roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Νίκη με Μονακό και... φύγαμε για Βελιγράδι

underarmor
redwell

Το πιο μεγάλο ματς της χρονιάς μέχρι τώρα είναι προ των πυλών για τον Θρύλο ο οποίος υποδέχεται τη Μονακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο πλαίσιο του Game-5 της σειράς των πλέι οφ με... έπαθλο το εισιτήριο για το F4 της Euroleague.

Αγώνας δίχως αύριο για τους δυο "μονομάχους" καθώς ο νικητής αυτόματα τσεκάρει την... πτήση του για το Βελιγράδι και φυσικά ο Ολυμπιακός στο κατάμεστο φαληρικό παλατάκι δεν θέλει να... κλωτσήσει την ευκαιρία.

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται αρκετά καλά καθώς την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχουν ήδη παίξει μεταξύ τους έξι φορές, με τρεις νίκες έκαστος, από δύο στην έδρα τους και από μία εκτός.

Ο Χασάν Μάρτιν ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της Τρίτης (03/04) και το πιο πιθανό είναι πως θα επιστρέψει στην 12άδα για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στα πλέι οφ.

Στην αντίπερα όχθη, μία επιστροφή και μάλιστα σημαντικά θα έχει και η Μονακό, καθώς αποθεραπεύτηκε ο Άλφα Ντιαλό, ο οποίος είχε τραυματιστεί στον ώμο στο πρώτο ματς της σειράς.

Διαιτητές του σούπερ κρίσιμου αυτού αγώνα θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), ο Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία) και ο Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία).

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

8 σχόλια

  • Γπαλ
    Γπαλ Τετάρτη, 04 Μαΐου 2022 22:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Καληνύχτα κοιμήθηκε απλό χάνει από ένα αουταρα...αφού παίζει ε μείον δύο ξένους...δεν έκανε τις. Απαραίτητες αλλαγές και τώρα το πληρώνουμε..δύσκολα να το γυρίσουμε..
    .

  • Johnker7
    Johnker7 Τετάρτη, 04 Μαΐου 2022 22:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα χουμε κανει πανω μας.Περιμενα οτι θα μαστε αγχωμενοι αλλα αυτο παραπαει.Η Μονακο παιζει με 12 κ εμεις με 6.Αφου δεν τους τελειωσαμε τη παρασκευη ας τα λουστουμε..

  • ARIS7
    ARIS7 Τετάρτη, 04 Μαΐου 2022 21:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε Θρυλαρα δυνατά!!!

  • ΜΑΚΗΣ
    ΜΑΚΗΣ Τετάρτη, 04 Μαΐου 2022 20:38 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ..Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ

  • Giannis
    Giannis Τετάρτη, 04 Μαΐου 2022 17:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Έφτασε η ώρα ..για κάνουμε λίγη πλακιτσα θα δώσω ένα ακριβές σκορ..92-71..καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!

  • Γιώργος- Σίφνος
    Γιώργος- Σίφνος Τετάρτη, 04 Μαΐου 2022 16:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε γερά όλοι μαζί για αυτή τη μάχη. Και να μην ξεχνάμε ότι ανεξάρτητα αποτελέσματος θα είμαστε δίπλα στην ομάδα μας και την επόμενη μέρα, όποια και αν είναι αυτή. Γιατί είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

  • Rommel7
    Rommel7 Τετάρτη, 04 Μαΐου 2022 15:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Το παιχνιδι ειναι ακρως επικινδυνο.Πρεπει να κανουμε το παιχνιδι μας οτι κι αν γινει και ο κοσμος πραγματικα να ουρλιαζει απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο και ιδιως αν το παιχνιδι δειχνει να στραβωνει,εκει ειναι που χρειαζεται ο μεγαλυτερος παλμος και φωνη.
    ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΘΡΥΛΕ ,εμεις πρεπει να παμε και θα παμε στο Βελιγραδι!

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Τετάρτη, 04 Μαΐου 2022 14:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Είμαι αισιόδοξος. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να μην επηρεαστούμε από διαιτησίες και καταστάσεις. Και η Μονακό θα έχει πίεση. Θέλει να γίνει οπωσδήποτε η πρώτη γαλλική ομάδα σε φάιναλ-φορ αυτή τη χιλιετία.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

Κούγιας... τέλος από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί λίγους μήνες μετά την ανάληψη...