roumeliotis

Carwiz

«Ο ΟΣΦΠ καλύτερος με 2-3 κινήσεις...»

casino loutrakiou
redwell

Το εγκώμιο της ομάδας που κατέκτησε το νταμπλ και έφτασε μια... ανάσα από τον τελικό της Euroleague έπλεξε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στον ΒwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο προπονητής των νταμπλούχων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό γς ένα από τα 5-6 κλαμπ που προσφέρουν τις καλύτερες συνθήκες εργασίας και προοπτικές για έναν προπονητή, ενώ τόνισε πως με 2-3 στοχευμένες προσθήκες μπορεί η ομάδα να γίνει ακόμη πιο δυνατή τη νέα σεζόν.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις καλοκαιρινές προσθήκες που αναμόρφωσαν την ομάδα, την εκτόξευση του Σάσα Βεζένκοφ, τη διαχείριση της μετα-Σπανούλη εποχής, αλλά και τον Γιώργο Πρίντεζη. Αναλυτικά, ο Coach-B μίλησε...

Για τη σημασία των καλοκαιρινών μεταγραφών στην επιτυχία του Ολυμπιακού: «Ο σχεδιασμός ενός ρόστερ κατά βάση γίνεται το καλοκαίρι, αλλά ίσως χρειάζεται περισσότερο χρόνο από ένα καλοκαίρι. Πέρα από τις 3-4 προσθήκες που κάναμε το καλοκαίρι, υπήρχαν και τα υπόλοιπα 9/13 που ήταν από προηγούμενες χρονιές.

Το να έχεις έναν κορμό είναι πάντα σημαντικό, ένα γκρουπ παικτών που να ξέρουν τουλάχιστον να παίζουν μαζί. Η καλοκαιρινή περίοδος είναι σε μεγάλο βαθμό αυτή που καθορίζει την επιτυχία ή αποτυχία μιας ομάδας. Συχνά είναι θέμα συγκυριών και τύχης. Βγαίνεις στην αγορά με το μπάτζετ που διαθέτεις και πολλές φορές δεν βρίσκεις τα πράγματα όπως περιμένεις και νομίζεις.

Είναι θέμα συγκυριών συχνά, αλλά και ανθρώπινου παράγοντα, δηλαδή και πώς ταιριάζουν κάποιοι σαν άνθρωποι. Είναι μια επαγγελματική συνεργασία, όπου δέκα μήνες δουλεύεις σε πολύ έντονους ρυθμούς και απαιτείται χημεία. Ο Γουόκαπ και ο Φαλ είναι πολύ καλοί αμυντικοί, αλλά πιστεύω πως και επιθετικά είναι καλοί παίκτες με τα δικά του στοιχεία ο καθένας.

Χρειάζεται ένα μείγμα με το επιθετικό ταλέντο όπως του Ντόρσεϊ, που δεν μπαίνει τόσο σε καλούπια. Αν θες να κατακτήσεις μεγάλα πράγματα πρέπει να επενδύσεις και στο ταλέντο».

Για το πώς είχε στο μυαλό του τον χρόνο συμμετοχής κάθε παίκτη: «Δεν είχα στο μυαλό μου σχεδιάζοντας την ομάδα ότι ο καθένας θα παίζει για τάδε λεπτά. Στην προετοιμασία παίρνονται οι μεγάλες αποφάσεις κι εκεί περισσότερο κατασταλάζεις. Τα logistics σίγουρα υπάρχουν, σίγουρα πρέπει να συμβουλεύεσαι τον γυμναστή ή τον εργοφυσιολόγο, αλλά χρειάζεται διαχείριση.

Δεν έχω τα πράγματα στο μυαλό μου σε κουτάκια. Αρέσκονται κάποιοι να λένε πως παίζω με βάση το χρόνο, αλλά το θέμα είναι να παίζουν οι παίκτες τόσο όσο να βοηθούν την ομάδα και ταυτόχρονα να είναι φρέσκοι και υγιείς».

Για τα παιχνίδια στα οποία ο Ολυμπιακός κατάφερε πως μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα: «Μην νομίζετε ότι η ήττα από τον Παναθηναϊκό δεν προκάλεσε κλονισμό εμπιστοσύνης μεταξύ μας. Υπάρχει μια διαχείριση που πάντα γίνεται σε αυτό το επίπεδο, γιατί μέσα σε δυο μέρες ξαναπαίζαμε. Αυτό είναι μάλλον καλό.

Αν μια ομάδα είναι καλή, έχει σταθερές, έχει παίκτες που παίζουν για τη νίκη κι όχι για τα στατιστικά και που έχουν μια σοβαρότητα στις προπονήσεις και τα παιχνίδια χωρίς να ενδιαφέρονται πρωτίστως για τους αριθμούς τους, τότε μπορείς να αισιοδοξείς. Εμείς είχαμε τον συνδυασμό που χρειαζόταν η ομάδα για να κερδίσει».

Για το πώς διαχειρίστηκε τη μετα-Σπανούλη εποχή: «Ο Σπανούλης αποτέλεσε έναν σημαντικότατο παράγοντα των επιτυχιών του Ολυμπιακού. Κάποια στιγμή όμως υπάρχει το πλήρωμα του χρόνου και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι και πρέπει να το δεχτούμε. Μια ομάδα δυσκολεύεται περισσότερο στα τελευταία χρόνια ενός μεγάλου παίκτη, παρά όταν φεύγει. Δεν το λέω μόνο για τον Βασίλη, αλλά για όλους τους μεγάλους παίκτες.

Αλλιώς ήταν ο Σπανούλης στα 25, στα 28 ή στα 32 κι αλλιώς στα 38 ή 39 με δύο εγχειρήσεις. Όταν φεύγει αυτός ο μεγάλος παίκτης, πρέπει να φτιάξεις μια ομάδα έτοιμη να κερδίσει. Κι εγώ είχα δεχτεί μεγάλη κριτική γι’ αυτό. Ευτυχώς η ομάδα κέρδιζε και δεν υπήρξε ποτέ συζήτηση για τον Σπανούλη».

Για τη συμβολή του Βεζένκοφ: «Θεωρώ πως είναι ένας από τους τρεις καλύτερους φόργουορντ στην Ευρώπη, από τα νούμερα που έχει, την επίδραση στην ομάδα και τη συνέπεια που έχει, γιατί παίζει συνέχεια καλά, ακόμη και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η βελτίωση που έχει, πέρα από τη μεγάλη επαφή που έχει με το καλάθι, είναι σημαντική και σε άλλους τομείς, όπως τα ριμπάουντ, η δημιουργία, η επίθεση από την αδύνατη πλευρά, το floater και το παιχνίδι σε υψηλή ταχύτητα. Έχει όλα αυτά συν την εργατικότητα, δουλεύει κάθε μέρα σαν μανιακός και αν δεν κάνει έξτρα προπόνηση νιώθει άρρωστος.

Είχαμε συνεργαστεί στην Μπαρτσελόνα για έναν χρόνο, είχε αποκτηθεί ως ταλαντούχος Ευρωπαίος. Εκείνη την περίοδο είχαμε φοβερούς τραυματισμούς, όπως του Ντόελμαν και του Κλαβέρ. Κι ο Σάσα είχε κάνει κάποιες εντυπωσιακές εμφανίσεις σε μια δύσκολη λίγκα.

Τα επόμενα χρόνια δεν είχε την ανάλογη πορεία. Στον Ολυμπιακό δεν βρήκε στην αρχή χρόνο, αλλά γνώριζα τι μπορούσε να κάνει. Αυτά που δεν μπορεί να κάνει πλέον είναι ελάχιστα. Ο οργανισμός τού έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη κι αυτός τη γύρισε πίσω».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Ακόμη δεν είμαστε σε διαδικασία συζητήσεων για το συμβόλαιό μου. Αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, όταν φτάνεις σε ένα επίπεδο, οι ομάδες που μπορούν να σε πάρουν ή που μπορείς να πας εσύ, αρχίζουν και λιγοστεύουν επικίνδυνα. Δεν είμαι τόσο σίγουρος πως αν πάω σε μια μέτρια ευρωπαϊκή ομάδα θα είναι αναβάθμιση για μένα.

Δεν είναι μόνο συναισθηματικό το θέμα, αλλά και ρεαλιστικό. Μετράς πολλά πράγματα. Πόσο εύκολα μπορείς να κάνεις κάπου τη δουλειά σου; Ήξερα ότι τη φετινή σεζόν ξεκινώντας πως αν δεν πάρουμε το νταμπλ θα μας κρεμάσουν κουδούνια. Έλεγαν πέρσι πως ήταν αποτυχημένη χρονιά, αλλά δεν συμφωνώ καθόλου.

Κάναμε 16 νίκες, 9 εκτός έδρας, δεν συμμετείχαμε στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά αν συμμετείχαμε πιθανά μπορεί να είχαμε πάρει το νταμπλ και πέρσι, γιατί η διαφορά ήταν μεγάλη μεταξύ μας στην Ευρωλίγκα. Η χρονιά ήταν πολύ σημαντική για να καταλάβω τι μπορεί και τι δεν μπορεί να λειτουργήσει στην ομάδα.

Όταν τελειώνεις με νταμπλ και νιώθεις την εκτίμηση του κόσμου, είναι σημαντικό. Ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή από τα καλύτερα 5-6 κλαμπ της Ευρώπης να δουλέψεις. Αυτό δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια».

Για τις προσθήκες που περιμένουμε στον Ολυμπιακό: «Εφόσον δεν έχω ακόμη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, τώρα να κάθομαι και να μιλάω για μεταγραφές δεν είναι το πιο σωστό. Συμφωνώ πάντως ότι με 2-3 προσθήκες και με τον κορμό που έχει, αν ο Ολυμπιακός κινηθεί καλά και είναι λίγο τυχερός στη μεταγραφική περίοδο, μπορεί να είναι ακόμη πιο δυνατός. Φέτος είχα την αίσθηση πως μπορούσαμε να κερδίσουμε παντού. Έλεγα σε κάθε ματς πως αν παίξουμε καλά θα κερδίσουμε. Με ένα καλό παιχνίδι μπορούσαμε να κερδίσουμε σε κάθε έδρα. 

Αυτό δεν σημαίνει πως θα πάρουμε και του χρόνου το νταμπλ. Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα δυνατός αντίπαλος και θα δυναμώσει. Στο ελληνικό πρωτάθλημα οι ομάδες που θα λάβουν μέρος θα έχουν κάποια συγκεκριμένα στάνταρ. Δεν θα μπορεί να παίξει ομάδα που χρωστά.

Όσο καλύτερο γίνει το πρωτάθλημα, τόσο καλύτεροι θα είμαστε εμείς. Αυτό που εγγυάται η τεχνογνωσία του Ολυμπιακού είναι πως θα δουλέψουμε στη σωστή κατεύθυνση, με ρεαλισμό και σύνεση, ώστε η ομάδα να γίνει ακόμη καλύτερη. Που όμως δεν είναι καθόλου εύκολο να γίνει καλύτερη από φέτος».

Για την ατάκα πως αν ο δαφνοστεφανωμένος είχε πρόσωπο θα μπορούσε να ήταν του Πρίντεζη: «Ο συναισθηματισμός ήταν λίγο έντονος. Ο Γιώργος γνώρισε στο Βελιγράδι φοβερή αποθέωση και στο τελευταίο ματς επίσης. 

Ξέρω τον Γιώργο από μικρό, έκανε μια διαδρομή που δεν χρειάζεται να αναλύσουμε. Πάντα εκτιμώ τους παίκτες που έκαναν μια μεγάλη καριέρα σε έναν σύλλογο. Σχεδόν όλη την καριέρα του την πέρασε στον Ολυμπιακό.

Και δεν ήταν μια στρωμένη καριέρα με ροδοπέταλα. Ήταν ο Γιωργάκης που τον πήραν με υποσχετική, πήγε δανεικός, είχε να ανταγωνιστεί μεγάλα τεσσάρια και ό,τι κατάφερε τα κατάφερε με την εργατικότητα και την επιμονή του.

Η ιστορία του Γιώργου είναι μια ωραία ιστορία, μια ιστορία αφοσίωσης, που και η ομάδα το εκτίμησε έτσι. Και ο Γιώργος ήταν ένας αφοσιωμένος πιστός, αλλά και η ομάδα τού έδωσε τη δυνατότητα να μεγαλουργήσει και να φτάσει εκεί που έφτασε. Ο Γιώργος άξιζε να είναι στον Ολυμπιακό, το απέδειξε».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

44 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 07:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ψάχνουμε για δυναμικό 4-5 να καλύψει τις αδυναμίες του Βεζενκοφ μέσα στην ρακέτα (ακόμη και ο 36χρονος Thomas τον δυσκόλεψε φέτος) και να παίζει και ενίοτε στο 5 ανά περιπτώσεις. Poythress/Motley/Μήτογλου/Brown είναι ίσως οι καλύτεροι με αυτά τα χαρακτηριστικά που υπήρχαν/υπάρχουν στην αγορά.

    Σε σχέση με Livio που παίζει μόνο 4 κανονικά, οι άλλοι 4 είναι πιο κατάλληλοι για την θέση του 4-5αριου.

    Ο ίδιος ο Livio είχε αναφερθεί στο γεγονός ότι δεν γνωρίζει καθόλου τη θέση..

    Δεν είναι κόλλημα, από όσους ξέρουμε κρίνουμε ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που έχουν και χρειαζόμαστε.

    Είχα γράψει πριν μερικούς μήνες για παίχτες από G league που έχουν ενδιαφέρον, απλά αν δεν τους έχεις δει καθόλου Ευρώπη είναι λίγο παρακινδυνευμένο να τους φέρεις σε ομάδα που πάει πλέον για final 4. NBA παίχτες θες αρκετά λεφτά..

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 01:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Μας πρηξατε με τον Poythress. EΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕ! Και τι εγινε που πηγε Μακάμπι; ; ; Αυτος δεν ήταν που ο ΦΑΛ και ο Μαρτινς του έκαναν πλάκα στον αγώνα που παίξαμε; ; ; Ενας απλα καλος παιχτης δυνατος ειναι. Τπτ το τρομερο. Υπαρχουν καλύτεροι.
    Απλα σας εχει κολλήσει το ονομα αυτο και το πιπιλάτε! Ποιθρες και ποιθρες....παραμυθια!!!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 23:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι, πάει ο Poythress, το διάβασα αφού είχα γράψει εδώ.. κρίμα γιατί πιστεύω ταίριαζε σε αυτό που θέλαμε, υπέγραψε και ο Motley προχθές, που επίσης ήταν πολύ καλή περίπτωση 4-5αριου..

    Ελπίζω να έχουν κάτι στο μυαλό τους οι υπεύθυνοι της ομάδας μας. ίσως έχουν σίγουρο Μήτογλου και απλά περιμένουν την τιμωρία. 6-24 μήνες θα είναι λογικά, αν το πάρουν και αναδρομικά, και του βάλουν 10-12 μήνες, Ιανουάριο θα μπορεί να παίξει ίσως..

    Καλά, εδώ μέσα έχω αναφέρει άπειρες φορές πως έκανε πισω-γυρισμα στην καριέρα του ο Livio παίζοντας στο 5. Ο Hall ήταν πάντως γενικά καλός, όχι μόνο με εμάς που είχαμε θέμα στο 5 (μετά τον Fall), αλλά πιστεύω ήταν από τους κορυφαίους αμυντικά.

    Τώρα το τι θα γίνει στους ψηλούς είναι κάπως αλληλένδετο. Η ομάδα γενικά χρειάζεται σουτ, και pick n roll σε γενικές γραμμές, ένα ιδανικό για μένα ρόστερ, αυξημένο αλλά συγκρατημένο, θα περιελάμβανε Grigonis/Μήτογλου/Tobey ή Landale/Αντετοκούνμπο, και τους φετινους, με εκτός Πρίντεζη/Acy/Livio/Martin.

    Επίσης έχουμε μιλήσει με όλους αυτούς στο παρελθόν (εκτός Tobey) και υπήρξε καλή επαφή που δεν ευόδωσε για διάφορους λόγους, αγωνιστικούς και μη, αλλά ήρθαν κοντά στην ομάδα.

    Νομίζω η αναβάθμιση είναι προφανεστατη, περισσότερο σουτ ( Grigonis, Tobey/Landale για ψηλοί σουτάρουν, Μήτογλου έχει παρόμοιο τρίποντο με Livio), pick n roll (όλοι), και πρόσθετη αθλητικότητα και ενέργεια (με τον Άντε σαν κερασάκι σε αυτό).

  • MK7
    MK7 Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 20:48 Σύνδεσμος σχολίου

    O Πουθρες φιλε υπεγραψε στην Μακαμπι και ειναι πλεον εκτος αγορας.Τρομερη περιπτωση τον ηθελε ο Μπαρτζωκας απο τοτε που τον εφερε η Γαλατα στην Ευρωπη.
    Τωρα οσον αφορα στο θεμα Μητογλου που θα ηταν ιδανικη περιπτωση για 4-5 και θα διευκολυνε απιστευτα και τον υπολοιπο σχεδιασμο λογω του οτι ειναι Ελληνας απορω για ποιον λογο δεν εχει ανακοινωθει ακομη η ποινη του (αν τιμωρηθει).Δεν θυμαμαι αντιστοιχη περιπτωση στο παρελθον να εχει τραβηξει τοσο πολυ η εκδοση αποφασης.Τελοσπαντων θα δουμε
    ΥΓ: Δικιο εχεις σε αυτο που λες για τον Χολ και την επιδραση που ειχε στο παιχνιδι των μονεγασκων στην μεταξυ μας σειρα στα πλει οφς αλλα μην ξεχνας οτι εμεις παιξαμε τα 4 απο τα 5 παιχνιδια χωρις δευτερο σεντερ αφου ειχε προβλημα ο Μαρτιν που οσο "τρυπας" κι αν ειναι στην αμυνα ειναι ενας κανονικος undersized C ενω ο Λιβιο οπως ξεραμε ηδη κατα την διαρκεια της σεζον ειχε πολλα θεματα στο 5.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 19:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδώ ακούγεται ότι δεν έχουν αποφασίσει ακόμη για Μάρτιν, οπότε και τον Goss να φέρουν για σέντερ καλύτερα θα είναι!

    Και ο Hall αμπασκετος ξυλοκόπος είναι, και παραλίγο να κρίνει όλη την σειρά με την συνεισφορά του σε hustle game.και ο Gobert, και ο Poirier και τόσοι άλλοι..

    Το πρόβλημά μας είναι ακριβώς το παιχνίδι πάνω από το καλάθι σε άμυνα και επίθεση, και θεωρώ ότι το εξυπηρετεί άψογα αυτή τη στιγμή.

    Επίσης για 1η χρόνια Euroleague τα πήγε εξαιρετικά ο Nebo, ελαφρώς καλύτερος στατιστικά από τον Jekiri, είναι και 3 χρόνια νεώτερος, θεωρώ πολλά περιθώρια βελτίωσης, ούτε καν το breakthrough του δεν έχει κάνει ακόμη. Έχω την εντύπωση ότι από τα χρόνια της Asvel δεν αναπτύχθηκε όσο θα περιμέναμε, αλλά σίγουρα είναι ένα τέρας της φύσης και δοκιμασμένος σε επίπεδο Euroleague.

    Θα δούμε, παίζουν πολλά αυτή τη στιγμή, μιλάμε για Μήτογλου, ο μικρός Άντε μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο, Poythress ακόμη στην αγορά, εμένα οι αγαπημένοι μου είναι Tobey/Landale ως γνωστόν, Motley υπέγραψε..οι επιλογές και δυνατότητες είναι άπειρες αυτή τη στιγμή, και κάθε κομμάτι του παζλ μπορεί να οδηγήσει αλλού.

    Από ότι φαίνεται ο Μιλουτινοφ θέλει το παιδί σαν τρελός να έρθει Ελλάδα, κατεβαίνει και 600.000 ακούγεται, αλλά μπορεί να ανέβει ο Ολυμπιακός στα 2μυρια κοντά; Επίσης έχει συμβόλαιο, με CSKA και του χρωστάνε και 600.000 από τα φετινά.. παίζονται πολλά.. ποιός Jekiri και Nebo..αν έρθει Μιλού με Fall μιλάμε για τεράστια γραμμή ψηλών, και ας έχουν ουσιαστικά παρόμοιο παιχνίδι. Μιλού στους ψηλούς είναι παρόμοια περίπτωση με Σλούκα στους κοντούς, μιλάμε για αντικειμενικά κορυφαίους παίχτες και μελλοντικούς Euroleague legends, όχι απλά καλούς.

    Με Μήτογλου/Poythress (ένας από τους 2 χωράει τέλεια) στο 4-5 και κάναν Αντετοκούνμπο να παίρνει χρόνο Ελλάδα/να καλύπτει τραυματισμούς ή να κάνει την ομάδα γρήγορη, συν το κορυφαίο επιθετικό ταλέντο του Βεζενκοφ, μιλάμε για κορυφαία γραμμή ψηλών, από τις καλύτερες ever θα τολμήσω να πω.

    Πρώτη χρονιά μετά από πολύ καιρό που θα απολαύσουμε μεταγραφική περίοδο πιστεύω. Είμαστε στόχος για παίχτες πιστεύω, και φαίνεται ότι η ομάδα είναι υγιέστατη και με ξεκάθαρο πλάνο.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 15:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Νιμπο ειναι καλος αμυντικος και καλος ριμπαουντερ αλλα στην επιθεση ειναι ενας ετεροφωτος αποκλειστικα πικ εν ρολ ψηλος με πολυ παιχνιδι πανω απο την στεφανη που εχει δυναμη και αθλητικοτητα αλλα ειναι αμπασκετος ξυλοκοπος.
    Αντιμετωπιζεις το πικ εν ρολ και τον βγαζεις εκτος καδρου.Αντιθετως ο Τζεκιρι-που ασφαλως δεν λεει κανεις οτι ειναι κανας παικταρας-δεν υστερει αμυντικα ουτε σε rim protection ουτε σε πλαγια βηματα (παροτι πιο ψηλος απο τον Νιμπο) για να βγαινει μετα απο αλλαγες να κυνηγαει αντιπαλο γκαρντ ειναι το ιδιο καλος ριμπαουντερ αλλα στην επιθεση εκτος απο πικ εν ρολ μπορει να σταθει και ως αυτοφωτος ψηλος γιατι εχει παιχνιδι με πλατη και εχει και αξιοπιστο σουτ μεσης αποστασης που ανοιγει χωρους στους cutters.Επισης εχει καλο court vision για ψηλο που του επιτρεπει να πασαρει καλα και να διευκολυνει το παιχνιδι απο μεσα προς τα εξω ενω εχει και τρια χρονια εμπειριας στην Ευρωλιγκα (Βιλερμπαν Μπασκονια Ουνιξ) και σε οποια ομαδα πηγε επαιξε και δεν κοροιδεψε.Αν ειναι να ερθει ο Νιμπο μονο και μονο επειδη ειναι πελατης του Μισκο να λειπει το βυσσινο.
    Ο καθενας φυσικα εχει την αποψη του και απο μενα ειναι σεβαστη αλλα ολα φαινονται εν τελει στο παρκε.
    Και περυσι θυμαμαι καποιοι θελατε διακαως τον Γκος την ιδια στιγμη που καποιοι αλλοι θελαμε τον Γουολκαπ γιατι τον θεωρουσαμε το perfect fit για την backcourt μας που εκ του αποτελεσματος αποδειχτηκε τελικα πως ηταν.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 13:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα νούμερα είναι πολύ κοντά σε αυτό που λέει ο Snake7.

    Ακούγεται ότι θέλει τον Μήτογλου για να καλύψει 2 θέσεις από αυτούς που φεύγουν (γίνεται, αλλά θα ήθελα και Αντετοκούνμπο). Κατά τη γνώμη μου αξίζει να τον περιμένεις αυτόν τον παίχτη ακόμη και ένα χρόνο να μείνει έξω (με το κατάλληλο συμβόλαιο βέβαια, τον κλείνεις μετά για 3-4 και τον χρόνο της τιμωρίας του δίνεις 100.000 ξέρω εγώ για να τον κρατήσεις απλώς), με Βεζενκοφ μπορούν να δημιουργήσουν ένα ασύλληπτο - και Ελληνικό - δίδυμο στη θέση 4.

    Ένα άσχετο. Διαβάζω ότι οι Spurs θα πάνε για σέντερ στο draft και έχουν και τον Poeltl που έκανε πολύ καλή σεζόν. Ίσως ο Landale περισσεύει..ο Tobey επίσης είναι ελεύθερος. Τα πουλεν μου! Και κανονικά δεν κοστίζουν περισσότερο από Μήτογλου. Ο Landale έχει παίξει και 4 κανονικά.

    Στην πραγματικότητα ακούγεται για Jekiri και Nebo, πολύ περισσότερο ορθολογικοι στόχοι και σχετικά προσιτοί, εντελώς στα - περσινά - όρια της ομάδας μας. Προσωπικά γούσταρα Nebo από εποχή Ισραήλ, μεταξύ τους σίγουρα θα τον επέλεγα. Καλή μεταγραφή είναι, αν γίνει, απλώς όχι τόσο καλή όσο Landale/Tobey (σουτάρουν και από το τρίποντο ΚΑΙ παίζουν καλά το p n r ΚΑΙ p n p) και φυσικά Μιλού, που μιλάμε για έναν κορυφαίο σέντερ.

    Πρέπει να έχουμε ετοιμοπόλεμο ρόστερ 15 παιχτών. Οι αγώνες είναι πάρα πολλοί και εθνικές στη μέση.. όχι Οικονομόπουλος 14ος παίχτης.. είναι σαν να μην έχεις καθόλου 14-15..

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 13:23 Σύνδεσμος σχολίου

    αν σκεφτουμε οτι προ διετιας παιζαμε με διδυμο ψηλων μαρτιν -ελλις και φετος συζηταμε αν ειναι καλυτερο το διδυμο φαλλ/μιλουτινοβ η φαλλ/Νιμπο καταλαβαινετε για τι κατακορυφη αυξηση ποιοτητας συζηταμε

  • MK7
    MK7 Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 13:11 Σύνδεσμος σχολίου

    @Μενιος Ακριβως συγγαυρε ετσι οπως το εγραψες ειναι.Το 2017 ο Ολυμπιακος ειχε αγωνιστικο μπατζετ 10εκ και με διπλασια εφορια οπως σωστα επισημαινεις που σημαινει οτι το συνολικο μπατζετ της ΚΑΕ ηταν πολυ μεγαλυτερο (μισθοδοσιες ΚΑΕ λειτουργικα εξοδα κοστος ταξιδιων ενοικιο ΣΕΦ κλπ)
    Τωρα για τον φιλο που μιλαει για δημιουργικη λογιστικη θα πω οτι τα στοιχεια αυτα δημοσιευτηκαν σε εγκυρα μπασκετικα σαιτς του εξωτερικου.Ειδικα το ποσο των 8,4εκ συνολικου φετινου μπατζετ εχει διασταυρωθει και δεν αμφισβητειται ουτε και διαψευδεται.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 11:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Fuego, αν υπάρξει το ρόστερ που λες, ορθότατα σου λέει το redgoal σηκώνουμε Ευρωλίγκα εκ των πραγμάτων εύκολα!!!!
    Τάκης. Μ, μακάρι να αποκτηθούν Έλληνες σούπερ ταλέντα γιατί χωρίς λογική φεύγουν οι παλιοί και δεν έρχονται νέοι!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display