roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ξεμούδιασμα... Θρύλου 82-58 το Λαύριο

underarmor
redwell

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το Σάββατο (03/09) στο βοηθητικό του ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Λαυρίου με 82-58, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να βλέπει την πρόοδο των διαθέσιμων παικτών.

Κυρίως φυσικα των νεόφερτων Καναν, Μπλακ, Πίτερς, Μπολομπόι και Πάπας αλλά και των πιτσιρικάδων.

Οι ερυθρόλευκοι παρατάχθηκαν φυσικά χωρίς τους διεθνείς Σλούκα, Παπανικολάου, Βεζένκοφ, Φαλ, Λαρεντζάκη και Λούντζη που ειναι στο Ευρωμπάσκετ.

Δεκάλεπτα: 15-11, 37-27, 68-41, 82-58.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 6, Μπλακ 13, Πίτερς 10, Πάπας 8(1), Κάνααν 10(1), ΜακΚίσικ 6, Μπολομπόι 15(1), Κολοβέρος 5(1), Νικολαϊδης 2, Τσαλμπούρης 6(1), Τσάμης 1.

Λαύριο (Σερέλης): Φλαγκ 5(1), Βουλγαρόπουλος 16, Τέιλορ 2, Κόουλ 8, Ντουράμ 8(1), Πιλάβιος, Τζόνσον 8(2), Δεϊμέζης, Καρακώστας 5(1), Αϊβάζίδης 2, Κιούσης 2, Νικολαϊδης 2.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

37 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 23:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Naruhitos guard δεν τρεφουμε καμμια ελπιδα, απλως μας αρεσει. Κατα τα αλλα οποιος ειδε σημερα το Γεωργια - Βουλγαρια καταλαβε οτι εχουμε καλυτερο. ΤΟΝ καλυτερο.

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 01:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαγκες, ο Μαμουκελασβιλι ειναι στους Μπακς και ο Μπουντελχοζερ ηρθε επι τουτου να τον δει στους αγωνες της εθνικης Γεωργιας στο Ακροπολις. Μη τρεφετε ελπιδες γι αυτον τον παιχτη.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 19:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Andregon
    Εννοειται κι ο Μπλαζιτς στη λιστα.
    Για το αν ο Αγραβανης ειναι παλιοχαρακτηρας παλιοτερος συμπαικτης του (Πιτγουει) εχει πει οτι προσπαθουσε να τον τραυματισει σκοπιμα για να τον βγαλει νοκ-αουτ, τον Ρογκαβοπουλο τον εβγαλε παντως, ειδικα οταν παιζει με τον αδερφο του οι μαγκιες πολλαπλασιαζονται, τελος παντων μακαρι το παιδι εστω κ τωρα να βαλει μυαλο γιατι τα χρονια περασαν

  • Andregon
    Andregon Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 19:03 Σύνδεσμος σχολίου

    @Σπύρος Μανωλάκος,
    Η ανάρτηση «παίζοντας τραυματίας ακόμη δεν μπορούν να με μαρκάρουν» δεν δείχνει κάποιον παλιοχαρακτήρα αλλά ένα άτομο που είναι λιγάκι ψώνιο με τον εαυτό του. Εγώ αν ήμουν πρώην συναθλητής του και διατηρούσα φιλικές σχέσεις θα του έκανα το σχετικό δούλεμα για τον μεγαλοιδεατισμό του.
    Ομως είναι άλλο να νομίζει κάποιος πουθενάς ότι είναι κάτι σπουδαίο και να επαναπαύεται στις (ανύπαρκτες) δάφνες του ενώ είναι ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου και άλλο είναι κάποιος να υπερβάλλει μεν για τον εαυτό του όμως να προσπαθεί κάθε χρόνο να παρουσιάζεται καλύτερος και να το αποδεικνύει αυτό με την προσωπική του απόδοση στα παρκέ.
    Ο εν λόγω αθλητής ψώνιο μπορεί και να είναι αλλά πουθενάς δεν είναι.
    Ηταν στο ρόστερ του (άκρως απαιτητικού και ανταγωνιστικού) Ολυμπιακού μας για 7 έτη και έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο (Euroleague), μετά την αποχώρησή του δεν τον πήρε η κατιούσα (βλ. Κατσίβελης) αλλά είχε καλή παρουσία σε χαμηλότερα επίπεδα (Basket League, Eurocup) και σήμερα είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα και τα πάει περίφημα.
    Τωρα για το Ευρωμπάσκετ, με τα προσωρινά δεδομένα που έχουμε μέχρι στιγμής στα παρκέ (ταλέντο και αθλητικότητα αλλά όχι τόσο τακτική) θεωρώ πως ο παίκτης που αναφέρεις (Μαμουκελασβιλι) είναι εξαιρετικός και θα μπορούσε να ταιριάξει στα σημερινά πλάνα του κόουτς Μπαρτζώκα εάν και εφόσον δεν είχε ολοκληρωθεί (μάλλον) το ρόστερ μας και δεν είχαμε ήδη 7 ξένους σε αυτό. Πραγματικά πολύ καλή η επιλογή σου (και παικτούρα και θηρίο ο Γεωργιανός) αν και νομίζω ότι και αυτός πλέον με όλα αυτά που κάνει στο παρκέ θα έχει τραβήξει αρκετά βλέμματα πάνω του και άρα δεν θα ήταν και τόσο βατή περίπτωση (σε ένα υποτιθέμενο μεταγραφικό σενάριο στο τέλος του Ευρωμπάσκετ).

    @ ΣΑΚΗΣ,
    Εχεις δίκιο είναι αυτός, είναι ο Μπλάζιτς αλλά και αρκετοί άλλοι που διαπρέπουν στις Εθνικές ομάδες τους αλλά δυσκολεύονται να ανταποκριθούν σε ένα μπάσκετ διαφορετικών απαιτήσεων. Εχει να κάνει βέβαια και με τον αγωνιστικό χρόνο / ρόλο που τους δίνεται σε συλλογικό επίπεδο.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 17:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολυ ευστοχος (ακομα μια φορα) ΣΑΚΗΣ για τον Κουζμινσκας

    Τσαντας παρα παρα πολυ σωστη η παρατηρηση οτι η νοοτροπια των "αμερικανων" εχει περασει στους Ευρωπαιους. Δες κ το αλλο: απαιτηση για χρονο ο σχεδον αμερικανοθρεμμενος Kostas (της Βιλερμπαν), εφυγε για περισσοτερο χρονο απο τη Βιλερμπαν ο Ουεμπανιαμα κ πηγε στην κατωτερη Παρι Λεβαλουα με στοχο το νο1 του ντραφτ.
    Στα υπολοιπα εννοειται συμφωνουμε

    gp77 μπραβο ρε μαγκα, το καλυτερο παραδειγμα. Τον Γουεμπστερ λες που πριν το παγκοσμιο ειχε παιξει μεχρι στην Αμαλιαδα. Αυτος ειναι ο κατ'εξοχην παικτης εθνικης. Ο αδερφος του οντως εχει κανει καπως καλυτερη καλυτερη καριερα σε συλλογους, Ζαλγκιρις, Γαλατα κτλ. Μπραβο, τον ειχα ξεχασει τελειως. Και ο Πρεπελιτς σε μικροτερο βαθμο ναι, αλλα ο Γουεμπστερ ειναι ο απολυτος. Και δεν ηταν μονο εκεινο το τουρνουα, γενικα ο τυπος οταν παιζει με την εθνικη του αφηνιαζει

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 13:13 Σύνδεσμος σχολίου

    @Σπύρος Μανωλάκος συμφωνώ φίλε μου. Γενικά τέτοιοι ντελικάτοι παίχτες δυσκολεύονται συνήθως με σκληροτράχηλους αντιπάλους (δηλαδή Γουόκαπ-Μακίσικ-Λαρετζάκη που μπορούν πραγματικά να σου βγάλουν το λάδι). Γενικά αυτό που είχα γράψει και παλαιότερα είναι πως ο Γκριγκόνις παρά την ποιότητα του είναι πολύ κοντραλαρισμένος παίχτης και δεν έχει το απρόβλεπτο του Νέντοβιτς που είναι απαραίτητο σε μια ομάδα με περιορισμένο ταλέντο όπως ο ΠΟΑ.
    Όπως επίσης σωστά επισημαίνετε είναι πολλοί αυτοί που τους βολεύουν καλύτερα οι εθνικές για να αποδώσουν. Νομίζω χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι ένας Νέο Ζηλανδός Γουέμπστερ νομίζω που σε ένα παγκόσμιο έμοιαζε με τον Άιβερσον και σε επίπεδο ομάδων γυρόφερνε σε Κίνα και Αυστραλία. Αν δεν τον μπερδεύω με τον αδερφό του πέρασε για κάνα δίμηνο μόνο από την Ζαλγκίρις. Αντίστοιχη περίπτωση σε μικρότερο βαθμό βέβαια είναι και ο Πρέπελιτς που ανέφερα στο προηγούμενο σχόλιο, ο οποίος με την εθνική του είναι πολύ πιο αποδοτικός από ότι σε ομαδικό επίπεδο.
    Αυτός ο Γεωργιανός που αναφέρατε μοιάζει όντως καλή περίπτωση και ίσως μελλοντικά απασχολήσει, αν και μόλις 23 χρονών και με τα προσόντα που διαθέτει αν δουλευτεί 1-2 χρονιές σε επίπεδο NBA μπορεί να γίνει ένας αξιοπρεπής παίχτης regular season.
    Γενικά αυτή η αποδόμηση κάθε χρόνο της Ευρωλίγκας με την φυγή των καλύτερων παιχτών θεωρώ πως θα κρατήσει αρκετό καιρό ακόμα, ειδικά όσο οι ομάδες του NBA συνεχίζουν να δίνουν αυτά τα two-way συμβόλαια. Πλέον έχουν αλλάξει οι εποχές που για να παίξεις εκεί έπρεπε να είσαι Κούκοτς-Πέτροβιτς ή μεταγενέστερα Νοβίτσκι ή Γκασόλ. Και κακά τα ψέματα ποιος από εμάς αν είχε την ευκαιρία να παίξει δίπλα σε κορυφαίους παίχτες, δουλεύοντας σε κορυφαίες εγκαταστάσεις και με εξαιρετικούς προπονητές δεν θα το έκανε έστω και για λίγο.

  • Τάσος 7
    Τάσος 7 Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 13:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Και John 7 μάλλον μπέρδεψες τα θέματα που σχολιάζουμε. Ο μαραθώνιος για τον τσαλμπουρη είναι σε άλλο θέμα όχι εδώ μιλάμε για το φιλικό με το Λαύριο. Από τη τόση εμπάθεια για τον παίκτη μπέρδεψες τα θέματα.

  • Τάσος 7
    Τάσος 7 Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 13:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε φίλε john 7 ούτε αυτές είναι σοβαρές ομάδες?? Όταν έπαιζε είχα μια καλή προσπάθεια για καλή πορεία. Εννοείτε δεν την συγκρίνω με την ομάδας μας. Δηλαδή τώρα για να καταλάβουμε Εάν ο Τσαλμπουρης έπαιζε στον Παναθηναϊκό τότε θα άξιζε τον κόπο πάρει ευκαιρία στον ολυμπιακό?? Με τον τανουλη που παίζει στο Προμηθέα Δηλαδή που λέτε κιόλας ότι είναι δύο επίπεδα πάνω από το τσαλμπουρη που ουσιαστικά είναι μια ποιο υποδεέστερη ομάδα από τον Απόλλωνα της Πάτρας και σε ιστορία και σε ευρωπαϊκό πορεία εκεί δεν είναι μικρή ομαδουλα ο Προμηθέας? Ή ξαφνικά έγινε η υπερομαδα του ελληνικού πρωταθλήματος και δεν το ξέρουμε και από εκεί αξίζει να πάρουμε παίχτη αλλά από τον Απόλλωνα της Πάτρας όχι είναι ομαδουλα της πλάκας. Ρε θα μας στείλετε αδιάβαστους είπαμε οκ δεν το γουστάρετε το παίκτη το εμπεδωσαμε αλλά να προσέχουμε τι γράφουμε έλεος και να στέκει κιόλας.
    Όσο για εσένα φίλε Σπύρος Μανωλακος νομίζω σου απάντησα ξεκάθαρα τι θα γούσταρα όσον αφορά τους έλληνες ( το τσαλμπουρη τον ανέφερα τελευταίο και αφού όλες οι άλλες επιλογές είναι καμμεμες για διαφορετικούς λόγους η καθεμία) και από ξένους γιατί βαριόμουν να ξαναγράφω είπα ότι οι απόψεις μας είναι πολύ κοντά με του gp77. Εντάξει το καταλάβαμε ότι επιχειρήματα και να σας πούμε δεν το γουστάρετε τον τσαλμπουρη. Αλλά πείτε ειλικρινά έναν σοβαρό επιχειρήμα που να στέκει ρε παιδιά και θα το δεχτούμε. Έλεος πια ούτε το ψωμί σας τρώει ούτε την δουλειά σας πήρε.

  • John 7
    John 7 Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 10:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Τασο7 δεν απαντάς σε ερωτήσεις και λες τα δικά σου με κάτι νούμερα! Ομάδα Παοκ και κουλα τη χρόνια που έπαιξε τι έκαναν στην Ευρώπη ? Το διηπειρωτικό? Γελάω μέχρι δακρύων! 2 είναι οι διοργανώσεις στην Ευρώπη Ευρωλίγκα και ουλεμπ, το αντίστοιχο κορατς! Οι άλλες του βαζελακοπουλου είναι της πλάκας! Τελικά το διηπειρωτικό είναι σοβαρή διοργάνωση? Υπάρχει ομάδα παοκ στο μπάσκετ τη τελευταία 10ετια? Τελικά ο Τσαλμπουρης αδικήθηκε για αυτό είναι καλύτερος ο Παπαγιαννης η μήπως δεν είναι?

  • Τσαντας
    Τσαντας Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 01:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ, είναι άπειροι οι καλοί παίκτες που ξοδεύουν όλη την καριέρα τους μεταξύ πάγκων ομάδων nba και g-league. Είναι κρίμα. Και να έχουν οι Αμερικανοί αυτή την νοοτροπία, πες εντάξει, το ευρωπαϊκό μπάσκετ τους είναι εντελως άγνωστο, δυστυχως. Αλλά έχουν αρχίσει και Ευρωπαίοι να έχουν τέτοια νοοτροπία. Πάντως, αν πιάσουν στο nba, εστω και σε συμπληρώματικο ρόλο ογδοοι ή εννατοι στο ροτεισον μιας ομάδας για 4-5 χρονια ξέρω γω, τα έχουν κονομησει από οικονομικής άποψης, είναι άλλα τα μεγέθη εκεί. Πχ ο Μπέρτανς είχε συμβόλαιο πάνω από 10 μυρια μια περίοδο θυμάμαι.
    Ο μαμουκελασβιλι πάντως νομίζω ότι ίσως στην ρεγκιουλαρ σιζον τουλάχιστον, να αρχίσει να παίζει περισσότερο χρόνο από φέτος, δε ξέρω κιόλας, δεν γνωρίζω αν θα έχει μη εγγυημενο συμβόλαιο και την νέα σεζον. Στην Ευρώπη με το φυσικό/αθλητικό πακέτο που έχει θα μπορούσε να κάνει πολύ αξιόλογα πράγματα, ειδικά στον Ολυμπιακό, ειναι πραγματικός ταύρος. Με την φιλοσοφία που έχουμε, οσον αφορά τα ευέλικτα σχήματα σε άμυνα και επίθεση νομίζω ότι θα ταίριαζε μπαμ, το σκεφτόμουν και εγώ δηλαδή, σε ανύποπτο χρόνο πριν το Ευρωμπάσκετ. Άμυνα σε πολλές θέσεις μπορεί να παίξει, δυναμίτης μέσα στο ζωγραφιστο μπορεί να γίνει, μπορει να ρολαρει γρήγορα, close out επίθεση έχει, ψιλοσουταρει κιόλας. Από άποψη προσοντων είναι ψηλά, αλλά νταξει είναι κάπως άγουρος ακόμα, δεν λέω ότι είναι και ο Μπάρκλεϊ, θέλει και δουλειά σε κάποια σημεία

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...