roumeliotis

Carwiz

«Σκληρή ομάδα η Μπάγερν...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (17/11, 21.30) την Μπάγερν στο Μόναχο, με τον Άλεκ Πίτερς θεωρεί πως οι ερυθρόλευκοι μπορούν να διατηρήσουν το εκτός έδρας αήττητό τους. Αναλυτικά ο Αμερικανός κόμπο φόργουορντ τόνισε:

«Ήταν ωραία που ήμασταν ‘σπίτι’ μας, όμως, τώρα είναι ώρα να επιστρέψουμε στα εκτός έδρας ματς. Θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι να ‘χτίσουμε’ πάνω στις νίκες που είχαμε πετύχει εκτός. Η Μπάγερν είναι σκληρή ομάδα και προέρχεται από δύο σερί νίκες. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς».

Ερωτηθείς αν η μίνι διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος θα επηρεάσει αρνητικά τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, απάντησε: «Μερικές φορές χρειάζεσαι ένα μικρό διάλειμμα, προκειμένου να προπονηθείς και να επανέλθει το σώμα σου ή να εκμεταλλευτείς το Σαββατοκύριακο και να κάνεις ότι χρειάζεται για επιτύχεις. Θεωρώ πως το κάναμε αυτό και είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμη πολυάσχολο διάστημα της σεζόν».

Όταν του ζητήθηκε αν σχολιάσει το γεγονός πως η προετοιμασία του Ολυμπιακού έγινε χωρίς τρεις διεθνείς παίκτες του, είπε: «Ξέρω πως πολλοί σχολιάζουν το πρόγραμμα και όλο αυτό ανάμεσα στην FIBA και την Ευρωλίγκα. Αλλά όπως και να έχει, εμείς πρέπει να πάμε να παίξουμε το ματς κόντρα στην Μπάγερν.

Οι περισσότερες ομάδες είναι στην ίδια ή σε παρόμοια κατάσταση, οπότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Θα πρέπει να πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και είμαι σίγουρος πως οι συμπαίκτες μου θα προσαρμοστούν πολύ γρήγορα».

Τέλος, αποκάλυψε τι... περιμένει τους Παπανικολάου, Λαρεντζάκη και Λούντζη στο «αντάμωμα» στο Μόναχο: «Μια μεγάλη αγκαλιά και πολλά συγχαρητήρια! Μου άρεσε πολύ που το παρακολούθησα, είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνους και δεν βλέπω την ώρα να τους παρακολουθήσω στο Παγκόσμιο Κύπελλο την επόμενη χρονιά».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

2 σχόλια

  • Jkoits
    Jkoits Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 09:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλάνια είναι Πέμπτη 17 Νοέμβρη όχι Παρασκευή.

    REDGOAL: Ναι φίλε. Το διορθώσαμε. Εκ παραδρομής...

  • Πέτρος
    Πέτρος Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 20:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίζει ο Λαρεντζάκης καλά νικάμε. Δεν παίζει καλά χάνουμε. Έτσι είναι μέχρι τώρα. Παίκτης βαρόμετρο. Όσο για τον Πιτερς περιμένω περισσότερα από εκείνον.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...