roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Υπόκλιση Euroleague σε Θρύλο (vid)

underarmor
redwell

Εντυπωσιακό βίντεο με τρομερές φάσεις από τον Ολυμπιακό της περσινής σεζόν ανέβασε η Ευρωλίγκα στα Social Μedia και φυσικά μας φέρνει ωραίες αναμνήσεις.

Δείτε παρακάτω την ομαδάρα του Γιώργου Μπαρτζώκα που κατέκτησε το νταμπλ και έφτασε στο F4 της Euroleague...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

17 σχόλια

  • BYRON CITY GATE 7
    BYRON CITY GATE 7 Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 12:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι τώρα περιμέναμε να μάθουμε τον Πονίτκα, ένας παίχτης άνω του μετρίου οριακά παρουσιάζεται ως ο υπερπαίχτης.
    Εντάξει έχει μπασκετική αντίληψη, το καταλαβαίνει το άθλημα, δεν είναι κακός στην άμυνα, σουτέρ δεν είναι σε καμία περίπτωση και το παλεύει γενικά κάνοντας κάποια άλλα πράγματα συμπαθητικά αλλά όχι καλά.
    Το ίδιο παρουσιάζεται κι ο Γκριγκόνις που για μένα είναι ποιοτικότερη προσθήκη, μειονέκτημά του ότι στα ζόρια χάνεται.
    Τα σχόλια των συνοπαδών μου @Μένιος, @ Σπύρος Μανωλάκος, @gp77, @ Red7Arrow με καλύπτουν πλήρως.
    Στα δικά μας τώρα, εμπιστοσύνη στον coach B, πάμε να απολαύσουμε άλλη μια όμορφη χρονιά σε Ελλάδα κι Ευρώπη με αισιοδοξία. Όποιοι μπορούν διαρκείας να είμαστε δίπλα στην ομάδα!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 23:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος Πονιτκα ρε παιδια; ; ; Επειδη εκανε ενα καλο Eurobasket ; ; ;
    Παιχτες που εχουν φαει ζορια ολα τα χρονια σε μεγαλες ομαδες φανηκαν κουρασμενοι και αλλοι που δεν τους ηξερε η μανα τους ειχαν αντοχες και δυναμεις και καθαροτερο μυαλο.
    Ενας καλος τιμιος παιχτης ειναι που επιασε καλη αποδοση.
    Νομιζουν οι Βαζελοι οτι πηραν τον υπερπαίχτη. Ετσι ελεγαν καποτε για τον Ραντουλιτσα ο οποιος ειχε κανει τρομερες εμφανισεις στο Παγκόσμιο αν θυμαστε και ηρθε και σερνοταν!!!
    Δεν λεω, ενδιαφέρουσα, ωραια μεταγραφή αλλα ως εκει. Περισσοτερο για εντυπωσεις παρά για ουσια.
    Οτι θα ειναι πιο δυνατος ομως απο περυσι ως ομάδα και κοντρα σε εμας, σιγουρα θα ειναι και δε θα πρέπει να πιστευουμε οτι φετος θα κανουμε παλι παρτι.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 21:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Λολ εννοειται το γηπεδο ειναι ο καθρεπτης. Καλα δεν ειπαμε οτι το Γριγκονι ειναι για τα μπαζα, εννοειται οτι διαθετει καποια ποιοτητα. Αλλα δεν ειναι ο σταρ ή ο ηγετης οπως τον παρουσιαζουν καποιοι. Αντιθετως κι εδω διαφωνουμε, εμεις εχουμε και σταρ (Σλουκας, Βεζενκωφ) και ηγετες (Παπ, Λαρεντζακης, Γουοκαπ). Και να εισαι βεβαιος οτι σε αυτες τις κατηγοριες ολο κ καποιοι θα προστεθουν σε αυτες τις κατηγοριες. Οσο για τον τρακη, ας χτυπιεται οσο θελει. Μας χωριζει καποια αποσταση κι αυτο θα φανει στην πορεια κ φετος

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 19:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Ομαδάρα με άντερα, ο πραγματικός ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η υπερηφάνειά μας.

  • Λολ
    Λολ Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 16:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ,Σπύρο Μανωλάκο, εγώ βλέπω μια ομοιότητα με γκριγκονις.αλλα βλέπω και μια ποιότητα με γκριγκονις...την επόμενη Κυριακή θα δούμε ένα δείγμα της δυναμικής των δύο ομάδων..εγώ είδα λίγο..με Προμηθέα..και βλέπω.ναι μεν ποιότητα..αλλά όχι σούπερ σταρ..που σημαίνει...ότι θα έχουμε θέματα και στην Ελλάδα..και βέβαια ο ΠΑΟ φέτος..θα παίζει..δυνατά..και εκτός ..ο άλλος έχει τρελαθεί ...θέλει τιτλους.ακομη και αυτόν τη Κυριακή .θα δούμε διάφορα εντός και εκτός..την Κυριακή..

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 09:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake7

    Χαχαχαχαχαχαχα.........
    Συνυφαδα του ειναι βρε
    Προσωπικα πιστευω ακομα περισσοτερο στον Μπλακ, να μη σας κουραζω κ γραφω τα ιδια κ τα ιδια, αλλα πανω απο ολα κ ολους πιστευουμε στο Μπαρτζωκα, οποτε..

  • gp77
    gp77 Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 09:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Πονιτκα είναι ένας παίχτης στο 3 που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μέτρια αλλά τίποτα πολύ καλά. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι all around παίχτης που κάνει όμως περισσότερο για ρολίστας παρά για πρωταγωνιστής. Το είδαμε εξάλλου και με την εθνική που εκτός από ένα παιχνίδι δεν απέδωσε στον ρόλο του ηγέτη ( βέβαια ο τίτλος αυτός του αποδόθηκε αναγκαστικά ελλείψει άλλων ποιοτικότερων παιχτών στο ρόστερ της πολωνιας). Θα μου ταίριαζε ιδανικά σε ένα ρόστερ με ένα τριάρι κιλερ μπροστά του π.χ Ερικσον και αυτός να έρχεται από τον πάγκο για να καλύπτει τις αδυναμίες του πρώτου. Σίγουρα θα υπάρξουν βραδιές που θα σου βάλει 15-20 πόντους αλλά κατά βάση κινείται σε μονοψήφιο αριθμό.
    Επίσης είναι παίχτης που θέλει την μπάλα στα χέρια του όπως και οι Γκριγκονις και Γουόλτερς όποτε δεν ξέρω πως θα πάει η συνύπαρξη τους (λογικά) στην ίδια πεντάδα.
    Γενικά οι απέναντι φέτος θα είναι roller coaster. Δηλαδή σε μια καλή τους βραδιά θα μπορούν να κερδίσουν ακόμα και τον πρώτο και στην κακή να χάσουν από τον τελευταίο ( αν δεν είναι αυτοί).

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 07:56 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλια ο Σπύρος είπε ειρωνικά φια το Μπολομπόι καθότι τον πιστεύει. Εμένα αν με ρωτάς δεδομένης της μετέπειτα προσθήκης Μπλακ (και επειδή όντως scripta manent) ήθελα το Φοιγκτμαν γιατί θα σουτερνε μέχρι και αυτός και θα μπορούσε να πάρει 10λεπτα στο 4. Ωστόσο εν τέλει το ροστερ το έστησε ο Μπαρτζ και we trust και ελπίζουμε σε μεγάλο μπασκετ φέτος.

    ΥΓ: Η πολωνεζα που είπες είναι ξαδέρφη του Ισπανού ταυρομάχος Son della Piaston Kaikouna Tonores?

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 06:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Μενιο ετσι ακριβως. Ασε που ο Ποντικας με το Γριγκονι κουτουλανε. Μα κανουν σχεδιασμο παιρνοντας ιδιους παικτες; Καλυτερα για μας. Απλα εκανε τριπλ νταμπλ με τους μεθυσμενους οπως επεδειχθη Σλοβενους (μονο ετσι θα περνουσαν οι Πολωνοι) κι ο νεοΕλληνας αρχισε τις υπερβολες. Στα επομενα δυο πιο σημαντικα εξηφανισθη κ ακομα τον ψαχνει η γνωστη Πολωνεζα τηλεπερσονα Αντζελικα Νικολουλοβα αλλα δε βαριεσαι, δε μας νοιαζει

  • Μενιος
    Μενιος Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 23:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο πονιτκα ένας ρολιστας είναι χειρότερος του Παπαπέτρου. Τον βλέπουμε τόσα χρόνια Ευρωλίγκα. Καλός ρολιστας ως εκεί. Αταίριαστη προσθήκη για Παο. Έχουν μόλις έναν αξιόπιστο σουτέρ με 40% καριέρας τον Γκριγκονις. Θα κατεβάζουν ασουτες 5αδες και θα έχουν τεράστιο θέμα με το spacing . Εύκολα τους έχουμε έτσι όπως έστησε το ρόστερ ο Μπαρτζώκας με τόσους σουτέρ. Το μπάσκετ πλέον είναι spacing και τρίποντο για να μην κλείνουν οι άμυνες μέσα και σου κόβουν τους διαδρόμους. Εμείς μπορούμε να το παίξουμε αυτό ο Παο με το ρόστερ που έχει όχι .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...