roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Θέλω το 2-0 στο ΟΑΚΑ...»

underarmor
redwell

Ο Κώστας Σλούκας "γλέντησε" κανονικά τον ΠΑΟ όντας σούπερ στη νίκη με 74-61 στον πρώτο τελικό της Α1 και μετά το τέλος του ματς δήλωσε πως θέλει τώρα το 2-0 στο ΟΑΚΑ, αλλά τόνισε πως οι πράσινοι είναι άλλη ομάδα στην έδρα τους:

«Κάναμε ένα απλωμένο και μεστό παιχνίδι, ελέγξαμε τον ρυθμό, και αντιδράσαμε όταν ο Παναθηναϊκός άρχισε να ανεβάζει την απόδοσή του.

Φτάσαμε, τελικά, σε μία εύκολη νίκη, αλλά ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα. Η άμυνά μας ήταν συμπαγής, ελέγξαμε τα ριμπάουντ, έχουμε κάνει σίγουρα λάθη, θα τα δούμε και θα τα διορθώσουμε, για να είμαστε ακόμη καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι.

Ελπίζω να κάνουμε το 2-0 σε λίγες μέρες. Εκεί σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε έναν άλλον Παναθηναϊκό. Μέσα στο ΟΑΚΑ είναι εντελώς διαφορετική ομάδα».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

4 σχόλια

  • kasavetis
    kasavetis Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 11:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαμηλά τε κεφάλι, σεμνά και ταπεινά. Ο Κώστας είναι παικτάρα αλλά έκανε και πολλά λάθη στο χτεισνό παιχνίδι. Το ξέρει και ο ίδιος, το είδανε και όσοι κατέχουν από μπάσκετ, έγιναν πολλά αχρείαστε λάθη χτες που δεν πρέπει να ξαναγίνουν.
    Το 2ο ματς θα είναι δύσκολο γιατί δεν γίνεται να είναι τόσο άστοχοι οι βάζελοι όσο ήταν χτες ειδικά στις πρώτες 2 περιόδους. Προσοχή, ηρεμία, να ελεγξουμε το ρυθμό και αν γίνει το 2-0 τότε όλα τελείωσαν.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 01:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτός ο παίχτης κάνει την τεράστια διαφορά φέτος υπέρ της ομάδας μας. Απλά ήθελε τους κατάλληλους παίχτες δίπλα του. Δώστε του λίγο ακόμη σουτ (Grigonis) και p n r στην ομάδα, και θα κάνει double double σε κάθε παιχνίδι..

  • Φωτης Βλαχοπουλος
    Φωτης Βλαχοπουλος Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 00:44 Σύνδεσμος σχολίου

    βασικα γλενησε και τον γλειωδη Ιωαννου τον οποιο εσφαξε με το γαντι σε παραπανω απο μια περιπτωσεις

  • Nickman7
    Nickman7 Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 00:01 Σύνδεσμος σχολίου

    @Redgoal μήπως μάθαμε τπτ για Μακισσικ???

    REDGOAL: Διάστρεμμα. Αύριο θα μάθουμε που θα κάνει μαγνητική

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

«Να μείνω στον Ολυμπιακό για χρόνια»

Μια χορταστική συνέντευξη παραχώρησε στο "Sport TV" ο Τσικίνιο όπου...

Με κατοστάρα 68-100 πρόκριση επί ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός καθάροσε άνετα την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με...