roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Ήταν οδυνηρή ήττα για εμάς...»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός... κατέρρευσε στην τέταρτη περίοδο του αγώνα με τη Βαλένθια και γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει μετά το τέλος του ματς:

«Ήταν οδυνηρή ήττα για εμάς. Η Βαλένθια πέρασε μόνο μια φορά μπροστά στο σκορ. Έτσι είναι το μπάσκετ. Ένα παιχνίδι μπάσκετ τελειώνει στα τελευταία δευτερόλεπτα. Κάναμε πολλά λάθη και σε τακτική και στο παιχνίδι. Στο τέλος πρόκειται για μια απόφαση των παικτών, δυο αποφάσεις των διαιτητών και το παιχνίδι κρίθηκε.

Έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Δεν το τελειώσαμε το παιχνίδι νωρίτερα και η επιστροφή της Βαλένθια μας πόνεσε. Ήταν οδυνηρό. Ότι έγινε-έγινε. Πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια ψηλά και να συνεχίσουμε».

Για τα το που κρίθηκε το ματς, είπε: «Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα. Το μπάσκετ είναι τέτοιο άθλημα. Παίρνεις αποφάσεις υπό καθεστώς πίεσης στο παιχνίδι. Οι προπονητές παίρνουν αποφάσεις, χάνονται βολές. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με βολές. Θέλαμε να πάμε στην τελευταία επίθεση με ισοπαλία.

Κάναμε μια επιλογή να κερδίσουμε το παιχνίδι και έγινε αυτό που έγινε. Πήρε ένα σουτ ο Σλούκας και δεν μου επιτρέπεται να σχολιάσω. Έπρεπε να μην στοχεύσουμε τόσο στα μις ματς. Σταματήσαμε να παίζουμε με ταχύτητα και δεν έπρεπε να διαβάσουμε τόσο το παιχνίδι. Αυτό έδωσε μομέντουμ στην Βαλένθια».

Για την συγκέντρωση: «Με προβληματίζει όσον αφορά το μπάσκετ που πρέπει να παίζουμε και να μην επηρεαζόμαστε. Είναι η λίγκα που αν κάνεις λάθος στην προσέγγιση, γιατί είχαμε κακή προσέγγιση στην τρίτη περίοδο. Κάναμε λάθος αποφάσεις, χάσαμε βολές.

Προφανώς θα κάνουμε ανάλυση του τι πρέπει να κάνουμε και τι δεν πρέπει. Η Βαλένθια έχει καλό μομέντουμ, έχει καλή ομάδα, έβαλε δύσκολα σουτ και μας έβαλε πίεση και έπαιξε χωρίς πίεση. Εμείς θα κάνουμε την ανάλυσή μας για να διαχειριστούμε τα πράγματα».

Για την αλλαγή στο rotation: «Έχει να κάνει με το πώς παίζει ο αντίπαλος, ποια πεντάδα κατεβάζει».

Για το πόσο είναι ικανοποιημένος από την προσαρμογή των νέων παικτών: «Δεν θα ήθελα να ξεχωρίσω τους παίκτες, δεν το έκανα ποτέ. Όλοι έχουμε καλές και κακές στιγμές. Στο τέλος εμπιστεύτηκα την ομάδα που έχει παίξει περισσότερα τέτοιου είδους παιχνίδια. Προφανώς θα υπήρχαν πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

40 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 22:37 Σύνδεσμος σχολίου

    @gp77 και εγώ περιμένω Bolomboy στο 4..ελπίζω να μην φάει πάλι κόλλημα όπως με τον Livio που τον έβαζε συνέχεια στο 5 (και καλά, ο Bolomboy παίζει και σέντερ, ο κακόμοιρος ο Livio ούτε είχε παίξει την θέση! το δήλωνε όπου βρισκόταν και όπου στεκόταν).

    Έχει πολύ ενδιαφέρον το δίδυμο Poythress/Nebo σto Τel Aviv, πολύ αθλητικό δίδυμο! Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τη φετινή Μακάμπι, αν είχε έναν λίγο καλύτερο προπονητή, πιστεύω θα έκανε απίστευτα πράγματα. Με κάποιο τρόπο ο Baldwin δεν έχει γίνει αρνητικός παράγοντας ακόμη, μικρός ήταν, μπορεί να ωριμάζει σιγά σιγά, και ο James πέρυσι ουσιαστικά ηρέμησε λίγο και έγινε ξεκάθαρα θετικός παράγοντας.

    Δηλώσεις Βεζένκοφ, περίπου περιγράφει ότι λέμε, και τα σχόλια που έκανα κατά τη διάρκεια, και μετά το παιχνίδι.

    «Καταφέραμε να διαχειριστούμε την ΚΟΥΡΑΣΗ και το πρώτο κακό αμυντικά ημίχρονο, αλλά σε ένα πεντάλεπτο παίξαμε ΑΜΥΝΑ, μας ένιωσε ο Ιωνικός, που έχει ταλαντούχους και έμπειρους παίκτες. Στην επίθεση βρίσκουμε λύσεις, το θέμα μας είναι η άμυνα, δε γίνεται να χάνουμε παιχνίδια στην έδρα μας. Είναι ένας συνδυασμός άμυνας και ΛΑΘΩΝ».

    Είχαμε 13 λάθη, και ο Ιωνικός που έφαγε 30 είχε 15! 20 είχαμε με την Βαλένθια που οδήγησαν κυρίως σε γρήγορους πόντους (κάποια στιγμή στο 1ο ημίχρονο ο Ιωνικός είχε 10 πόντους μετά από λάθος, και εμείς 4..και με τον Ιωνικό!).

    Κούραση υπάρχει..δεν είναι ρομπότ, ούτε βιονικοί, ούτε πορτοκαλάδες υπάρχουν..η άμυνα μέχρι στιγμής δεν είναι αντάξια της ομάδας που την δίδαξε πέρυσι.

    Σε ένα σεμινάριο που παρακολούθησα πρόσφατα ένα από τα θέματα ήταν το εργασιακό burnout. Τέτοιες απλές περιπτώσεις μπορεί να χρειάζονται 1-2 χρόνια για να αντιμετωπιστούν..φαντάζομαι σε έναν επαγγελματία αθλητή τι μπορεί να συμβεί από την υπερπροσπάθεια..μάλλον το έχουμε παράδοση να "καίμε" τα 4άρια μας (ποτέ δεν θα ξεχάσω τον Πρίντε τι τράβηξε όλα αυτά τα χρόνια με εθνική μαζί), αλλά φέτος με Peters ΚΑΙ Bolomboy (ΚΑΙ Black, που μπορεί να πάρει τα λεπτά στο 5 άνετα..) είναι αμαρτία..

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 18:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Με τον βεζενκοφ πραγματικά έχω απορήσει πως γίνεται να παίζει σχεδόν δυο χρόνια σε τέτοιους ρυθμούς και σταθερά πάνω από 30-32 λεπτά. Όσο προχωράει η σεζόν πέρα από τα παιχνίδια με τον ΠΑΟ δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείται πάνω από δέκα λεπτά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με βάση αυτό περιμένω να δω να παίζει το δίδυμο Μπολομποι-Μπλακ στους ψηλούς το οποίο όπως έχω ξανά γράψει μπορεί να δώσει πράγματα. Δυο αθλητικούς ψηλούς στο 4-5 έχουμε να δούμε από εποχές Πετγουει-Ντανστον-Χαντερ.
    Η φετινή χρόνια είναι η δύσκολη. Πέρυσι είχαμε ξεκινήσει χωρίς Ευρωμπάσκετ, χωρίς ελληνικό πρωτάθλημα την προηγούμενη σεζόν όπου οι αγώνες είχαν τελειώσει από Απρίλιο. Φέτος είναι ερωτηματικό κατά ποσό θα αντέξουν οι βασικοί 7-8 του ροτεισον ειδικότερα σε μια τόσο απαιτητική Ευρωλίγκα.
    Θεωρητικά τουλάχιστον με βάση τους φετινούς παίχτες οι χρόνοι μπορούν να είναι περισσότερο μοιρασμένοι σε σχέση με πέρυσι. Ειδικά στους ψηλούς. Μπολομποι-Μπλακ μπορούν να δίνουν σταθερά 20-25 λεπτά σε κάθε παιχνίδι ανάλογα και αντίπαλο ενώ και ο Πίτερς κακά τα ψέματα είναι παίχτης των 18-20 λεπτών. Έτσι έχει μάθει να παίζει και να αποδίδει. Γι αυτό ίσως και δυσκολεύεται με τον μικρότερο χρόνο που παίρνει μέχρι στιγμής.
    Κανααν έχει αρχίσει να δείχνει κάποιες αναλαμπές στα τελευταία 2-3 παιχνίδια πρωταθλήματος. Νομίζω χρειάζεται ένα δυο τριαντάλεπτα σε παιχνίδια όπως το χθεσινό να στάξει 2-3 εικοσάρες να ξεμπουκωσει. Γενικά από την ομάδα βγάζουν αρκετή σιγουριά απέναντι του και φαίνεται να έχουν πλάνο αξιοποίησης του. Μένει να φανεί και στο γήπεδο.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 19:09 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΣΑΚΗ δεν λειτουργούν έτσι στον επαγγελματικό αθλητισμό τα πράγματα. Η κούραση, πνευματική και σωματική, συσσωρεύεται χρόνια και εκατοντάδες αγώνες. Πριν ένα μήνα είχαμε Eurobasket όπου ο Βεζενκοφ έπαιζε μόνος του εναντίον όλων, και ακόμη παίζει στα κόκκινα, σχεδόν 18 συνεχόμενους μήνες, νομίζεις θα παίζει έτσι για το υπόλοιπο της καριέρας του; ή έστω για την επόμενη 5ετία; κάποια στιγμή σύντομα, μπορεί όχι και φέτος, αλλά σύντομα, θα κάνει μία μεγάλη κοιλιά τουλάχιστον που μπορεί να διαρκέσει και μήνες..

    Στον ημιτελικό με Εφές ξεκάθαρα το μικρό rotation δεν ευνόησε την ομάδα με το λιγότερο ατομικό ταλέντο σε μικρό ρόστερ, γιατί οι 7 δικοί μας, ήταν κατώτεροι από τους 7 της Εφές σε ατομικό επίπεδο, άρα, εκεί ανοίγεις το ρόστερ, τους πας στην κούραση και την πίεση και τα λοιπά. Επίσης πολύ σωστά αναφέρθηκε ότι η εξαντλητική σειρά με την Μονακό δεν μας βοήθησε, γιατί επετεύχθη η υπέρβαση που ονειρευόμασταν, final 4, πόσες άλλες υπερβάσεις σε μία χρονιά;

    Η ιστορία δεν ξαναγράφεται, αλλά με Lessort θα είχαμε μισή πιθανότητα παραπάνω, και με Fall/Lessort παίζεις αλλιώς τον ημιτελικό εκεί που πονούσε η Εφές (Πετρούσεφ ούτε καν, Dunston στα 36 και Pleiss στην περιφέρεια) ενώ και τελικό (που δεν πήγαμε, αλλά λέμε..) θα έπρεπε να παίξει 35 λεπτά ο Fall για να μείνεις ανταγωνιστικός..

    Το έχω ξαναγράψει πολλές φορές, η απομπομπή των ομάδων του Πούτιν μας οφέλησε στο ότι ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΙΣΤΗΚΕ το πρόγραμμα, και οι ίδιοι 7 άντεξαν μερικές εβδομάδες ακόμη, και γλυτώσαμε 2-3 διαβολοβδομάδες ακόμη, δηλαδή το όφελος ήταν η επιπλέον ξεκούραση, όχι τόσο από βαθμολογική άποψη, αλλά από πρακτική.

    και σήμερα πάντως είδα πολλά εύκολα λάθη, 13 εμείς και 15 ο Ιωνικός που έφαγε 30! Παπ έκανε πάλι 3, και γενικά πολλά λάθη με μία πολύ αδύναμη ομάδα..

    Μαυροκεφαλίδης, πόσο μπάσκετ ξέρει το άτομο..

    Πάπας πάλι το έγραψε..

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 17:03 Σύνδεσμος σχολίου

    @Σάκης καταλαβαίνω τι λες, δε θα διαφωνήσω γιατί μόνο θεωρίες μπορούμε να λέμε. Προσωπικά θεωρώ ότι η ομάδα τουλάχιστον πνευματικά είχε πέσει και ας πούμε ότι σωματικά ήταν καλά αν και οι δεκαπέντε μέρες μετά από κάψιμο όλης της χρονιάς δεν λειτουργούν όπως περιγράφεις. Όταν όμως ο οργανισμός σου βάζει στόχο 8αδα , λειτουργεί και αποφασίζει με στόχο 8αδα (πχ μεταγραφή Acy , παραμονή Χασαν που τον είχαμε όλοι φευγάτο από τον Νοέμβρη ,μαζί και το rg - που όταν γράφει κάτι δεν είναι θεωρίες αλλά από μέσα από την ομάδα) και άλλα πολλά, μη περιμένουμε κούπες. Φέτος δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα, υπάρχει σαφής βελτίωση στις επιλογές παικτών, δεν νοιώθουν μικροί παίκτες, ούτε στοιχήματα και θα φανεί η διαφορά όταν τα ματς θα είναι κρίσιμα, αρκεί να δουλέψει το πλάνο του προπονητή.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 14:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλία το θέμα είναι ότι άλλα έλεγαν τότε και άλλα τώρα και φωνάζουν για ενιαίο ολυμπιακό ή κάτω τα χέρια από τον κοουτς ή τους αφούς. Το επίπεδο είναι για γέλια και ζήτω η κωλοτούμπα, αλλά πάμε παρακάτω. Σε δυο τρεις μήνες θα χαθούν τα παλιά αρχεία οπότε ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει. Έψαξα χθες αυτό το άρθρο γιατί ζούμε τα ίδια και φέτος.

    υγ. Ζήτω τα πατατάκια.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 14:15 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΣΚΑΣΑΜΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΙΣΠΑΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
    ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΚΟ ΕΧΕΙΣ 10-15 ΜΕΡΕΣ ΚΕΝΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΕΦΕΣ

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 13:39 Σύνδεσμος σχολίου

    @Νίκος 76
    Πω ρε φίλε τι ψάρεψες! Μιλάμε διάβασα μερικά σχόλια και το σολάρισμα που πέφτει είναι απίστευτο. Κράταγα την κοιλιά μου απ τα γέλια με το πόσο παραλίες και πόσο πανηγυρτζήδες είναι κάμποσοι.
    Κλωτσές σ όλους τους ποδοσφαιρικούς πιτογυράδες.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 12:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Και εγώ συμφωνώ με το RG ότι μπήκαν στο ματς σαν worriors και δε με χαλάει καθόλου αυτό. Το ίδιο κάνει και η εφες και χάνει από τον κάθε απίθανο αλλά στους τελικούς σηκώνουν κούπα. Το θέμα είναι να αισθάνονται όλοι οι παίκτες το ίδιο και όχι οι μισοί. Γιατί οι νέοι σίγουρα ακόμα ψάχνονται. Υπομονή, δε παίζουμε μόνοι μας, και σίγουρα οι αντίπαλοι είναι καλύτεροι από πέρσι.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 12:15 Σύνδεσμος σχολίου

    οκ RG!! περίμενα οδηγία γιατί ήξερα ότι κάτι τέτοιο έπαιζε

    http://www.redgoal.gr/basket/item/39720?limitstart=0

  • Γιάννης
    Γιάννης Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 08:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλοι πρέπει να καταλάβουμε ότι το πρωτάθλημα της Ευρωλίγκας έχει καλές κ κακές βραδιές... προχθές ήταν σε κακή μέρα κ οι παίκτες κ οι προπονητές.. πολλές κακές αποφάσεις εκατέρωθεν.... έτσι είναι το μπάσκετ.. προχωράμε φίλοι... είναι πολύ νωρίς ακόμη για το τελικό ταμείο...!!! Εγώ πάντως δηλώνω πολύ αισιόδοξος για την συνέχεια....θα συμφωνήσω με το σχόλιο του ρεντγκοολ.... νομίζουν ότι ξαφνικά έγιναν ΝΒΑ...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...