτε τον Μαρινάκη ούτε τους Αφούς. Εμείς δουλεύουμε ρε, κανένας από αυτούς δεν μας εδωσε ψωμί. ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    Άμα θες να εξυμνεις τον ποδοσφαιρικο Ολυμπιακό των παλιότερων καιρών κάντο, αλλά δεν θα ταυτίζεις ρε παλιατσε τον θρύλο με τον εκάστοτε σπόνσορα, που παράλληλα με τον αθλητισμό κάνει και άλλες μπίζνες. Θα λες "μπράβο στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό", δεν θα λες "Μαρινάκη σε προσκυνάμε". Και αντιστοιχα στο μπάσκετ, εμείς λέμε "ο θρύλος είναι ομαδάρα", δεν λέμε "Αγγελόπουλοι είστε θεοί". Εννοείται σεβόμαστε τους ανθρώπους που βάζουν λεφτά από την τσέπη τους, αλλά ταυτόχρονα σκεφτόμαστε και έχουμε κριτική στάση απέναντι στο ότι κάνουν τόσο στον Θρύλο, όσο και εξω από τον αθλητισμό. ΤΖΟΥΤΖΕΔΕΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ, ΕΣΥ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΓΛΎΦΕΙΣ, ΑΛΛΟΥ.
    Ελπίζω να αναθεωρήσεις, χαζός δεν φαίνεσαι...

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 21:22 Σύνδεσμος σχολίου

    @giorgos
    Το κακό δεν είναι να είσαι περίγελος. Το κακό είναι να νομίζεις ότι είσαι και έξυπνος. Δεν πειράζει... χρειάζονται και οι γελωτοποιοί.
    - Ακόμα κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια που γράφεις ότι ο Μαρινάκης έχει άντερα να πάει στο συνέδριο της θύρας 7. Αυτός πληρώνει και τραβάει τα έξοδα... χρειάζεται άντερα για να πάει;
    - επειδή το μυαλό σου είναι από στόκο και μάλιστα κακής ποιότητας (δεν πλάθεται), έχεις σύνδεσει ότι μιλάω αποκλειστικά για σύγκριση Αγγελόπουλων με Μαρινάκη. Εδώ μιλάμε για μπάσκετ που μας έχει δοξάσει και για ποδόσφαιρο που μας έχει ξεφτιλίσει.
    - πάντως μία και κάνεις και σύγκριση να σου πω ότι οι μεν βάζουν από την τσέπη τους κάθε χρόνο. Ο Μαρινάκης δεν ξέρει πόσα εχει βγάλει από τον Ολυμπιακό. Και εκεί σταματάει οποιαδήποτε σύγκριση.
    - Δεν με ενδιαφέρει τι έχει κάνει στον ερασιτέχνη... πλέον δεν παρακολουθώ καν τα αθλήματα αυτα, οπως δεν θα τα παρακολουθεις ούτε εσύ. Είτε υπάρχουν είτε δεν υπάρχουν ένα και το αυτό. Κανείς δεν πατάει και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που χρειάζονται αιμοδοσία για να υπάρχουν. Εσύ πριν σνομπαρες το μπάσκετ και έλεγες ότι λίγες χώρες ασχολούνται με αυτό. Για φαντάσου για τα υπόλοιπα αθλήματα του ερασιτέχνη που ο περισσότερος κόσμος ούτε που ξέρει ότι υπάρχουν. Ο Μαρινάκης πρόεδρος της ΠΑΕ είναι, για αυτά κρίνεται. Δώδεκα χρόνια δεν έχει κάνει τίποτα και τα πρωταθλήματα που έχει πάρει εναντίον αυτών των αντιπάλων δεν λένε τίποτα. Άμα πάρουμε πότε ευρωπαϊκή κούπα στο ποδόσφαιρο τα ξαναλέμε.

  • ΜΟΝΟ ΝΟΤΙΓΧΑΜ
    ΜΟΝΟ ΝΟΤΙΓΧΑΜ Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 20:40 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑΝΕ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΙ ΘΡΥΛΙΚΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ. ΦΑΤΕ ΣΑΝΟ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ ΧΑ ΑΧ ΑΧΑΨΑΧΑ ΑΧΑ ΑΧΑ ΑΧΑ ΧΑ ΑΧΑ ΑΧΑ ΑΧ

  • giorgos.
    giorgos. Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 20:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Προς το παρόν Ηλία Θεοδωράκη Εγώ σου λέω το εξής.
    Ο Μαρινάκης κ Τίποτα να μην πάρει φετος ουτε πρωτάθλημα,ούτε κύπελλο κ ήδη αποκλεισμένος απο την ευρώπη τέλη Μαίου στο παγκόσμιο συνέδριο φιλάθλων της Θ.7 θα Εχει τα ΑΝΤΕΡΑ να πάει.
    Οι αγαπημένοι σου πρόεδροι όλα τα προηγούμενα χρονια ξερεις πότε πήγαιναν;;;;;;
    Οταν έπαιρναν είτε τα 2 ευρωπαικά ειτε κατα τυχη εγχώριο τίτλο.
    Με 0/3 ολο επαγγελματικες υποχρεώσεις ειχανε.
    Ψεμματα;;;;;
    Κ τα πιο πολλά χρονια λείπανε.
    Ψέμματα;;;;;;;;;;;;;
    Αν δε το θυμάσαι ρωτα το ρεντγκόλ να στο επιβεβαιώσει.
    2ον. Πές μου τον αντίστοιχο Μιλίνκοβιτς,Φιλλίποβιτς κλπ. Δηλ.1 παίχτη που πλήρωσαν για οποιοδήποτε Ερασιτεχνικό τμήμα.
    Ασε ρε. Ειμαστε κ συνομήλικοι.
    Πες τα σε κανα νήπιο.
    Εδω Δε σε παίρνει.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...