roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Ευλογημένος και ενθουσιασμένος» (pic)

underarmor
redwell

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Κυριακή (14/08) την απόκτηση του Τζορτζ Πάπας, του 24χρονου Ελληνοαμερικανού γκαρντ ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά να παίξει στην Ευρώπη.

Ο Τζορτζ Πάπας υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και όπως είναι λογικό, είναι ενθουσιασμένος και ανυπόμονος για αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του:

«Ευλογημένος και ενθουσιασμένος», έγραψε ο ίδιος ο Τζορτζ Πάπας κάτω από το ποστάρισμα της ανακοίνωσης της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Instagram, δείχνοντας τη χαρά του για αυτήν την εξέλιξη...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

22 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 16:06 Σύνδεσμος σχολίου

    sharyano εννοειται συμφωνουμε σε ολα. Καλο υπολοιπο καλοκαιριου σε ολους μας, και στα παιδια του RG που δινουν τη μαχη τους αλλα και σε ολους τους συγγαυρους, ειτε διαφωνουμε ειτε συμφωνουμε

  • gp77
    gp77 Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 12:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι όπως έχει δομηθεί το ρόστερ φέτος δεν νομίζω ότι χωράει ο Αγραβάνης. Κάποιος άλλος Έλληνας και πιο νεαρός ψηλός χωράει ναι αλλά ο συγκεκριμένος δεν έχει θέση. Και δεν το γράφω αυτό για κακό. Απλά μιλάμε για έναν παίχτη 28 χρονών πλέον που εδώ και 1-2 χρόνια διανύει την καλύτερη φάση της καριέρας του, ο οποίος δεν θα δεχτεί να έρθει για να παίζει σκόρπια δεκάλεπτα στο πρωτάθλημα και ευρωλίγκα μόνο αν προκύψει κάποιος τραυματισμός. Ακόμα και να έρθει και να έχει εξαιρετική απόδοση, ποιος από τους υπάρχοντες ψηλούς θα μείνει εκτός για να παίξει ο Αγραβάνης; Ο οποιοσδήποτε από εμάς να ήταν στη θέση του νομίζω θα έψαχνε το καλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του και να είναι σε ομάδα με σημαντικό ρόλο και όχι σαν συμπλήρωμα.
    Αν μπορούσε να σταθεί και στο 3 ίσως να χωρούσε, αν και μετά την απόκτηση του Πάπας θεωρητικά τουλάχιστον είμαστε καλυμμένοι και εκεί.

  • sharyano
    sharyano Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 10:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ @Σπύρο, οι απαραίτητες εργασίες στον server του RG μάλλον κάπου επηρέασαν την αποστολή σχολίων, οπότε, αν δεν έχουν πρόβλημα οι διαχειριστές, επιτρέψτε μου να επαναλάβω αυτό που προσπάθησα χθες να απαντήσω. Παρεμπιπτόντως, RG κουράγιο! Έχω φάει πολλάκις ζόρια με αναβαθμίσεις σε sites και ξέρω τι μπελάς είναι. Έχετε την συμπαράστασή μας!
    Έλεγα, λοιπόν, ότι ουσιαστικά δεν διαφωνούμε καθόλου. Όπως ξαναέγραψα, " Ο κόουτς πάντα θα ξέρει καλύτερα από όλους μας". Ειδικά στο κομμάτι της νοοτροπίας, θα με βρεις απόλυτα σύμφωνο, όμως, να μου επιτρέψεις και έναν μικρό αστερίσκο. Καλοί οι πιστοί στρατιώτες, αλλά καμιά φορά είναι χρήσιμοι και οι μάχιμοι "δεκανείς". Ένας τέτοιος πιστεύω ότι είναι ο Δημήτρης. Η παρουσία του θα είναι πάντα χρήσιμη, η μη απόκτησή του δεν θα είναι καταστροφή. Νομίζω, ωστόσο, ότι μάλλον το timing δεν ταιριάζει για όλους τους λόγους που έχουμε γράψει ξανά και ξανά, οπότε τελικά ίσως η όλη συζήτηση να είναι άτοπη. Σε κάθε περίπτωση, ό,τι και να αποφασίσει ο κόουτς, σωστό θα είναι.
    Btw, αυτός ο Πάππας είναι ίδιος ο "Μαθιός" του Σασμού. Άμα "πυροβολεί" και με την ίδια.. ακρίβεια, γίναμε! Άντε, καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους μας!

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 09:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδες, δεν υπαρχει περιπτωση να ερχοταν ο Αγραβανης πισω στην ομαδα που αγαπαει και να μην ειναι τυπος και υπογραμμος. Μεχρι και τον ψηστη στα μπαρμπεκιου στο ΣΕΦ θα εκανε.

    Ισως ομως ο Μπαρτζωκας να μην τον προτιμαει για τεχνικους λογους. Η ομαδα παει για σκορ ΝΒΑ του χρονου (και αυτο οχι μονο στην Ελλαδα) αλλά χρειαζεται και γρηγορα πόδια στην αμυνα. Εχει ηδη τους Πιτερς και Φαλ στο 4-5 που δεν ειναι και σπριντερ και ενας τριτος αργοκινητος ψηλος θα εκανε την ομαδα προβλεψιμη και ευαλωτη.

    Μ' αυτη την ομαδα του Μπαρτζωκα παμε για μεγαλα πραγματα. Πρεπει να ξεχασουμε το οτι η ομαδα θα ξεκιναει απο τους 6 Ελληνες παιχτες μια και ο στοχος ειναι το 4ο Ευρωπαϊκο κια το 2ο του Ελληνα κοουτς με την ιδια ομαδα.

    Αν ο Μπαρτζωκας υποστηριχθει σωστα και αν καμουφλαρει τα ψυχολογικα του, μπορει να φτιαξει τη χρυση πενταετια του Ολυμπιακου οντας αυτη τη στιγμη ο κορυφαιος κοουτς στην Ευρωπη κι αυτο οχι λογω του βραβειου της Ευρωλιγκας αλλά κυριολεκτικα.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ7
    ΓΙΑΝΝΗΣ7 Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 02:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Φαίνεται παθιασμένος με τον Ολυμπιακό πάντως ο Τζόρτζ ελπίζω να βγει, ένα θετικό είναι ότι είναι Έλληνας και ότι δεν θα πιάνει θέση ξένου στην ομάδα, θα τον δούμε αρκεί να πάρει ευκαιρίες στην ομάδα μας.

  • sharyano
    sharyano Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 19:43 Σύνδεσμος σχολίου

    @Σπύρο δεν διαφωνούμε καθόλου. Το έγραψα ακριβώς. Ο κόουτς ξέρει πάντα καλύτερα από εμάς. Ειδικά σε αυτό που γράφεις γιατηνοοτροπία, να είσαι σίγουρος ότι ο πρώτος που το πιστεύει είμαι εγώ. Θα μου επιτρέψεις, όμως, να βάλω και έναν αστερίσκο. Καλοί οι πιστοί στρατιώτες, αλλά πού και πού χρειάζονται και οι "ζόρικοι" δεκανείς. Τέτοιος νομίζω είναι ο Δημήτρης. Η προσθήκη του θα είναι χρήσιμη και η απουσία του δεν θα είναι καταστροφή. Ο,τι και να αποφασίσει ο κόουτς, δίκιο θα έχει. Η ομάδα είναι μπετόν και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος.

  • sharyano
    sharyano Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 18:54 Σύνδεσμος σχολίου

    @Σπύρο δεν διαφωνούμε καθόλου. Το έγραψα ακριβώς. Ο κόουτς ξέρει πάντα καλύτερα από εμάς. Ειδικά σε αυτό που γράφεις γιατηνοοτροπία, να είσαι σίγουρος ότι ο πρώτος που το πιστεύει είμαι εγώ. Θα μου επιτρέψεις, όμως, να βάλω και έναν αστερίσκο. Καλοί οι πιστοί στρατιώτες, αλλά πού και πού χρειάζονται και οι "ζόρικοι" δεκανείς. Τέτοιος νομίζω είναι ο Δημήτρης. Η προσθήκη του θα είναι χρήσιμη και η απουσία του δεν θα είναι καταστροφή. Ο,τι και να αποφασίσει ο κόουτς, δίκιο θα έχει. Η ομάδα είναι μπετόν και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 13:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Σκεψου τωρα φιλε sharyano που τα λες πολυ ωραια, ενας τετοιος μετρ της ψυχολογιας να μην θελει τον παικτη.
    Ο Παπας αντιθετα εχει πανω απ ολα εξαιρετικη νοοτροπια, του λες πεσε στη φωτια και πεφτει γελωντας. Και ας μαντεψουμε ολοι ποια απο τις δυο κατηγοριες παει μπροστα

  • sharyano
    sharyano Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 09:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα έλεγα ψέμματα, αν ισχυριζόμουν ότι παρακολουθώ κολεγιακό πρωτάθλημα και τον γνωρίζω. Το όνομά του το είχα ακουστά, αλλά πέρα από καναδυό βιντεάκια πριν καιρό - ειδικά αυτό με το γνωστό κλέψιμο - δεν είχα εικόνα του παίκτη. Όμως, πρόσφατα σε σχόλιό μου σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές για προσθήκες σε ελληνικό στοιχείο, είχα αναφερθεί και στην πιθανότητα να έρθει κάποια "έκπληξη" από κολέγια μεριά που σίγουρα ο μπαρτζώκας και το επιτελείο του παρακολουθούν.
    Δεν ξέρω τι προσδοκίες μπορώ να έχω σε σχέση με τους άλλους παίκτες που ήρθαν και ξέρουμε πάνω κάτω τι πρέπει να περιμένουμε, αλλά υπάρχουν πράγματα που με κάνουν αισιόδοξο. Ένα από αυτά είναι ότι ο κόουτς βλέπει, ενημερώνεται, ανανεώνεται, βγάζει καινούρια γούστα, θέλει να εξελίσσεται μαζί με την ομάδα. Είναι ο κορυφαίος κόουτς της Ευρωλίγκας, άλλωστε, δε μπορεί παρά να έχει κάτι - και πιθανότατα καλό - στο μυαλό του.
    Δεύτερον, ο παίκτης μπορεί να μην είναι παιγμένος στην Ευρώπη, αλλά ως αμερικανοθρεμένος, έχει μπάσκετ μέσα του. Ξέρει τα βασικά, έχει αυτή την "άγνοια κινδύνου" που χρειάζεται πολλές φορές, μπορεί να γίνει ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια του προπονητή. Είναι γάβρος από μικρός και το έδειξε από την αρχή ότι γουστάρει να έρθει, το οποίο είναι επίσης πολύ σημαντικό, έχει διετές συμβόλαιο, άρα ξέρει ότι είναι σε ασφαλές περιβάλλον να δουλέψει, σωματικά προσόντα φαίνεται πως έχει, είναι και ένα σουλούπι που τραβάει το μάτι, νομίζω έχει προοπτικές να κάνει χαμούλη με την ομάδα στο μέλλον.
    Κάτι καλό ετοιμάζεται στην ομάδα. Οι ενδείξεις εκεί οδηγούν. Μακάρι να υπάρχει υγεία και όλα θα πάνε καλά.
    Και ένα σχόλιο για το θέμα "Αγραβάνη" που έχει ανοίξει πάλι τις τελευταίες ημέρες. Άποψή μου είναι ότι ο Δημήτρης, με τα καλά και τα στραβά του, είναι κομμάτι και έχει θέση στην ομάδα για όλους τους λόγους που έχουν υπεραναλυθεί. Προφανώς δεν κάνουμε εμείς επιλογές, ούτε η πιθανότατη μη απόκτησή του θα είναι λάθος. Ο κόουτς πάντα θα ξέρει καλύτερα από όλους μας. Αν, ωστόσο, μπασκετικά βρει μια χαραμάδα και έναν τρόπο να τον χωρέσει και να τον φέρει πίσω στην ομάδα, πραγματικά, θα είμαστε παραπάνω από τούμπανο. Σε επίπεδο χαρακτήρων ο κόουτς έχει διαχειριστεί απίστευτες καταστάσεις στην καριέρα του, από Ντρέιπερ,Ράντολφ, Σίγκλετον, Μπρόκχοφ στη Λοκομοτίβ, που δεν είναι και οι πλέον ισορροπημένοι χαρακτήρες εδώ που τα λέμε, μέχρι που έπρεπε να μαζέψει μια ολόκληρη ομάδα στη Χίμκι μετά την αυτοκτονία του Χάνεικατ. Στον Αγραβάνη θα δυσκολευτεί; Δε νομίζω. Αν, λοιπόν, βρει τρόπο να τον χωρέσει μπασκετικά, γιατί, κακά τα ψέματα, νομίζω στην ηλικία του και με την εμπειρία και δίψα που έχει να διακριθεί, ίσως το να τον θέλουμε για 12ο παίκτη στο ροτέισον όσο κι αν θέλει και ο ίδιος να γυρίσει, να μην είναι και η πιο δελεαστική προοπτική, δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να το συζητάμε. Αλλιώς και με δυο πιτσιρικάδες να μπουν στο ροτέισον του πρωταθλήματος, η ομάδα φέτος είναι γεμάτη σε όλες τις θέσεις.
    Υγεία, εμπιστοσύνη, στήριξη και θα έχουμε μια όμορφη χρονιά.

  • Τσαντας
    Τσαντας Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 22:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Δε νομίζω ότι είναι για κάτι παραπάνω από συμπληρωματικός στο ρόστερ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

Άγιος...Ποντένσε 2-2 στη Λεωφόρο

Κάτω του μετρίου ο Θρύλος στη Λεωφόρο βρέθηκε πίσω με...

Τσικίνιο για Κάρμο και διαιτητή τελικού

Ο Τσικίνιο είναι από τους πλέον... περιζήτητους για τα πορταγαλικά...

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...