roumeliotis

Carwiz

«Θα παλέψουμε σκληρά να πάμε στο F4»

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος «άγγιξε» το εισιτήριο για το Βελιγράδι, δεν μπόρεσε, όμως, να το πάρει καθώς γνώρισε την ήττα στο Μόντε Κάρλο από την Μονακό με 77-78 και πλέον όλα θα κριθούν στο Game-5 στο ΣΕΦ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει:

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και μια σκληρή ήττα για εμάς στην τελευταία κατοχή. Και οι δύο ομάδες άξιζαν τη νίκη. Ήταν μια τυπική... κυνομαχία στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Εμείς είχαμε την ευκαιρία μας, έπρεπε να παίξουμε υπό μεγάλη πίεση σε όλο το γήπεδο, στα όρια του φάουλ καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς. Πρέπει, όμως, να προσαρμοστούμε.

Αυτή είναι η κατάσταση και πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο ματς της Τετάρτης. Παλέψαμε όλη τη χρονιά για το πλεονέκτημα έδρας, το έχουμε τώρα, θα παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε σκληρά να πάμε στο F4».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

26 σχόλια

  • kinis
    kinis Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 17:23 Σύνδεσμος σχολίου

    οκ σεβασμος στις αποψεις υπερ μπαρτζωκα... πειτε μου ομως καποιος απο εσας γιατι πηρε εισι; και γιατι κραταει μαρτιν και ειμαι και εγω μαζι σας.

  • ΛV
    ΛV Δευτέρα, 02 Μαΐου 2022 10:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφού να σκεφτείτε πως αν περάσει ο Ολυμπιακός στο F4, την ώρα που θα παίζει στον ημιτελικό του Βελιγραδίου, ο γίγαντας De La Fuente θα στέλνει εδώ στο RedGoal ένα γραπτό μήνυμα προς την ΚΑΕ, ότι θα πρέπει να πάρουμε τον Πόϊρδες, τον Κλαιούμπο και τον Σαγιονάροβιτς, έτσι ώστε...
    ...να ενισχυθεί η ομάδα μας, στο προσεχές μέλλον. Δεν έχει σημασία τι έχει πετύχει μέχρι τώρα η ομάδα. Δεν έχει σημασία τι πρόσφερε στο μπασκετικό κόσμο του Ολυμπιακού, όλη τη σεζόν.
    Σημασία έχει τι ΘΑ πετύχει ΑΝ ακολουθήσει τη μεταγραφολογία και τα μανατζεριλίκια. Κάτι σαν το ποδόσφαιρο δηλαδή.
    Ήμαρτον.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 02 Μαΐου 2022 00:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Triple double;;;; Να εισηγηθείς την απόκτηση (και) του Giannis στους Αφους. Άμεσα.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 01 Μαΐου 2022 23:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχει ωραία παιχνιδάκια, μόλις έκανε triple double o Giannis στη Βοστώνη και οι Memphis ξεκίνησαν δυνατά με τους Golden State. Κρίμα να χαλάς τον χρόνο σου να γράφεις ανοησίες που δεν αφορούν κανέναν.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 01 Μαΐου 2022 21:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Κουπεπεδάκο καναπεδάκο επειδή οι δουλειές μου πάνε πολύ καλά τελευταία αμα θες τσοντάρω να πας εκεί στη μεγάλη λεωφόρο που ξεκινά από τις στηλες του Ολυμπίου Διός και καταλήγει στο Φαληρικό Δελτα. Η συναναστροφή με άτομα του δικού σου προσανατολισμού θα σε ωφελήσει, μαζί με το δροσερό θαλασσινό αεράκι.
    Ρε συ.. τέτοιος βαθύς γνώστης του αθλήματος και να μη σε αξιοποιεί η ΚΑΕ; Την Τετάρτη θα πιάσω τους Αφούς και θα τους μιλήσω για σένα. Τρομερό αυτό που έγραψες για τη 15αδα και τα προτζεκτ. Θα τους πω και για εκείνο το απειλητικό "μέχρι να καλυφθούν οι ελλείψεις θα τις αναφέρω". Έτσι. Να ξέρουν ότι θα είσαι ΑΝΕΛΈΗΤΟΣ απέναντί τους. Όχι παίζουμε.
    ΥΓ. Πίστευα οτι είσαι ο αντίστοιχος Αναστάσης ο βάζελος ο "μπασκετικός" που βγαίνει στα ραδιόφωνα και γελάνε και τα τσιμέντα. Επειδή κι αυτός κάτι τέτοια λέει.. ρε μπας και..

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 01 Μαΐου 2022 19:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Μανωλάκο, αν έχω παραβιάσει κάποιον κανόνα του μέσου που μας φιλοξενεί θα με ενημερώσουν οι αρμόδιοι. Κατά τα άλλα κούρασες και εσύ να ασχολείσαι με οτιδήποτε άλλο εκτός από μπάσκετ. Κάτι μπασκετικό έχεις να προσφέρεις στην συζήτηση, ή δεν έχεις λεφτά για ψυχολόγο και είπες να κάνουμε καμιά συνέδρια τσαμπε;

    Η ομάδα χρειάζεται καλή 12αδα Euroleague και κάποια πρότζεκτ να συμπληρώσουν την 15αδα. Η ομάδα δεν έχει αναπληρωματικό small forward και το 2ο σέντερ μας είναι περιορισμένων δυνατοτήτων/δεν πολυπαιζει. 2 παίχτες δηλαδή εδώ και 2 χρόνια..1+1=2 δηλαδή Μέχρι να καλυφθούν αυτές οι ελλείψεις, θα τις αναφέρω.

    Μακάμπι Reynolds/Zizic, Monaco Motiejunas/Hall, για να πάρω μόνο τις παρόμοιες με εμάς. Βλέπω ότι έχουν 2 ισάξιες επιλογές για σέντερ. Νια νια..

    47αρη, δηλαδή η ομάδα θα κλειδώσει και δεν θα κάνει καμία μεταγραφή του χρόνου; Πάμε στοίχημα ότι θα κάνει;! Τα πάντα θα ακούσουμε, αλλά ότι ομάδα δεν θα κάνει μεταγραφή, πρέπει να είναι και 1η φορά στη ζωή μου..

  • Unsatisfied 47
    Unsatisfied 47 Κυριακή, 01 Μαΐου 2022 17:57 Σύνδεσμος σχολίου

    ...αν περάσει ο Ολυμπιακός στο F4, μην ξεχάσετε οι επαγγελματίες οπα7οί να ζητήσετε κι άλλες μεταγραφές...

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 01 Μαΐου 2022 16:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Κουπεπε αγνώστων λοιπών στοιχείων,
    Τι έγινε σου ζήτησε κανένας να μεταφέρεις τι λένε το γνωστό βοθροσάιτ και το παράρτημά του ο σκύλος; παραμονές του ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΕΡΟΥ ΑΓΏΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΆΣ; Εκτός από μάνατζερ την έχεις δει και ρεπόρτερ; Ποιά δυο ονόματα, κάθε φορά που γράφεις αραδιάζεις 5-6 ονόματα. Τι ρόστερ να έχουμε, 250 παικτών;
    Κούρασες μεγάλε
    ΚΟΎΡΑΣΕΣ

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 01 Μαΐου 2022 11:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Σπύρο Μανωλάκο, ανέφερα 2 ονόματα που ακούστηκαν από το ρεπορτάζ της ομάδας ότι ενδιαφέρουν, να το κρατήσω για τον εαυτό μου δηλαδή;

    Η κάθε ομάδα θέλει να γίνεται καλύτερη, όχι χειρότερη, και ο καλύτερος τρόπος είναι να αναβαθμίζει θέσεις με νέους και καλύτερους παίχτες. Ξέρεις, sports management 101..

    Το ότι είναι πρωτοεμφανιζόμενη σημαίνει ότι ο οργανισμός δεν έχει εμπειρία από τόσο κρίσιμους αγώνες και ότι συνεπάγεται αυτό. Επίσης τα δεδομένα που παρέθεσα είναι για να συνειδητοποιήσουμε το διακυβευμα.

    Η ομάδα τους είναι πολύ καλή αντικειμενικά και το έχω αναλύσει ήδη από παλιά ποστ αυτό. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τα ξαναπούμε.

  • Nickel
    Nickel Κυριακή, 01 Μαΐου 2022 00:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά, το αν είναι γαλλική ή πρωτοεμφανιζόμενη τι σχέση έχει με το αν είναι καλή ομάδα;; Έχει αρκετούς παιχταράδες που άνετα θα έπαιζαν στην ομάδα μας, ναι ή όχι; Από τη στιγμή που οι ιδιοκτήτες τους έριξαν πολλά λεφτά και οι υπεύθυνοι τους έκαναν και καλές επιλογές παιχτών, αυτό μετράει μόνο, όχι η προϊστορία.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display