roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ξανά δανεικός στο Λαύριο ο Νικολαΐδης

underarmor
redwell

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης παραχωρήθηκε για δεύτερη σερί σεζόν δανεικός στο Λαύριο, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να ανακοινώνει επίσημα ότι ο 20χρονος πλέι μέικερ θα συνεχίσει στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη για μία ακόμη σεζόν:

«H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει τον δανεισμό του 20χρονου γκαρντ, Αλέξανδρου Νικολαϊδη, στο Λαύριο για έναν χρόνο» ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο νεαρός άσος είχε τη περασμένη περίοδο 6.8 πόντους κατά μέσο όρο, 2.4 ασίστ, 1.9 ριμπάουντ, 1.4 κλεψίματα και 2.2 λάθη σε 22 ματς με τη φανέλα του Λαυρίου και 19:22 λεπτά συμμετοχής.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

11 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 19:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω εξακολουθω να μην βλεπω το λογο να μπει μια ΑΕ σε τετοιο κοπο κ εξοδα. Γιατι "Λαρεντζακηδες"οπως απεδειχθη βρισκεις. Για εναν παικτη καθε 5 χρονια; Δεν ξερω, χασιμο χρονου το βλεπω. Στο μπασκετ. Αυτα επιβαλλεται να γινουν στο ποδοσφαιρο (μεγαλα ροστερ, πωλησεις κτλ). Μπορει να κανω και λαθος.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 13:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρώτα απ' όλα δεν είναι μόνο οι παιχταραδες. Αν βγάλεις 2-3 παιδιά καλούς ρολιστες που συμπληρώνουν την 14αδα και μπορούν να σταθούν Euroleague, είσαι μία χαρά, ή κάποιοι τύπου Λαρεντζάκη που μπορεί να πρωταγωνιστήσουν σε μικρότερες Ελληνικές ή ξένες ομάδες, επιπέδου Eurocup και Ch.L, και να σηκώσουν κάποιο βάρος όταν πρέπει (και μπορούν).

    Μέσα από αυτή τη διαδικασία βέβαια περιμένεις έναν Σλούκα ή Παπανικολάου, και αν το επιτυχείς σε κάθε μπασκετική γενιά (4-5 χρόνια) τότε κάτι γίνεται, και για την χώρα, και για εμάς. Μιλάμε για παίχτες άνω του εκατομμυρίου εδώ, και βάλε..

    Επίσης, έναν υποσχόμενο παίχτη βγάλαμε (Ποκουσεφσκι) και η ομάδα πήρε ένα μυριο..δεν το λες και άσχημα για κάποιον που ουσιαστικά δεν έπαιξε ποτέ σε επίπεδο ανδρών.

    Για τα υπόλοιπα που λες συμφωνώ με και επαυξάνω και χρειάζεται εθνική προσπάθεια και οργάνωση. Άλλωστε δεν θες να βγάλεις 1000 παίχτες, αν κάθε 4 χρόνια βγάζεις 20 καλά παιχτακια, θα αυξηθεί και αυτός ο αριθμός των γυρολογων που λες, και θα υπάρξει επιτέλους μία δεξαμενή.

    Αυτή η Ισπανία ήταν καλό παράδειγμα, πόσους πραγματικούς παίχτες Euroleague είχε; Brown/τον 37αρη Rudy, τα αδέρφια και τον Garuba; Δηλαδή ο Παπανικολάου στη θέση του Rudy, πες Γιάννης και Παπαγιάννης στη θέση των αδελφών, Σλούκας/Καλάθης και οι 2 μαζί δεν έκαναν για έναν Brown; και δεν μπορούσαμε να παρουσιάσουμε ένα σφιχτό σύνολο που να χτύπαγε για ψηλότερα;!

    Θέλει μία συνέχεια όλο αυτό, να υπάρχει μία σύνδεση των εθνικών, και παράλληλα και το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ομάδας μας. Και μην ξαναπούμε για τα βασικά που τα βλέπουμε όλοι, επαγγελματίες 22 και 24 ετών να προσπαθούν τώρα να φτιάξουν το σουτ τους..

    Εν το μεταξύ δεν είναι κακό να φύγουν για εξωτερικό ή ΝΒΑ, προστιθέμενη αξία στη χώρα είναι όλα αυτά, και σε δεύτερο (ή πρώτο) και στην ομάδα μας.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 10:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Κουπεπε καλα τα λεει ο Σ'καριολο, ωραια τα ανελυσε κι ο Κατσικαρης, εγω ομως αναρωτιεμαι στους συλλογους κ ειδικα στους σουπερ επαγγελματικους ολο αυτο πως βρισκει εφαρμογη; Πες, πες λεω, οτι εφαρμοζεις το προγραμμα και πες οτι καθε χρονο βγαζεις εναν παικτη 12αδας. Υπερβολικο, ας πουμε οτι γινεται. Θα κερδισεις κατι κατοσταρικα γιατι ως νεος εχει μικροτερες απολαβες; Ωραια. Και; Μετα. Αν ειναι πολυ καλος θα φυγει στο ΝΒΑ με κανενα μυριο. Δηλ το μισο συμβολαιο του Σλουκα. Αρα;

    1. Η "παραγωγικη διαδικασια" αφορα την ομοσπονδια κ τους ερασιτεχνες. Δεν ειναι δουλεια του επαγγελματια να δημιουργει αλλα να εκμεταλλευεται (η αλλαγη επιπεδου ενος ηδη επαγγελματια ειναι αλλη συζητηση)
    2. Το μπασκετ δεν ειναι ποδοσφαιρο να παραγεις κ να καρπωνεσαι. Μακαρι να ηταν
    3 Οι ομαδες του τελικου εχουν απεριοριστους ξενους. Οι Τουρκοι κ οι Ρωσοι (μεχρι προτινος) που εχουν περιορισμους δεν εχουν εθνικες. Αρα η παραγωγικη διαδικασια δεν πρεπει να σταματαει ακριβως στην παραγωγη. Ας φτιαξουμε ολα τα αλλα κι οι παικτες ετσι ή αλλιως θα βγουν.
    Αλλα οταν υπαρχουν 20+ Ελληνες παικτες στην Α1 , οι ιδιοι κι οι ιδιοι, γυρολογοι ολων των αμαδων, στασιμοι μπασκετικα, οι νεοι που θα βρουν χωρο; Τα ιδια στην Α2. Κατι 40ρηδες κρινουν την κατηγορια.
    Τα "κινητρα" κ οι περιορισμοι ειναι γελοιοτητες. Οπως και τα ημιμετρα.
    4. Ας γινουν πρωτα οι επαγγελματιες πραγματικοι επαγγελματιες κ μετα συζηταμε κ τα υπολοιπα. Αλλα οταν η κουλα εφτασε τα 26 μπαν κ συνεχιζει ακαθεκτη, οταν ο Ιωνικος με τα 120 εισητηρια δεν ξερουμε αν ειναι η Λημνος ή οι Δρυιδηδες πως τους λεγανε, ειναι λιγο κουφο να συζηταμε εσυ κι εγω κ ολοι για προγραμματισμο κ οργανωση. Οι ανθρωποι ειναι τουλαχιστον για κλωτσιες.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 09:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σκαριολο τα είπε όλα σε 3 παραγράφους. Και ομάδες και Εθνικές έπρεπε να ακολουθούν αυτό το πρότυπο. Θεωρώ τεράστιο λάθος την απενεργοποίηση της Αναπτυξιακής, που σε συνδιασμό με τις μικρές ομάδες θα δημιουργούσαν μέλλον και υπεραξία.

    «Είναι κάτι που έρχεται από προηγούμενα χρόνια. Ξεκινήσαμε ένα νέο πρόγραμμα 5-6 χρόνια πριν, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα οικοδόμημα, κάτι σαν μία πυραμίδα. Εκεί τα παιδιά κάνουν διάφορα πράγματα από την αρχή, τα οποία συνεχίζουν να κάνουν και στο επόμενο επίπεδο, ενώ την ίδια στιγμή προσθέτουμε κάτι ακόμα, στο ίδιο μονοπάτι και έτσι δημιουργούμε μία διαδρομή που τα φέρνει διαδοχικά από την ομάδα U14 μέχρι την U20. Έχουμε μία Εθνική ομάδα και εκεί, η οποία φροντίζει αυτά τα παιδιά, όσα δεν είναι έτοιμα να αγωνιστούν στην ομάδα των ανδρών.

    Το σύστημα είναι το ίδιο. Ο τρόπος που προπονούμαστε είναι ο ίδιος, ο τρόπος συμπεριφοράς είναι ο ίδιος, έχουμε πολλά κοινά. Φυσικά σε έναν τροπο εξέλιξης, σκεπτόμενοι και την ηλικία των παιδιών. Μετά από μερικά χρόνια είχαμε παίκτες που ήταν περισσότερο προετοιμασμένοι να είναι μαζί και να είναι μέρος μιας ομάδας, με συνοχή. Οπου δεν έχουν ίχνος εγωισμού και θέλουν να μοιράζονται την μπάλα. Ήδη γνωρίζουν πολλά απ' όσα κάνουμε στην πρώτη ομάδα.

    Είναι μία διαδικασία που χρειάστηκε αρκετό χρόνο, αρκετή δουλειά, πάρα πολλές ώρες, ημέρες, εβδομάδες, αλλά μας δίνει αποτελέσματα. Αλλά μας προσφέρει και στην κουλτούρα, είμαστε στην ίδια κατεύθυνση και στην ίδια σελίδα»

    Τόσο απλό.. τόσο δύσκολο να επιτευχθεί στην Ελλαδιτσα..

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 00:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Για Μουράτο έχω γνωστό που πήγαιναν στο ίδιο σχολείο και ξέρω πως αυτό το παιδί είναι τρομερά εγωιστής με εντελώς λάθος νοοτροπία που δεν πρόκειται να κάνει ποτε καριέρα σε μεγάλη ομάδα. Όπως σωστά αναφέρετε δεν ξέρει καν να σουτάρει και νομίζει ότι τον αδίκησαν στον Ολυμπιακό. Προσωπικά γενικά θεωρώ αδιανόητο επαγγελματίας παίχτης και δη περιφερειακός να μην μπορεί να σουτάρει. Δεν γίνεται να βλέπεις πως έχεις χαλια ποσοστό και μηχανική και να μην δουλεύεις πάνω σε αυτό.
    Τον γκικα τον είχα γνωρίσει στα ξεκινήματα του πριν πάει στον φιλαθλητικό και ακολουθήσει την πορεία που ακολούθησε. Ανάλογη νοοτροπία με τον πρώτο. Τότε βέβαια στα 18-19 του είχε φοβερά προσόντα αλλά είχε κοπεί λόγω χαρακτήρα από την ομάδα μου.
    Επίσης, κάτι άσχετο. Το σημερινό τρόπαιο της Ισπανίας είναι γροθιά στο στομάχι σε όλους αυτούς που αγχώνονται για τους περίφημους 6 Έλληνες στην Α1. Οι Ισπανοί έχουν απεριόριστο αριθμό ξένων και τα έχουν σαρώσει όλα τα τελευταία 15 χρόνια. Και το πρόγραμμα τους συνεχώς εξελίσσεται και συνεχώς βρίσκεται στον αφρό. Εμείς τι κάνουμε;
    Βάζουμε υποχρεωτικά έξι Έλληνες διότι έτσι υποτίθεται διασφαλίζουμε την ανάπτυξη του αθλήματος στην χώρα μας. Το είδαμε από τα αποτελέσματα των δυο εθνικών τα τελευταία χρόνια. Βάλτε την δεύτερη πεντάδα της Ισπανίας να παίξει με την αντίστοιχη της Ελλάδας και θα φαμε είκοσι πόντους στο χαλαρό.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 12:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε μου Snake7
    Ο Μουρατος εχει σε λιγο λιγοτερο βαθμο την τεραστια εγωπαθεια του Γκικα (καλα, αυτος νομιζει οτι ειναι τουλαχιστον ο Στεφ Καρι), ειναι βεβαια καλυτερος παικτης κ αθλητης απο αυτον. Θελω να τους δω να παιζουν μαζι, το μπασκετ ειναι διασκεδαση ετσι κι αλλιως πανω απ ολα. Προβλεπω οτι θα εχουμε σοου ειδικα με το Γιατρα στον παγκο.
    Το μεγαλο λαθος του Μουρατου (αλλα οπως ειπα, ποιος Σερελης θα τον βοηθησει;) κατα τη γνωμη μου ειναι το εξης. Προπερσι οπως πολυ σωστα εγραψες πηρε για πρωτη φορα τη μπαγκετα, καπου υπερεβαλε, οκ, αλλα ολο αυτο εδειξε τις αδυναμιες, τα θετικα, κ τι μπορει να δουλεψει. Αντι λοιπον περυσι τετοια εποχη να κατσει με τον προπονητη του να δουν τι θα κοψει, τι θα βαλει, τι θα δουλεψει, συνεχισε τα ιδια κ χειροτερα. Δηλ περυσι εχασε την ευκαιρια αν οχι να ανεβει επιπεδο, να βρει μια ταυτοτητα. Νομιζω οτι ειναι ψιλοαργα γι αυτον, 25 ειναι το μεταιχμιο. Ψιλοαργα εννοω για κατι καλυτερο, για επιπεδο Ολυμπιακου το τραινο οχι εχει περασει, μαλλον δεν ηρθε ποτε

    Ο Νικολαιδης ο,τι χανει σε ποντους το κερδιζει σε μακρος, εχει τεραστιο ανοιγμα χεριων. Σε συνδυασμο με το στεγνο του σωματοτυπο αθλητικα ειναι μια χαρα, ειναι κ φοβερα αλτικος. Εχω την εντυπωση οτι αυτο με τους δανεισμους τον εχει παρει λιγο απο κατω, αν ομως μπει καλα στη χρονια μετα θα κανει παπαδες. Πολυ κρισιμη χρονια για το παιδι

  • Snake7
    Snake7 Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 09:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Σπύρο συμφωνούμε και εδώ. Ο Μουράτος ακόμα και σήμερα πιστεύει ότι έπρεπε στον Ολυμπιακό να επενδύσουν σε αυτόν και το ότι έπεσε πάνω στο Σπανούλη έκανε κακό στην καριέρα του. Που έχει πάει 25 χρονών, είχε δυο ολογεμάτες χρονιές με την μπαγκέτα δική του (27 λεπτά ΜΟ) στο Λαύριο που τον πίστεψαν, και αντί να βελτιώσει το κάκιστο σουτ του (30% το 2020-2021) πήγε στο 25% το 2021-2022. Καμμένη περίπτωση. Αν με θεαματικό τρόπο δεν κάνει το ποσοστό σταθερά πάνω από το 35% (40αρης λόγω μηχανικής δεν θα γίνει ποτέ) δεν θα βρει θέση σε Ολυμπιακό ή Ζέλες ποτέ.

    Ο Νικολαϊδης έχει σωστή νοοτροπία στο γήπεδο, αυτή που έχω πει ότι λείπει από τους νεαρούς. Απλώς είναι σχετικά αδούλευτος. Ειδικά στο κορμί του (που του λείπουν και 2-3 ποντάκια), σε θέμα δύναμης ενώ επειδή είναι μικρός πρέπει να δουλέψει τόσο το σουτ να σταθεροποιηθεί κοντά στο 40% (35% πέρυσι με 3 σουτ ανά παιχνίδι), λίγο τη δημιουργία του (αφού λόγω σωματοδομής θα παίζει άσσος - κόμπο σε όλη του την καριέρα), και την άμυνα του (που θα έρθει λόγω της διάθεσης που δείχνει). Το σημαντικό για το παιδί είναι να συνεχίσει στα 20 του να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο 2-3 χρόνια και θα είναι έτοιμος.

  • geodiv
    geodiv Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 20:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιστεύω ότι θα εξελιχτεί σε παίκτη επιπέδου Ολυμπιακού.Έχει όλα τα προσόντα.

  • Γιάννης
    Γιάννης Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 18:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομίζω ότι ο Νικολαιδης πρέπει να δουλέψει πολύ τον κορμό του...να δυναμώσει πολύ...κ γενικά όλα τα άλλα για να γίνει ένα πλέι μεκερ καλό κ ανταγωνιστικό...σε δύο χρόνια νομίζω ότι θα είναι έτοιμος κ για τον Ολυμπιακό αλλά κ για την εθνική.

  • Νικη
    Νικη Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 17:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Απολαυση να βλεπεις αυτον τον παιχτη, τον εβλεπα στον ολυμπιακο β ,πολυ καλος

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...