roumeliotis

Carwiz

«Φέτος ακόμα πιο ψηλά...»

casino loutrakiou
redwell

Τις προσδοκίες του με την ερυθρόλευκη φανέλα αποκαλυψε.ο Ταρίκ Μπλακ ο οποίος αποτελεί την τελευταία χρονικά προσθήκη στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε για την ατμόσφαιρα που θέλει να δημιουργηθεί στο ΣΕΦ αλλά και για τον λόγο που πείστηκε να υπογράψει στην ομάδα του Πειραιά:

«Γεια σας φίλοι του Ολυμπιακού! Είμαι ο Ταρίκ Μπλακ!

Ερχόμενος σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, αναγνωρίζω τη νικηφόρα ιστορία που έχετε. Οπότε, είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος, που θα ενταχθώ και θα αποτελέσω μέλος της!

Αυτό που με έκανε να πω "ναι" στην πρόταση του Ολυμπιακού, είναι η νικηφόρα πορεία του την περσινή σεζόν. Έφτασε στο F4 της Ευρωλίγκας και φέτος δείχνει πως είναι μια ομάδα που μπορεί να το επαναλάβει και να πάει ακόμη πιο ψηλά.

Θέλω να είμαι κομμάτι κάτι τόσο μεγάλου και αυτό μου δίνει χαρά και ενθουσιασμό.

Αυτό που ζητά ο κόουτς από εμένα είναι να έρθω και να είμαι ο εαυτός μου. Να είμαι αυτός που ήμουν τόσο καιρό. Να παίξω μπάσκετ, να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει, να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο και να τα δίνω όλα για να κερδίζει η ομάδα σε κάθε ματς.

Για τη σεζόν έχω θέσει τον πήχη πολύ ψηλά. Λόγω της περσινής εντυπωσιακής σεζόν του Ολυμπιακού νιώθω πως ο πήχης πρέπει να παραμένει το ίδιο ψηλά και να ‘πιέσουμε’ ώστε να πάμε στο επόμενο επίπεδο.

Πρώτη φορά που αντιμετώπισα τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, αν θυμάμαι καλά, ήταν όταν έπαιζα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια.

Θα πρέπει να παραδεχθώ πως μας κερδίσατε, όμως, είχε γίνει ένας πολύ καλός αγώνας. Αυτό που θυμάμαι είναι πόσο υπέροχοι ήταν οι φίλαθλοι και πόσο ανταγωνιστικό ήταν το παιχνίδι.

Φαντάζομαι πως το πρώτο μου ματς στο ΣΕΦ θα είναι τρελό, ειδικά λόγω του ενθουσιασμού που θα μεταφερθεί από την περσινή σεζόν στην φετινή, που οι προσδοκίες είναι μεγάλες.

Περιμένω ότι οι φίλαθλοί μας θα είναι εκεί και θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους!».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

2 σχόλια

  • Giannis
    Giannis Κυριακή, 07 Αυγούστου 2022 21:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Φέτος θα παίξουμε μπασκεταρα!!! πρώτα ο Θεός να είμαστε όλοι καλά...στην θεωρία νομίζω ότι μαζί με Εφές ξεκινάμε την λίγκα έχοντας την καλύτερη χημεία σε σχέση με τις άλλες ομάδες... περιμένουμε όμως να τα δούμε όλα αυτά στο παρκέ!

  • AlexG7
    AlexG7 Κυριακή, 07 Αυγούστου 2022 12:15 Σύνδεσμος σχολίου

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΗΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...