roumeliotis

Carwiz

Στο ΣΕΦ ο Ντουράντ για το ΟΣΦΠ-Μονακό

casino loutrakiou
redwell

Γεύση... από ΣΕΦ και κόσμο του Θρύλου θα πάρει ο Κέβιν Ντουράντ καθώς θα ταξιδέψει για την Αθήνα από το Μόντε Κάρλο το πρωί της Τετάρτης (04/05) για να παρακολουθήσει από κοντά το Game-5 μεταξύ Ολυμπιακού και Μονακό, που θα κρίνει την πρόκριση στο F4 της EuroLeague.

Ο σταρ των Νετς και θρύλος του ΝΒΑ θα έρθει στη χώρα μας με ιδιωτική πτήση προσκεκλημένος και των αδερφών Αγγελόπουλων με τους οποίους είχε μια πρώτη γνωριμία την Παρασκευή (29/04) στο Μονακό.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

23 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 02:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Τάδε έφη η φιδίτσα που θέλει 300 χρόνια για να εξελιχθεί σε αμοιβάδα

  •  Snake7
    Snake7 Δευτέρα, 02 Μαΐου 2022 22:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ρε Μανωλακο τελικά όντως δεν καταλαβαίνεις. Κρίμα το παιδί, θα έπεσε από την κούνια μικρο... Λυπάμαι ρε φίλε, δεν ήξερα.

    Να στο πω λοιπον οπως θα το ελεγα στο 3χρονο γιο μου.

    Όταν λοιπόν καταφερεις να βαλεις στο γηπεδο Στεφ Καρι Τζα Μποραντ Bradley Bill Ντεβιν Μπουκερ LeBron James jimmy butler Kevin Durant Gianni Ante Joel Embid Rudy Gobert με την Dream Team του 1992 και σαν μάγος τους έχεις όλους στα ντουζενια τους θα μάθουμε αν ποιοτικά έχει χαλάσει η όχι. Μέχρι τότε λες επιεικώς παπατζες.

    Α ρε κατακαημενε. Είμαι σίγουρος ότι αναπολείς και τον Ολυμπιακό του Νταιφα αν οχι του Γουλανδρη.

    Μα δεν ηταν καλυτερα τοτε η αγαπημένη σου εκφραση.

    Εγω λοιπον σου λεω οτι (ατοπο επιχειρημα βέβαια) οτι αν μαγικα εφερνες στο επιπεδο εκγυμνασης που ειχαν τοτε τους σταρ του 80-90 στο σημερινό nba (ξαναλέω σκοπό επιχειρημα), οι 8 στους 10 δεν θα μπορούσαν να σταθούν λόγω ρυθμού και ενέργειας.

    Αλλά όταν νομίζουμε ότι η μπάλα του μπάσκετ έχει σπυριά που να καταλάβουμε και πέντε πράγματα παραπάνω. Και στην τελική εγώ ξενυχταω και βλέπω και 20-30 παιχνιδάκια nba το χρόνο.
    Για σένα που κρίνεις το τώρα πάω στοίχημα ότι γενικά μπασκετ μόνο ραδιόφωνο αφού ούτως ή άλλως δεν το καταλαβαίνεις το σπορ.

    Φάνηκε από τα 0 μπασκετικα σου επιχειρήματα.

    Αι στο Καραϊσκάκη και ξεκαβαλα μας. Τρολ

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 02 Μαΐου 2022 18:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake7 και τι δουλειά έχει το μάρκετινγκ με το αγωνιστικό επίπεδο; Ο,τι να ναι είσαι και μας κουνάς και το δάχτυλο εδώ πέρα μέσα. Άιντε κάνε μας τη χάρη από κει πέρα ασχετίδη

  • Snake7
    Snake7 Κυριακή, 01 Μαΐου 2022 21:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Panos7 πιο πολλές ελπίδες να τον δούμε στα κόκκινα αφού αγοράσει την ομάδα πάρα σαν παίκτη ?

    Σπύρο Μανωλακο ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ή απλώς δεν καταλαβαίνεις.

    Δυστυχώς γιατρικό δεν έχω ούτε για το ένα ούτε για το άλλο.

    Την κάμψη BTW του NBA τη βλέπεις εσύ που δεν έχει το Τρίποντο να έχει κάθε τόσο αφιέρωμα και αφίσες από τους παιχταράδες. Γιατί στο Αμερικα τότε το ΝΒΑ ήταν πίσω από MLB και NFL.

    Σήμερα πάει για πρωτια

  • Panos 7
    Panos 7 Κυριακή, 01 Μαΐου 2022 18:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Baycon εισαι παντως παικταρας! Μακαρι του χρονου κατοικος ΣΕΦ. Kevin Durant θα θυμασαι για χρονια αυτο που θα δεις την Τεταρτη και επειδη γουσταρεις Ελλαδα( Μυκονος) σε κανα δυο χρονια μηπως σε δουμε με τα κοκκινα?

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 01 Μαΐου 2022 14:00 Σύνδεσμος σχολίου

    @Snake7 πρέπει να είμαστε σειρά! Και εγώ τέλη 80'ς παρακολούθησα ΝΒΑ πρώτη φορά.

    Είναι άτοπο λίγο αυτό με τον G.O.A.T και δεν ξέρω ' γω τι.. Δηλαδή είδαμε ποτέ εμείς Dr J να παίζει; Ή οι νεώτεροι Larry Bird/Magic στα καλύτερά τους; Είδαν τους Bad Boys Pistons; Τους Rockets του Hakeem και τους Hornets του Mourning/Larry Johnson; Spurs με Robinson/Duncan; Utah με Stockton/Malone, Portland με Drexler/Porter; Αμέτρητες καλές ομάδες και παιχταραδες.

    Εγώ το έχω ξεπεράσει αυτό και απολαμβάνω το άθλημα στην κάθε εποχή του. Αγαπημένος μου παίχτης είναι ο Larry Bird παρεπιπτόντως, δεν μου αρέσει το παιχνίδι του Γιάννη, αλλά αυτά που έχει καταφέρει το παιδί είναι αξιοσημείωτα και δικαιολογημένα κάποτε, με το καλό, θα τοποθετηθεί στο Πάνθεον των μεγαλυτέρων με κάποια από αυτά τα ονόματα που αναφέρουμε και θαυμάζουμε.

    Ο Durant είναι από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες στον πλανήτη. Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος, αλλά είναι ένας μπασκετανθρωπος που αξίζει τον σεβασμό μας για ότι έχει πετύχει.

    Ελπίζω να εντυπωσιαστεί από την ατμόσφαιρα, να πάρουμε την πρόκριση, και η χρονιά να εξελιχθεί σε μία συνεχόμενη και ενωτική γιορτή.

  • Τσαντας
    Τσαντας Κυριακή, 01 Μαΐου 2022 12:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσοι πάνε γήπεδο να φορέσουν μπλουζάκια με τη φάτσα του Τέιτουμ για πικαρισμα
    (ο αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Κέβιν, αλλά τετοιο παναγυρι στο προηγούμενο παιχνίδι, ούτε γέννημα θρέμμα Μοντεγασκος να ήταν)

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 01 Μαΐου 2022 11:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake7 εσύ ξεκόλλα και μάθε να διαβάζεις. Δεν συγκρίνουμε εποχές, λέμε ότι ο ντουράν ντουράν διακρίνεται τώρα γιατί το ΝΒΑ κάνει μια (φυσιολογική;) κάμψη όσον αφορά τους σούπερ σταρ. Ο Λεμπρόν που είναι ο τελευταίος μεγάλος δεν είχε θέση στα 80s; Άνετα. Από εκεί και μετά το χάος. Μπορεί σε 15 χρόνια να έχουμε την καλύτερη φουρνιά όλων των εποχών. Σε όλα τα αθλήματα συμβαίνει αυτό. Όσο για τα γαβριλίκια, άμα κάτσει καλά θα περάσει και καλά. Αυτό είναι. Σεβασμός.

  • Giannis
    Giannis Κυριακή, 01 Μαΐου 2022 11:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Και μια πρόταση από εμένα για μεταγραφές για την επόμενη σεζόν..αν κ είναι λίγο άκυρο το χρονικό σημείο αλλά βλέπω ότι μερικοί φίλοι αρέσκονται σε ονόματα... τρία ονόματα παικτών θα γράψω χωρίς να κάνω εγώ κουμάντο με την τσέπη του Ολυμπιακού... Έντι μπολονμποι λοβερν!!!

  • Giannis
    Giannis Κυριακή, 01 Μαΐου 2022 11:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Με το καλό να έρθει για να καταλάβει τι σημαίνει μπασκετική έδρα.. πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες μας αυτή την φορά θα βρεθούν σε φουλ φόρμα την Τετάρτη το βράδυ κ θα είναι αυτοί που θα βάλουν φωτιά στο σεφ!!! Για εμένα είναι ο πρώτος τελικός που πρέπει να κερδίσουμε για φέτος..ο δεύτερος είναι η σειρά των πλέι οφ για το ελληνικό πρωτάθλημα... καλή επιτυχία στην ομάδα μας με ηρεμία κ με καθαρό μυαλό!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display