roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Παίξαμε σοβαρό μπάσκετ στην τρίτη περίοδο...»

underarmor
redwell

Ο Θρύλος ταπείνωσε τον ΠΑΟ και τα... δεκανίκια του στο ΟΑΚΑ και με εμφατικό τρόπο έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών της Basket League με 72-78, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκεται στις δηλώσεις του στην εικόνα των Πειραιωτών στην καταλυτική τρίτη περίοδο:  

«Παίξαμε σοβαρό μπάσκετ στο τρίτο δεκάλεπτο, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και ταχύτητα. Στην άμυνα δεν δώσαμε τίποτα στον Παναθηναϊκό.

Η σειρά είναι στο 2-0. Έχουμε ένα παιχνίδι στο γήπεδό μας την Παρασκευή, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα με τον κόσμο μας» είπε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Coach-B τόνισε: «Έγινε ένα τυπικό παιχνίδι πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός, όπως περιμέναμε και είχαμε επισημάνει στους παίκτες μας, θα έπαιζε με μεγάλη ενέργεια σήμερα μετά από αυτά που γράφτηκαν, ειπώθηκαν...

Είναι μια ομάδα που έχει ταλέντο και ποιότητα και έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς ήμασταν κακοί στο πρώτο εικοσάλεπτο, δεν ματσάραμε την ενέργειά τους, δώσαμε εννιά επιθετικά ριμπάουντ και δεν κάναμε αυτά που είναι βασικά στο μπάσκετ για να κερδίσεις.

Ταυτόχρονα ο Παναθηναϊκός σε αυτό το διάστημα έβαλε τρίποντο στην λήξη του πρώτου δεκαλέπτου από τη σέντρα ο Νέντοβιτς, ένα τρίποντο με ταμπλό ο Παπαπέτρου, ένα τρίποντο και φάουλ ο Μέικον στο transition, που σημαίνει πως όλα πήγαιναν καλά για τον αντίπαλό μας.

Όμως, μπήκαμε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε φανταστική δουλειά στην άμυνα, στην επίθεση παίξαμε με μεγάλη ταχύτητα χωρίς να είμαστε διστακτικοί, με πολλά ανοικτά σουτ με τους καλούς σουτέρ που έχουμε και κερδίσαμε το δεκάλεπτο με 29-10.

Μοιραία η πίεση πήγε στον Παναθηναϊκό και μετά διαχειριστήκαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε. Αν δεν είχαμε δώσει 4-5 επιθετικά ριμπάουντ θα είχαμε κερδίσει πιο εύκολα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, κάναμε πολύ σοβαρή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και κερδίσαμε δίκαια.

Τώρα μένει την Παρασκευή με την ίδια σοβαρότητα και μετριοπάθεια που έχουμε όλη τη χρονιά, να προσεγγίσουμε το παιχνίδι ώστε να κερδίσουμε μπροστά στους φιλάθλους μας».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

11 σχόλια

  • GEO
    GEO Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 13:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7Arrow έτσι ακριβως ρε μάγκα εξαιρετικό το σχόλιό σου

  • Νικος
    Νικος Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 13:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Οταν ψηφιζεται καλυτερος προπονητης της φετινης ευρωλιγκας νομιζω τα σχολια περιτευουν.Χιλια μπραβο κοουτς και εις ανωτερα.(το ανωτερα ειναι η ευρωκουπα του χρονου)

  • Dim7
    Dim7 Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 11:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε παλαιότερες εποχές το χθεσινό μέτριο συνολικά παιχνίδι μας θα είχε χαθεί με διάφορα .βάλε μετά κριτικές και αξιολογήσεις και όλα τα συναφή.ειπαμε μέχρι τέλους λοιπόν.και καλή μας απολαυση

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 11:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρτζωκας.. Respect.... Έφτιαξε ομάδα. Τέλος. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι ο άνθρωπος είναι ικανότατος και άξιος προπονητής για τον Ολυμπιακό. Δε γίνεται κάθε χρονιά να είναι τέλεια. Ούτε κάθε χρονιά θα κερδίζεις με 6 σερί νίκες το Παναθηναϊκο για πλάκα ούτε κάθε χρονια θα φτάνεις final4.

    Είδαμε ότι στο Πόλο πχ φέτος έγιναν μεταγραφές κ δεν πήγαμε ούτε στους 8.

    Αυτο που πρέπει να μάθουμε είναι ότι ένας καλός προπονητής από τη στιγμή που έχει δώσει τα διαπιστευτηρια του στη πρώτη στραβή δεν αξίζει να τον σταυρωνουμε.

    Πρέπει ο Ολυμπιακός να ακολουθήσει το μοντέλο της Ρεαλ και της Εφές. ΛΆΣΟ ΚΑΙ ΑΤΑΜΑΝ είχαν όλα αυτά τα χρόνια και επιτυχίες αλλά και πολλές αποτυχίες και μάλιστα με μπάτζετ 4πλασια από το δικό μας. Κι όμως το έργο τους φαίνεται και διαχρονικά οι ομάδες τους παραμένουν στη κορυφή. Αυτό για να γίνει κ με εμάς θες σταθερότητα και ένα προπονητή σαν τον Μπαρτζωκα. Έχει κολλήματα.. Κάποια τα ξεπέρασε.... Κάποια όχι ακόμα... Έχει αδυναμίες όπως όλοι. Αλλά έχει ΠΟΛΛΆ ΘΕΤΙΚΆ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΠΟΥ ΔΕ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΎΚΟΛΑ και σε συνδυασμό ότι πονάει την ομάδα και την σέβεται ως ΓΑΥΡΟΣ που είναι, θεωρώ πως θα είναι τουλάχιστον ΗΛΙΘΙΟ από μέρους μας, να μην τον στηρίξουμε για πολλά χρόνια ακόμα. Άλλο η κριτική άλλο ο μηδενισμός. Μπορεί όντως να έκανε πολλά λάθη το 13-14 που έχασε πρωτάθλημα και κύπελο από τον Παναθηναϊκο ενώ ειμασταν φαβορί μετά τη κατάκτηση της ευρώλίγκας αλλα αντικειμενικά μάγκες ήταν λάθος ο διωγμός του κι έτσι όπως συνέβη. Ηταν άδικο και κρίμα. Τα λέω αυτά γιατί είμαι βέβαιος ότι θα γίνουν από τη πλευρά του οι απαραίτητες δυνατές πάντα κινήσεις για ενίσχυση της ομάδας αλλά η επιτυχία δεν ειναι ποτέ σίγουρη.

    Ο στόχος του Ολυμπιακού δεν πρέπει να είναι η επιτυχία και μόνο η επιτυχία.
    Αλλά το να διατηρηθεί η για πολλά χρόνια η ομάδα σε επίπεδο υψηλό ώστε να μπορεί να διεκδικεί την επιτυχια κάθε χρόνο!!! Το να πάρω την ευρώ λίγκα μια χρονιά και μετά να ξαναδώ final 4 μετά από 6 χρόνια η παραπάνω δεν λέει κάτι.
    Το να είμαι στην αφρόκρεμα όμως κάθε χρόνο είναι σημαντικό. Βήμα βήμα να χτίσουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστησει για αρκετά χρόνια και δεν θα είναι φώτοβολίδα. Στήριξη και εμπιστοσύνη χρειάζεται να δείξουμε

  • kasavetis
    kasavetis Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 10:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόουτς για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Στο χτεσινό ματς έκανε πολύ καλό κουτσάρισμα, διαχειρίστηκε πολύ καλά το φόρτωμα των φάουλ σε Γουόκαπ και Φαλ στο 1ο ημίχρονο, έκανε καλές αλλαγές, σωστά time out και γύρισε το παιχνίδι από το -14 με ένα σερί 20-0 αν δεν κάνω λάθος. Πάμε τώρα σεμνά και ταπεινά την Παρασκευή να τελειώνουμε με τη σειρά των τελικών και μετά έχουμε χρόνο για σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

  • Ινστρούχτορας
    Ινστρούχτορας Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 10:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο πρώτο παιχνίδι τους τελείωσες από το πρώτο δεκάλεπτο, στο δεύτερο τους άφησες να το πιστέψουν και τους τελείωσες στα πρώτα πέντε λεπτά του τρίτου δεκαλέπτου, αν σπάσεις και την 35άρα στο τρίτο θα μιλάμε για την απόλυτη μπασκετική ραψωδία. 6-1 φέτος και συνεχίζουμε για το 7-1. Μην μιλήσουμε για τα γλέντια που τους έχει ρίξει όταν προπονούσε ομάδες από το εξωτερικό. Κατά τα άλλα έχει ''κόμπλεξ'' με τον βάζελο. Τι παραμύθια μας έχουν σερβίρει οι γνωστοί δήθεν αντικειμενικοί για να δικαιολογήσουν τα διαιτητικά αίσχη που βίωνε η ομάδα. Σαν τον άλλο στην περιγραφή χθες, ο οποίος από τα πρώτα δευτερόλεπτα ενδιαφερόταν, λέει, για τα κριτήρια της διαιτησίας!!!! Τον έπιασε ξαφνικά ο πόνος. Δεν πειράζει. Στην αρχή είμαστε ακόμα. Θα το συνηθίσετε.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 10:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Μπαρτζώκα μας τάπωσες όλους φανατικούς υποστηρικτές και αμφισβητίες!!!! Βεβαίως ένα είναι σίγουρο, ότι στο τέλος όλοι θέλαμε να είσαι εσύ ο κόουτς της ομάδας γιατί εκτός από ικανός είσαι και οπαδός της ομάδας!!!! Απλά κάνε τις σωστές προσθήκες και ξέρεις ότι η ομάδα θα γίνει τοπ!!!! Ψηλούς, ψηλούς κόουτς και κάποια Ελληνόπουλα, φεύγει σιγά σιγά το Ελληνικό στοιχείο και υπάρχουν ικανοί, Κώστας Ατετοκούμπο, Μήτογλου, Τσαλμπούρης, Παπαγιάνης και πολλοί άλλοι!!!!

  • Νic
    Νic Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 10:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλέποντας τα χαμένα λευ απ στο Α ημίχρονο έπαθα ταρακουλο και λέω να δεις ότι θα σηκώσουμε τον πεθαμένο.Κρεμονται και οι συγχωρεμενοι από το ταβάνι,ε δεν ήθελε και πολύ οι παίκτες μας να τρομοκρατηθούν.Ευτυχως στο Β ημίχρονο ξεπέρασαν τον φόβο τους και απεκατασταθη η τάξις.

  • ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ
    ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 08:03 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΆΒΟ ΡΕ ΚΟΟΥΤΣ ΤΡΟΜΕΡΉ ΧΡΌΝΙΑ ΑΝ ΕΊΧΑΝΕ ΜΠΕΙ ΚΑΝΑ ΔΎΟ ΣΟΥΤ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΌ ΜΕ ΕΦΕΣ ΑΠΟ ΝΤΌΡΣΕΪ ΒΕΖΕ ΘΑ ΜΙΛΆΓΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΝΕΙΡΙΚΉ ΧΡΟΝΙΆ.ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ ΜΠΆΣΚΕΤ ΦΈΤΟΣ ΑΠΟΛΑΎΣΑΜΕ ΤΟ ΤΑΞΊΔΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΏ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΆ.ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΡΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!

  • The Coach
    The Coach Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 07:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι επιτυχίες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχουν ονοματεπώνυμο :
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

Άγιος...Ποντένσε 2-2 στη Λεωφόρο

Κάτω του μετρίου ο Θρύλος στη Λεωφόρο βρέθηκε πίσω με...

Τσικίνιο για Κάρμο και διαιτητή τελικού

Ο Τσικίνιο είναι από τους πλέον... περιζήτητους για τα πορταγαλικά...

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...