roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Δεν ξέρω αν προχωρήσει με τους Κινγκς»

underarmor
redwell

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε σε ΜΜΕ του εξωτερικού για το… όνειρο του ΝΒΑ καθώς αποκάλυψε πως βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους Σακραμέντο Κινγκς, ενώ τόνισε πως είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό:

«Ήξερα ότι οι Κινγκς ενδιαφέρονταν για μένα, καθώς με παρακολουθούσαν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Αλλά, πλέον είμαι χαρούμενος που τα δικαιώματά μου είναι σε μία ομάδα που ενδιαφέρεται για μένα. Οι Κινγκς με παρακολουθούν και θέλουν να με δουν», δήλωσε αρχικά ο Σάσα Βεζένκοφ στην ιστοσελίδα «basketnews.lt» και συνέχισε:

«Το πιο σημαντικό για μένα, για την ομάδα που έχει τα δικαιώματά μου, είναι ότι ενδιαφέρεται για μένα, γεγονός που μου δίνει ευκαιρίες. Αλλά, δεν μου αρέσει να ονειροπολώ. Θα ήθελα να απαντήσω όταν κάτι συμβεί, αλλά είμαι ρεαλιστής. Θα το σκεφτώ όταν θα γίνει πραγματικότητα. Είμαστε σε επικοινωνία.

Δεν ξέρω εάν θα προχωρήσει η περίπτωση. Εάν φτάσουμε σε κάποια συμφωνία, τότε θα μπορώ να πω περισσότερα. Τώρα, σκέφτομαι μόνο την εθνική Βουλγαρίας, τον Ολυμπιακό και ό,τι άλλο συμβαίνει στη ζωή μου».

Για την ατομική του βελτίωση: «Πρώτα απ’ όλα είχα πολύ χρόνο να δουλέψω τα καλοκαίρια, περίπου τέσσερις μήνες. Τον πρώτο χρόνο ήταν λόγω κορωνοϊού και τον δεύτερο γιατί ο Ολυμπιακός δεν συμμετείχε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Είχα πολύ καιρό για να προπονηθώ και να βελτιωθώ. Επίσης, είναι η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι προπονητές και όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού έχει συμβάλει σ’ αυτό.

Η σεζόν φέτος ήταν επιτυχημένη λόγω της φιλοσοφίας που είχε φέτος η ομάδα. Εγώ προσπάθησα στο 100% να αποδώσω στον ρόλο που μου ανέθεσε ο προπονητής και η ομάδα. Ήταν μία επιτυχημένη σεζόν και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

28 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 23:04 Σύνδεσμος σχολίου

    @Νίκος 76
    Ότι έχεις γράψει στο τελευταίο σου ποστ, δε διαφωνεί σε τπτ απ αυτά που έχω γράψει εγώ. Η διαφορά μας είναι όμως πως διαχειρίζεσαι την ήττα και κατ επέκταση την αποτυχία.
    Αν είσαι μπασκετικός και ειδικά τόσο παλιός, έχεις φάει πολλά χαστούκια, για να μπορείς σε μια σημερινή αποτυχία, να θυμάσαι ποιος ήσουν κάποτε και κατά συνέπεια να πράξεις πιο νηφάλια και με περισσότερη υπομονή και προσοχή.
    Αν είσαι ποδοσφαιρικός, θα φερθείς όπως έχεις μάθει στο ποδόσφαιρο. Θα μηδενίσεις τους πάντες και τα πάντα. Θα πεις για Mr Bean, θα πεις ότι ο Βεζένκοφ είναι καλός για καναν Ίκαρο, ο Σλούκας δεν κάνει ούτε για Α2, ο Ντόρσεϊ είναι φραγκοφονιάς, πρέπει να παίζουν στην ομάδα παίχτες που αγαπάνε τη φανέλα και γενικά όλα αυτά τα νόστιμα που λένε όλοι οι Ολυμπιακάρες του ποδοσφαίρου. Και θα ζητήσεις να πέσουν κεφάλια.
    Το κάθε άθλημα όμως χρειάζεται διαφορετική αντιμετώπιση απ όλους. Δεν μπορείς καλέ μου φίλε, να πας να δεις έναν αγώνα του Τσιτσιπά ή άρση βαρών κάνα τελικό παγκοσμίου και να αρχίζεις τα ποδοσφαιρικά ούγκα ούγκα στην εξέδρα, κατεβάζοντας ότι υβριστικό σύνθημα υπάρχει. Ναι ξέρω, ακραίο παράδειγμα, αλλά ελπίζω να καταλαβαίνεις την ουσία.
    Έτσι και το μπάσκετ κι οι συντελεστές του (παίκτες, προπονητές κλπ), επειδή βρίσκονται σε πολύ υψηλότερο επίπεδο απ τους αντίστοιχους του ποδόσφαιρου, χρειάζονται και διαφορετική αντιμετώπιση. Γι αυτό χτυπιέμαι και μιλάω για ποδοσφαιρικούς και μπασκετικούς. Και θα σου δώσω και τροφή για σκέψη.
    1. Οραματίσου ότι μια μέρα η Ευρωλίγκα γίνεται Ευρωπαϊκό ΝΒΑ. Οι ομάδες παρατάνε τα εγχώρια πρωταθλήματα και παίζουν μόνο εκεί. Πρωτάθλημα παίρνει μόνο ένας εκεί και προφανώς οι Ελληνικές ομάδες λόγω μικρότερου αγοραστικού κοινού, θα ήταν κάτι σαν τους Μιλγουόκι Μπακς. 1 πρωτάθλημα κάθε 30-40 χρόνια. Θα υπήρχε μεν salary cap, αλλά οι ομάδες από χώρες με μεγάλο αγοραστικό κοινό (Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Ρωσία κι ίσως Τουρκία) θα είχαν προβάδισμα διότι οι καλύτεροι παίκτες θα πηγαίναν εκεί με μικρότερα συμβόλαιο δεδομένου ότι θα είχαν μεγαλύτερες απολαβές από διαφημίσεις. Αν λοιπόν σ ένα τέτοιο πρωτάθλημα, ήμασταν κολλημένοι στη μετριότητα, θα μπορούσες να αγαπήσεις έναν τέτοιο Ολυμπιακό και να τον παρακολουθείς; Εγώ ναι.
    2. Στην Αγγλία υπάρχουν ποδοσφαιρικές ομάδες που είναι 140+ ετών και παίζουν 5η και 6η εθνική. Και τα highlight της ιστορίας τους είναι του στυλ 1-2 συμμετοχές στην 3η εθνική (η ανώτερη κατηγορία που παίξανε ποτέ) και 1-2 φορές στους 16 του Λιγκ Καπ. Θα μπορούσες να αγαπήσεις μια τέτοια ομάδα και να την ακολουθείς; Εγώ ναι.
    Ο 'μπασκετικός' Ολυμπιακός αγαπάει την ομάδα γι αυτό που είναι κι όχι επειδή είναι 1η.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 21:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλίας Θεοδωράκης άκου λοιπόν γιατί τα χάνεις τα νέα.. πήραμε 2bb ευρωλίγκες και άλλη μία πιο παλιά τα τελευταία 40 χρόνια που βλέπεις μπάσκετ και 11 συνολικά φ4 τα τελευταία 27 χρόνια. Μπρείς να χαρείς τώρα, και να αλλάξεις γνώμη για την ομάδα που θεωρείσ ότι η ιστορία του Ολυμπιακού τα τελευταία 40 χρόνια είναι συνυφασμένη με τεράστιες αποτυχίες, μετριότητα και αφάνεια. Πες ότι δε ξέρεις να εκφραστείς και να πείς ότι πριν 30 χρόνια συμβαίναν αυτά αλλά όχι τα τελαυταία 30. Οπότε σύμφωνα με την ιστορία της ομάδας, είμαστε κορυφαία ομάδα (μπορείς να χαρείς πάλι) και πρέπει να χτυπάμε κούπες. Ξέρω κάποιον που έβλεπε μπάσκετ πριν μπουν τα ταμπλό... θα τον ρωτήσω να μου πεί τι ομάδα είμαστε ....

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 20:36 Σύνδεσμος σχολίου

    @Γιαννης777
    Κι εγώ ποστάρω μέσα απ το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό που ζω τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά την ομάδα μπάσκετ την αγαπάω πάνω απ όλα και δε θα αφήσω τους ποδοσφαιρικούς Ολυμπιακάρες να γράφουν τις ποδοσφαιρομπούρδες τους αναπάντητα.

  • Γιαννης777
    Γιαννης777 Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 19:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ Ηλία γα7 να σου λύσω και την απορία σου έχω πάνω από 10 χρόνια διάρκειας στο μπάσκετ και την σεζόν που τελείωσε ζήτημα έιναι να πήγα σε 10 παιχνίδια λόγο δουλειάς και φυσικά πάντα χρόνια βγάζω και μια κάρτα φίλαθλου,κάρτα που θεωρώ ότι είμαστε όλοι υποχρεωμένη να βγάλουμε 10 ευρώ στοιχίζει δεν πιστεύω να μην έχει κάποιος 10 ευρώ για να βοηθήσει τον σύλλογο Μας

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 19:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν γίνει κίνηση για Καλαθη δεν νομίζω ότι θα επηρεαστεί ο ρόλος του Γουοκαπ. Λογικά ο κοουτς τον προορίζει για δίδυμο με Σλουκα που έχουν αποδείξει στην Εθνική ότι μπορούν να συνυπάρξουν ικανοποιητικά. Βέβαια άλλο ένα τουρνουά δυο εβδομάδων και άλλο μια σεζόν 9 μηνών και 65-70 παιχνιδιών.
    Μια τέτοια κίνηση βέβαια προϋποθέτει ότι οι υπόλοιποι σου παίχτες πρέπει να μπορούν να βάλουν την μπάλα στο καλαθη και να σουτάρουν πολύ καλά. Ο Σλούκας είναι παίχτης του 40% στο τρίποντο, Πίτερς (αν αποκτηθεί) και βεζενκοφ (αν παραμείνει) επίσης. Παπανικολάου μπορεί να μην είναι τόσο σταθερός σουτέρ αλλά ξέρει άριστα να λειτουργεί χωρίς την μπάλα. Θέλεις όμως ακόμα δυο παίχτες στο 2 και το 3 που να μπορούν να σουτάρουν καλά. Παίχτη που να σουτάρει καλά από το τρίποντο μπορείς να πάρεις ακόμα και στο 5 ίσως γι αυτό υπάρχει στην λίστα ο Τόμπι.
    Όπως σωστά έχουν επισημάνει και αλλά παιδιά το κενό του Ντορσει καλύπτεται. Αυτό του Βεζενκοφ θα είναι δυσαναπλήρωτο.

  • Γιαννης777
    Γιαννης777 Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 19:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Ηλία πάρε εσύ ένα διάρκειας που είναι υποχρέωση όλων μας για να βοηθάμε την ομάδα και όλο τον σύλλογο και ας μην πηγαίνεις και ασε της θεωρίες σου πολύ μπλα μπλα χωρίς περιεχόμενο Είσαι Τζαμπάζη

  • Γαυρίνα 77
    Γαυρίνα 77 Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 18:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Μου αρέσει πάρα πολύ το μπάσκετ, έπαιζα μπάσκετ στο παρελθόν, παρακολουθώ κατά κανόνα μπάσκετ... αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν επιθυμώ ο Ολυμπιακός να τα καταφέρνει σε όλα τα αθλήματα. Δεν σημαίνει ότι υπάρχουν διάφοροι ολυμπιακοί από εδώ κι από εκεί... είμαστε όλοι το ίδιο και αγαπάμε την ομάδα μας εξίσου και θέλουμε το καλό της σε οποιοδήποτε άθλημα κι αν αγωνίζεται... είμαστε Ολυμπιακοί παντού και πάντα. Τώρα όσον αφορά την αποχώρηση ή μη του Σάσα έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή και στους προέδρους να διαχειριστούν το θέμα καταλλήλως και με σοβαρότητα και ο,τι κι αν γίνει θα στηρίζουμε και θα θαυμάζουμε την ομάδα μας διότι θα παίζει και πάλι σε υψηλό επίπεδο. Εύχομαι και πιστεύω οτι φέτος θα τα παμε καλύτερα σε όλες τις διοργανώσεις.
    Redgoal σε περίπτωση που φύγει ο βεζενκοφ υπάρχουν κάποιες επίσημες ή ανεπίσημες προτάσεις παικτών;

    REDGOAL: Τον Πίτερς θα πάρουμε στο "4" φίλε, εκτός απροόπτου...

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 16:33 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow
    Φίλε Red μια απώλεια του Ντόρσεϊ έχει δύο σκέλη.... απώλεια βασικού 2αριού, απώλεια Ελληνα παίκτη. Και πρέπει να καλυφτούν και τα δύο.
    Σε ότι αφορά τον Καλάθη θεωρώ ότι κανένας μας δεν έχει πιάσει το βασικό πρόβλημα, μιας τέτοιας κίνησης. Πιστεύω ότι μπορεί να ταιριάξει κι ίσα ίσα που επειδή υπάρχουν παίκτες να βάλουν τη μπάλα στο καλάθι, θα είναι απελευθερωμένος απ το ρόλο του να κάνει όλα, οπότε θα κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα δλδ οργάνωση. Σουτ σταθερό δεν έχει, αλλά αν είχε να είσαι βέβαιος ότι θα έπαιζε ΝΒΑ και σε καλή ομάδα γιατί οι άσσοι που τα κάνουν όλα (οργάνωση, σκορ, καλό σουτ, ριμπάουντ, πολλές ασίστ, σκληρή άμυνα) είναι περιζήτητοι. Κι αυτός εκτός του σουτ κάνει όλα τα υπόλοιπα. Οπότε για ευρωλίγκα είναι σίγουρα καλός αν ξέρεις να τον χρησιμοποιήσεις. Το βασικότερο όμως πρόβλημα που ελλοχεύει σε περίπτωση που κάναμε κίνηση και τον φέρναμε, είναι ότι αυτόματα υποβιβάζουμε το ρόλο του Γουόκαπ, στον οποίο δε γνωρίζουμε πια αν σε ρόλο ρεζέρβας θα μπορεί να ανταπεξέλθει εξίσου καλά.
    Με τις μεταγραφές μην έχεις παραπόνο. Ομάδα μεσαίου μπάτζετ είμαστε, υπεραξίες δίνουμε μόνο σε συγκεκριμμένες περιπτώσεις, οπότε είναι της μοίρας μας γραφτό να κυνηγάμε ξένους οι οποίοι είναι έτοιμοι για το step up. Όλες οι ομάδες που έχουν κάνει μεταγραφές καλών παικτών έχουν καλύτερα πορτοφόλια από μας. Κι εμείς δυστυχώς έχουμε ανοικτά 2 μέτωπα, τα οποία μπορούν να μας αλλάξουν όλο το μεταγραφικό σχεδιασμό.
    Τέλος, όσον αφορά το 5άρι, εκτός του Μιλουτίνοφ που ναι μεν δεν έχει ναυαγήσει οριστικά και αμετάκλητα αλλά οι πιθανότητες είναι ελάχιστες, διάβασα ότι ο Μπαρτζώκας μπορεί να έχει το Μπολομπόι κατά νου, αλλά η μεγάλη του επιθυμία είναι (μετά το Μιλουτίνοφ) ο Πλάις που ίσως φύγει απ την Εφές.
    Περιμένουμε.... δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά άλλα.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 16:16 Σύνδεσμος σχολίου

    @Νίκος 76
    Η ομάδα ήταν στην κορυφή στο μεγαλύτερο διάστημα της δεκαετίας του '90 κι είναι τα τελευταία 15 χρόνια. Μόνο που η ομάδα μπάσκετ υπήρχε και πριν. Επίσης μπάσκετ στην Ελλάδα υπήρχε και πριν το '87. Επίσης... άκουσον άκουσον τι θα μάθεις τώρα.... υπάρχουν κι Ολυμπιακοί που ακολουθούσαν την ομάδα μπάσκετ και πήγαιναν στο γήπεδο τότε! Τότε που η ομάδα τερμάτιζε 8η στην Ελλάδα! Πω πω! Είδες τι έμαθες μεσημεριάτικα;
    Δεν έμαθαν το μπάσκετ όλοι οι Ολυμπιακοί επί Κόκκαλη ή μετά το 2012 που το μάθανε όλοι οι Ολυμπιακάρες και θέλουν να το κάνουν όπως καταντήσαν το ποδόσφαιρο. Κι όλοι εκείνοι που σ αυτά τα χρόνια ανυπαρξίας πήγαιναν γήπεδο, βλεπουν σήμερα την ομάδα πως προοδεύει και πως στην Ευρώπη είναι πολύ υψηλότερα απ όσο θα έπρεπε βάση μπάτζετ κι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι. Και δε γουστάρουν τους μίζερους και γρουσούζηδες ποδοσφαιρόφιλους που στο μπάσκετ είδαν φως και μπήκαν. Δύσκολο να το καταλάβεις κι εσύ, το ξέρω. Θέλει περισσότερο iq απ αυτό που έχει ένας ποδοσφαιρικός ούγκα ούγκα.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 15:50 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑΘΗ. Ενας υπερεκτιμημένος παίχτης που σουτάρει λες και πετάει τούβλα. Επειδή ειναι Έλληνας τον εχουν υπεραποθεώσει οι δημοσιογραφάρες της χώρας μας και ο τύπος ειναι στη πραγματικότητα ενας μετριοτατος παίχτης...
    Χωρια που ειναι τοσα χρονια στην Ελλάδα και δεν εχει μαθει να λεει ουτε μια προταση στα ελληνικά. Ερχονται ξένοι και μαθαινουν άπταιστα ελληνικά και ο Καλάθης ακόμα να μαθει να λεει τα βασικά.
    Επειδη ομως σα παιχτη τον κρινουμε, ζαμαν φου αν μιλησει ποτέ ελληνικά η οχι. Σα παιχτη λοιπόν τον θεωρω ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟ και δεν μπορώ να σκεφτώ οτι για να τον παρουμε αυτό τον παιχτη θα πρέπει να δωσουμε και ενα διολου ευκαταφρονητο ποσό!!!

    Ο καλάθης ήταν τρομερή περίπτωση σε μικρή ηλικία, αλλά μετά το καλό ονομα που εκανε νωρις νωρις τον ακολούθησε στη καριέρα του σε συνδυασμο οτι επειδη ειναι Ελληνας οι δικοι μας οι Ελληναρες τον αποθεωναν με καθε ευκαιρια.
    Δεν ταιριάζει ο Καλάθης στο παιχνίδι που είδαμε πέρυσι και θα μου προκαλέσει απορία τεράστια ΑΝ ο Μπαρτζώκας ειναι θετικός στο να γινει μια τετοια κινηση.

    Παντως οι μεταγραφές ως τώρα δεν εξελισονται καλα......και το χειρότερο ειναι οτι οι αλλες ομαδες κινούνται και αποκτουν παιχταραδες που θα επρεπε εμεις να αποκτήσουμε.

    Ποιος ΠΙΤΕΡΣ και ποιος Τομπι......στο τελος θα λεμε ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΧΑΣΑΝ και ο Ζαν ΣΑΡΛ....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...