roumeliotis

Carwiz

Κρίμα και άδικο ήττα 74-77 από Εφές

casino loutrakiou
redwell

Με τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο και "σκοτωμένο" από τον Μίτσιτς η Εφές πήρε τον ημιτελικό με τον Θρύλο με 77-74 και προκρίθηκε στον τελικό της Euroleague. Ο Θρύλος ήταν "μέσα" στο ματς μέχρι την ύστατη ώρα, όμως η κλάση του Σέρβου έκρινε τον αγώνα που ήταν συναρπαστικός και με μεγάλες συγκινήσεις.

Με τον Μουστάφα Φαλ να κυριαρχεί στην ρακέτα ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 14-7, όμως, με επιθετικούς οδηγούς τους Λάρκιν και Ντάνστον η Εφές απάντησε με ένα σερί 11-0 και προσπέρασε με 14-18 (στο 9’). Κώστας Σλούκας και Κώστας Παπανικολάου ανέλαβαν δράση και με ένα σερί 7-0 επέτρεψαν την ομάδα του Πειραιά να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο με θετικό πρόσιμο (21-18).

Ο Χασάν Μάρτιν έκανε επίσης καλή δουλεία κάτω από τα καλάθια, σε άμυνα και επίθεση, βοήθησε τον Ολυμπιακό να βρεθεί στο +7 (39-32 στο 16’). Λάρκιν και Μίσιτς, ωστόσο, βρήκαν στόχο από την περιφέρεια και η Εφές προσπέρασε με έναν πόντο (41-42). Το σκορ του ημιχρόνου (43-42) διαμόρφωσε με λέι απ ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Στην επανάληψη η τουρκική ομδα άνοιε πυρ από τα 675μ. πήρε μια διαφορά 11π. (51-62 στο 27’). Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, δεν εγκατέλειψε τη μάχη... Πίεσε στην άμυνα και με επιθετική αιχμή τον Τάιλερ Ντόρσεϊ κατάφερε να μειώσει στους 3π. (63-66), με την ολοκλήρωση του 3ου δεκαλέπτου.

Έκτοτε το ματς εξελίχθηκε σε ντέρμπι πρώτου μεγέθους, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται συνεχώς σε απόσταση... αναπνοής (70-71 στο 35’), αλλά λόγω της περιφερειακής αστοχίας του να μην καταφέρνει να πάρει κεφάλι στο σκορ. 19.5’’ ο ΜακΚίσικ ισοφάρισε σε 74-74, όμως, με τρίποντο σχεδόν στην εκπνοή ο Μίσιτς ευστόχησε σε σουτ 3π. και έδωσε στην Εφές την πρόκριση. Στα 2 κλάσματα δευτερολέπτου που απέμειναν ο Ολυμπιακός ήταν σχεδόν αδύνατο να αλλάξει τη μοίρα του.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-18, 43-42, 63-66, 74-77

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 5 (1/2 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 λάθος), Ντόρσεϊ 11 (2/5 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 1/4 βολές, 4 ριμπάουντ), Φαλ 7 (3/3 δίποντα, 1/3 βολές, 5 ριμπάουντ), Σλούκας 11 (1/3 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 6/6 βολές, 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Μάρτιν 11 (4/5 δίποντα, 3/4 βολές), Βεζένκοβ 5 (1/2 δίποντα, 1/8 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Πρίντεζης 2, Παπανικολάου 10 (1/2 δίποντα, 2/4 τρίποντα), ΜακΚίσικ 12 (3/4 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 6/6 βολές, 3 ριμπάουντ).

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (Αταμάν): Λάρκιν 21 (2/6 δίποντα, 4/12 τρίποντα, 5/6 βολές, 7 ασίστ), Μπομπουά, Σίνγκλετον 5 (1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ), Μπράιαντ 16 (2/2 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Μόερμαν (0/2 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Πλάις 8 (3/4 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 2/2 βολές, 7 ριμπάουντ), Μίτσιτς 15 (1/5 δίποντα, 4/11 τρίποντα, 1/4 βολές, 6 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 2 λάθη), Άντερσον, Ντάνστον 12 (3/3 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 3/4 βολές, 2 ασίστ).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

86 σχόλια

  • νασος
    νασος Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 16:47 Σύνδεσμος σχολίου

    η ομαδα ειναι ετοιμη.....2 μεταγραφες θελει ξενων καλυτερων απο εισι και σαρλ και τελος.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 15:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Επισης να αναφερθώ και σε κάτι αλλο που διχάζει τον κόσμο η αλήθεια ειναι και πραγματικά ΟΛΟΙ εχουν δικιο...
    Το θεμα αυτο εχει να κανει με το γεμάτο γηπεδο σε αγωνες πρωταθλήματος με μικρομεσαιες ομάδες.
    Καλως η κακως σαν αθλημα το μπασκετ ειναι και αυτο ενα Θεαμα στο οποίο ο φιλαθλος που θα παει να το δει επιθυμει λιγο σασπένς και λιγο ενδιαφέρον. Το να πας να δεις μπασκετ σημαινει οτι αφηνεις κατι αλλο στην ακρη, ετοιμαζεσαι και σηκωνεσαι χειμωνιατικα τις περισσοτερες φορές να πας να δεις εναν αγώνα να ευχαριστηθεις κι οχι να βαρεθεις.
    Δυστυχως τα παιχνίδια στην Ελλαδα ειναι σχεδον ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ. Και ξερεις απο πριν οχι απλα οτι θα νικησεις, αλλα οτι θα νικησεις και ευκολα. Συν το γεγονος οτι δεν διανυουμε και οικονομικα καλους καιρους... Αυτο ειναι ασχημο σαν σκέψη γιατι η ομάδα εχει αναγκη το κοσμο παντα και τα χρηματα απο τα εισιτήρια ενισχύουν τη διοικηση και το τμημα. Οταν το γηπεδο γεμίζει λοιπον μονο σε ευρωπαικούς αγώνες δεν ειναι ωραίο. Ευτυχως που οι αγώνες βεβαια στην Ευρώπη ειναι αρκετοί αλλιως....
    Αυτο που αναφερω ειναι η μια οπτικη που ας μη γελιόμαστε συμβαινει και ισχυει!

    Η αλλη οπτικη ειναι οτι το να αφιερώσεις 10 για εναν αγώνα της ομάδας, 1,5 ωριτσα σαν βολτα να το δεις κιολας δεν ειναι κατι τραγικο ουτε δυσκολο. Επειτα μην περιμενουμε τα παντα ετοιμα ουτε να εχουμε απαιτησεις. Μαλιστα ακομα και σε αγωνες πρωταθλήματος ο κοσμος δε παει γηπεδο αλλα βλεποντας το απο τηλεοραση παντα εχει κατι να πει η να κραξει!
    Βεβαια πολλές φορές ο κόσμος που πάει μπορει να ειναι αρκετός αλλα λογω του μεγαλου γηπεδου δημιουργεί αισθηση οτι ειναι αδειο!

    Εγω δεν θα ταχθώ υπερ καποιας αποψης. Δυστυχως ισχυουν και οι δυο. Ομως...νομιζω οτι ειναι ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ σε αυτους τους δυσκολους καιρούς, να δειξουμε τη στηριξη μας στην ΚΑΕ πιο δραστικά απο οτι ως τωρα.
    Να εχουμε απαιτησεις αλλα μη ξεχνάμε οτι και η ομαδα εχει απο το κόσμο.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 15:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να βαλουμε τα πράγματα σε μια σειρα....ενα ενα...

    Καταρχάς ακομα και αν γινουν μεταγραφες 2-3 παιχταραδων ΔΕΝ ΣΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΞΑΝΑ Final4. Οπως φετος δεν περιμεναμε στην αρχη της χρονιας οτι θα φτασουμε μεχρι Final4 ετσι και του χρονου δε ξερεις που θα φτασεις οποτε μη κανουμε σενάρια απο τωρα.

    Εμενα αυτο που με γεμιζει και με ικανοποιεί ειναι οτι εχουμε φτιαξει μια ομαδα φοβερή, που παιζει μπασκετ θεαματικο, βλέπεις οτι υπαρχει φιλοτιμο, ποιοτητα και καλοί χαρακτήρες και ειτε φτασουμε του χρόνου στους 4 ειτε στους 8 θα ειναι ΕΠΙΤΥΧΙΑ να διατηρηθει αυτος ο κορμός και να δουμε την ομαδαρα αυτη ξανα να παιζει με ΥΓΕΙΑ οπως φέτος γιατι πραγματικα αν το σκεφτείτε, εκτος απο το διαστημα του κορωναιού ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ!!! φτου φτου φτου!!!

    Η τροπή που μπορεί να πάρει μια χρονιά, η επιτυχια και η αποτυχια εξαρτώνται απο πολλους παράγοντες που δεν μπορουμε να τους ελέγξουμε...Μπορει να εχεις ενα γεμάτο παιχταραδες ροστερ και να μην υπάρχει χημεία η μπορει χιλια δυο πραγματα να παιξουν ρολο στο να μην δουμε καλο μπάσκετ.

  • GEO
    GEO Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 14:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Επίσης παρατήρησα ότι τα σουτ του βεζενκοφ ήταν σκοτωμενα πράγμα που δείχνει κούραση και έλλειψη καθαρού μυαλού και λιγότερο θέμα αυτοπεποίθησης άρα έπρεπε να τον τραβήξει στον πάγκο και να βάλει πχ τον Παπανικολάου η τον πριντεζη

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 13:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε, σας κομπλεξαραν οι σιχαμενοι του πορτοκαλί βόθρου;

    Ένα σουτ από τον τελικό εμείς, ένα σουτ από τον πάτο αυτοί. Πάτε καλά;;;!!! Σε λίγα χρόνια όσοι είναι κάτω από 40 δεν θα θυμούνται τον Παναθηναϊκό σε final 4.

    Πρωτάθλημα τώρα, και τίποτα άλλο. Αυτό θα κρίνει την ιστορία. Θα είναι το turning point..

  • Ο ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ
    Ο ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 22:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα πράγματα είναι απλα!!!! είμαστε δυο κλάσεις ανώτεροι απο τους Τούρκους σαν ομάδα!!!!Η διάφορα ήταν η εξής....οι Τούρκοι είχαν δύο παίκτες που έχουν ψωμοτυρι τέτοια σουτ(Μισιτς,Λαρκιν)το έχουν κάνει 100 φορές και εσύ δεν έχεις τέτοιο παίκτη γιατί ο ΘΕΟΣ αποφάσισε να σταματήσει φέτος!!!αν τον κατεβαζαν απο την εξέδρα όπως ήταν τέτοια ώρα θα ήμασταν στον τελικό!!!!!ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!Και το χειρότερο είναι ότι αν πηγαίναμε τελικό με την Ρεάλ είμαι σίγουρος ότι θα το περνάμε.Χασαμε τζάμπα ένα Ευρωπαϊκό εντός εδρας στην ουσία.Δεν γίνεται να έχεις να χάνεις τρείς επιθέσεις για να περάσεις μπροστά από γελοία λάθη που δεν γίνονται ουτε στο παιδικό πρωτάθλημα να έχεις στον πάγκο Παπανικολάου, Γουοκαπ,Φαλ και να μήν βάζεις έστω τους δύο πρώτους για να ξελαμπικαρεις την ομάδα και να έχεις τον τρελοΝτορσευ να χάνει 3 βολές (αν είναι δυνατόν) να κάνει τραγικό λάθος ενώ θα περνάγαμε μπροστά και τον 1,8 να τα έχει φτύσει... Ακόμα και την τρέλα του Λαρεντζάκη την χρειαζόμασταν....Ναι κάναμε υπέρβαση!!!Ναι αξίζουν ΟΛΟΙ ενα μεγάλο μπράβο!!!!!Ναι δεν αλλάζει κάτι ΘΡΥΛΟΣ μέχρι να σβήσει ο ηλιος!!!! Αλλά από την άλλη επειδή όντως είχαμε ομαδάρα κρίμα γιατί χάθηκε ενα Ευρωπαικο!!!!Αχ!ρε ΒΑΣΙΛΗ!!!!ΑΧ! ΡΕ ΘΕΕ!!!!ΠΟΣΟ ΕΠΕΙΠΕΣ ΧΘΕΣ!!ΠΟΣΟ!!!!

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 16:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Είχα δηλώσει πως δε βλέπω τον τρόπο πως η ομάδα μπορεί να χάσει αυτό το παιχνίδι.

    Κατά τεκμήριο έπαιξε πολύ καλύτερο μπάσκετ όλη τη χρονιά,είχε αξιοθαύμαστη σταθερότητα,κατετάγη 2η και το μπάσκετ που έπαιζε ήταν ομαδικό και πάνω από όλα ορθολογικό,σε αντίθεση με την Εφές που έχει τα 2 καλύτερα γκαρντ της Ευρώπης και στηρίζεται μόνο σε αυτά.Η δίψα και η θέληση για τον τελικό ήταν δεδομένη και η άμυνα θα τσάκιζε κόκκαλα.
    Αυτό ήταν σίγουρο.Το είδαμε και το καταλάβαμε.

    Το ερωτηματικό το μεγάλο ήταν η επίθεση όπου εκεί φάνηκε ξεκάθαρα η απειρία των παιχτών.
    Μόλις η μπάλα έκαιγε τα λάθη ήταν απανωτά θυμάμαι 4 στο 70-73.
    Η κριτική εκ των υστέρων που προσπαθούμε όλα να τα σχεδιάσουμε τέλεια σαν να είναι play station είναι ανούσια.
    Γίνανε λάθη?Nαι.
    Διαχείριση παιχτών?Ναι.
    Μπορούσαμε καλύτερα?Ναι.

    Η ουσία είναι μόνο μια.
    Από που ξεκινήσαμε,πως προχωρήσαμε και τελικά που καταλήξαμε.
    Μόνο άξιοι συγχαρητηρίων είμαστε.
    Το μπάσκετ είναι(ειδικά σήμερα) πιθανότητες και με αυτές πορεύεσαι.
    Το τέλος ήταν πολύ στενάχωρο με τον τρόπο που έγινε παρόλο που πιστεύω πως αξίζαμε να πάμε εμείς στο τελικό.
    Επειδή λέγονται συνέχεια ανακρίβειες για την επιλογή την τελευταία να παίρναμε εμείς την επίθεση, ποιός είναι τόσο σίγουρος πως θα τελειώναμε με τη μπάλα στα χέρια?Και αν μας κάνανε πάλι φάουλ που το θεωρώ σίγουρο?
    Πως είναι δυνατόν να μας αφήνανε τη μπάλα όταν έχουν τέτοια εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και αντίστοιχα ο Μπαρτζώκας δεν είχε (βάση εικόνας) καμία εμπιστοσύνη στους δικούς μας στο τελευταίο σούτ που η μπάλα θα έκαιγε?

    Το διακύβευμα είναι πολύ πιο μεγάλο.

    Τι θα γίνει με το τέλος το καλοκαιριού όταν με το καλό πιστεύω θα είμαστε πρωταθλητές.

    Θα γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις?
    Θα συμπληρωθεί το παζλ σωστά για να ξαναπάμε του χρόνου?

    Πρέπει να γίνει το εξής κατανοητό.
    Το μοντέλο που έχει επιλέξει ο Ολυμπιακός με 10εκ budget έχει μοναδική εφαρμογή μόνο στη δική μας ομάδα πουθενά αλλού και αυτό γιατί η φανέλα είναι τεράστια.Και έτσι θα μείνει.
    Αν γίνουν μερικές σωστές κινήσεις που ο Μπαρτζώκας γνωρίζει ούτως συ άλλως,θα είναι η ομάδα για πολλά χρόνια σε f4 και χωρίς Σπανούλη αρκεί να γίνουν και όχι να μείνουμε με το what if.

  • Γιωργος 7
    Γιωργος 7 Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 14:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Τωρα θα κριτικαρουν και τον φονια ΣΑΣΑ, κι ας κουβαλαει την ομαδα 2 χρονια τωρα με ΑΜΕΤΡΗΤΑ τριποντα...

    Οι ιδιοι που λεγανε :

    Σπανουλης κωλογερος (χτες τον θελανε)
    Ξυλοκοπος Παπανικολαου (χτες τον θελανε)
    Γιουροκαπ Μακισικ (κανει τρομερο 2μηνο)
    Λιγος Γουοκαπ (λευκος Χακετ)
    Ξυλαγγουρο Φαλ (ναι ακουστηκε και αυτο)
    Φοβιτσιαρης Σλουκας!!! (Θα μας δωσει νταμπλ)
    Κουτσος Μαρτιν (μου το βουλωσε χτες)

    Και φυσικα υπνος Μπαρτζωκας!!! (Φατε ΚΕΜΖΟΥΡΑ)

    ΥΓ:Και στη φιεστα ξερετε, πατατακια χυμο και σελφι...Την υπολοιπη χρονια στην Α1 σας ψαχνουμε, πιο πολλα τα σχολια παρα οι θεατες!!!

  • Αντώνης
    Αντώνης Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 11:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαρμολύπη!
    Πίκρα για το τελικό αποτέλεσμα αλλά χαρά για τη συνολική παρουσία της ομάδας σε όλη τη σεζόν.
    Σε ο,τι αφορά τη σεζόν νομίζω ότι εκτός από το σωστό στήσιμο (με τις όποιες ελλείψεις) βασικό ρόλο ότι μετά από χρόνια η ομάδα δεν είχε απουσίες από τραυματισμούς
    Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι σε μια μέρα με κακούς Βεζέ και Ντόρσεϊ, γυρίσαμε το ματς το πήγαμε τσίμα τσίμα και χάσαμε με buzzer beater την πρόκριση στον τελικό. Δεν το λες οτι τα πήγαμε άσχημα, αλλά οσο και να το κάνεις πονάει.
    Αν σκεφτείς ότι τερματίζουμε στην ίδια θέση με Μπαρτσα των 40.000.000....

  • Snake7
    Snake7 Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 09:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταρχας πολλά συγχαρητήρια στην ομαδα για την πορεία της. Χτες ήμουν πολύ λυπημένος για να γράψω. Μερικές σκέψεις:

    - Σοβαρολογειτε όσοι λέτε ξουτ για το Βεζε; Καταλαβαίνετε μπασκετ ή δεν νοιωθετε;

    - Ο Ντορσει περνάει ένα πολύ κακό φεγγάρι στα πιο σημαντικα. Μην καθίσετε τον Μπαρτζι που τον άφησε. Δεν έχει άπειρους επιθετικούς πόλους η ομάδα με το Βεζε χειρότερο από πότε. Δεν μπορούσε να τον έχει έξω. Δεν είμαι σίγουρος για του χρόνου...

    - Ο Μάρτιν για Μάρτιν ήταν συγκλονιστικος. Κατάπια τη γλώσσα μου...

    - Μπασκετ παίζουν και οι αντίπαλοι. Και δυστυχώς είναι πολλοί και παιχταράδες. Ο Ελάιτζα ήρθε Φεβρουαρίο σαν εξτραδακι και τους πήγε τελικό ουσιαστικά. Και ποιοι είδατε για δυο παίκτες. Ντανστον, Μπραιαντ Σινγκλετον, Μοερμαν, Πράις, Μπουμπουα (Σιμόν που ελειπε), Άντερσον... Ομαδαρα και μπράβο μας στο σουτ.

    - Εγώ θα διάλεγα να πεθάνω από την επίθεση μου κάνοντας φάουλ μετά από σκληρή επαναφορά στο 20". Και με 18-19" για καλή επιθεση. Αλλά δεν είναι μονόδρομος. Δεν μπορώ να καθίσω τον Μπαρτζι που επέλεξε άμυνα.

    - Ίσως μπορούσε στο κάκιστο 3ο δεκάλεπτο να μπει λίγο ο Ζαν Σαρλ μήπως και άλλαζε ρυθμό, απλώς ο Μπαρτζι ήλπιζε σε ξύπνημα Βεζενκοφ και εγκλωβίστηκα να μην τον βγάλει.

    - Λυπημένος, πικρία, στενοχώρια αλλά και περηφάνια.

    ΥΓ: Καταλάβατε ότι χάσαμε από τις βολές; Έλεγα με Μονακό ότι στο παιδικό έτσι και έχανα 2-3 βολές καθόμουν πάγκο και τέλος...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...